tartılışımı bi görsen ölürsün gülmekten
kıayfet falan kalmıyo üzerimde... sabah wc den sonra bir de tartılıyorum.. tartıya çıkıyorum kapıyorum gözlerimi, sonra hazır olduğumda parmaklarımın arasından bakıyorum tartıya çaktırmadanhemen iniyorum sonra bi 5-10 dakikamı alıyo tartılmak
canım yazdım yazdım da niye gelmedi anlamadım. kısaltıcam şimdi: boşver hiçç kafana takma. iki cahilin dediğklerine üzülecek değiliz bu saatten sonra.. bizim tek düşündüğümüz sağlıklı hayırlı evlat dünyaya getirmek... bak benim babam doğulu, biliyosun, 3 kızım var keşke oğlumda kızlarım gibi olsaydı der hep... babannem erkek çocuk hastası,2 oğlu var. amcamla kanlı bıçaklılar yıllardır. geçen kızdım "niye böyle erkek te erkek diye tuturuyosun babanne, oğlun sana üzüntüden acıdan başka ne verdi.. diye.. üzüldü kadın böyle dediğime ama öyle... ayrımcılık yapmasın kimse. boşver senn hiçç umursama. bırak konuşsunlar, gül geç.
yok hiç almıyım ben. dediğin gibi ailem burda hep.. bu yaşa kadar köyüm olmadı hiç, eşimin sayesinde oldu. emekli olunca havuzlu verandalı bahçeli bi yer yaptırırsa belllkiii olabilür
bu arada dün benim de canım çok istedi, aldık hemen kardeşimle... ekmekle yedim, hayatta canım istemez turşu :) belki o fazla çıkan 1 kilo turşu yüzünden olabilir :):):):)
bu hafta azıcık dikkat et bebişim :) bu çizelge çok iyi niyetli bence :):)
gezmeden ve turşudan oldu sanırım benim de fazla çıkan 1 kilom :)
çokkkk teşekkür ederim. bak linkler şöyle tabiki ben bu fiyatlara almadım :) sıkı pazarlıkçıyımdır
Casaul Santana Seyahat Sistemi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
park yatağında kırmızısını aldık. diğer park yatak kraft değil.
Kraft P008 Oyun Parkı 70*120 Mavi - Ürün Kategorileri
canımmmm afiyetle tüketin ürünlerinizi. :)))
aminnnn
benim 6 videom var bu konuyla ilgili :))))
o turşuları napıcaz bilmiyommramazanda kociş illa istiyor, çorbanın yanına bende dayanamıym yiyom o da ödem yapıyor tabi yememeiz lazım
çokkkk teşekkür ederim. bak linkler şöyle tabiki ben bu fiyatlara almadım :) sıkı pazarlıkçıyımdır
saolasın canım ıdare edıyorum ıste sabah sıcak sut ıctım gene o ıyı gelıyorhayatbanagüzell hoşgeldin canım artık yukarı çıkmaya başladı bebişler dahada büyüdüler her yerlerini belli edebiliyorlarrgece sahurda eşim nihat hatipoğlunu seyrediyordu talealbedru ilahisi çıktı benim kız ilahiye nasıl eşlik ediyor ama ritime göre vuruyor tekmeleri yumrukları eşime gösterdim belli oluyor değil mi dedim dalgalanmaları görünce ne yapıyor o içerde öyle diye gülüyor batarist mi olacaka davulcu mu olacak nasıl ritim tutmuş öyle dedi sevdi babası kızımı hoşgeldin canım geçmiş olsun şimdi nasılsınnn
senin de 123 güncüğün kalmış bebeğimmm
evet gelsinler yaaaa... gerçi ben halimden memnunum, ömür boyu kalabilir ama başka nedenlerden dolayı gününde gelsin, abartmayalım dimi
tartılışımı bi görsen ölürsün gülmekten
kıayfet falan kalmıyo üzerimde... sabah wc den sonra bir de tartılıyorum.. tartıya çıkıyorum kapıyorum gözlerimi, sonra hazır olduğumda parmaklarımın arasından bakıyorum tartıya çaktırmadanhemen iniyorum sonra bi 5-10 dakikamı alıyo tartılmak
canım yazdım yazdım da niye gelmedi anlamadım. kısaltıcam şimdi: boşver hiçç kafana takma. iki cahilin dediğklerine üzülecek değiliz bu saatten sonra.. bizim tek düşündüğümüz sağlıklı hayırlı evlat dünyaya getirmek... bak benim babam doğulu, biliyosun, 3 kızım var keşke oğlumda kızlarım gibi olsaydı der hep... babannem erkek çocuk hastası,2 oğlu var. amcamla kanlı bıçaklılar yıllardır. geçen kızdım "niye böyle erkek te erkek diye tuturuyosun babanne, oğlun sana üzüntüden acıdan başka ne verdi.. diye.. üzüldü kadın böyle dediğime ama öyle... ayrımcılık yapmasın kimse. boşver senn hiçç umursama. bırak konuşsunlar, gül geç.
yok hiç almıyım ben. dediğin gibi ailem burda hep.. bu yaşa kadar köyüm olmadı hiç, eşimin sayesinde oldu. emekli olunca havuzlu verandalı bahçeli bi yer yaptırırsa belllkiii olabilür
bu arada dün benim de canım çok istedi, aldık hemen kardeşimle... ekmekle yedim, hayatta canım istemez turşu :) belki o fazla çıkan 1 kilo turşu yüzünden olabilir :):):):)
bu hafta azıcık dikkat et bebişim :) bu çizelge çok iyi niyetli bence :):)
gezmeden ve turşudan oldu sanırım benim de fazla çıkan 1 kilom :)
aminnnn
aminnnn
:9 olur olur bir alışırsan onun güzelliğine olur.. fındığıma dedesi araba şeklinde kocamamn şişme havuz alacakmış kumu da döktürecekmiş burda oynayacak diyor.. ava gideceklermş beraber, ona atış öğretecekmiş:) havalı pompalı mı ne bir tüfek var ondan almış bakın torunumla oynayacam diyorbir de balığa gideceklermiş senin olsun baba torun dedim
kızlar seker sonucumu ogrendım sımdı ıyı dedı doktor tokluk 96 ymıs kanım bıraz düşük cıkmıs ılacı duzenlı kullanıyorum ama 2 ye mı cıkarcaz dedım yok dedı o zaman caya dıkkat edıcem :26:
ay evet yaa sağlıkla gelsinleeerrrrr bencede abartmayalımm şekercimmm
bende öyle yapıyorum wcden sonra tartılmak en iyisiii
haklısın kuzum yyaa insanlar işteee
kayınvalidemle konustum dün bebeğin yorganıyla yastıgını yapmış tbi bunu eşime diyor banada demedi deee saolsun yineedeeeama bizden o tarafa giden olmicekkk sanırsam doguma hazırlanıyor hatunnn gelsin birlikte doguralımmmm
düğün akşamı okadar çok konustukiii saçma sapan eşim ona sinirlenip sinirini benden çıkarmıştı lohusalıkta istemiyorum gelicekkk laf sözzz bir ihtimalde olsaaaa eşimi dolduracakk sinirlerim bozulcakkkanneme laf edecek vs
kızlar seker sonucumu ogrendım sımdı ıyı dedı doktor tokluk 96 ymıs kanım bıraz düşük cıkmıs ılacı duzenlı kullanıyorum ama 2 ye mı cıkarcaz dedım yok dedı o zaman caya dıkkat edıcem :26:
ay evet aysun bizim ekimde olacak mutemelen lavinya- ben- apple-esrada olabilir
canım bunlar senin doğumuna az bi zaman kala gelmesinler sakın???? bana öyle geliyo valla.. kesin gelir bu..önlemini al şimdiden.
canım geçmiş olsun. çok şükür iyi çıkmış. benim de demir düşük çıktı biraz ama ikiye çıkarmadı hapımı... ben bol yeşillik yoğurt süt tüketiyorum, düzelir inşallah...
acaba yine yapılıcak mı bu testler??
benim eşim de bebek arabası bakarken salıncak gördü, büyük bi hevesle "esra bundan alalım, köyde bahçeye koyalım" diyo... dedim bu kız köyü sevicek, anasına çekmicek... öyle hissediyorum nedense. bak havuz da iyi fikirmiş... bizimki seneye köye gittiğimizde 8-9 aylık olucak yazın.. ne eğlenirler havuzda
Biz yıllık izinleri 1,5 ay sonra mı alacağız . Ayaklarınız ne durumda ben koca ayak oldum iyice. Çok hantallaştım. Bir de artık çok çok çok duygusalım göz yaşım burnumun ucunda . Sizlerde psikolojik daraltılar var mı tahamülsüzüm artık
saol canım aslında cok ıcmıyorum canım ıs yerınde sabahları 1 en fazal 2 kupa bırde kan ılacını cayı ıctıkten sonra alıyorum etkılemesın dıye ama aklıma o gelıyo sadece:26:canım hamd olsunnn geçmiş oslunn
çayı çok mu içiyorsun :26: ben 3 gunde bir bardak çay haftada bir kezde nescafe içiyorum :26: kepek ekmeği yiyorsan bırak
canım bunlar senin doğumuna az bi zaman kala gelmesinler sakın???? bana öyle geliyo valla.. kesin gelir bu..önlemini al şimdiden.
canım geçmiş olsun. çok şükür iyi çıkmış. benim de demir düşük çıktı biraz ama ikiye çıkarmadı hapımı... ben bol yeşillik yoğurt süt tüketiyorum, düzelir inşallah...
acaba yine yapılıcak mı bu testler??
gunaydın pıtırcıgımın teyzosları topıgı okumaya basladıgımdan berı tekmeler yıyorum ne ıstıyor acaba bu oğluş benden
beysal cınsıyetının netlestıgıne cok sevındımm belırsızlık ne kötu sey yahu
netten bakıyorum bakıyorum hedye göndercez ya bı turlu ıcıme sınen bısı bulamadım ben laf olsun dıe hedıye almayı hıc sevmem o yuzden bıraz zor begenıyorum sanırım carsıdan alcam görerek onu gönderıcem
burcucum bebısının arabasına bayıldım yatagıyla beraber gule gule kullanın ınsallah
bugun gözumu acar acmaz bebegımın 7-8 aylık hallerı geldı gözumun önune 7-8 aylık oldugunda antalyaya gıdıcez onunla :)) annanesıne cok guzel gunler gecırcez orda:)) dayısınıda askere göndercez
son bıkac gundur bıraz daha ıcım ıcıme sıgmaz oldu annelıge adapte oluyorum sanırım yavas yavas:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?