2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay geçmiş olsun kuzum kıyamam sanaa ama kilo kaybettriiyor sana nasıl bir diyet bu diyetisyen mi verdi :26:

dinlen canım ,geçmiş olsun...

günaydın...hayırlı haftalar diliyorum herkese...sağlıklı haberler alalım bu hafta inş....şeker yüklemelerimiz güzel çıksın...bebişlerimiz iyi olsun....

öpüyorum hepinizi...

günaydın canım.... ne güzel dualar bunlar.. aminn aminnn......

günaydın canım.. vip dükkan satış yapmak için sallıyo heralde

günaydın canımmm.. evet baya erkencisin
kayınpedere bak yaaa...
dediğin gibi eltiler akıllı davranıyolar iyi de yapıyolar. çekilecek kadın değil.. neyse boşver. sen Allah rızası için yaptın ettin. vebali kendine kalmış.

günaydın canım... hayırlı olsun inşallahhh...
çok yormuşsun kendini... o kadar dinlenmek hakkın

kızlar 76,1 den 74,5 a düşmüşüm.....

aldığım kilo 3 kılo 900 gram oldu bugün itibariyle....

diyete devam kilolara veda....

canım bişi sorcam... ben bi kaç yerde hamileliğin ilerleyen dönemlerinde kilo vermenin sakıncalı olduğunu duymuştum. böyle bişey biliyo musun sen.. o yüzden ben yediklerime dikkat etsem de kilo vermemek istiyorum. bir bilgin var mı bu konuda ? diyetisyenlerde genelde hamilelerde kilo verdirmeye değil, sağlıklı beslenmeye yönlendiriyolar çünkü.

günaydın canım. sen kaşınıyosun bence :) geçen haftada işe gitmemen gerekirken gittin.. halbuki senin dinlenmen ayaklarını uzatıp biraz rahatlaman gerekiyor. eşin haklı... ama çok kötüysen söyle eşine. işyerinde misin? izin alıp evine git bence..

günaydın meleğimmm..... çok güzel dinlendin valla.. değişiklik iyi gelmiştir eminim.
eminim eşin hiiç dağıtmamıştır
bi iki gün işe gitmek, uyanmak zor gelicek malesef

tam bana göre bi yazı olmuşşşşş... kendimi çoook hantal hissediyorummmmmm

günaydın güzel bayanlar ve biricik melekleri....

nasılsınız bugünnn??

istanbul acayip sıcak bunaltıcı... oturduğum yerde şapır şapır terliyorumm

sabah 25 dakika kadar yürüyüş yaptık kızımla, iyi geldi.. hava serindi birazcık. ordan da işyerine geldik.

haftasonu 100mg şeker yüklemesi yaptırdım (50mg da yüksek çıkmıştı) Allahıma binlerce kez şükür ki 100mg testim gayet normal çıktı.. doktor bir sorun olmadığını söyledi.... O kadar sevindim ki anlatamam

günaydın kızlar
ne güzel canım kısada olsa tatil yapmışsın ama en kötüsü tatil dönüşü evi toparlamak...bu arada elevtiimi unutmuşum sen yazınca hatırladık canım
canım eger durumun riskliyse bencede gitme işe hiç birşey senden ve bebişinden önemli olamaz..bir iki gün istirahat zaten iyi gelr sana ihmal etmemelisin..
beysal durumun netleşmiş sevindim hadi gözünüz aydın diyelim artık paşam diye rahatça sevebilirsin...
sudem ..bulemsu..moonsun sizlerede günaydın kızlar...

bencede canım kaşınıyorum.evet iş yerindeyim.bende eve gitmeyi düşünüyorum evde rahat rahat yatmak varken geldim işe

evet canım dinlenicem birkaç gün evde.bugünde izin alıp eve gitmeyi düşünüyorum

günaydın şekercim bursada öyle yaa çok sıcakkk gözün aydın güzel çıkmışş sonuçlarrr

günaydın canımmmmm nasılsınız kızçenleee

ensarnaz ve esra86 hoşgeldiniz canlarımmm
esracım ben içimde ki insanlık sevgiisnden yapıyorum yaptığımı allah rızası için yapıyorum da bazen canım çok sıkılıyor çookkkk

esracım ben içimde ki insanlık sevgiisnden yapıyorum yaptığımı allah rızası için yapıyorum da bazen canım çok sıkılıyor çookkkk

canımm Allahın izniylee sen kazanacaksın canını sıkma haklısın çokk Allah sabredenlerle beraberdir.

fıstıklar ben adliyeye gidiyorum çok kaynatmayın gelince görüşürüz

esram gözün aydın şeker yüklemen normal çıkmış...şekerle uğraşması gerçekten zor..sevindim tatlım

sağol canımmm... valla sorma... internette araştırdıkça ne kadar sıkıntılı bi şey olduğunu gördüm. Allah korusun, bir çok yan etkisi var.

günaydın şekercim bursada öyle yaa çok sıcakkk gözün aydın güzel çıkmışş sonuçlarrr

günaydın canımmmmm nasılsınız kızçenleee

evettt güzel çıktı sonuçlarımmm .23:

evi süpürdüm , sildim, balkon yıkadım, çamaşır yıkadım , serdim, mutfagı temizledim okadarcıkkkkk

kocişte oruçlu oldugundan kıyamadım sadece ona taşıtma işlemlerini yaptırdım

az iş yapmışsın yaa biraz daha yapsaydın hazır başlamışken.... aysun ben çok hantallaştım hiç bişey yapamıyorum. çok halsiz hissediyorum kendimi

nalet olsun içimdeki insan sevgisine hee

kendini çok yıpratma ama... ne yapman gerekiyosa o kadarını yap, fazlasını yapma... bu kenyalılara elini veren kolunu kaptırıyo valla

fıstıklar ben adliyeye gidiyorum çok kaynatmayın gelince görüşürüz

kolay gelsin canım...

Günaydın güzel anneler, inşallah iyisiniz.

çokkk yoğun ama çokkk verimli bir haftasonu geçirdim. kızıma 2 park yatak (biri kayınvalidem için), içindeki süngerleri birde bebek arabası aldık :))) fazla ağırlaşmadan hallettik diye çok mutluyum. ayrıca marangozla bebek mobilyaları için anlaştık, dolaplar tavana kadar olacak, istediğim gibi beyaz olacak. pazar günüde eşimle kendimize ödül verdik denize gittik bol bol yüzdük

azcık göz attım yazdıklarınıza :

bulemsu canım kayınvalideni çok kınıyorum.

beysalcım tebrikler oğlun netleşmiş :))

esra canım gözün aydın şekerin düşmüş, darısı bizlerin başına.

annesininbirtanesi canım hoşgeldin, özledik seni.

kızlarrrrrr günaydın hepinizee

biz oğluşumla daha uyanamadıkk dün bütün gece poposunu ve başını dayadı göbeğime remen elliyordum sert sert böyle iki yuvarlağı var hep okşadım yavrummu

evet canım 8500 ortalama iftar açtık 2 cadde kapadılar, gece boyunca herşey yeme içme bedavaydı eski bayramlar gbi neler vardı neler saymiyim cnınız ister,

Allah kabul etsin yaşlandı patronumuz artık,

seninde mi geldi, öyleymiş akmaz heralde ara ara böyle yapacak muhtemelen kanallar açılıyor :)

ooo sutu gelen kızlar maşalla sızlere rabbım doğumdan sonrada bol sutler versın evlatlarımıza kan olsun can olsun kg olsun

aminn kuzunmmm

kurcalamıyorum zaten elimede elletmiyom bebikin sütü ziyon olur bak felan diye eline vuruyom

günaydın kızlar

sütler gelmeye başlamış maaşallah bende daha birşey yok 3 gün sonra 4. ayımı bitirip 5. aya gireceğim. yolun yarısına geldikk

gelir daha yaa biz kasım başı görünüyoruz belki ondandır.

Allah korusun erken doğum olmasın, kurcalamıyoruz kuzummm

doktoroda sormadım zırt pırt arıyorum zaten kadını

anaam çok sevindim kuzum belli olmasına oğluş diye sevdiin oğluş oldu değişmedi ne güzel, kesindir o zaman cicilere başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…