cnm ben 1 ayda 7 kg alınca dr elevıtten dedı bıraktırdı ama gercekten bıraktım o ay 1.5 kg aldım
cnm demek bebişın beklenen bebek rabbım hekese nasıp etsın
maşallah canım. bundan sonra çok hızlı kilo alıyolarmış.
yaren2007 canım yazmayı unutmuşum benimkide erkek.
kızlar ben çıkıyorum yarın iş var uykumuz geldi hepinize iyi geceler, yarın gece görüşürüz.
çok kilo aldım diye dert etmeye başlıyorum sonra kendimi teselli ediyorum bebeğim sağlıklı olsunda alayım diyorum
bebiş beklenen evt tüp bebek tedvisiyle oldu şükürler olsun..allahım isteyen herkese nasip etsin
zaten sütü çok sevmem zorla içiyorum canım.bu calsiyıumu olmazsa bende yarın işyeri hekimine yazdırayım canım . evet daha etkili olduğunu bir arkadaşımada doktoru söylemiş.cnm ben 2 bardak ıcmeye calışıyorum yoğurt falada ama yınede calsıyum daha etkılıymış 1 kg sute eşdeger içtıklerımde yanımma kar kalıyo
cal d vıta cnm adı kullandığım kalsıyuun kramp olayıda yaşamıyorum kızımda emzırme dönemındede devam etmıştım hatta
ay ARAS a dr da masum yuzlu dıo yaramazlık beklemeyın dıo ama bılemedım ne ollur yavrucazım
aman aman cnm sakın ola dert etme ben kızmda 30 kg aldım 6 ayda erıdı bıttı kul oldu
zaten sütü çok sevmem zorla içiyorum canım.bu calsiyıumu olmazsa bende yarın işyeri hekimine yazdırayım canım . evet daha etkili olduğunu bir arkadaşımada doktoru söylemiş.
30 kilo mu..
insan takıyo ister istemez ama veririm inş.sağlıklı olsun doğsunda oğluşum..
koşturmaktan eririm inş
haha cnm benım emzırırken gıttı hepsı emzırme bıttı bende sabıtlendım
aa demek senınde oğlun olcak cnm ısmı nedır paşamızın
iyi geceler sizlere..
hava serinlemişken uyuyum biraz ankara çok fena bi yaz geçiriyor
sandalyede oturuncada ayaklar hemen şişiyor
şu aylar geçsin hayırlısıyla inş kasım ayı hemen gelsin
evet oğluşumuz olacak inş..
furkan düşünüyoruz ama kesinleştirmiyo eşim bi türlü
kesin şu olsun demiyo bende sabırla bekliyorum
günaydın canım nasılsıngünaydın bulemsu..
sabah sabah kimse toplanamadı daha...
indirim sitelerine baktım bişey yok bugün...
vipdükkan üçkağıt mı yapıyo ne.....ürünler konulalı 5 dakika oldu bebe mağazasına son 1 ürün son 3 ürün yazıyo hep.....insanlar bu kadar mı hızlı ilk 5 dakıkada tüketiyo ürünleri....bi de tükenecek kadar ucuz ve güzel değil ürünler....
kocaman kocaman günaydınnasılsınız bakalımmmm
bugun ben erkenciyim büşrayı yolcu ettim anneme kayınpeder bırakıverdiakşam sizde kalsın dedik kaynanam ben kendime zor sahur hazırlıyorum kalmasın dedi
sanki kızım dünyayı yiyecek gıcık şeykayınpeder kızdı çocuğun yediğinden ne olacak diye bu sefer çark etti gelsin dedi ama içindeki gerçek duyguyu söyledi sucu yok ki
bende baba eve gelsin banyosunu yapsın sabah ben senin yanına getiririm dedim
ameliyat oldu benim sayemde hastanede tek ilgilenen eşim ve bendim kadın gene yapıyor yapacağını eltilerin yaptığı müstahak buna..
üzülmüştüm eltiler bakmadılar rezil oldu diye ama hak ediyor kadın lafa gelince büşram ilk göz ağrım çok severim evimde doğdu der çok belli ediyorsunnn
anneciğim 64 yasında kadın büşra için ne hazırlıklar yapıyor annem kadar elden ayaktan düştün sanki
günaydın canım nasılsınsende erkencinsin bugun yavaş yavaş işe gelirler işlerini düzeltirler sonrasında toplanırlar arkadaşlar
Günaydın kuzucumgünaydın...hayırlı haftalar diliyorum herkese...sağlıklı haberler alalım bu hafta inş....şeker yüklemelerimiz güzel çıksın...bebişlerimiz iyi olsun....
öpüyorum hepinizi...
kocaman kocaman günaydınnasılsınız bakalımmmm
bugun ben erkenciyim büşrayı yolcu ettim anneme kayınpeder bırakıverdiakşam sizde kalsın dedik kaynanam ben kendime zor sahur hazırlıyorum kalmasın dedi
sanki kızım dünyayı yiyecek gıcık şeykayınpeder kızdı çocuğun yediğinden ne olacak diye bu sefer çark etti gelsin dedi ama içindeki gerçek duyguyu söyledi sucu yok ki
bende baba eve gelsin banyosunu yapsın sabah ben senin yanına getiririm dedim
ameliyat oldu benim sayemde hastanede tek ilgilenen eşim ve bendim kadın gene yapıyor yapacağını eltilerin yaptığı müstahak buna..
üzülmüştüm eltiler bakmadılar rezil oldu diye ama hak ediyor kadın lafa gelince büşram ilk göz ağrım çok severim evimde doğdu der çok belli ediyorsunnn
anneciğim 64 yasında kadın büşra için ne hazırlıklar yapıyor annem kadar elden ayaktan düştün sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?