2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımm bende de psikolojikmidir nedirrr gunde 6-7 km yuruyen ben markete gitmeye eriniyorum halim kalsaydı devam edecektimm

bana bakın sizin 5 kasım ya hani pıtırcıklarınız ekim sonundada gelebilir sezeryan vs derken sakın haa ekim anneleri topiğinde görmim siziiiii

günaydın...hayırlı haftalar diliyorum herkese...sağlıklı haberler alalım bu hafta inş....şeker yüklemelerimiz güzel çıksın...bebişlerimiz iyi olsun....

öpüyorum hepinizi...

günaydın canım sana da iyi haftalar:)

günaydın tatlım hoşgeldin özledik seni, inşallah bitmiştir kaynanatörün sıkıntısı artık... ayıp etmiş torununa öyle diyerek küçücük çocuk arzu etmiş demiş...

günaydın canım hayırlı olsun ya ama demiştim erkek diye:) çok sevindim belirsizlikten kurtulmana... kuzum sen bu kadar misafiri nasıl ağırlıyorsun bu halinle.. ben de çok yemekli misafir ağırlardım ama hamileyken mümkün değil yazık kendini yorma bir ara ver sürekli birileri var...

Günaydınn kızlarrrr :)) beysalcım gözün aydın kesinleşmesine sevindim

günaydın canım...

günaydın canım cuma gece bende de oldu çok fena karnım ağrıdı sabaha kadar inledim ama hiç bi iş yapmamıştım bile. anneme sordum artık olur korkma dedi hakkaten ertesi güne bişeyim kalmamıştı...

ne güzel dinlenmişsin canım:) günaydın...

günaydın tatlım.... iyi yapmışsın hareket iyidir ama çok yormadan:)

günaydın canım... ne güzel yürüyüş valla ben de çok özledim yürüyüş yapmayı... ramazan bitsede koçöcişle gitsem ya... şekerinin normal çıkmasına çok çok sevindim canım:)

kızlar günaydınlar... ben de cuma günü apar topar işten çıkınca size yazamadım. patron gönderdi demiştim ya eşim geldi aniden çıktım... eve gittim dinlendim sonra yemek hazırladım yemekleri aldığımız gibi köye gitttik iftarı orda yaptık.. evde de kimse yoktu kafamız dinlendi süperdi... bebekte anladı heralde köye gittiğimizi o gece hiç uyumadı beni de uyutmadı sıpa.. ertesi gün bahçemden organik ürünleri topladık bahçeyi suladık derken mükemmel bir tatildi kızlar eşim bile artık bana katılıyor bırakalım hayatı yerleşelim köye diyor ahhh ahhhhhhhh nerde o günlerrrrrrrrrrrrrrrrrr..................

ay evet aysun bizim ekimde olacak mutemelen lavinya- ben- apple-esrada olabilir

nalet olsun içimdeki insan sevgisine hee

kendini çok yıpratma ama... ne yapman gerekiyosa o kadarını yap, fazlasını yapma... bu kenyalılara elini veren kolunu kaptırıyo valla

kolay gelsin canım...
aynen öyle içimde ki insan sevgisini ne yapsam bilemiyorumm
perşembe günü dr gidecek kim götürecek bilin bakalımmm

hoşgeldin canım kızının yatakları hayırlı olsun bol bol uyusun uyansın gülücükler saçsın etrafınaayakların nasıl oldu peki şişlik devam ediyor mu canımm
kaynanamı kınanmaktan anlamaz canımm

günaydın şekeerccimmmm pipiloşun poposunu ısırsınlarrr

oy ne guzel bir hayırdır Allah kabul etsin sanada afiyet olsun balımmmm

Allah bir gun bana zenginliği nasip ederse inşAllahh öğrencilere yurt, cami yaptırmak ve aş evleri kurmak istiyorum.. İnsanlara iş vermek ve her ay erzaklarını karşılamak çocuklarını okutmak istiyorummm bunlar hayal ama ya birgun olrsaa ne kadar güzel olur düşünsenee patronunun yerinde olmak isterdim

kızlarr dün eşim dayısını aradı konusuyorlardı işteee eşim hmile dedi kociş dayısı da cinsiyeti ne dedi bizimki kız dedi oda iyi size hizmet ederr hayırlısı olsun kız evlat oglan evlat farkı yok gibisinden eskilerin yaptıgı yanlısı hatırlattı vss teselli eder gibi konustuu tövbeee yaa ne bu erkek cocuk merakı insanlardakiii konusmalar canımı sıktııı sanki biz kızımız olucak diyee üzülüyoruzdaa teselli ediliyorrrr sinirlerim bozuldu dunn

Hayırlı haftalar güzel hamişler,

İnş. herkes iyidir, bizde iyiyiz (bel ağrımız var ama geçer umarım günün ilerleyen saatlerinde)
Oğluma da maşallah kıpır kıpır hep

gunaydın tatlı hamişler
nasılsınız bakalım bız 4 gunluk tatılden sonra ıse geldık bogazlarımın agrısı hala gecemdı bıde ustune gozlerım gece ıltıhaplanmaya basladı suan kızarıklar ıyı üşütmüşüm
ankara bıraz daha serındı dun gece cok terlemeden uyuyabıldım
kızlar 6 ay kılom 75tı sonra az bı dıkkatle 500 gr fılan vermsıtım ama ondan sonra dıkkat etmeıdm bugun bı tartıldım 74 cıktımya evdeyken şişim indi yada sıcaklarda terlemekten oldu yada tartı bozuk sasırdım ama sevındım yoksa gecen ay 3 kg almıs oluyordum

hoşgeldin canım benim.. ay benimkininde her yeri belli artık.. yiyecem onlarıı

boşver şunları kuzum ya cahiller salla gitsin...

günaydın canımmm iyi olmanıza sevindimmm

hoşgeldin canım benim.. ay benimkininde her yeri belli artık.. yiyecem onlarıı

boşver şunları kuzum ya cahiller salla gitsin...

haklısın canım hoparlör açık konustugundan ister istemez hepsini duydum canım sıkıldı ben anlamıyorum insanları yaa Allah bize nasip etmeseydi bir tırnağını yaratabileceklermiydi ???

hamd olsun Allaha bana kız evladı layık görmüş bir bildiği vardır Rabbimin Allah hepimizi her iki evladında hayrlı sağlıklıısnı nasip etsin

arcak81 canım geçmiş olsunnn kilo verin siz bende alayım

bu ay yarenin dediği gibi 1. sırada ben olacağım sanırım

valla şekerim benim detaylının verdiği raporda 29 ekim ve 5 kasım diyordu ekime kayabiliriz ama memleketimiz burası bizim taammııııı:88:

hoşgeldin canım evdeyim artık allahın izniyeben kızları soğutmak istemedim hiç yaşananları belli etmedim ama artık akılları eriyor kendi kaybeder kaynanatörüm benimm
ohh ne güzel köy havası almışsın bahçeden toplamışsın bende mahsüllerimi almaya başladım bahçemden eşim topladıkça nasıl mutlu oluyor anlatamam kayınpeder hele dün topladıklarıma baya bozuldu bizim bahçeden 4 kilodan fazla salatalık topladık kabakları çarşambaya topları dolmalık biberlerimiz var
kayınpederin salatalıkları kurumuş nedense:44:insanların kalbine göre
eşim annesine maşallah de kız bak nazarın değecek kurutacn bahçemi dedi durdu inşş bişey olmaz bahçemize:26:

geçmiş olsun canım..

sağol canım :)

aranız hep iyi olur inşallah canım, amin canım.

canım seninde şekerin çok çıkmamış, ama geçmişin var sen daha korkuyorsun tabi. dikkat edicez gerisi Allahın takdiri. bende meyveyi azalttım

bende kilo varmeye başladım ((

canım benim sağol, yemiyorum onları canım dikkat ediyorum.

her türlü ağrı batma acı hissediyorum ama hiç takmıyorum.

sağol canım, annemdekiler geçmemişte ondan öyle diyorum :)

sağol canım Allah razı olsun, inşallah hepimiz mutlulukla uyuturuz bebişleri.

hala devam ayak ayak değil odun artık :)))

ısırrr teyzesii top gbi göbüşüme bir dayıyorrr ohh öyle rahat ediyor
günaydınn fıstığım ve yavrusu :) evet kuzum yaa, ahhh ne güzell hayallerin var inş. bir gün çokkk zengin olursun kuzuu, ibrahim beyin bir sürüüüüü bunun gibi şeyleri var, özürlüler için okulları, ilk öğretim lise, biz yani şirket vanda bile okul yaptırdık, ev yapımında seramikler gönderildi hayır olsun diye, neler neler, annesine cami yaptırdı her yıl mevlut okutur, bir sürü şey çoook zengin, şimdi kızına bıraktı şirketi, o götürüyor işleri, zeynep hanım.

inş. bir gün onun gibi oluruz kızzz

ohh maşallah size, götürdünüz mü mamacıkları oğluşuna yarasın inşallahhhh inşallah ne iyi etmişsiniz, bende meraklandım sen gidince yazmayınca ondan aradım kuşum

canım tekrar geçmiş olsun sana denk gelemedik bir türlüüüüü

Hayırlı haftalar güzel hamişler,

İnş. herkes iyidir, bizde iyiyiz (bel ağrımız var ama geçer umarım günün ilerleyen saatlerinde)
Oğluma da maşallah kıpır kıpır hep

günaydınnn canım, bu oğlanlar çok hareketli kuzum kök söktürecekler bize geçer inş. benimde akşama doğru oluyor ağrılar

bencedee vatanınız burası olsunnn bak eger başka topikte göreyim siziii çok fena olurrr bebişler olunca bu kadar sık görüşemiyiz sanırsam

oh ya ne güzel valla salatalık suyu sever çok gübre yakar gübre attılarsa yakmışır ya da bir ihtimal daha hastalık çabuk alır dikkat et seninkilere geçmesin kuzucum.. insan nasıl seviniyor o ürünleri görünce değil mi taze taze mis gibi.. kendi el emeğin ohhh ya

hayatbanagüzell hoşgeldin canım artık yukarı çıkmaya başladı bebişler dahada büyüdüler her yerlerini belli edebiliyorlarrgece sahurda eşim nihat hatipoğlunu seyrediyordu talealbedru ilahisi çıktı benim kız ilahiye nasıl eşlik ediyor ama ritime göre vuruyor tekmeleri yumrukları eşime gösterdim belli oluyor değil mi dedim dalgalanmaları görünce ne yapıyor o içerde öyle diye gülüyorbatarist mi olacaka davulcu mu olacak nasıl ritim tutmuş öyle dedi sevdi babası kızımı hoşgeldin canım geçmiş olsun şimdi nasılsınnn

Son düzenleme:

maşAllah pipiloşaaa

maşAllah canımmm ne guzel bir hayırdır öyleee Allah nasip etmiş ve paylaşıyorsunnn Rabbim malın mulkunde hayırlısını huzurla sağlıkla imanla Allah yoluna harcayacagımızı nasip etsin

saol kuzum işte apar topar çıkınca böyle oldu:)

kuzum hediye işi netleşti mi artık? alabilir miyiz hediyelerimizi? ben sabırsızlanıyorum... hangi tarihler arasında gönderiyoruz şimdi?

kuzum hediye işi netleşti mi artık? alabilir miyiz hediyelerimizi? ben sabırsızlanıyorum... hangi tarihler arasında gönderiyoruz şimdi?

evet tarih ve limit kesin kaldırılacak mı bulemsuuu bence kaldırılsa iyi olur herkes istediği gibi alsın ne layık göruyorsaa kimsenin gidipte bir çorap alacagını sanmıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…