2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

amann kuzum takma, cahil insanlar kategorisine giriyor onlar evladın kızı erkeği olmaz, bu şekilde konuşması kendi ayıbı, heryerde var ki onlar sanki oğlan diyenlere yapmıyorlar mı ?
bizimdeki bazı kadınlar erkek dediğimde olsun olsun diyor erkekte iyidir diyor kimiside oo erkek mi diyor aman hepsi farklı kendi gönlündekileri yansıyorlar hiç sallamıyoom

hoşgeldin canım benim.. ay benimkininde her yeri belli artık.. yiyecem onlarıı

boşver şunları kuzum ya cahiller salla gitsin...

hoşbuldukkk kuşum, ay dimii dayıyor mu seninkide yiyelim yaa elimi alamıyorum karnımdan dayandığı zaman ha bire seviyom aşkım gel bak diyom ellerini koyuyo ana sıpaya bak büyümüş diyo oğlum annene poponu mu sevdiriyon sen diiyoo

günaydın canımm... hayırlı olsun yaaa... iyi olmuş halletmeniz.park yatağını merak ettim ve bebek arabanı da... varmı resimleri nette??

evet yaa çok şükür düştü. aklıma direkt sen geldin. inşallah seninkinde de sorun çıkmaz. ne zaman yaptırıcaksın yüklemeyi?

kızlarrrrrr günaydın hepinizee

biz oğluşumla daha uyanamadıkk dün bütün gece poposunu ve başını dayadı göbeğime remen elliyordum sert sert böyle iki yuvarlağı var hep okşadım yavrummu

günaydın canım.
çok güzel onun hareketlerini izlemek

ben de haftasonu sürekli yürüdüm, gezdim... ama zorla... arkamdan iticeklerdi nerdeyse

ben bayramda bekliyorum nedense pıtırcığı

günaydın canım. valla yürüyüş yapmadan kendimi kötü hissediyorum.. normal doğum yapmak istiyorum ben :):)
sağol canımm... düşürdük çok şükür şekeri

ayy çok mu seviyosun sen köy hayatını... eşime desem bir dakika bile düşünmez, işi gücü herşeyi bırakır yerleşir köye.. o kadar çok seviyo ama yokk hiç yapamam ben 1 hafta zor dayandım. alışmışım heralde istanbulun trafik çilesine, pis havasını solumaya, içinde ne olduğu belirsiz şeyler yemeye

aynen öyle içimde ki insan sevgisini ne yapsam bilemiyorumm
perşembe günü dr gidecek kim götürecek bilin bakalımmm

ben götürürüm diye öne atılma sen de

Hayırlı haftalar güzel hamişler,

İnş. herkes iyidir, bizde iyiyiz (bel ağrımız var ama geçer umarım günün ilerleyen saatlerinde)
Oğluma da maşallah kıpır kıpır hep

günaydın canım... valla burası gece yanıyodu, uyuyamadım hiç
ödemi atmış olabilirsin canım... ben de sabah tartıldım fazla çıktım, bi baktım evden çıkarken ayakkabılarım olmuyo. resmen ödem yapmış vücudum.

sağol canım Allah razı olsun, inşallah hepimiz mutlulukla uyuturuz bebişleri.

hala devam ayak ayak değil odun artık :)))
inşş canım inşş akşam dinlenirken tuzlu ılık suda beklet ayaklarını canım şişi iner belki:26:

canım tekrar geçmiş olsun sana denk gelemedik bir türlüüüüü
sağol canım geldi geçti işte neymiş bir daha cif bile kullanırken dikkat edecekmişimmmm bunu öğrenmiş oldummm:26:

bencedee vatanınız burası olsunnn bak eger başka topikte göreyim siziii çok fena olurrr bebişler olunca bu kadar sık görüşemiyiz sanırsam
valla canım bu kadar olmasa bile haberleşmeden duramayız sanırsammm:26:

yok canım neden kurudu anlamadık ama kaynanamın nazarı deydi galiba sanırsam çünkü ilaçlamamız aynı verdiğimiz su aynı ama yaprakları ne biziç yanmış salatalıkların
bahçelerimiz yan yana değil zaten canım ama hastalık var eşim ilaçlama yapıyor 15 günde bir
evet canım kuru bahçenin halinin yanında şimdi çok güzel bahçemiz komsuar bile diyorlar çok geç ektiniz ama bahçeniz çok verimli oldu diye insanın emeğinin karşılığını alması kadar güzel bişey yok bu haftadan sonra salatalıkla tursumu kurmaya başlıyacağım inşş

evet canım insanlar bir garipp anlayamadım

iyi surekli tartılıyorsun ben yapaamaamm bunuuu

okudun dimi esram alıntı yaparken cevaplamamışsın dun eşimle dayısı konustudaa adam bizi teselli ediyor resmen Allahhumme salli ala

kuzum hediye işi netleşti mi artık? alabilir miyiz hediyelerimizi? ben sabırsızlanıyorum... hangi tarihler arasında gönderiyoruz şimdi?
canım senin alacağın kişide sıkıntı yok alabilirsin ben uzun süredir olmayınca kim var kim yok bilmiyorum bu işi burcudan devralmıştım onunla istişare edip çekilişten çıkarılanları meydandan söyleyeceğim
tarih ise belli 19 ağustos ve 29-30 ağustos tarihleri arasında gönderim olacak

evet tarih ve limit kesin kaldırılacak mı bulemsuuu bence kaldırılsa iyi olur herkes istediği gibi alsın ne layık göruyorsaa kimsenin gidipte bir çorap alacagını sanmıyorum zaten
canım isteyen limit var gözüyle baksın isteyen limit yok gözüyle baksın herkesin gönlü olsun ben limiti hiç önemsemiyorum bile gönlümden geçenleri yapacağımm ve bu limitin çok çok üstünde olacak çünkü hediye gönül işi

ben götürürüm diye öne atılma sen de

.
kız emri vaki yapıldı bile perşembe günü hastaneye eşim ve benimle gidecek kaynacığımmm

evet ya aynen eşimde öyle diyor şimdi babası elini koyuyor onun elinin altında nasıl dönüyor dalga dalga napıyor bu diyor? yerim bunları ben ya

hem de nasıl seviyorum kuzum ya... yazları hep köyde geçerdi herşeyin güzelini yedim bir de biz yorulmadık hep hobi gibi yaptık ufacık bir bahçe her şey taze... tarlada falan çalışmadım keyif almak için yaptım ya bunları ayrı bir seviyorum.. sıkılıyorsundur belki kalabalık arkadaşların ailen olsa sende alışırsın tatlım:)

ay turşu nasıl canım çekti ya.. offfff offffffffffffffffff...

ay bu arada ben hediye mi aldım çok tatlııııııııııııııı

evet göbek deliğimin etrafında dolanıyor pıt pıt, hadi yaa aha ilahi sevecek, ritim duygusu olacak ne güzel, o dalgalanmalar çok acayip ama göbeğimiz dalgalanıyor az daha büyüsün eşim göbişimindeki dalgalanmaları videoya çekecekmiş :)

günaydın canımm benim, ay çok gezince geçen benimde öyle oldu ayaklarım, ayakkabılar sıktı ozman tartıldığımda hatta 1 kilo fazla gelmiştim, şimdi inmiş

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 05-11-2012

Hamileliğimin 26. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 98 gün kaldı.

Bu noktada, bebeğiniz karnınızdaki konaklamasının üçte ikisini tamamladı. Önümüzdeki 3 ay içinde bebeğiniz sizinle hiç bir fiziki bağı olmadan hayatta kalabiliyor olacak. Hamileliğinizin 6. ayının sonunda bebeğinizin boyu en az 23 cm ve ağırlığı en az 779 gr. olacaktır. Giderek daha fazla anne bebeğinin kordon kanını saklanmasını düşünüyor.

ayyy 98 gün kaldı diyo yaaa ne kadar azzzzz

3. trimestr dönemimiz hayırlı olsun :):):)

hediyeni aldın demek zaten allah gönlüne göre verdi kız bebişi
yok kız ilahi sevdiğinden ritim duygusu sağlamda ondan oyun havalarındada durmuyor sıpam aynı babası ve esra ablası kapı gıcırdasa oynuyor baba ile kız bu kızımda tekme ve yumruklarıyla ritim veriyor şimdiden
hatırası kalır çeksin tabii

vatana millete hayırlı olsunnnn oleeeyyy kalsın kalsın canımmmm hayırla gelsin pıtırcıklarrrr özledim ben kuzumu yaa ama zamanını doldursunlar sağlıkla gelsinlerrr

iyi surekli tartılıyorsun ben yapaamaamm bunuuu

okudun dimi esram alıntı yaparken cevaplamamışsın dun eşimle dayısı konustudaa adam bizi teselli ediyor resmen Allahhumme salli ala

tartılışımı bi görsen ölürsün gülmekten

kıayfet falan kalmıyo üzerimde... sabah wc den sonra bir de tartılıyorum.. tartıya çıkıyorum kapıyorum gözlerimi, sonra hazır olduğumda parmaklarımın arasından bakıyorum tartıya çaktırmadan hemen iniyorum sonra bi 5-10 dakikamı alıyo tartılmak

canım yazdım yazdım da niye gelmedi anlamadım. kısaltıcam şimdi : boşver hiçç kafana takma. iki cahilin dediğklerine üzülecek değiliz bu saatten sonra.. bizim tek düşündüğümüz sağlıklı hayırlı evlat dünyaya getirmek... bak benim babam doğulu, biliyosun, 3 kızım var keşke oğlumda kızlarım gibi olsaydı der hep... babannem erkek çocuk hastası,2 oğlu var. amcamla kanlı bıçaklılar yıllardır. geçen kızdım "niye böyle erkek te erkek diye tuturuyosun babanne, oğlun sana üzüntüden acıdan başka ne verdi.. diye.. üzüldü kadın böyle dediğime ama öyle... ayrımcılık yapmasın kimse. boşver senn hiçç umursama. bırak konuşsunlar, gül geç.

kız emri vaki yapıldı bile perşembe günü hastaneye eşim ve benimle gidecek kaynacığımmm

yok hiç almıyım ben. dediğin gibi ailem burda hep.. bu yaşa kadar köyüm olmadı hiç, eşimin sayesinde oldu. emekli olunca havuzlu verandalı bahçeli bi yer yaptırırsa belllkiii olabilür
bu arada dün benim de canım çok istedi, aldık hemen kardeşimle... ekmekle yedim, hayatta canım istemez turşu :) belki o fazla çıkan 1 kilo turşu yüzünden olabilir :):):):)

offff esraaammmmmmmm

esraa ben bu çizelgeye göre 1 kilocuk fazla almış görünüyorummmm

bu hafta azıcık dikkat et bebişim :) bu çizelge çok iyi niyetli bence :):)

günaydın canımm benim, ay çok gezince geçen benimde öyle oldu ayaklarım, ayakkabılar sıktı ozman tartıldığımda hatta 1 kilo fazla gelmiştim, şimdi inmiş

gezmeden ve turşudan oldu sanırım benim de fazla çıkan 1 kilom :)

ayy bulemsuu o gün şaka gibiydi

dedim benimki pipiloş hediyeyi kızçeye alim dedim, kız çıktı hhehe , aldım haftasonu gezerken çok hoşuma gitti, hem işe yarar bişi

babasına çekecek o zaman huyu :) oyuncu olacakk minik minik elleriyle oynatırsın anlamaya başladığında çok tatlı oluyorlarr

o turşuları napıcaz bilmiyomm ramazanda kociş illa istiyor, çorbanın yanına bende dayanamıym yiyom o da ödem yapıyor tabi yememeiz lazım

çokkkk teşekkür ederim. bak linkler şöyle tabiki ben bu fiyatlara almadım :) sıkı pazarlıkçıyımdır

Casaul Santana Seyahat Sistemi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

park yatağında kırmızısını aldık. diğer park yatak kraft değil.

Kraft P008 Oyun Parkı 70*120 Mavi - Ürün Kategorileri

canımmmm afiyetle tüketin ürünlerinizi. :)))

aminnnn

benim 6 videom var bu konuyla ilgili :))))

vatana millete hayırlı olsunnnn oleeeyyy kalsın kalsın canımmmm hayırla gelsin pıtırcıklarrrr özledim ben kuzumu yaa ama zamanını doldursunlar sağlıkla gelsinlerrr

senin de 123 güncüğün kalmış bebeğimmm

evet gelsinler yaaaa... gerçi ben halimden memnunum, ömür boyu kalabilir ama başka nedenlerden dolayı gününde gelsin, abartmayalım dimi

kalbleriniz temizşmiş ne diyeyimmmgüle güle kullansın o kızın annesievet babaya çekecek zaten kız çocukları cilveli olur birde oynamayı bile bile oynayan bebişler daha tatlı olurrlar

sağolasın canımmm
kızının bebek arabası ve yatağı ne güzelmiş güle güle kullanın canım anneli kızlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…