sağol canımmm... valla sorma... internette araştırdıkça ne kadar sıkıntılı bi şey olduğunu gördüm. Allah korusun, bir çok yan etkisi var.
evettt güzel çıktı sonuçlarımmm.23:
az iş yapmışsın yaa biraz daha yapsaydın hazır başlamışken.... aysun ben çok hantallaştım hiç bişey yapamıyorum. çok halsiz hissediyorum kendimi
günaydın...hayırlı haftalar diliyorum herkese...sağlıklı haberler alalım bu hafta inş....şeker yüklemelerimiz güzel çıksın...bebişlerimiz iyi olsun....
öpüyorum hepinizi...
kocaman kocaman günaydınnasılsınız bakalımmmm
bugun ben erkenciyim büşrayı yolcu ettim anneme kayınpeder bırakıverdiakşam sizde kalsın dedik kaynanam ben kendime zor sahur hazırlıyorum kalmasın dedi
sanki kızım dünyayı yiyecek gıcık şeykayınpeder kızdı çocuğun yediğinden ne olacak diye bu sefer çark etti gelsin dedi ama içindeki gerçek duyguyu söyledi sucu yok ki
bende baba eve gelsin banyosunu yapsın sabah ben senin yanına getiririm dedim
ameliyat oldu benim sayemde hastanede tek ilgilenen eşim ve bendim kadın gene yapıyor yapacağını eltilerin yaptığı müstahak buna..
üzülmüştüm eltiler bakmadılar rezil oldu diye ama hak ediyor kadın lafa gelince büşram ilk göz ağrım çok severim evimde doğdu der çok belli ediyorsunnn
anneciğim 64 yasında kadın büşra için ne hazırlıklar yapıyor annem kadar elden ayaktan düştün sanki
Günaydın kuzucum
günaydın canım amaan boşver kaynananı anane ile babanne fark ediyordur büşrada zaten ..
sen nasıl oldun kuzucum iyisin dimi
güzel bir hafta olsun inşallah...
Günaydın hepinize uykucu şirinlerbiz cumartesi sabah kalktık sonra doktor amcamızı görmeye gittik veee %100 erkek dedi doktor amcamız ben 32 yıllık meslek hayatımda hiç yanılmadım dedi tekrar inceledi ve erkek dedi bende cinsiyet mevzuunu doğuma kadar açmamak üzere kapadım benim oğluşum olacak Allahın izniyle teyzoşlar cumartesi doktor sonrası eve geldik saat 2 gibi temizliğe ve iftar hazırlığına başladık sorna saate bir baktık ki ne görelim 6 olmuş hiç oturmadan temizlikti yemekti masa hazırlığıydı derken 4 saat ayakta kalmışım bir baktım ayaklarım davul sonra hemen ılık bir duş ve iftara kadar uzanarak biraz dinlendik yemeklerimiz çok güzel olmuştu herkescikler çok beğendi iftar sonrasıda gelen misafirler kendi çay servisinide yaptı biz ayaklarımızı uzatttık oturduk pazar günü de sabah kalktık kahvaltımızı yaptık geri yattık sonra kalktık duş aldık geri yattık yani tembellik günümüzdü yattık kalktık uyuduk oğluşumla en son babamız geldi hadi uykucu uyan diye sonra çıktık babişle gezdik mama aldık eve geldik güzel bir film izledik ve uyuduk
böyle yani teyzoşlar çenemiz düştü sabah sabah :) bizden bu kadar siz nasılsnız
Günaydınn kızlarrrr :)) beysalcım gözün aydın kesinleşmesine sevindim
günaydın kızlar.
sudem34 nasıl bir diyet uyguluyosun canım bizimlede paylaşabilirmisiniz.
kızlar ya benim son 3-4 gündür çok ağrım var karnım ve vajinamın içi ağrıyor.benim plesantam aşağıda işede geldiğime pişman oldum.sabah kalktığımda iyiydim bişeyim yoktu dün biraz yoruldum bugünde böyle oldum eşim akşam yarın gitme işe dedi ama ben çok bilmişlik yaptım geldimşimdi ona ağrım var demeyede korkuyorum biliyorum kızar ben sana dinlen dedim der
günaydın canlarım, 3 gün mazaret izni+haftasonu derken 5 günlük tatili devirdik...
yaz tatili dönüşü okula adaptasyon sorunu yaşamasın diye anne-babası tarafından okula götürülen çocuklar gibiydim...eşim getirdi bugun beni işe...sırf yarım saat daha fazla uyuyabileyim diyee
5 günlük tatilim gayet güzel geçti..annemlerdeydim..ara ara girip yazmaya çalıştım ama iş yerindeki kadar sıkı takip edemedim sizi
cumartesi eşim iftara geldi..ordanda beraber evimize döndük..daha doğrusu bi arkadaşımıza sahura davetliydik...sahurdan sonraa evimize geçtik...ev acayip sıcaktı..ilk kez ne kadar korksamda klima sabaha kadar açıkken uyudum:44: dayanılacak bi sıcak değildi çünkü...dün malum pazardı ve bizim bağ günümüzdü...kayınvalidemgilin bağındaydık bu seferde...havuzu doldurduk...çocuklar gibi eğlendik...
eve gelincede eşimin ben yokken hiç dağıtmadığı evi (!) toparladım(kendisi hiç dağıtmadım hatun diyordu ama ac gerçekler yüzümee bir bir vurduu)
şimdi iş yerindeyim..kahvaltımı yaptım..elevitimi içtim...sizlerleyim Allah izin verirsee
canım günaydınnn hayırlı haberlerle gel inşAllahhhne diyeti yapıyorsun yaa sen hamilesinnn çok yemen şart değil ama 300 kalori fazla almamız gerekiyor bugünlerde normal beslendiğimizden
doğumdan sonra hepsi verilecek inşAllah
canımmm gunaydın seni aramızda görmek ne guzel kuzucummmm
kaygana gerçek niyetini söylemişş canını sıkma sen
canımmmm merhabapipiloş anasııı çok sevindim netleşmesineeee ay yorulmuşsun kıyamam yaaaa
canımm günaydınnnnn
ay hemşom benimmm günaydınnnnçok tatlısın kızzz aynen yaaa uuzn süre tatilden sonra insan gitmek istemez tabi işee okula
ne guzel geçirmişsinn gunlerini
biz beyefendi oruclu oldugu için haftasonları hep evdeydik
onlar zaten hiç evi dağıtmazlarr dun bende 3 saat temızlık yaptım anca yarıladım eviii
aa kayınvalidemle konustum dün bebeğimin yorganıyla yastıgını yapmışş saolsunnn
saolsundaaa bana nasıl vereceekkk teee oradaannn burayaaaa sanırımmm doguma hazırlanıyorrr
günaydın canım.... ne güzel dualar bunlar.. aminn aminnn......
günaydın canım.. vip dükkan satış yapmak için sallıyo heralde
günaydın canımmm.. evet baya erkencisin
kayınpedere bak yaaa...
dediğin gibi eltiler akıllı davranıyolar iyi de yapıyolar. çekilecek kadın değil.. neyse boşver. sen Allah rızası için yaptın ettin. vebali kendine kalmış.
günaydın canım... hayırlı olsun inşallahhh...
çok yormuşsun kendini... o kadar dinlenmek hakkın
canım bişi sorcam... ben bi kaç yerde hamileliğin ilerleyen dönemlerinde kilo vermenin sakıncalı olduğunu duymuştum. böyle bişey biliyo musun sen.. o yüzden ben yediklerime dikkat etsem de kilo vermemek istiyorum. bir bilgin var mı bu konuda ? diyetisyenlerde genelde hamilelerde kilo verdirmeye değil, sağlıklı beslenmeye yönlendiriyolar çünkü.
evet bende bu konuda esramam katılıyorum...
günaydın canım. sen kaşınıyosun bence :) geçen haftada işe gitmemen gerekirken gittin.. halbuki senin dinlenmen ayaklarını uzatıp biraz rahatlaman gerekiyor. eşin haklı... ama çok kötüysen söyle eşine. işyerinde misin? izin alıp evine git bence..
günaydın meleğimmm..... çok güzel dinlendin valla..değişiklik iyi gelmiştir eminim.
eminim eşin hiiç dağıtmamıştır
bi iki gün işe gitmek, uyanmak zor gelicek malesef
tam bana göre bi yazı olmuşşşşş... kendimi çoook hantal hissediyorummmmmm
günaydın güzel bayanlar ve biricik melekleri....
nasılsınız bugünnn??
istanbul acayip sıcak bunaltıcı... oturduğum yerde şapır şapır terliyorumm
sabah 25 dakika kadar yürüyüş yaptık kızımla, iyi geldi.. hava serindi birazcık. ordan da işyerine geldik.
haftasonu 100mg şeker yüklemesi yaptırdım (50mg da yüksek çıkmıştı) Allahıma binlerce kez şükür ki 100mg testim gayet normal çıktı.. doktor bir sorun olmadığını söyledi.... O kadar sevindim ki anlatamam
canımm bende de psikolojikmidir nedirrr gunde 6-7 km yuruyen ben markete gitmeye eriniyorumhalim kalsaydı devam edecektimm
bana bakın sizin 5 kasım ya hani pıtırcıklarınız ekim sonundada gelebilir sezeryan vs derken sakın haa ekim anneleri topiğinde görmim siziiiii
aynen öyle içimde ki insan sevgisini ne yapsam bilemiyorummnalet olsun içimdeki insan sevgisine hee
kendini çok yıpratma ama... ne yapman gerekiyosa o kadarını yap, fazlasını yapma... bu kenyalılara elini veren kolunu kaptırıyo valla
kolay gelsin canım...
hoşgeldin canım kızının yatakları hayırlı olsun bol bol uyusun uyansın gülücükler saçsın etrafınaGünaydın güzel anneler, inşallah iyisiniz.
çokkk yoğun ama çokkk verimli bir haftasonu geçirdim. kızıma 2 park yatak (biri kayınvalidem için), içindeki süngerleri birde bebek arabası aldık :))) fazla ağırlaşmadan hallettik diye çok mutluyum. ayrıca marangozla bebek mobilyaları için anlaştık, dolaplar tavana kadar olacak, istediğim gibi beyaz olacak. pazar günüde eşimle kendimize ödül verdik denize gittik bol bol yüzdük
azcık göz attım yazdıklarınıza :
bulemsu canım kayınvalideni çok kınıyorum.
beysalcım tebrikler oğlun netleşmiş :))
esra canım gözün aydın şekerin düşmüş, darısı bizlerin başına.
annesininbirtanesi canım hoşgeldin, özledik seni.
kızlarrrrrr günaydın hepinizee
biz oğluşumla daha uyanamadıkk dün bütün gece poposunu ve başını dayadı göbeğime remen elliyordum sert sert böyle iki yuvarlağı var hep okşadım yavrummu
evet canım 8500 ortalama iftar açtık 2 cadde kapadılar, gece boyunca herşey yeme içme bedavaydı eski bayramlar gbi neler vardı neler saymiyim cnınız ister,
Allah kabul etsin yaşlandı patronumuz artık,
seninde mi geldi, öyleymiş akmaz heralde ara ara böyle yapacak muhtemelen kanallar açılıyor :)
aminn kuzunmmm
kurcalamıyorum zaten elimede elletmiyom bebikin sütü ziyon olur bak felan diye eline vuruyom
gelir daha yaa biz kasım başı görünüyoruz belki ondandır.
Allah korusun erken doğum olmasın, kurcalamıyoruz kuzummm
doktoroda sormadım zırt pırt arıyorum zaten kadını
anaam çok sevindim kuzum belli olmasınaoğluş diye sevdiin oğluş oldu değişmedi ne güzel, kesindir o zaman cicilere başla
kızlarrrrrr günaydın hepinizee
biz oğluşumla daha uyanamadıkk dün bütün gece poposunu ve başını dayadı göbeğime remen elliyordum sert sert böyle iki yuvarlağı var hep okşadım yavrummu
evet canım 8500 ortalama iftar açtık 2 cadde kapadılar, gece boyunca herşey yeme içme bedavaydı eski bayramlar gbi neler vardı neler saymiyim cnınız ister,
Allah kabul etsin yaşlandı patronumuz artık,
seninde mi geldi, öyleymiş akmaz heralde ara ara böyle yapacak muhtemelen kanallar açılıyor :)
aminn kuzunmmm
kurcalamıyorum zaten elimede elletmiyom bebikin sütü ziyon olur bak felan diye eline vuruyom
gelir daha yaa biz kasım başı görünüyoruz belki ondandır.
Allah korusun erken doğum olmasın, kurcalamıyoruz kuzummm
doktoroda sormadım zırt pırt arıyorum zaten kadını
anaam çok sevindim kuzum belli olmasınaoğluş diye sevdiin oğluş oldu değişmedi ne güzel, kesindir o zaman cicilere başla
günaydın şekeerccimmmm pipiloşun poposunu ısırsınlarrr
oy ne guzel bir hayırdır Allah kabul etsin sanada afiyet olsun balımmmm
Allah bir gun bana zenginliği nasip ederse inşAllahh öğrencilere yurt, cami yaptırmak ve aş evleri kurmak istiyorum.. İnsanlara iş vermek ve her ay erzaklarını karşılamak çocuklarını okutmak istiyorummmbunlar hayal ama ya birgun olrsaa ne kadar güzel olur düşünsenee patronunun yerinde olmak isterdim
kızlarr dün eşim dayısını aradı konusuyorlardı işteee eşim hmile dedi kociş dayısı da cinsiyeti ne dedi bizimki kız dedi oda iyi size hizmet ederr hayırlısı olsun kız evlat oglan evlat farkı yok gibisinden eskilerin yaptıgı yanlısı hatırlattı vss teselli eder gibi konustuu tövbeee yaa ne bu erkek cocuk merakı insanlardakiii konusmalar canımı sıktııı sanki biz kızımız olucak diyee üzülüyoruzdaa teselli ediliyorrrr sinirlerim bozuldu dunn
günaydın canım sana da iyi haftalar:)
günaydın tatlım hoşgeldin özledik seni, inşallah bitmiştir kaynanatörün sıkıntısı artık... ayıp etmiş torununa öyle diyerek küçücük çocuk arzu etmiş demiş...
günaydın canım hayırlı olsun ya ama demiştim erkek diye:) çok sevindim belirsizlikten kurtulmana... kuzum sen bu kadar misafiri nasıl ağırlıyorsun bu halinle.. ben de çok yemekli misafir ağırlardım ama hamileyken mümkün değil yazık kendini yorma bir ara ver sürekli birileri var...
günaydın canım...
günaydın canım cuma gece bende de oldu çok fena karnım ağrıdı sabaha kadar inledim ama hiç bi iş yapmamıştım bile. anneme sordum artık olur korkma dedi hakkaten ertesi güne bişeyim kalmamıştı...
ne güzel dinlenmişsin canım:) günaydın...
günaydın tatlım.... iyi yapmışsın hareket iyidir ama çok yormadan:)
günaydın canım... ne güzel yürüyüş valla ben de çok özledim yürüyüş yapmayı... ramazan bitsede koçöcişle gitsem ya... şekerinin normal çıkmasına çok çok sevindim canım:)
kızlar günaydınlar... ben de cuma günü apar topar işten çıkınca size yazamadım. patron gönderdi demiştim ya eşim geldi aniden çıktım... eve gittim dinlendim sonra yemek hazırladım yemekleri aldığımız gibi köye gitttik iftarı orda yaptık.. evde de kimse yoktu kafamız dinlendi süperdi... bebekte anladı heralde köye gittiğimizi o gece hiç uyumadı beni de uyutmadı sıpa.. ertesi gün bahçemden organik ürünleri topladık bahçeyi suladık derken mükemmel bir tatildi kızlar eşim bile artık bana katılıyor bırakalım hayatı yerleşelim köye diyorahhh ahhhhhhhh nerde o günlerrrrrrrrrrrrrrrrrr..................
hoşgeldin canım benim.. ay benimkininde her yeri belli artık.. yiyecem onlarıı
boşver şunları kuzum ya cahiller salla gitsin...
valla şekerim benim detaylının verdiği raporda 29 ekim ve 5 kasım diyordu ekime kayabiliriz ama memleketimiz burası bizim taammııııı:88:canımm bende de psikolojikmidir nedirrr gunde 6-7 km yuruyen ben markete gitmeye eriniyorumhalim kalsaydı devam edecektimm
bana bakın sizin 5 kasım ya hani pıtırcıklarınız ekim sonundada gelebilir sezeryan vs derken sakın haa ekim anneleri topiğinde görmim siziiiii
hoşgeldin canım evdeyim artık allahın izniyegünaydın tatlım hoşgeldin özledik seni, inşallah bitmiştir kaynanatörün sıkıntısı artık... ayıp etmiş torununa öyle diyerek küçücük çocuk arzu etmiş demiş...
kızlar günaydınlar... ben de cuma günü apar topar işten çıkınca size yazamadım. patron gönderdi demiştim ya eşim geldi aniden çıktım... eve gittim dinlendim sonra yemek hazırladım yemekleri aldığımız gibi köye gitttik iftarı orda yaptık.. evde de kimse yoktu kafamız dinlendi süperdi... bebekte anladı heralde köye gittiğimizi o gece hiç uyumadı beni de uyutmadı sıpa.. ertesi gün bahçemden organik ürünleri topladık bahçeyi suladık derken mükemmel bir tatildi kızlar eşim bile artık bana katılıyor bırakalım hayatı yerleşelim köye diyorahhh ahhhhhhhh nerde o günlerrrrrrrrrrrrrrrrrr..................
geçmiş olsun canım..
mrb canlar nasılsınız ben şükür iyiyim uzun zamandır giremedim sorunlar vardı eşimle çok şükür dün akşam güzel bi iftar yemeğiyle barıştık Allah kimsenim ağzının tadını bozmasın kötü günler umarım geride kalmıştır geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir kuzucuklarda iyidir
günaydın ...
canım benim göğsümdede bi beyazlık var....sakın kurcalama...daha fazla süt gelmesin....süt kurcalamak erken doğuma yol açabilir....kendin ,eşin elllemeyin sakın....
canım muzda çok şekerli menunde varsa onuda çıkar...eşim bana meyve yedirmiyo ya...emekinin durumuna düşeceğim gibi hissediyorum...eşimde öyle düşünüyo...biraz kabullendım artık....diğer gebeliğimdede benzer bi rakam çıkmıştı çünkü....
ama işin güzel tarafı kilo vermeye başladım...800 gram gitti...76 dan 75 leri gördüm..yakında 74 u de göürürüm...75,3 muydum neydim bugün...kilolu olmayı sevmiyorum eşimde hiç istemiyo...hamilelikten değilde genel olarak kilolu halimi sevmiyo...
3 aY sabredicem yemiycem nefsime ağır geliyo ama katlanıcam Allahın izniyle....
pazardan her çeşit meyveden alıp evi meyveyle doldururdum bu seferde her çeşit sebzeden alıp her gün sebzem olsun evde diyorum...
semiz otu,
pazı,
ıspanak,
kabak,
patlıcan,
fasülye,
bezelye,
burcu birde san ne diycem havuç,bezelye ve patates te şeker oranı yüksek sebzeler..ben patates tüketimini minumuma indirdim....
kızlar karnının üstünde içerden iğne batıyomuş gibi hafif hafif acı çeken var mı?
bende ıkı kere oldu...netten baktım magnezyum eksikliğinden yazıyodu....
magnezyumu ıkı gunde bır alacaktım artık her gun almaya başladım...
Fatmacım cok gecmiş olsun !!
kendine cok dikkat et !! doktora gittin mi ?
Burcu canım geçmiş olsun, benim annemde de varis var bende de olur mu diye cok korkuyorum ben.
neden kaynaklandı ? cok mu yoruyosun kendini sen
geçici bi durum demiş doktor, sen neden geçmez diyorsun ?
o kadar diosun yani
ben bu konuda ne kadar şanslıyım yaa
aynen öyle içimde ki insan sevgisini ne yapsam bilemiyorumm
perşembe günü dr gidecek kim götürecek bilin bakalımmm
hoşgeldin canım kızının yatakları hayırlı olsun bol bol uyusun uyansın gülücükler saçsın etrafınaayakların nasıl oldu peki şişlik devam ediyor mu canımm
kaynanamı kınanmaktan anlamaz canımm
günaydın şekeerccimmmm pipiloşun poposunu ısırsınlarrr
oy ne guzel bir hayırdır Allah kabul etsin sanada afiyet olsun balımmmm
Allah bir gun bana zenginliği nasip ederse inşAllahh öğrencilere yurt, cami yaptırmak ve aş evleri kurmak istiyorum.. İnsanlara iş vermek ve her ay erzaklarını karşılamak çocuklarını okutmak istiyorummmbunlar hayal ama ya birgun olrsaa ne kadar güzel olur düşünsenee patronunun yerinde olmak isterdim
kızlarr dün eşim dayısını aradı konusuyorlardı işteee eşim hmile dedi kociş dayısı da cinsiyeti ne dedi bizimki kız dedi oda iyi size hizmet ederr hayırlısı olsun kız evlat oglan evlat farkı yok gibisinden eskilerin yaptıgı yanlısı hatırlattı vss teselli eder gibi konustuu tövbeee yaa ne bu erkek cocuk merakı insanlardakiii konusmalar canımı sıktııı sanki biz kızımız olucak diyee üzülüyoruzdaa teselli ediliyorrrr sinirlerim bozuldu dunn
günaydın canım sana da iyi haftalar:)
günaydın tatlım hoşgeldin özledik seni, inşallah bitmiştir kaynanatörün sıkıntısı artık... ayıp etmiş torununa öyle diyerek küçücük çocuk arzu etmiş demiş...
günaydın canım hayırlı olsun ya ama demiştim erkek diye:) çok sevindim belirsizlikten kurtulmana... kuzum sen bu kadar misafiri nasıl ağırlıyorsun bu halinle.. ben de çok yemekli misafir ağırlardım ama hamileyken mümkün değil yazık kendini yorma bir ara ver sürekli birileri var...
günaydın canım...
günaydın canım cuma gece bende de oldu çok fena karnım ağrıdı sabaha kadar inledim ama hiç bi iş yapmamıştım bile. anneme sordum artık olur korkma dedi hakkaten ertesi güne bişeyim kalmamıştı...
ne güzel dinlenmişsin canım:) günaydın...
günaydın tatlım.... iyi yapmışsın hareket iyidir ama çok yormadan:)
günaydın canım... ne güzel yürüyüş valla ben de çok özledim yürüyüş yapmayı... ramazan bitsede koçöcişle gitsem ya... şekerinin normal çıkmasına çok çok sevindim canım:)
aynen öyle içimde ki insan sevgisini ne yapsam bilemiyorumm
perşembe günü dr gidecek kim götürecek bilin bakalımmm
hoşgeldin canım kızının yatakları hayırlı olsun bol bol uyusun uyansın gülücükler saçsın etrafınaayakların nasıl oldu peki şişlik devam ediyor mu canımm
kaynanamı kınanmaktan anlamaz canımm
Hayırlı haftalar güzel hamişler,
İnş. herkes iyidir, bizde iyiyiz (bel ağrımız var ama geçer umarım günün ilerleyen saatlerinde)
Oğluma da maşallah kıpır kıpır hep
valla şekerim benim detaylının verdiği raporda 29 ekim ve 5 kasım diyordu ekime kayabiliriz ama memleketimiz burası bizim taammııııı:88:
hoşgeldin canım evdeyim artık allahın izniyeben kızları soğutmak istemedim hiç yaşananları belli etmedim ama artık akılları eriyor kendi kaybeder kaynanatörüm benimm
ohh ne güzel köy havası almışsın bahçeden toplamışsın bende mahsüllerimi almaya başladım bahçemden eşim topladıkça nasıl mutlu oluyor anlatamam kayınpeder hele dün topladıklarıma baya bozuldu bizim bahçeden 4 kilodan fazla salatalık topladık kabakları çarşambaya topları dolmalık biberlerimiz var
kayınpederin salatalıkları kurumuş nedense:44:insanların kalbine göre
eşim annesine maşallah de kız bak nazarın değecek kurutacn bahçemi dedi durdu inşş bişey olmaz bahçemize:26:
valla şekerim benim detaylının verdiği raporda 29 ekim ve 5 kasım diyordu ekime kayabiliriz ama memleketimiz burası bizim taammııııı:88:
hoşgeldin canım evdeyim artık allahın izniyeben kızları soğutmak istemedim hiç yaşananları belli etmedim ama artık akılları eriyor kendi kaybeder kaynanatörüm benimm
ohh ne güzel köy havası almışsın bahçeden toplamışsın bende mahsüllerimi almaya başladım bahçemden eşim topladıkça nasıl mutlu oluyor anlatamam kayınpeder hele dün topladıklarıma baya bozuldu bizim bahçeden 4 kilodan fazla salatalık topladık kabakları çarşambaya topları dolmalık biberlerimiz var
kayınpederin salatalıkları kurumuş nedense:44:insanların kalbine göre
eşim annesine maşallah de kız bak nazarın değecek kurutacn bahçemi dedi durdu inşş bişey olmaz bahçemize:26:
hoşgeldin canım geçmiş olsun şimdi nasılsınnngunaydın tatlı hamişler
nasılsınız bakalım bız 4 gunluk tatılden sonra ıse geldık bogazlarımın agrısı hala gecemdı bıde ustune gozlerım gece ıltıhaplanmaya basladı suan kızarıklar ıyı üşütmüşüm
ankara bıraz daha serındı dun gece cok terlemeden uyuyabıldım
kızlar 6 ay kılom 75tı sonra az bı dıkkatle 500 gr fılan vermsıtım ama ondan sonra dıkkat etmeıdm bugun bı tartıldım 74 cıktımya evdeyken şişim indi yada sıcaklarda terlemekten oldu yada tartı bozuk sasırdım ama sevındım yoksa gecen ay 3 kg almıs oluyordum
ısırrr teyzesii top gbi göbüşüme bir dayıyorrr ohh öyle rahat ediyor
günaydınn fıstığım ve yavrusu :) evet kuzum yaa, ahhh ne güzell hayallerin var inş. bir gün çokkk zengin olursun kuzuu, ibrahim beyin bir sürüüüüü bunun gibi şeyleri var, özürlüler için okulları, ilk öğretim lise, biz yani şirket vanda bile okul yaptırdık, ev yapımında seramikler gönderildi hayır olsun diye, neler neler, annesine cami yaptırdı her yıl mevlut okutur, bir sürü şey çoook zengin, şimdi kızına bıraktı şirketi, o götürüyor işleri, zeynep hanım.
inş. bir gün onun gibi oluruz kızzz
ohh maşallah size, götürdünüz mü mamacıkları oğluşuna yarasın inşallahhhh inşallah ne iyi etmişsiniz, bende meraklandım sen gidince yazmayınca ondan aradım kuşum
canım tekrar geçmiş olsun sana denk gelemedik bir türlüüüüü
günaydınnn canım, bu oğlanlar çok hareketli kuzum kök söktürecekler bizegeçer inş. benimde akşama doğru oluyor ağrılar
ısırrr teyzesii top gbi göbüşüme bir dayıyorrr ohh öyle rahat ediyor
günaydınn fıstığım ve yavrusu :) evet kuzum yaa, ahhh ne güzell hayallerin var inş. bir gün çokkk zengin olursun kuzuu, ibrahim beyin bir sürüüüüü bunun gibi şeyleri var, özürlüler için okulları, ilk öğretim lise, biz yani şirket vanda bile okul yaptırdık, ev yapımında seramikler gönderildi hayır olsun diye, neler neler, annesine cami yaptırdı her yıl mevlut okutur, bir sürü şey çoook zengin, şimdi kızına bıraktı şirketi, o götürüyor işleri, zeynep hanım.
inş. bir gün onun gibi oluruz kızzz
ohh maşallah size, götürdünüz mü mamacıkları oğluşuna yarasın inşallahhhh inşallah ne iyi etmişsiniz, bende meraklandım sen gidince yazmayınca ondan aradım kuşum
canım tekrar geçmiş olsun sana denk gelemedik bir türlüüüüü
günaydınnn canım, bu oğlanlar çok hareketli kuzum kök söktürecekler bizegeçer inş. benimde akşama doğru oluyor ağrılar
kuzum hediye işi netleşti mi artık? alabilir miyiz hediyelerimizi? ben sabırsızlanıyorum... hangi tarihler arasında gönderiyoruz şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?