2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
cnm ben 1 ayda 7 kg alınca dr elevıtten dedı bıraktırdı ama gercekten bıraktım o ay 1.5 kg aldım
cnm demek bebişın beklenen bebek rabbım hekese nasıp etsın

çok kilo aldım diye dert etmeye başlıyorum sonra kendimi teselli ediyorum bebeğim sağlıklı olsunda alayım diyorum

bebiş beklenen evt tüp bebek tedvisiyle oldu şükürler olsun..allahım isteyen herkese nasip etsin

cnm zaten kasım topiği genelde erkek neyse cnm sen yat uu dınlen öptum cok

aman aman cnm sakın ola dert etme ben kızmda 30 kg aldım 6 ayda erıdı bıttı kul oldu

zaten sütü çok sevmem zorla içiyorum canım.bu calsiyıumu olmazsa bende yarın işyeri hekimine yazdırayım canım . evet daha etkili olduğunu bir arkadaşımada doktoru söylemiş.

zaten sütü çok sevmem zorla içiyorum canım.bu calsiyıumu olmazsa bende yarın işyeri hekimine yazdırayım canım . evet daha etkili olduğunu bir arkadaşımada doktoru söylemiş.

bencede yazdır tatlım
hem ılacı hem sutunu ıcersın ıcınde rahat olur

30 kilo mu..
insan takıyo ister istemez ama veririm inş.sağlıklı olsun doğsunda oğluşum..
koşturmaktan eririm inş

haha cnm benım emzırırken gıttı hepsı emzırme bıttı bende sabıtlendım
aa demek senınde oğlun olcak cnm ısmı nedır paşamızın

iyi geceler sizlere..
hava serinlemişken uyuyum biraz ankara çok fena bi yaz geçiriyor
sandalyede oturuncada ayaklar hemen şişiyor
şu aylar geçsin hayırlısıyla inş kasım ayı hemen gelsin

haha cnm benım emzırırken gıttı hepsı emzırme bıttı bende sabıtlendım
aa demek senınde oğlun olcak cnm ısmı nedır paşamızın

evet oğluşumuz olacak inş..
furkan düşünüyoruz ama kesinleştirmiyo eşim bi türlü
kesin şu olsun demiyo bende sabırla bekliyorum

günaydın...hayırlı haftalar diliyorum herkese...sağlıklı haberler alalım bu hafta inş....şeker yüklemelerimiz güzel çıksın...bebişlerimiz iyi olsun....

öpüyorum hepinizi...

günaydın bulemsu..

sabah sabah kimse toplanamadı daha...

indirim sitelerine baktım bişey yok bugün...

vipdükkan üçkağıt mı yapıyo ne.....ürünler konulalı 5 dakika oldu bebe mağazasına son 1 ürün son 3 ürün yazıyo hep.....insanlar bu kadar mı hızlı ilk 5 dakıkada tüketiyo ürünleri....bi de tükenecek kadar ucuz ve güzel değil ürünler....

kocaman kocaman günaydınnasılsınız bakalımmmm
bugun ben erkenciyim büşrayı yolcu ettim anneme kayınpeder bırakıverdi akşam sizde kalsın dedik kaynanam ben kendime zor sahur hazırlıyorum kalmasın dedi
sanki kızım dünyayı yiyecek gıcık şey kayınpeder kızdı çocuğun yediğinden ne olacak diye bu sefer çark etti gelsin dedi ama içindeki gerçek duyguyu söyledi sucu yok ki
bende baba eve gelsin banyosunu yapsın sabah ben senin yanına getiririm dedim
ameliyat oldu benim sayemde hastanede tek ilgilenen eşim ve bendim kadın gene yapıyor yapacağını eltilerin yaptığı müstahak buna..
üzülmüştüm eltiler bakmadılar rezil oldu diye ama hak ediyor kadın lafa gelince büşram ilk göz ağrım çok severim evimde doğdu der çok belli ediyorsunnn
anneciğim 64 yasında kadın büşra için ne hazırlıklar yapıyor annem kadar elden ayaktan düştün sanki

günaydın canım nasılsın sende erkencinsin bugun yavaş yavaş işe gelirler işlerini düzeltirler sonrasında toplanırlar arkadaşlar

günaydın canım nasılsın sende erkencinsin bugun yavaş yavaş işe gelirler işlerini düzeltirler sonrasında toplanırlar arkadaşlar

Allaha havale et canım boşver sen onu....

4 kişi olmuşuz...

günaydın...hayırlı haftalar diliyorum herkese...sağlıklı haberler alalım bu hafta inş....şeker yüklemelerimiz güzel çıksın...bebişlerimiz iyi olsun....

öpüyorum hepinizi...
Günaydın kuzucum

günaydın canım amaan boşver kaynananı anane ile babanne fark ediyordur büşrada zaten ..
sen nasıl oldun kuzucum iyisin dimi
güzel bir hafta olsun inşallah...

Günaydın hepinize uykucu şirinler biz cumartesi sabah kalktık sonra doktor amcamızı görmeye gittik veee %100 erkek dedi doktor amcamız ben 32 yıllık meslek hayatımda hiç yanılmadım dedi tekrar inceledi ve erkek dedi bende cinsiyet mevzuunu doğuma kadar açmamak üzere kapadım benim oğluşum olacak Allahın izniyle teyzoşlar cumartesi doktor sonrası eve geldik saat 2 gibi temizliğe ve iftar hazırlığına başladık sorna saate bir baktık ki ne görelim 6 olmuş hiç oturmadan temizlikti yemekti masa hazırlığıydı derken 4 saat ayakta kalmışım bir baktım ayaklarım davul sonra hemen ılık bir duş ve iftara kadar uzanarak biraz dinlendik yemeklerimiz çok güzel olmuştu herkescikler çok beğendi iftar sonrasıda gelen misafirler kendi çay servisinide yaptı biz ayaklarımızı uzatttık oturduk pazar günü de sabah kalktık kahvaltımızı yaptık geri yattık sonra kalktık duş aldık geri yattık yani tembellik günümüzdü yattık kalktık uyuduk oğluşumla en son babamız geldi hadi uykucu uyan diye sonra çıktık babişle gezdik mama aldık eve geldik güzel bir film izledik ve uyuduk

böyle yani teyzoşlar çenemiz düştü sabah sabah :) bizden bu kadar siz nasılsnız

CENİN'İN GÜNCESİ
26 hafta yaşındayım;
artık 750 gramım cildimin altında yağ birikiyormuş. Kollarımı ve bacaklarımı çok hareket ettirdiğim için anneciğim çok kızgındı, annesiyle konuşurken bağırıyordu, çok korktum neden bu kadar sinirleniyor ki. Babacığımın dediğine göre bunların sebebi ani kasılma ve gevşemeler hissetmesi imiş. Bunlara Braxton-Hicks kasılmaları deniyormuş. Kasılmalar ağrılı olunca anneciğim benim sürpriz yapıp erken geleceğimi düşünüyor, ama ben ona kızdım erken gelmeyeceğim. Bazen de anneciğimin adet sancısına benzer kramp tarzı ağrıları, bel ağrıları, akıntıları, barsak krampları oluyor, herkes yine benden şüpheleniyor, dedim ya ben erken gel-me-ye-ce-ğim. Akciğerlerimdeki hava keseciklerim bile oluşumunu tamamlamadan, beynimdeki görme ve işitme dalgaları tam anlamıyla faal olmadan nasıl gelirim.

27 hafta yaşındayım; kalbim çok hızlı atıyor. ( 120-160/dak.), aydınlıkken anneciğimle yürüyoruz, karanlıkta yürüdüğümüz zamanlar babacığım da bizimle oluyor, annem çok su içiyor, onun yüzünden çok kilo alıyorum buraya sığmıyorum. Ben de annemin karnında yukarı doğru tırmanıyorum sürekli, bu nedenle derin nefes alırken zorlanıyormuş, ama bu beni etkilemiyor, hamile olunca bazı hormonlar onun daha sık nefes alıp vermesini sağlıyormuş, böylece bende bol oksijen kullanabiliyorum. Sürekli kilomu konuşuyorlar 950 gr. olmuşum, babacığım gibi çok oburmuşum, çok kilo almışım, demek ki ben ona benziyorum, onu daha çok merak etmeye başladım.

28 hafta yaşındayım ama cildim hala buruşuk ve pembe,yoksa şu vücudumdaki doğal krem işe yaramıyor mu? Bu yüzden karmakarışık düşüncelerim var, sıkıldıkça dönüyorum, annemi tekmeliyorum. Bugün küçük ressamlar geldi saçlarımı uzattılar, kaşlarımı, kirpiklerimi çizmeyi bitirdiler. Annem ile babam bir kitaptan boyumun 37 cm ve kilomun 1 kg. olduğunu söylediler bana. Onları duyduğumu öğrendiklerinden beri benimle konuşuyorlar.

29 hafta yaşındayım 1,3 kg. olduğum için anneciğim ayakta çok duramıyor, çabuk yoruluyor ve tansiyon denen bir şey yine düşürüyor bu nedenle hep dinleniyoruz. Babama dedi ki “ kendimi sonsuza kadar hamile kalacakmış gibi hissediyorum, karnım kaşınıyor, nefes alamayacak kadar şişmanladım, midem yanıyor, bacaklarıma kramp giriyor, her yerim ağrıyor”. Babam onu teselli etti, bunların hepsi geçecek dedi. Sonra yürüyüşe çıktık, çünkü doktor yürümenin annem için en iyi egzersiz olduğunu söyledi. Bir de ona böyle şikayet etmemesini benim her şeyi duyduğumu, küsebileceğimi söyledi, evet ben her şeyi duydum, artık koku da alabiliyorum, görebiliyorum, tat alabiliyorum ve bir de seni üzdüğüm için üzülüyorum anneciğim.

30 hafta yaşındayım; bu günlerde anneciğim hep sol tarafına yatıyor böylece organlarına kan gidişi ve kan dönüşünün en az şekilde engellenmesini sağlıyormuş. Bu şekilde uyumakta zorlanınca karnının altına veya bacaklarının altına yastık koyuyor. Mide yanması olmaması içinde vücudunun üst kısmını alt kısmına göre hafifçe yukarıda tutuyor. Lanugo tüylerim kaybolmaya başladı, göz kapaklarımı düzenli olarak açıp kapatabiliyorum tabii 1,5 kilo oldum artık. Biliyor musunuz kemik iliğim kan yapabiliyor artık…

kızlar 76,1 den 74,5 a düşmüşüm.....

aldığım kilo 3 kılo 900 gram oldu bugün itibariyle....

diyete devam kilolara veda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…