2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yani işe göre ayarlıycam ben hiç bilmiyorum doktor senin şuan zman gelebilir bebeğin der ondan 3-4 hafta önce zaten şirket çıkarıyor, tabi kötü olursan doktor raporu felan alırsın üstüne erken ayrılırsn ,

olma mı :) şişiyorlar iniyorlar :)

diyemezsin öyle de inşallah gelmezler canım.. benimki gelse bana zararı olmaz, tam tersi çok yararı olur. eşime dedim zaten, bebek doğmadan kimseye söylemeyelim diye.. tamam dedi o da. doğumdan sonra gelir sanırım... ama yemeklerini yiyemiyorum ben onun.. annem hergün gelir yemek yapar bana artık

lavinya ben korkarım yaaa ne bileyim kene olur, böcek olur,arı olur, ısırır yavrumu :26::26: daha şimdiden panik yaptım bile, düşün yani

günaydın canım hoşgeldin :)

acıkmış olmasın sakin

ben de daha tam olarak ne alacağıma karar vermedim...içime sinsin istiyorum. çok zormuş hediye seçmek

şekerim merwem hşgeldin kuzzuuuu pıtırcıgında senin gibi judocu olcak annesi napsınnn

ay inşAllah seneye bizdeee buyuk annane dedeye sonradaa mecburen babanne ve dedeye gidiceeezzz Ay hayırlısıyla o guzel günler gelseee

böceğe arıyada alışsın annesi biz valla öyle büyüdük her şey ısırdı bizi:) öyle kolay kolay nezle grip vs olmam bağışıklığım kuvvetlidir.. annem havuza su doldururdu içine bir girerdik saatlerce orda kalırdık, ordan çık çamurla toprakla oyna.. evcilik oyna bahçeye dal. daldan kopar kopar ye oh mis gibi diyorum hiç büyümeseydim:)

yanında olursun kuzum, vücuduna da ilaç sıkarsın biraz alışsın annesi:)

püff napim esram yaa iş kocişte bitiyor onunda kesin evlatlık duyguları kabarır annemde benim gunluk 2-3 saat kalıp gidicek ilk zamanlar

yine iyi içiyorsun canım bence 2 gunde bir kupa iç evet ilaçları hemen arkasından alma

kızlar bu takıştıgımız mudur benim siparişlerimi durdurmuşş beni kaale almadan siparişleri ben durdurdumm diğerlerini alabilirsin diye altındaki elemana mail atmışş bende neden durduruldugunu öğrenebilirmiyim diyee mail yazdım cevap olarak bilgiye yeni mudurude koydum bakalımm ne dicekkkk

az önce işyerimden birini aradım yürüyüşe çıkalım diye kızın çok yakın arkadaşı vardı 26-27 haftalık hamileydi dün kasıkları iyice ağrımış dr a gitmişler erken doğum riski teşhisiyle yatırmışlar stresten kaynaklanmış üzüldüm endişelendim korktum bütün sıkıntıları en az 10 hafta öteye iteleyelim. Nasıl olacaksa babam hastanede amelyat oluyor evimde kalamıyorum Allah tüm bu sıkıntılarıma meşgaleolsun diye bebeği yolladı inşallah onu da sağ salim doğururum ve kısmetiyle güzel kaderli olarak gelir hiiiç annesine benzemesin kaderi. Hiç birimizin bebeğinin yüzü kötü gün görmesin en yüzlerinde olacaksa eğer yaş , sevinç göz yaşı olsun off çok duygusalım

lavinyam sahi sen,n çin usulu tarifi yaptım sonunda çokta güzel oldu :) tavukların şekli pek iyi değildi sadece :)

afiyet olsun canım:) malesef tavuklar hep şişirme tavuk olunca tavaya attığın anda suyunu vermekten şekli şemali kayıyor uzun uzun ince ince kes kuzum en iyi çözüm o oluyor:)

ayyyyyyyyyy kıyamam aman Allahım korusun.... inşallah tez zamanda sağlığına kavuşu ve bebeği zamanında doğar...

arkadaşlar hulyasevval arkadaşımız ve dumanoğlu arkadaşımız uzun süredir online değiller bu yüzden çekilişten çıkarıldılar bilginizeeee

herkes hediye göndereceği kişiyi biliyor ve online olup olmadığını takip etsin hediyesini ona göre göndersin çekilişten bir haber olupda üstüne düşen görevi yapmayan kişiye boşu boşuna hediye gitmesin söylediklerime kimse alınmasın ben sadece uyarı amaçlı konusuyorum olurda problem olursa haber vermeyen arkadaş karsı tarafı mağdur eden arkadaş istemiyorum ben
benim derdim herkesin eğlenmesi herkesin üzerine düşen görevi yapması karsılında mutlu olmasıdırrr
olurda rahatsız hasta veya tatilde bilgisini versin o arkadaş ben hediyemi yolluyacağım ama su sebebden online olamayabilirim desin haberdar etsin lütfennn

ay hala senle uğraşıyorlar taktı bunlar sanaaa , iyi yapmışın

evet kzum yaa, uzun uzun kesmeye çalıştım idare etti artık :) kırmızı biberleride katınca görüntü çok güzel oldu hatta kaldı biraz öğlen yicemm

Ewet ya bizim bir mühendis arkadaş var burda eşi 27 haftada aynı böyle erken doğum şüphesiyle yatırdılar 32. haftaya kadar bebeğiyle çıktı hastaneden küvez fln ihtiyacı olmamış ertesi gün evdeydi 2 yaşına yaklaştı ve çok sağlıklı :))

haklısın canım.. elimde spreyle gezerim artık

püff napim esram yaa iş kocişte bitiyor onunda kesin evlatlık duyguları kabarır annemde benim gunluk 2-3 saat kalıp gidicek ilk zamanlar

kocan gelme diyemez heralde ama... neyse canım hayırlısı olsun.. bakarsın melekleşir seninkide hilalın kayınvalidesi gibi

kuzum bunlar senin işten kendi isteğinle ayrılman için uğraşıyolar resmen. az kaldı, sık dişini...

offf yazık yaaa.. üzüldüm...inşallahh bebek sağlıkla, sorunsuz ve zamanında doğar canım. Rabbim daha büyük dertlerden korusun inşallah... benim arkadaşım 27 haftalıkken yattı hastaneye, 29. haftada doğurdu.. 2-3- gün önce doktor hastaneden çıkatmış sorun yok diye, çok şükür.. inşallahh arkadaşının da sorunsuz doğar evladı.
sen de sıkma canını.. düşünme kötü şeyler. bebekler etkileniyor bütün dşüncelerimizden.

moonsun

canım lierac alıcam da 100ml 45 tl diyo iyi mi sence????

bi de lieracın ampulleri varmış duydun mu sen??

Son düzenleme:

Katılıyorum sana canım ben hediyemi aldım da emin değilim onu mu yollasam yoksa başka bişey mi alsam diye ben çok sabırsızım alıp hemen yollama isteği var ama daha karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…