2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Allaha havale et canım boşver sen onu....

4 kişi olmuşuz...
ben onu hep yaradana havale ettim zatiii

derdim anneanne babanne sevgisi değil canım takıldığım yer ben gece ona yemek hazırlayamam deyişi ki sevinmesi lazım 10 yaşını bitirmemiş çocuk bu sıcakta oruç tutuyor onun mutlu olması için uğraşması lazım sevabını alamadı kızımın ona yansın o artık
ben iyiyim şükür canım akşam bahçeden 4 kilo daha salatalık topladık çarsamba günüde toplamıştık bir o kadar dolmalık biberlerim de kabaklarım da olmaya başladılar
haydi gözün aydın tescilli oğlun geliyor demek kafan allak bullak olmuştu inş bu sıkıntıyı bir daha yaşamazsın canımmm

günaydın kızlar.

sudem34 nasıl bir diyet uyguluyosun canım bizimlede paylaşabilirmisiniz.
kızlar ya benim son 3-4 gündür çok ağrım var karnım ve vajinamın içi ağrıyor.benim plesantam aşağıda işede geldiğime pişman oldum.sabah kalktığımda iyiydim bişeyim yoktu dün biraz yoruldum bugünde böyle oldum eşim akşam yarın gitme işe dedi ama ben çok bilmişlik yaptım geldim şimdi ona ağrım var demeyede korkuyorum biliyorum kızar ben sana dinlen dedim der

hadi gözün aydın canım belirsizlikten kurtuldun şükür....sıra en keyifli kısımda isim koymak...sen minik oğluna güzel bi isim bul....

güzel paylaşım...

günaydın canlarım, 3 gün mazaret izni+haftasonu derken 5 günlük tatili devirdik...

yaz tatili dönüşü okula adaptasyon sorunu yaşamasın diye anne-babası tarafından okula götürülen çocuklar gibiydim...eşim getirdi bugun beni işe...sırf yarım saat daha fazla uyuyabileyim diyee

5 günlük tatilim gayet güzel geçti..annemlerdeydim..ara ara girip yazmaya çalıştım ama iş yerindeki kadar sıkı takip edemedim sizi

cumartesi eşim iftara geldi..ordanda beraber evimize döndük..daha doğrusu bi arkadaşımıza sahura davetliydik...sahurdan sonraa evimize geçtik...ev acayip sıcaktı..ilk kez ne kadar korksamda klima sabaha kadar açıkken uyudum:44: dayanılacak bi sıcak değildi çünkü...dün malum pazardı ve bizim bağ günümüzdü...kayınvalidemgilin bağındaydık bu seferde...havuzu doldurduk...çocuklar gibi eğlendik...

eve gelincede eşimin ben yokken hiç dağıtmadığı evi (!) toparladım (kendisi hiç dağıtmadım hatun diyordu ama ac gerçekler yüzümee bir bir vurduu)

şimdi iş yerindeyim..kahvaltımı yaptım..elevitimi içtim...sizlerleyim Allah izin verirsee

canım kalori sayımına yada belli bi listeye bağlı değil...

karbonhidratlardan uzak duruyorum sadece....

bol sebze ve protein canım...bol su....

gunde 3 öğün besleniyorum..

aralarda yoğurt,süt yada ayran.....

aldığım karbonhidrat çavdar ekmeği yemeklerin yanına azıcık azıcık...yada çorbanın içindeki pirinç,yemeğin içindeki patates....

meyvelerden nerdeyse hiç yemiyorum dayanamazsam tatlı kaşığının ucuyla karpuz,1 minik tanecik üzüm,1 minik kiraz gibi...

beysalcım gözünaydın canım çok şüükür öğrenmişsin cinsiyetini bebişinin hayırlı uğurlu olsun canım oğluşun

Günaydınn kızlarrrr :)) beysalcım gözün aydın kesinleşmesine sevindim
Sağolasın canım benim

oo maşallah maşallah yakında olsaydında sebzelerine sulansaydık bulemsu teyzesii

canım benim keşke dinlenseydin benimde plesantam aşağıdaydı çok şükür çıkmış yukarı ama dinlen yinede dedi doktor

hadi gözün aydın canım belirsizlikten kurtuldun şükür....sıra en keyifli kısımda isim koymak...sen minik oğluna güzel bi isim bul....

güzel paylaşım...

Şimdilik aklımızdaki isim erdem tatlım bakalaım fikrimiz değişmesse

[TABLE="class: GreyN11px, width: 468"]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD="bgcolor: transparent"]ANNENİN 9 AYLIK YAŞAMI[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: GreyN11px, width: 470"]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD="bgcolor: transparent"]
Artık hamileliğinizin sona ermesine yalnızca üç ay kaldı.Kendinizi iyice irileşmiş ve belkide hantal hissedebilirsiniz.Tüm organları oluşan bebeğiniz son haftalara doğru yağ depolamaya başlar. Oldukça hareketlidir.Bu haftalarda doğarsa özel bakım ile yaşama şansı bile vardır.

Neler oluyor:
• Bebeğin hareketlerinde artış ve güçlenme hissedeceksiniz.
• Mide yanması,sindirim güçlüğü ve kramplar gibi gebelikte sık görünen yakınmalar devam eder.
• Bebeğin yaptığı baskı nedeni ile nefes darlığı çekebilirsiniz.
• Karnınızda kırmızı renkli çatlaklar oluşabilir.
• Bacak krampları ve sırt ağrısı sizi rahatsız eder.sırt ağrılarını azaltmak amaçlı her zaman dik durmanın ve yüzmenin çok faydası vardır.
• Yalancı doğum ağrıları denen rahmin kısa süreli ve düzensiz kasılmaları olabilir,ancak bunlar genellikle ağrı uyandırmazlar.
• Doğumla yada bebekle ilgili,sizi ürküten garip rüyalar görebilirsiniz.Bu gayet normaldir. Nedeni yatakta rahat edememeniz veya bebek hareketleri olabilir.
• Memelerdeki damarlar daha belirgin hale gelir ve kolosturum akmaya devam edebilir.

Ne yapmalı:
• Gün boyunca her fırsatta dinlenin.Akşamları da erken yatmaya çalışın.
• Artık doktor kontrollerine iki haftada bir gitmeniz gerekir
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

anladım canım.bende bunu deniycem inşallah becerebilirim :)

en çokta havuz keyfine bayıldım..

hiç dağtmazlar zaten oh ne güzel dinlendin canım şimdi artık iş zamanııı kolay gelsin fıstığım

beysalcım gözünaydın canım çok şüükür öğrenmişsin cinsiyetini bebişinin hayırlı uğurlu olsun canım oğluşun
beysalın cinsiyet belli olmuşmu kızlar.neymiş bebişin cinsiyeti
Sağol teyzesi

erkekler evi hiç dağıtmazlar tatlım dağınık bırakan biz oluruzhavuz keyfi süper olmuş seneye kızınla beraber eğlenirsiniz inşş o havuzda
hilal kardeşinin düğünü için facede resim paylaştım bilginebelkide fikir olur

oo maşallah maşallah yakında olsaydında sebzelerine sulansaydık bulemsu teyzesii
olsaydınız keşkeee

artık bugünkü duruma bakıcam zaten bizim kendi işimiz babam gelmesin işe demiş anneme ama genede ben evde oturmaya alışmamışım ki.arada bir gelip gidicem olmazsa ayarlıycam bişiler.benim en son 2 hafta önceki kontrolde çıkmamıştı doktorum belki çıkar diyor ama bundan sonra hiç sanmıyorum bide göbek kordonu rahim ağzına çok yakın yerden bağlanmış

belli olmaz tatlım ama dinlenmen şart ben yürüyüş bile yapamadım tehlikeli dedi doktor ama faydasınıda gördüm yani

kızlar 76,1 den 74,5 a düşmüşüm.....

aldığım kilo 3 kılo 900 gram oldu bugün itibariyle....

diyete devam kilolara veda....

günaydın...hayırlı haftalar diliyorum herkese...sağlıklı haberler alalım bu hafta inş....şeker yüklemelerimiz güzel çıksın...bebişlerimiz iyi olsun....

öpüyorum hepinizi...

canım günaydınnn hayırlı haberlerle gel inşAllahhh ne diyeti yapıyorsun yaa sen hamilesinnn çok yemen şart değil ama 300 kalori fazla almamız gerekiyor bugünlerde normal beslendiğimizden

doğumdan sonra hepsi verilecek inşAllah

canımmm gunaydın seni aramızda görmek ne guzel kuzucummmm

kaygana gerçek niyetini söylemişş canını sıkma sen

canımmmm merhaba pipiloş anasııı çok sevindim netleşmesineeee ay yorulmuşsun kıyamam yaaaa

canımm günaydınnnnn

ay hemşom benimmm günaydınnnn çok tatlısın kızzz aynen yaaa uuzn süre tatilden sonra insan gitmek istemez tabi işee okula

ne guzel geçirmişsinn gunlerini

biz beyefendi oruclu oldugu için haftasonları hep evdeydik

onlar zaten hiç evi dağıtmazlarr dun bende 3 saat temızlık yaptım anca yarıladım eviii

aa kayınvalidemle konustum dün bebeğimin yorganıyla yastıgını yapmışş saolsunnn

saolsundaaa bana nasıl vereceekkk teee oradaannn burayaaaa sanırımmm doguma hazırlanıyorrr

belli olmaz tatlım ama dinlenmen şart ben yürüyüş bile yapamadım tehlikeli dedi doktor ama faydasınıda gördüm yani

iş yerinde arada revire gidip uzanıyorum yarım saat falan evdede sürekli ya ayaklarımı uzatıp oturuyorum yada yatıyorum cuma günü gidicez gene kontrole perşembe şeker yüklemesi var hem bebişi görcez hemde tahlilleri göstercez.

bende eymen koyucam...

anladım canım.bende bunu deniycem inşallah becerebilirim :)

bende amniyon sıvısı fazlalığı ve şeker yüksek çıktığı için diyete yapıyorum keyfi değil canım.....halbuki canaım neler istiyor rüyalarıma neler giriyor bi bilsen...

en çokta havuz keyfine bayıldım..
harbiden güzel oluyorrr
hiç dağtmazlar zaten oh ne güzel dinlendin canım şimdi artık iş zamanııı kolay gelsin fıstığım

hiçç dağıtmazlarr zatenn...toplarlarr hatta dağınık olan evii

sağol kuzum...gözün aydın olsun...pipiloşunn %100 tescillenmiş Allahın izniyle...at üstünden şu belirsizlikk sıkıntısınıı artıkk sendee...ohhh beeeeeeeeeee

yaaa bend kızımla konuşurken onu anlattım..meleğim seneyede seninlee gircezz havuzaa dedim...anneannesigilde alacakmış şişme havuz seneye...kızım için

tamam bebeğim bakarım sağol

benimde perşembe yapılcak şeker yüklemem bakalım ne çıkçak.insan bazen herşeyi yemek istiyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…