2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

:9 olur olur bir alışırsan onun güzelliğine olur.. fındığıma dedesi araba şeklinde kocamamn şişme havuz alacakmış kumu da döktürecekmiş burda oynayacak diyor.. ava gideceklermş beraber, ona atış öğretecekmiş:) havalı pompalı mı ne bir tüfek var ondan almış bakın torunumla oynayacam diyor bir de balığa gideceklermiş senin olsun baba torun dedim

tatlım hayırlı olsun, çok güzeller casaul iyi bir marka mı ? araştırarak mı aldın kuzum ? birde ne kadar uyguna aldın çok merak ettim, hoşuma gitti de bende düşüneyim bunlardan,
oyun parkında çok güzel fiyatıda uygun çok güzeller genç odasına bakabildin mi ?

o turşuları napıcaz bilmiyomm ramazanda kociş illa istiyor, çorbanın yanına bende dayanamıym yiyom o da ödem yapıyor tabi yememeiz lazım

yok canım abartma.. bi taneyi geçmesin.. valla çok farkediyor... evde hala var ama daha yemicem. çok etkiledi çünkü.. 1 kilo ne demek yaaa

canım hayırlı olsun çok beğendim özellikle bebek arabanızı :) Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

bayılırım ben pazarlık yapabilen insanlara :) ben utanırım, yapamam.. son fiyat bu mu derim, "bu" der. ben de "peki" derim Allahtan eşim iyi pazarlıkçıdır.. yoksa yanmıştık :):):):)

saolasın canım ıdare edıyorum ıste sabah sıcak sut ıctım gene o ıyı gelıyor

senin de 123 güncüğün kalmış bebeğimmm

evet gelsinler yaaaa... gerçi ben halimden memnunum, ömür boyu kalabilir ama başka nedenlerden dolayı gününde gelsin, abartmayalım dimi

ay evet yaa sağlıkla gelsinleeerrrrr bencede abartmayalımm şekercimmm

bende öyle yapıyorum wcden sonra tartılmak en iyisiii

haklısın kuzum yyaa insanlar işteee

kayınvalidemle konustum dün bebeğin yorganıyla yastıgını yapmış tbi bunu eşime diyor banada demedi deee saolsun yineedeee ama bizden o tarafa giden olmicekkk sanırsam doguma hazırlanıyor hatunnn gelsin birlikte doguralımmmm

düğün akşamı okadar çok konustukiii saçma sapan eşim ona sinirlenip sinirini benden çıkarmıştı lohusalıkta istemiyorum gelicekkk laf sözzz bir ihtimalde olsaaaa eşimi dolduracakk sinirlerim bozulcakkk anneme laf edecek vs

çok güzeller canım güle güle kullansın kuzun:)

canımmmm gunaydın hoşgeldinizzz

maşAllah kuzucuguna ne guzel şeyler almışşsınız öyleee güle güle uyusun buyusun pıtırcıgınnnn

benim eşim de bebek arabası bakarken salıncak gördü, büyük bi hevesle "esra bundan alalım, köyde bahçeye koyalım" diyo... dedim bu kız köyü sevicek, anasına çekmicek... öyle hissediyorum nedense. bak havuz da iyi fikirmiş... bizimki seneye köye gittiğimizde 8-9 aylık olucak yazın.. ne eğlenirler havuzda

kızlar seker sonucumu ogrendım sımdı ıyı dedı doktor tokluk 96 ymıs kanım bıraz düşük cıkmıs ılacı duzenlı kullanıyorum ama 2 ye mı cıkarcaz dedım yok dedı o zaman caya dıkkat edıcem :26:

canım hamd olsunnn geçmiş oslunn

çayı çok mu içiyorsun :26: ben 3 gunde bir bardak çay haftada bir kezde nescafe içiyorum :26: kepek ekmeği yiyorsan bırak

canım bunlar senin doğumuna az bi zaman kala gelmesinler sakın???? bana öyle geliyo valla.. kesin gelir bu.. önlemini al şimdiden.

canım geçmiş olsun. çok şükür iyi çıkmış. benim de demir düşük çıktı biraz ama ikiye çıkarmadı hapımı... ben bol yeşillik yoğurt süt tüketiyorum, düzelir inşallah...

acaba yine yapılıcak mı bu testler??

ay evet aysun bizim ekimde olacak mutemelen lavinya- ben- apple-esrada olabilir

Biz yıllık izinleri 1,5 ay sonra mı alacağız . Ayaklarınız ne durumda ben koca ayak oldum iyice. Çok hantallaştım. Bir de artık çok çok çok duygusalım göz yaşım burnumun ucunda . Sizlerde psikolojik daraltılar var mı tahamülsüzüm artık

eşime söyluyorum " o donemde psikolojı değişiyrmuş çok asabi sinirli olabiliyormussun bebek huzursuz olabiliyorms anne ve bbebek için zor dönemmişş alışma dönemi vs " diye ama başka ne yapılır bilmem en kötü ihtimalle o dönemde gelmeyin derim

al kuzum alışsın hem temiz hava alsınlar çocuklar bir de çocuğu çıplak ayak toprağa bastırmak önemli, çamurla oynamaya da alışsın bağışıklığı kuvettlenir ben çok eften püften büyütmeyecem salacam tarlaya oynasın debelensin atsın enerjisini yavrum... :)

gözün aydın canım...

kızlar yeni öğrendiğim bir bilgiyi aktarıyorum:) eltim bir kongreye katılmış orda dinlemiş... hamilelikte kan seviyesinin düşmesi güzel bir şey ve olması gereken bir şeymiş hemeoglobin 10 sınır değermiş bunun altında düşük sayılırmış benimde 11 çıktı doktor çok öenmli değil ama hapı 2ye çıkaralım dedi.. eltim ona ble gerek yok ama sen al yinede ve sakın tedirgin olma dedi.. endişe etmeyin canlar bu olması gereken bir şeymiş:)

tümü bende de varrrrrrrrrrrrrr

gunaydın pıtırcıgımın teyzosları topıgı okumaya basladıgımdan berı tekmeler yıyorum ne ıstıyor acaba bu oğluş benden

beysal cınsıyetının netlestıgıne cok sevındımm belırsızlık ne kötu sey yahu

netten bakıyorum bakıyorum hedye göndercez ya bı turlu ıcıme sınen bısı bulamadım ben laf olsun dıe hedıye almayı hıc sevmem o yuzden bıraz zor begenıyorum sanırım carsıdan alcam görerek onu gönderıcem

burcucum bebısının arabasına bayıldım yatagıyla beraber gule gule kullanın ınsallah

bugun gözumu acar acmaz bebegımın 7-8 aylık hallerı geldı gözumun önune 7-8 aylık oldugunda antalyaya gıdıcez onunla :)) annanesıne cok guzel gunler gecırcez orda:)) dayısınıda askere göndercez

son bıkac gundur bıraz daha ıcım ıcıme sıgmaz oldu annelıge adapte oluyorum sanırım yavas yavas:))

Geçmiş olsun cnm ben haftada 1/2 türk kahvesi içiyorum sonra hep su bitki çayı bile içmiyorum ilaçta kullanmıyorum en son demir ilacı verdi ama onu da kullanmıycam çok kilo aldırıyormuş son aylarda doğal kan yapıcı besinler yiycem ben elevit ya 3 ya da 4 hafta kullandım midem bulandı kesti dr ara ara magnezyum alıyorum bebek iyi şükür sadece şu ayaklarım olmasa

canım hamd olsunnn geçmiş oslunn

çayı çok mu içiyorsun :26: ben 3 gunde bir bardak çay haftada bir kezde nescafe içiyorum :26: kepek ekmeği yiyorsan bırak
saol canım aslında cok ıcmıyorum canım ıs yerınde sabahları 1 en fazal 2 kupa bırde kan ılacını cayı ıctıkten sonra alıyorum etkılemesın dıye ama aklıma o gelıyo sadece:26:

saol canım dogumdan once 1 kere daha yapılır heralde tahmınım ıns duzelır dedıgın gıbı

hoşgeldin canım artık büyüdü sıpalar çeşit çeşit huyları var annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…