bende eymen koyucam...
bende amniyon sıvısı fazlalığı ve şeker yüksek çıktığı için diyete yapıyorum keyfi değil canım.....halbuki canaım neler istiyor rüyalarıma neler giriyor bi bilsen...
iş yerinde arada revire gidip uzanıyorum yarım saat falan evdede sürekli ya ayaklarımı uzatıp oturuyorum yada yatıyorum cuma günü gidicez gene kontrole perşembe şeker yüklemesi var hem bebişi görcez hemde tahlilleri göstercez.
günaydın...hayırlı haftalar diliyorum herkese...sağlıklı haberler alalım bu hafta inş....şeker yüklemelerimiz güzel çıksın...bebişlerimiz iyi olsun....
öpüyorum hepinizi...
günaydın bulemsu..
sabah sabah kimse toplanamadı daha...
indirim sitelerine baktım bişey yok bugün...
vipdükkan üçkağıt mı yapıyo ne.....ürünler konulalı 5 dakika oldu bebe mağazasına son 1 ürün son 3 ürün yazıyo hep.....insanlar bu kadar mı hızlı ilk 5 dakıkada tüketiyo ürünleri....bi de tükenecek kadar ucuz ve güzel değil ürünler....
kocaman kocaman günaydınnasılsınız bakalımmmm
bugun ben erkenciyim büşrayı yolcu ettim anneme kayınpeder bırakıverdiakşam sizde kalsın dedik kaynanam ben kendime zor sahur hazırlıyorum kalmasın dedi
sanki kızım dünyayı yiyecek gıcık şeykayınpeder kızdı çocuğun yediğinden ne olacak diye bu sefer çark etti gelsin dedi ama içindeki gerçek duyguyu söyledi sucu yok ki
bende baba eve gelsin banyosunu yapsın sabah ben senin yanına getiririm dedim
ameliyat oldu benim sayemde hastanede tek ilgilenen eşim ve bendim kadın gene yapıyor yapacağını eltilerin yaptığı müstahak buna..
üzülmüştüm eltiler bakmadılar rezil oldu diye ama hak ediyor kadın lafa gelince büşram ilk göz ağrım çok severim evimde doğdu der çok belli ediyorsunnn
anneciğim 64 yasında kadın büşra için ne hazırlıklar yapıyor annem kadar elden ayaktan düştün sanki
Günaydın hepinize uykucu şirinlerbiz cumartesi sabah kalktık sonra doktor amcamızı görmeye gittik veee %100 erkek dedi doktor amcamız ben 32 yıllık meslek hayatımda hiç yanılmadım dedi tekrar inceledi ve erkek dedi bende cinsiyet mevzuunu doğuma kadar açmamak üzere kapadım benim oğluşum olacak Allahın izniyle teyzoşlar cumartesi doktor sonrası eve geldik saat 2 gibi temizliğe ve iftar hazırlığına başladık sorna saate bir baktık ki ne görelim 6 olmuş hiç oturmadan temizlikti yemekti masa hazırlığıydı derken 4 saat ayakta kalmışım bir baktım ayaklarım davul sonra hemen ılık bir duş ve iftara kadar uzanarak biraz dinlendik yemeklerimiz çok güzel olmuştu herkescikler çok beğendi iftar sonrasıda gelen misafirler kendi çay servisinide yaptı biz ayaklarımızı uzatttık oturduk pazar günü de sabah kalktık kahvaltımızı yaptık geri yattık sonra kalktık duş aldık geri yattık yani tembellik günümüzdü yattık kalktık uyuduk oğluşumla en son babamız geldi hadi uykucu uyan diye sonra çıktık babişle gezdik mama aldık eve geldik güzel bir film izledik ve uyuduk
böyle yani teyzoşlar çenemiz düştü sabah sabah :) bizden bu kadar siz nasılsnız
kızlar 76,1 den 74,5 a düşmüşüm.....
aldığım kilo 3 kılo 900 gram oldu bugün itibariyle....
diyete devam kilolara veda....
günaydın kızlar.
sudem34 nasıl bir diyet uyguluyosun canım bizimlede paylaşabilirmisiniz.
kızlar ya benim son 3-4 gündür çok ağrım var karnım ve vajinamın içi ağrıyor.benim plesantam aşağıda işede geldiğime pişman oldum.sabah kalktığımda iyiydim bişeyim yoktu dün biraz yoruldum bugünde böyle oldum eşim akşam yarın gitme işe dedi ama ben çok bilmişlik yaptım geldimşimdi ona ağrım var demeyede korkuyorum biliyorum kızar ben sana dinlen dedim der
günaydın canlarım, 3 gün mazaret izni+haftasonu derken 5 günlük tatili devirdik...
yaz tatili dönüşü okula adaptasyon sorunu yaşamasın diye anne-babası tarafından okula götürülen çocuklar gibiydim...eşim getirdi bugun beni işe...sırf yarım saat daha fazla uyuyabileyim diyee
5 günlük tatilim gayet güzel geçti..annemlerdeydim..ara ara girip yazmaya çalıştım ama iş yerindeki kadar sıkı takip edemedim sizi
cumartesi eşim iftara geldi..ordanda beraber evimize döndük..daha doğrusu bi arkadaşımıza sahura davetliydik...sahurdan sonraa evimize geçtik...ev acayip sıcaktı..ilk kez ne kadar korksamda klima sabaha kadar açıkken uyudum:44: dayanılacak bi sıcak değildi çünkü...dün malum pazardı ve bizim bağ günümüzdü...kayınvalidemgilin bağındaydık bu seferde...havuzu doldurduk...çocuklar gibi eğlendik...
eve gelincede eşimin ben yokken hiç dağıtmadığı evi (!) toparladım(kendisi hiç dağıtmadım hatun diyordu ama ac gerçekler yüzümee bir bir vurduu)
şimdi iş yerindeyim..kahvaltımı yaptım..elevitimi içtim...sizlerleyim Allah izin verirsee
[TABLE="class: GreyN11px, width: 468"]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD="bgcolor: transparent"]ANNENİN 9 AYLIK YAŞAMI[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: GreyN11px, width: 470"]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD="bgcolor: transparent"]Artık hamileliğinizin sona ermesine yalnızca üç ay kaldı.Kendinizi iyice irileşmiş ve belkide hantal hissedebilirsiniz.Tüm organları oluşan bebeğiniz son haftalara doğru yağ depolamaya başlar. Oldukça hareketlidir.Bu haftalarda doğarsa özel bakım ile yaşama şansı bile vardır.
Neler oluyor:
• Bebeğin hareketlerinde artış ve güçlenme hissedeceksiniz.
• Mide yanması,sindirim güçlüğü ve kramplar gibi gebelikte sık görünen yakınmalar devam eder.
• Bebeğin yaptığı baskı nedeni ile nefes darlığı çekebilirsiniz.
• Karnınızda kırmızı renkli çatlaklar oluşabilir.
• Bacak krampları ve sırt ağrısı sizi rahatsız eder.sırt ağrılarını azaltmak amaçlı her zaman dik durmanın ve yüzmenin çok faydası vardır.
• Yalancı doğum ağrıları denen rahmin kısa süreli ve düzensiz kasılmaları olabilir,ancak bunlar genellikle ağrı uyandırmazlar.
• Doğumla yada bebekle ilgili,sizi ürküten garip rüyalar görebilirsiniz.Bu gayet normaldir. Nedeni yatakta rahat edememeniz veya bebek hareketleri olabilir.
• Memelerdeki damarlar daha belirgin hale gelir ve kolosturum akmaya devam edebilir.
Ne yapmalı:
• Gün boyunca her fırsatta dinlenin.Akşamları da erken yatmaya çalışın.
• Artık doktor kontrollerine iki haftada bir gitmeniz gerekir[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ne güzel canım kısada olsa tatil yapmışsın ama en kötüsü tatil dönüşü evi toparlamak...bu arada elevtiimi unutmuşum sen yazınca hatırladık canımgünaydın canlarım, 3 gün mazaret izni+haftasonu derken 5 günlük tatili devirdik...
yaz tatili dönüşü okula adaptasyon sorunu yaşamasın diye anne-babası tarafından okula götürülen çocuklar gibiydim...eşim getirdi bugun beni işe...sırf yarım saat daha fazla uyuyabileyim diyee
5 günlük tatilim gayet güzel geçti..annemlerdeydim..ara ara girip yazmaya çalıştım ama iş yerindeki kadar sıkı takip edemedim sizi
cumartesi eşim iftara geldi..ordanda beraber evimize döndük..daha doğrusu bi arkadaşımıza sahura davetliydik...sahurdan sonraa evimize geçtik...ev acayip sıcaktı..ilk kez ne kadar korksamda klima sabaha kadar açıkken uyudum:44: dayanılacak bi sıcak değildi çünkü...dün malum pazardı ve bizim bağ günümüzdü...kayınvalidemgilin bağındaydık bu seferde...havuzu doldurduk...çocuklar gibi eğlendik...
eve gelincede eşimin ben yokken hiç dağıtmadığı evi (!) toparladım(kendisi hiç dağıtmadım hatun diyordu ama ac gerçekler yüzümee bir bir vurduu)
şimdi iş yerindeyim..kahvaltımı yaptım..elevitimi içtim...sizlerleyim Allah izin verirsee
canım eger durumun riskliyse bencede gitme işe hiç birşey senden ve bebişinden önemli olamaz..bir iki gün istirahat zaten iyi gelr sana ihmal etmemelisin..günaydın kızlar.
sudem34 nasıl bir diyet uyguluyosun canım bizimlede paylaşabilirmisiniz.
kızlar ya benim son 3-4 gündür çok ağrım var karnım ve vajinamın içi ağrıyor.benim plesantam aşağıda işede geldiğime pişman oldum.sabah kalktığımda iyiydim bişeyim yoktu dün biraz yoruldum bugünde böyle oldum eşim akşam yarın gitme işe dedi ama ben çok bilmişlik yaptım geldimşimdi ona ağrım var demeyede korkuyorum biliyorum kızar ben sana dinlen dedim der
günaydın canım.... ne güzel dualar bunlar.. aminn aminnn......
günaydın canım.. vip dükkan satış yapmak için sallıyo heralde
günaydın canımmm.. evet baya erkencisin
kayınpedere bak yaaa...
dediğin gibi eltiler akıllı davranıyolar iyi de yapıyolar. çekilecek kadın değil.. neyse boşver. sen Allah rızası için yaptın ettin. vebali kendine kalmış.
günaydın canım... hayırlı olsun inşallahhh...
çok yormuşsun kendini... o kadar dinlenmek hakkın
canım bişi sorcam... ben bi kaç yerde hamileliğin ilerleyen dönemlerinde kilo vermenin sakıncalı olduğunu duymuştum. böyle bişey biliyo musun sen.. o yüzden ben yediklerime dikkat etsem de kilo vermemek istiyorum. bir bilgin var mı bu konuda ? diyetisyenlerde genelde hamilelerde kilo verdirmeye değil, sağlıklı beslenmeye yönlendiriyolar çünkü.
günaydın canım. sen kaşınıyosun bence :) geçen haftada işe gitmemen gerekirken gittin.. halbuki senin dinlenmen ayaklarını uzatıp biraz rahatlaman gerekiyor. eşin haklı... ama çok kötüysen söyle eşine. işyerinde misin? izin alıp evine git bence..
günaydın meleğimmm..... çok güzel dinlendin valla..değişiklik iyi gelmiştir eminim.
eminim eşin hiiç dağıtmamıştır
bi iki gün işe gitmek, uyanmak zor gelicek malesef
tam bana göre bi yazı olmuşşşşş... kendimi çoook hantal hissediyorummmmmm
günaydın güzel bayanlar ve biricik melekleri....
nasılsınız bugünnn??
istanbul acayip sıcak bunaltıcı... oturduğum yerde şapır şapır terliyorumm
sabah 25 dakika kadar yürüyüş yaptık kızımla, iyi geldi.. hava serindi birazcık. ordan da işyerine geldik.
haftasonu 100mg şeker yüklemesi yaptırdım (50mg da yüksek çıkmıştı) Allahıma binlerce kez şükür ki 100mg testim gayet normal çıktı.. doktor bir sorun olmadığını söyledi.... O kadar sevindim ki anlatamam
hot_ice , esra86, ensernaz , sahinuss gelmişşş yazsanıza kızlaarrr nasılsınızzz
günaydın kızlar
ne güzel canım kısada olsa tatil yapmışsın ama en kötüsü tatil dönüşü evi toparlamak...bu arada elevtiimi unutmuşum sen yazınca hatırladık canım
canım eger durumun riskliyse bencede gitme işe hiç birşey senden ve bebişinden önemli olamaz..bir iki gün istirahat zaten iyi gelr sana ihmal etmemelisin..
beysal durumun netleşmiş sevindim hadi gözünüz aydın diyelim artık paşam diye rahatça sevebilirsin...
sudem ..bulemsu..moonsun sizlerede günaydın kızlar...
günaydın canım.... ne güzel dualar bunlar.. aminn aminnn......
günaydın canım.. vip dükkan satış yapmak için sallıyo heralde
günaydın canımmm.. evet baya erkencisin
kayınpedere bak yaaa...
dediğin gibi eltiler akıllı davranıyolar iyi de yapıyolar. çekilecek kadın değil.. neyse boşver. sen Allah rızası için yaptın ettin. vebali kendine kalmış.
günaydın canım... hayırlı olsun inşallahhh...
çok yormuşsun kendini... o kadar dinlenmek hakkın
canım bişi sorcam... ben bi kaç yerde hamileliğin ilerleyen dönemlerinde kilo vermenin sakıncalı olduğunu duymuştum. böyle bişey biliyo musun sen.. o yüzden ben yediklerime dikkat etsem de kilo vermemek istiyorum. bir bilgin var mı bu konuda ? diyetisyenlerde genelde hamilelerde kilo verdirmeye değil, sağlıklı beslenmeye yönlendiriyolar çünkü.
günaydın canım. sen kaşınıyosun bence :) geçen haftada işe gitmemen gerekirken gittin.. halbuki senin dinlenmen ayaklarını uzatıp biraz rahatlaman gerekiyor. eşin haklı... ama çok kötüysen söyle eşine. işyerinde misin? izin alıp evine git bence..
günaydın meleğimmm..... çok güzel dinlendin valla..değişiklik iyi gelmiştir eminim.
eminim eşin hiiç dağıtmamıştır
bi iki gün işe gitmek, uyanmak zor gelicek malesef
tam bana göre bi yazı olmuşşşşş... kendimi çoook hantal hissediyorummmmmm
günaydın güzel bayanlar ve biricik melekleri....
nasılsınız bugünnn??
istanbul acayip sıcak bunaltıcı... oturduğum yerde şapır şapır terliyorumm
sabah 25 dakika kadar yürüyüş yaptık kızımla, iyi geldi.. hava serindi birazcık. ordan da işyerine geldik.
haftasonu 100mg şeker yüklemesi yaptırdım (50mg da yüksek çıkmıştı) Allahıma binlerce kez şükür ki 100mg testim gayet normal çıktı.. doktor bir sorun olmadığını söyledi.... O kadar sevindim ki anlatamam
günaydın kızlar
ne güzel canım kısada olsa tatil yapmışsın ama en kötüsü tatil dönüşü evi toparlamak...bu arada elevtiimi unutmuşum sen yazınca hatırladık canım
canım eger durumun riskliyse bencede gitme işe hiç birşey senden ve bebişinden önemli olamaz..bir iki gün istirahat zaten iyi gelr sana ihmal etmemelisin..
beysal durumun netleşmiş sevindim hadi gözünüz aydın diyelim artık paşam diye rahatça sevebilirsin...
sudem ..bulemsu..moonsun sizlerede günaydın kızlar...
günaydın balımmmmm..... nasılsınnn??? çok yorulmadın dimi dün??
ensarnaz ve esra86 hoşgeldiniz canlarımmm
esracım ben içimde ki insanlık sevgiisnden yapıyorum yaptığımı allah rızası için yapıyorum da bazen canım çok sıkılıyor çookkkk
esram gözün aydın şeker yüklemen normal çıkmış...şekerle uğraşması gerçekten zor..sevindim tatlım
günaydın şekercimbursada öyle yaa çok sıcakkk gözün aydın güzel çıkmışş sonuçlarrr
günaydın canımmmmm nasılsınız kızçenleee
evi süpürdüm , sildim, balkon yıkadım, çamaşır yıkadım , serdim, mutfagı temizledim okadarcıkkkkk
kocişte oruçlu oldugundan kıyamadım sadece ona taşıtma işlemlerini yaptırdım
ensarnaz ve esra86 hoşgeldiniz canlarımmm
esracım ben içimde ki insanlık sevgiisnden yapıyorum yaptığımı allah rızası için yapıyorum da bazen canım çok sıkılıyor çookkkk
fıstıklar ben adliyeye gidiyorum çok kaynatmayın gelince görüşürüz
hayatımmm 8500 kişimiii hayyyy maşallahh...hayırlı iftarlar olsun canım...
bulemsum geçmiş olsun bebeğim...dikkat et...
aysunum inşallahh görümcek gelip napmaz senin yanına kuzum, kendi kardeşin bile olsa evdeki yabancı karı koca hayatını etkileyebilir... görümcekin durumunu söyleme sakın...sen suçlu olursa kuzum:18:
esramm yarın için bol şans..güzel sonuçlarla gel bebeğim...
geçmişe çok az göz atabildim hatunlar..okudugum 1-2 sayfada aldıgım haberler böyleydi...atladıgım varsa affola...
kendinize ve sıpacıklarınızaa iyi bakınızz efenim...iyi haftasonları....
öpüldünüz...bugunki can-ı yürekten edilen dualar için Allah bi kere daha razı olsun canım dostlarım....anneme sizi anlattım...çok takdir etti...birbirimizi hiç görmeden bu derece güzel arkadaşlıklar kurdugumuz ve dualar ettiğimiz için ....sanal hayat biraaz şaşırtıyor tabikii annelerimizi
benimde göğsümden 2-3 kere süt geldi canım hatta göğsüme elleyince elime bulaştı normalmiş merak etme ,
ilk gelen süt çok faydalıymış bebeğe benim anlamadığım şimdi bu ilk sütse faydalı olan ksıım boşa gitmiş olmuyormu?
ooo sutu gelen kızlar maşalla sızlere rabbım doğumdan sonrada bol sutler versın evlatlarımıza kan olsun can olsun kg olsun
Günaydın dün çok yoğundum yazamadım. çok yorgunum , gece uykum kaçtı, uyuyamadım, ayağım hala ağrıyor((
canım normalmiş gelmesi, doktorum sormuştu var mı bişiler diye, hazırlıklı olmalıymışım, gelirse kurcalama dedi.
canım geçmiş olsun, iyi olmuşsundur inşallah. çok merak ettim seni.
meyve menümden, kiraz, üzüm ve karpuzu çıkardım. emekte incir yeme dedi onuda yemiyorum. kayısı şeftali yiyorum.
üzme tabi annesi, düzelir elbet, sık görülen bir durummuş. moral en büyük ilaç.
nasıl bir yer orası ya, çok düşüncesizler, neyse kurtuluyorsun.
Allah sendende razı olsun. Allah dualarımızı kabul etsin.
günaydın kızlar
sütler gelmeye başlamış maaşallah bende daha birşey yok 3 gün sonra 4. ayımı bitirip 5. aya gireceğim. yolun yarısına geldikk
günaydın ...
canım benim göğsümdede bi beyazlık var....sakın kurcalama...daha fazla süt gelmesin....süt kurcalamak erken doğuma yol açabilir....kendin ,eşin elllemeyin sakın....
canım muzda çok şekerli menunde varsa onuda çıkar...eşim bana meyve yedirmiyo ya...emekinin durumuna düşeceğim gibi hissediyorum...eşimde öyle düşünüyo...biraz kabullendım artık....diğer gebeliğimdede benzer bi rakam çıkmıştı çünkü....
ama işin güzel tarafı kilo vermeye başladım...800 gram gitti...76 dan 75 leri gördüm..yakında 74 u de göürürüm...75,3 muydum neydim bugün...kilolu olmayı sevmiyorum eşimde hiç istemiyo...hamilelikten değilde genel olarak kilolu halimi sevmiyo...
3 aY sabredicem yemiycem nefsime ağır geliyo ama katlanıcam Allahın izniyle....
Fatmacım cok gecmiş olsun !!
kendine cok dikkat et !! doktora gittin mi ?
yaseminim hiç bilmiom erken degil mi ama, kötü bi şey oldugunu sanmıyorum.
benimkiler kocaman kocaman oldular ama bi şey gelmedi henüz.
doktoruna telefon acıp sorsaydın ?
Burcu canım geçmiş olsun, benim annemde de varis var bende de olur mu diye cok korkuyorum ben.
neden kaynaklandı ? cok mu yoruyosun kendini sen
geçici bi durum demiş doktor, sen neden geçmez diyorsun ?
o kadar diosun yani
ben bu konuda ne kadar şanslıyım yaa
Günaydın kuzucum
günaydın canım amaan boşver kaynananı anane ile babanne fark ediyordur büşrada zaten ..
sen nasıl oldun kuzucum iyisin dimi
güzel bir hafta olsun inşallah...
Günaydın hepinize uykucu şirinlerbiz cumartesi sabah kalktık sonra doktor amcamızı görmeye gittik veee %100 erkek dedi doktor amcamız ben 32 yıllık meslek hayatımda hiç yanılmadım dedi tekrar inceledi ve erkek dedi bende cinsiyet mevzuunu doğuma kadar açmamak üzere kapadım benim oğluşum olacak Allahın izniyle teyzoşlar cumartesi doktor sonrası eve geldik saat 2 gibi temizliğe ve iftar hazırlığına başladık sorna saate bir baktık ki ne görelim 6 olmuş hiç oturmadan temizlikti yemekti masa hazırlığıydı derken 4 saat ayakta kalmışım bir baktım ayaklarım davul sonra hemen ılık bir duş ve iftara kadar uzanarak biraz dinlendik yemeklerimiz çok güzel olmuştu herkescikler çok beğendi iftar sonrasıda gelen misafirler kendi çay servisinide yaptı biz ayaklarımızı uzatttık oturduk pazar günü de sabah kalktık kahvaltımızı yaptık geri yattık sonra kalktık duş aldık geri yattık yani tembellik günümüzdü yattık kalktık uyuduk oğluşumla en son babamız geldi hadi uykucu uyan diye sonra çıktık babişle gezdik mama aldık eve geldik güzel bir film izledik ve uyuduk
böyle yani teyzoşlar çenemiz düştü sabah sabah :) bizden bu kadar siz nasılsnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?