kızlarr dün eşim dayısını aradı konusuyorlardı işteee eşim hmile dedi kociş dayısı da cinsiyeti ne dedi bizimki kız dedi oda iyi size hizmet ederr hayırlısı olsun kız evlat oglan evlat farkı yok gibisinden eskilerin yaptıgı yanlısı hatırlattı vss teselli eder gibi konustuu tövbeee yaa ne bu erkek cocuk merakı insanlardakiii konusmalar canımı sıktııı sanki biz kızımız olucak diyee üzülüyoruzdaa teselli ediliyorrrr sinirlerim bozuldu dunn
hoşgeldin canım benim.. ay benimkininde her yeri belli artık.. yiyecem onlarıı
boşver şunları kuzum ya cahiller salla gitsin...
Günaydın güzel anneler, inşallah iyisiniz.
çokkk yoğun ama çokkk verimli bir haftasonu geçirdim. kızıma 2 park yatak (biri kayınvalidem için), içindeki süngerleri birde bebek arabası aldık :))) fazla ağırlaşmadan hallettik diye çok mutluyum. ayrıca marangozla bebek mobilyaları için anlaştık, dolaplar tavana kadar olacak, istediğim gibi beyaz olacak. pazar günüde eşimle kendimize ödül verdik denize gittik bol bol yüzdük
azcık göz attım yazdıklarınıza :
bulemsu canım kayınvalideni çok kınıyorum.
beysalcım tebrikler oğlun netleşmiş :))
esra canım gözün aydın şekerin düşmüş, darısı bizlerin başına.
annesininbirtanesi canım hoşgeldin, özledik seni.
kızlarrrrrr günaydın hepinizee
biz oğluşumla daha uyanamadıkk dün bütün gece poposunu ve başını dayadı göbeğime remen elliyordum sert sert böyle iki yuvarlağı var hep okşadım yavrummu
canımm bende de psikolojikmidir nedirrr gunde 6-7 km yuruyen ben markete gitmeye eriniyorumhalim kalsaydı devam edecektimm
bana bakın sizin 5 kasım ya hani pıtırcıklarınız ekim sonundada gelebilir sezeryan vs derken sakın haa ekim anneleri topiğinde görmim siziiiii
günaydın canım... ne güzel yürüyüş valla ben de çok özledim yürüyüş yapmayı... ramazan bitsede koçöcişle gitsem ya... şekerinin normal çıkmasına çok çok sevindim canım:)
kızlar günaydınlar... ben de cuma günü apar topar işten çıkınca size yazamadım. patron gönderdi demiştim ya eşim geldi aniden çıktım... eve gittim dinlendim sonra yemek hazırladım yemekleri aldığımız gibi köye gitttik iftarı orda yaptık.. evde de kimse yoktu kafamız dinlendi süperdi... bebekte anladı heralde köye gittiğimizi o gece hiç uyumadı beni de uyutmadı sıpa.. ertesi gün bahçemden organik ürünleri topladık bahçeyi suladık derken mükemmel bir tatildi kızlar eşim bile artık bana katılıyor bırakalım hayatı yerleşelim köye diyorahhh ahhhhhhhh nerde o günlerrrrrrrrrrrrrrrrrr..................
aynen öyle içimde ki insan sevgisini ne yapsam bilemiyorumm
perşembe günü dr gidecek kim götürecek bilin bakalımmm
kızlarr dün eşim dayısını aradı konusuyorlardı işteee eşim hmile dedi kociş dayısı da cinsiyeti ne dedi bizimki kız dedi oda iyi size hizmet ederr hayırlısı olsun kız evlat oglan evlat farkı yok gibisinden eskilerin yaptıgı yanlısı hatırlattı vss teselli eder gibi konustuu tövbeee yaa ne bu erkek cocuk merakı insanlardakiii konusmalar canımı sıktııı sanki biz kızımız olucak diyee üzülüyoruzdaa teselli ediliyorrrr sinirlerim bozuldu dunn
Hayırlı haftalar güzel hamişler,
İnş. herkes iyidir, bizde iyiyiz (bel ağrımız var ama geçer umarım günün ilerleyen saatlerinde)
Oğluma da maşallah kıpır kıpır hep
gunaydın tatlı hamişler
nasılsınız bakalım bız 4 gunluk tatılden sonra ıse geldık bogazlarımın agrısı hala gecemdı bıde ustune gozlerım gece ıltıhaplanmaya basladı suan kızarıklar ıyı üşütmüşüm
ankara bıraz daha serındı dun gece cok terlemeden uyuyabıldım
kızlar 6 ay kılom 75tı sonra az bı dıkkatle 500 gr fılan vermsıtım ama ondan sonra dıkkat etmeıdm bugun bı tartıldım 74 cıktımya evdeyken şişim indi yada sıcaklarda terlemekten oldu yada tartı bozuk sasırdım ama sevındım yoksa gecen ay 3 kg almıs oluyordum
inşş canım inşşsağol canım Allah razı olsun, inşallah hepimiz mutlulukla uyuturuz bebişleri.
hala devam ayak ayak değil odun artık :)))
sağol canım geldi geçti işte neymiş bir daha cif bile kullanırken dikkat edecekmişimmmm bunu öğrenmiş oldummm:26:canım tekrar geçmiş olsun sana denk gelemedik bir türlüüüüü
bencedee vatanınız burası olsunnn bak eger başka topikte göreyim siziii çok fena olurrrbebişler olunca bu kadar sık görüşemiyiz sanırsam
yok canım neden kurudu anlamadık ama kaynanamın nazarı deydi galiba sanırsam çünkü ilaçlamamız aynı verdiğimiz su aynı ama yaprakları ne biziç yanmış salatalıklarınoh ya ne güzel vallasalatalık suyu sever çok gübre yakar gübre attılarsa yakmışır ya da bir ihtimal daha hastalık çabuk alır dikkat et seninkilere geçmesin kuzucum.. insan nasıl seviniyor o ürünleri görünce değil mi taze taze mis gibi.. kendi el emeğin ohhh ya
amann kuzum takma, cahil insanlar kategorisine giriyor onlar evladın kızı erkeği olmaz, bu şekilde konuşması kendi ayıbı, heryerde var ki onlar sanki oğlan diyenlere yapmıyorlar mı ?
bizimdeki bazı kadınlar erkek dediğimde olsun olsun diyorerkekte iyidir diyor kimiside oo erkek mi diyor aman hepsi farklı kendi gönlündekileri yansıyorlar hiç sallamıyoom
hoşbuldukkk kuşum, ay dimii dayıyor mu seninkideyiyelim yaa elimi alamıyorum karnımdan dayandığı zaman ha bire seviyom aşkım gel bak diyom ellerini koyuyo ana sıpaya bak büyümüş diyo oğlum annene poponu mu sevdiriyon sen diiyoo
günaydın canımm... hayırlı olsun yaaa... iyi olmuş halletmeniz.park yatağını merak ettim ve bebek arabanı da... varmı resimleri nette??
evet yaa çok şükür düştü. aklıma direkt sen geldin. inşallah seninkinde de sorun çıkmaz. ne zaman yaptırıcaksın yüklemeyi?
günaydın canım.
çok güzel onun hareketlerini izlemek
ben de haftasonu sürekli yürüdüm, gezdim... ama zorla... arkamdan iticeklerdi nerdeyse
ben bayramda bekliyorum nedense pıtırcığı
günaydın canım. valla yürüyüş yapmadan kendimi kötü hissediyorum.. normal doğum yapmak istiyorum ben :):)
sağol canımm... düşürdük çok şükür şekeri
ayy çok mu seviyosun sen köy hayatını... eşime desem bir dakika bile düşünmez, işi gücü herşeyi bırakır yerleşir köye.. o kadar çok seviyoama yokk hiç yapamam ben 1 hafta zor dayandım. alışmışım heralde istanbulun trafik çilesine, pis havasını solumaya, içinde ne olduğu belirsiz şeyler yemeye
ben götürürüm diye öne atılma sen de
günaydın canım... valla burası gece yanıyodu, uyuyamadım hiç
ödemi atmış olabilirsin canım... ben de sabah tartıldım fazla çıktım, bi baktım evden çıkarken ayakkabılarım olmuyo. resmen ödem yapmış vücudum.
canım senin alacağın kişide sıkıntı yok alabilirsin ben uzun süredir olmayınca kim var kim yok bilmiyorum bu işi burcudan devralmıştım onunla istişare edip çekilişten çıkarılanları meydandan söyleyeceğimkuzum hediye işi netleşti mi artık? alabilir miyiz hediyelerimizi? ben sabırsızlanıyorum... hangi tarihler arasında gönderiyoruz şimdi?
canım isteyen limit var gözüyle baksın isteyen limit yok gözüyle baksın herkesin gönlü olsun ben limiti hiç önemsemiyorum bile gönlümden geçenleri yapacağımm ve bu limitin çok çok üstünde olacak çünkü hediye gönül işievet tarih ve limit kesin kaldırılacak mı bulemsuuubence kaldırılsa iyi olur herkes istediği gibi alsın ne layık göruyorsaa kimsenin gidipte bir çorap alacagını sanmıyorum zaten
kız emri vaki yapıldı bile perşembe günü hastaneye eşim ve benimle gidecek kaynacığımmmben götürürüm diye öne atılma sen de
.
amann kuzum takma, cahil insanlar kategorisine giriyor onlar evladın kızı erkeği olmaz, bu şekilde konuşması kendi ayıbı, heryerde var ki onlar sanki oğlan diyenlere yapmıyorlar mı ?
bizimdeki bazı kadınlar erkek dediğimde olsun olsun diyorerkekte iyidir diyor kimiside oo erkek mi diyor aman hepsi farklı kendi gönlündekileri yansıyorlar hiç sallamıyoom
hoşbuldukkk kuşum, ay dimii dayıyor mu seninkideyiyelim yaa elimi alamıyorum karnımdan dayandığı zaman ha bire seviyom aşkım gel bak diyom ellerini koyuyo ana sıpaya bak büyümüş diyo oğlum annene poponu mu sevdiriyon sen diiyoo
günaydın canımm... hayırlı olsun yaaa... iyi olmuş halletmeniz.park yatağını merak ettim ve bebek arabanı da... varmı resimleri nette??
evet yaa çok şükür düştü. aklıma direkt sen geldin. inşallah seninkinde de sorun çıkmaz. ne zaman yaptırıcaksın yüklemeyi?
günaydın canım.
ben de haftasonu sürekli yürüdüm, gezdim... ama zorla... arkamdan iticeklerdi nerdeyse
günaydın canım. valla yürüyüş yapmadan kendimi kötü hissediyorum.. normal doğum yapmak istiyorum ben :):)
ayy çok mu seviyosun sen köy hayatını... eşime desem bir dakika bile düşünmez, işi gücü herşeyi bırakır yerleşir köye.. o kadar çok seviyoama yokk hiç yapamam ben 1 hafta zor dayandım. alışmışım heralde istanbulun trafik çilesine, pis havasını solumaya, içinde ne olduğu belirsiz şeyler yemeye
ödemi atmış olabilirsin canım... ben de sabah tartıldım fazla çıktım, bi baktım evden çıkarken ayakkabılarım olmuyo. resmen ödem yapmış vücudum.
inşş canım inşşakşam dinlenirken tuzlu ılık suda beklet ayaklarını canım şişi iner belki:26:
sağol canım geldi geçti işte neymiş bir daha cif bile kullanırken dikkat edecekmişimmmm bunu öğrenmiş oldummm:26:
valla canım bu kadar olmasa bile haberleşmeden duramayız sanırsammm:26:
yok canım neden kurudu anlamadık ama kaynanamın nazarı deydi galiba sanırsam çünkü ilaçlamamız aynı verdiğimiz su aynı ama yaprakları ne biziç yanmış salatalıkların
bahçelerimiz yan yana değil zaten canım ama hastalık var eşim ilaçlama yapıyor 15 günde bir
evet canım kuru bahçenin halinin yanında şimdi çok güzel bahçemiz komsuar bile diyorlar çok geç ektiniz ama bahçeniz çok verimli oldu diye insanın emeğinin karşılığını alması kadar güzel bişey yok bu haftadan sonra salatalıkla tursumu kurmaya başlıyacağım inşş
hayatbanagüzell hoşgeldin canım artık yukarı çıkmaya başladı bebişler dahada büyüdüler her yerlerini belli edebiliyorlarrgece sahurda eşim nihat hatipoğlunu seyrediyordu talealbedru ilahisi çıktı benim kız ilahiye nasıl eşlik ediyor ama ritime göre vuruyor tekmeleri yumrukları eşime gösterdim belli oluyor değil mi dedim dalgalanmaları görünce ne yapıyor o içerde öyle diye gülüyor batarist mi olacaka davulcu mu olacak nasıl ritim tutmuş öyle dedi sevdi babası kızımı hoşgeldin canım geçmiş olsun şimdi nasılsınnn
günaydın canım.
hediyeni aldın demek zaten allah gönlüne göre verdi kız bebişiay bu arada ben hediye mi aldımçok tatlııııııııııııııı
evet göbek deliğimin etrafında dolanıyor pıt pıt, hadi yaa aha ilahi sevecek, ritim duygusu olacak ne güzel, o dalgalanmalar çok acayip ama göbeğimiz dalgalanıyor az daha büyüsün eşim göbişimindeki dalgalanmaları videoya çekecekmiş :)
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 05-11-2012
Hamileliğimin 26. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 98 gün kaldı.
Bu noktada, bebeğiniz karnınızdaki konaklamasının üçte ikisini tamamladı. Önümüzdeki 3 ay içinde bebeğiniz sizinle hiç bir fiziki bağı olmadan hayatta kalabiliyor olacak. Hamileliğinizin 6. ayının sonunda bebeğinizin boyu en az 23 cm ve ağırlığı en az 779 gr. olacaktır. Giderek daha fazla anne bebeğinin kordon kanını saklanmasını düşünüyor.
ayyy 98 gün kaldı diyo yaaa ne kadar azzzzz
3. trimestr dönemimiz hayırlı olsun :):):)
iyi surekli tartılıyorsun ben yapaamaamm bunuuu
okudun dimi esram alıntı yaparken cevaplamamışsın dun eşimle dayısı konustudaa adam bizi teselli ediyor resmen Allahhumme salli ala
kız emri vaki yapıldı bile perşembe günü hastaneye eşim ve benimle gidecek kaynacığımmm
hem de nasıl seviyorum kuzum ya... yazları hep köyde geçerdi herşeyin güzelini yedim bir de biz yorulmadık hep hobi gibi yaptık ufacık bir bahçe her şey taze... tarlada falan çalışmadım keyif almak için yaptım ya bunları ayrı bir seviyorum.. sıkılıyorsundur belki kalabalık arkadaşların ailen olsa sende alışırsın tatlım:)
ay turşu nasıl canım çekti ya.. offfff offffffffffffffffff...
offff esraaammmmmmmm
esraa ben bu çizelgeye göre 1 kilocuk fazla almış görünüyorummmm
günaydın canımm benim, ay çok gezince geçen benimde öyle oldu ayaklarım, ayakkabılar sıktı ozman tartıldığımda hatta 1 kilo fazla gelmiştim, şimdi inmiş
hediyeni aldın demek zaten allah gönlüne göre verdi kız bebişi
yok kız ilahi sevdiğinden ritim duygusu sağlamda ondan oyun havalarındada durmuyor sıpam aynı babası ve esra ablası kapı gıcırdasa oynuyor baba ile kız bu kızımda tekme ve yumruklarıyla ritim veriyor şimdiden
hatırası kalır çeksin tabii
tartılışımı bi görsen ölürsün gülmekten
kıayfet falan kalmıyo üzerimde... sabah wc den sonra bir de tartılıyorum.. tartıya çıkıyorum kapıyorum gözlerimi, sonra hazır olduğumda parmaklarımın arasından bakıyorum tartıya çaktırmadanhemen iniyorum sonra bi 5-10 dakikamı alıyo tartılmak
canım yazdım yazdım da niye gelmedi anlamadım. kısaltıcam şimdi: boşver hiçç kafana takma. iki cahilin dediğklerine üzülecek değiliz bu saatten sonra.. bizim tek düşündüğümüz sağlıklı hayırlı evlat dünyaya getirmek... bak benim babam doğulu, biliyosun, 3 kızım var keşke oğlumda kızlarım gibi olsaydı der hep... babannem erkek çocuk hastası,2 oğlu var. amcamla kanlı bıçaklılar yıllardır. geçen kızdım "niye böyle erkek te erkek diye tuturuyosun babanne, oğlun sana üzüntüden acıdan başka ne verdi.. diye.. üzüldü kadın böyle dediğime ama öyle... ayrımcılık yapmasın kimse. boşver senn hiçç umursama. bırak konuşsunlar, gül geç.
yok hiç almıyım ben. dediğin gibi ailem burda hep.. bu yaşa kadar köyüm olmadı hiç, eşimin sayesinde oldu. emekli olunca havuzlu verandalı bahçeli bi yer yaptırırsa belllkiii olabilür
bu arada dün benim de canım çok istedi, aldık hemen kardeşimle... ekmekle yedim, hayatta canım istemez turşu :) belki o fazla çıkan 1 kilo turşu yüzünden olabilir :):):):)
bu hafta azıcık dikkat et bebişim :) bu çizelge çok iyi niyetli bence :):)
gezmeden ve turşudan oldu sanırım benim de fazla çıkan 1 kilom :)
inşş canım inşşakşam dinlenirken tuzlu ılık suda beklet ayaklarını canım şişi iner belki:26:
sağol canım geldi geçti işte neymiş bir daha cif bile kullanırken dikkat edecekmişimmmm bunu öğrenmiş oldummm:26:
valla canım bu kadar olmasa bile haberleşmeden duramayız sanırsammm:26:
yok canım neden kurudu anlamadık ama kaynanamın nazarı deydi galiba sanırsam çünkü ilaçlamamız aynı verdiğimiz su aynı ama yaprakları ne biziç yanmış salatalıkların
bahçelerimiz yan yana değil zaten canım ama hastalık var eşim ilaçlama yapıyor 15 günde bir
evet canım kuru bahçenin halinin yanında şimdi çok güzel bahçemiz komsuar bile diyorlar çok geç ektiniz ama bahçeniz çok verimli oldu diye insanın emeğinin karşılığını alması kadar güzel bişey yok bu haftadan sonra salatalıkla tursumu kurmaya başlıyacağım inşş
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 05-11-2012
Hamileliğimin 26. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 98 gün kaldı.
Bu noktada, bebeğiniz karnınızdaki konaklamasının üçte ikisini tamamladı. Önümüzdeki 3 ay içinde bebeğiniz sizinle hiç bir fiziki bağı olmadan hayatta kalabiliyor olacak. Hamileliğinizin 6. ayının sonunda bebeğinizin boyu en az 23 cm ve ağırlığı en az 779 gr. olacaktır. Giderek daha fazla anne bebeğinin kordon kanını saklanmasını düşünüyor.
ayyy 98 gün kaldı diyo yaaa ne kadar azzzzz
3. trimestr dönemimiz hayırlı olsun :):):)
ay bu arada ben hediye mi aldımçok tatlııııııııııııııı
evet göbek deliğimin etrafında dolanıyor pıt pıt, hadi yaa aha ilahi sevecek, ritim duygusu olacak ne güzel, o dalgalanmalar çok acayip ama göbeğimiz dalgalanıyor az daha büyüsün eşim göbişimindeki dalgalanmaları videoya çekecekmiş :)
günaydın canımm benim, ay çok gezince geçen benimde öyle oldu ayaklarım, ayakkabılar sıktı ozman tartıldığımda hatta 1 kilo fazla gelmiştim, şimdi inmiş
vatana millete hayırlı olsunnnnoleeeyyy kalsın kalsın canımmmm hayırla gelsin pıtırcıklarrrr özledim ben kuzumu yaa ama zamanını doldursunlar sağlıkla gelsinlerrr
kalbleriniz temizşmiş ne diyeyimmmayy bulemsuu o gün şaka gibiydi
dedim benimki pipiloş hediyeyi kızçeye alim dedim, kız çıktı hhehe , aldım haftasonu gezerken çok hoşuma gitti, hem işe yarar bişi
babasına çekecek o zaman huyu :) oyuncu olacakk minik minik elleriyle oynatırsın anlamaya başladığında çok tatlı oluyorlarr
sağolasın canımmmçokkkk teşekkür ederim. bak linkler şöyle tabiki ben bu fiyatlara almadım :) sıkı pazarlıkçıyımdır
Casaul Santana Seyahat Sistemi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
park yatağında kırmızısını aldık. diğer park yatak kraft değil.
Kraft P008 Oyun Parkı 70*120 Mavi - Ürün Kategorileri
canımmmm afiyetle tüketin ürünlerinizi. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?