az önce işyerimden birini aradım yürüyüşe çıkalım diye kızın çok yakın arkadaşı vardı 26-27 haftalık hamileydi dün kasıkları iyice ağrımış dr a gitmişler erken doğum riski teşhisiyle yatırmışlar stresten kaynaklanmış üzüldüm endişelendim korktum bütün sıkıntıları en az 10 hafta öteye iteleyelim. Nasıl olacaksa babam hastanede amelyat oluyor evimde kalamıyorum Allah tüm bu sıkıntılarıma meşgaleolsun diye bebeği yolladı inşallah onu da sağ salim doğururum ve kısmetiyle güzel kaderli olarak gelir hiiiç annesine benzemesin kaderi. Hiç birimizin bebeğinin yüzü kötü gün görmesin en yüzlerinde olacaksa eğer yaş , sevinç göz yaşı olsun off çok duygusalım
haklısın canım.. elimde spreyle gezerim artık
kocan gelme diyemez heralde ama... neyse canım hayırlısı olsun.. bakarsın melekleşir seninkide hilalın kayınvalidesi gibi
kuzum bunlar senin işten kendi isteğinle ayrılman için uğraşıyolar resmen. az kaldı, sık dişini...
offf yazık yaaa.. üzüldüm...inşallahh bebek sağlıkla, sorunsuz ve zamanında doğar canım. Rabbim daha büyük dertlerden korusun inşallah... benim arkadaşım 27 haftalıkken yattı hastaneye, 29. haftada doğurdu.. 2-3- gün önce doktor hastaneden çıkatmış sorun yok diye, çok şükür.. inşallahh arkadaşının da sorunsuz doğar evladı.
sen de sıkma canını.. düşünme kötü şeyler. bebekler etkileniyor bütün dşüncelerimizden.
canım bende o yüzden acele etttirmiyorum kimseyi kimse mağdur olmasın benim bundan önceki katılımda bulunduğum forumda her çekilişte sorun oluyordu ve ben bunların bizim başımıza gelmesini istemiyorum tarih belli o zamana kadar bekliyelimKatılıyorum sana canım ben hediyemi aldım da emin değilim onu mu yollasam yoksa başka bişey mi alsam diye ben çok sabırsızım alıp hemen yollama isteği var ama daha karar veremedim.
hoşgeldin canım nasılsıngünaydınlar millet nasılsınız bakim keyifler ne alemdebiz sabah sabah yeni odamıza taşındık kızçemle şimcikte yeni işlere adepte olmaya klasör açmaya başladık inşallah benim için hayırlı olan budur
günaydınlar millet nasılsınız bakim keyifler ne alemdebiz sabah sabah yeni odamıza taşındık kızçemle şimcikte yeni işlere adepte olmaya klasör açmaya başladık inşallah benim için hayırlı olan budur
günaydınlar millet nasılsınız bakim keyifler ne alemdebiz sabah sabah yeni odamıza taşındık kızçemle şimcikte yeni işlere adepte olmaya klasör açmaya başladık inşallah benim için hayırlı olan budur
yoo..ay geçmiş olsun kuzum kıyamam sanaa ama kilo kaybettriiyor sana nasıl bir diyet bu diyetisyen mi verdi :26:
canım vip ya ürünlerde 2-3 tane koyuyo bazıalrından yada satma politikası..günaydın canım.... ne güzel dualar bunlar.. aminn aminnn......
günaydın canım.. vip dükkan satış yapmak için sallıyo heralde
canım bişi sorcam... ben bi kaç yerde hamileliğin ilerleyen dönemlerinde kilo vermenin sakıncalı olduğunu duymuştum. böyle bişey biliyo musun sen.. o yüzden ben yediklerime dikkat etsem de kilo vermemek istiyorum. bir bilgin var mı bu konuda ? diyetisyenlerde genelde hamilelerde kilo verdirmeye değil, sağlıklı beslenmeye yönlendiriyolar çünkü.
haftasonu 100mg şeker yüklemesi yaptırdım (50mg da yüksek çıkmıştı) Allahıma binlerce kez şükür ki 100mg testim gayet normal çıktı.. doktor bir sorun olmadığını söyledi.... O kadar sevindim ki anlatamam
güla güle kullanın...fiyatlarıyla beraber cicişler topiğine yüklermiisn canım fikir olsun.....burda sayfa arasında kalıyo...eşimde arabaya taktı kafayı hemen almak istiyGünaydın güzel anneler, inşallah iyisiniz.
çokkk yoğun ama çokkk verimli bir haftasonu geçirdim. kızıma 2 park yatak (biri kayınvalidem için), içindeki süngerleri birde bebek arabası aldık :))) fazla ağırlaşmadan hallettik diye çok mutluyum. ayrıca marangozla bebek mobilyaları için anlaştık, dolaplar tavana kadar olacak, istediğim gibi beyaz olacak. pazar günüde eşimle kendimize ödül verdik denize gittik bol bol yüzdük
.
senin 75 mg yüklemen ne zamn canım?sağol canım :)
aranız hep iyi olur inşallah canım, amin canım.
canım seninde şekerin çok çıkmamış, ama geçmişin var sen daha korkuyorsun tabi. dikkat edicez gerisi Allahın takdiri. bende meyveyi azalttım
bende kilo varmeye başladım((
canım benim sağol, yemiyorum onları canım dikkat ediyorum.
her türlü ağrı batma acı hissediyorum ama hiç takmıyorum.
hala devam ayak ayak değil odun artık :)))
burcu arabayı iyice arştırdın mı?çokkkk teşekkür ederim. bak linkler şöyle tabiki ben bu fiyatlara almadım :) sıkı pazarlıkçıyımdır
Casaul Santana Seyahat Sistemi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
park yatağında kırmızısını aldık. diğer park yatak kraft değil.
Kraft P008 Oyun Parkı 70*120 Mavi - Ürün Kategorileri
:))))
süper...kızlar seker sonucumu ogrendım sımdı ıyı dedı doktor tokluk 96 ymıs kanım bıraz düşük cıkmıs ılacı duzenlı kullanıyorum ama 2 ye mı cıkarcaz dedım yok dedı o zaman caya dıkkat edıcem :26:
az önce işyerimden birini aradım yürüyüşe çıkalım diye kızın çok yakın arkadaşı vardı 26-27 haftalık hamileydi dün kasıkları iyice ağrımış dr a gitmişler erken doğum riski teşhisiyle yatırmışlar stresten kaynaklanmış üzüldüm endişelendim korktum bütün sıkıntıları en az 10 hafta öteye iteleyelim. Nasıl olacaksa babam hastanede amelyat oluyor evimde kalamıyorum Allah tüm bu sıkıntılarıma meşgaleolsun diye bebeği yolladı inşallah onu da sağ salim doğururum ve kısmetiyle güzel kaderli olarak gelir hiiiç annesine benzemesin kaderi. Hiç birimizin bebeğinin yüzü kötü gün görmesin en yüzlerinde olacaksa eğer yaş , sevinç göz yaşı olsun off çok duygusalım
İçimdeki sıkıntı bebek bugün ağlamayı öğrenmiş ya belki o ağlayınca ben üzülüyorumdur ana yüreği işte)
ay hala senle uğraşıyorlar taktı bunlar sanaaa , iyi yapmışın
evet kzum yaa, uzun uzun kesmeye çalıştım idare etti artık :) kırmızı biberleride katınca görüntü çok güzel olduhatta kaldı biraz öğlen yicemm
yoo..
canım vip ya ürünlerde 2-3 tane koyuyo bazıalrından yada satma politikası..
canım benden giden ödemdir kilo değildir çünkü karbonh. tüketmiyom sadece...birde 74-le felan hamıle kalıp 70 le dogurup 3kg çocuk doğuranlar var..yada kılo fazlası olup hiç kılo almadan doguma gıdenler var...çocuk zaten bizdeki depolardan ihtiyacını alıyo...meyve hamur işi yemediğim için ödemim gidiyodur..
canım değerlerin kaç çıktı yazsana bi yüklemede....gözün aydın bu arada..
güla güle kullanın...fiyatlarıyla beraber cicişler topiğine yüklermiisn canım fikir olsun.....burda sayfa arasında kalıyo...eşimde arabaya taktı kafayı hemen almak istiy
senin 75 mg yüklemen ne zamn canım?
burcu arabayı iyice arştırdın mı?
süper...
bende duygusalım dün o kadar çok ağladım ki kaybettiğim kızımı düşünüp...ya bunada bişey olursa diye....
hoşbulduk canımcım şükür tatlım iyi olmaya çalışıyoruz arada ruh bulanımları bel ağrıları canımıza okusada şükür diyoruzhoşgeldin canım nasılsın
günaydın fıstıkgünaydın canım hoşgeldin:)
hoşgeldin canım.. hayırlı olsun yeni odan, yeni işin :)
varya bir sözü Şemsin:
"Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol.Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?"
çok severim ben bu sözü... vardır bir hayır ddemeli her zaman.
hoşbulduk canımcım şükür tatlım iyi olmaya çalışıyoruz arada ruh bulanımları bel ağrıları canımıza okusada şükür diyoruz
günaydın fıstık
evet canım söz harika bende çok severim bu sözüinşalah dediğin gibi hayırlı olur canım
fıstıklar akşam oturduğumuz toplulukta teyzenin biri bebeğin aşağıda duruyor sanki gününü beklemeyecek gibi dedi erken gelebilir seninki falan deyince ay ben bir yufus yufus oldumrabbim hayırlısını versin yaa inşallah sağlıklı bir şekilde hayırlı zamanında gelirler yawss
Günaydın güzel anneler ve çokkkk sevimli fındık fareleri...
Hepiniz iyisiniz umuyorum..
Bizim şekerimiz hiç yükselmedi hafta sonu
140 yakın hiç çıkmadı
hoşbulduk canımcım şükür tatlım iyi olmaya çalışıyoruz arada ruh bulanımları bel ağrıları canımıza okusada şükür diyoruz
günaydın fıstık
evet canım söz harika bende çok severim bu sözüinşalah dediğin gibi hayırlı olur canım
fıstıklar akşam oturduğumuz toplulukta teyzenin biri bebeğin aşağıda duruyor sanki gününü beklemeyecek gibi dedi erken gelebilir seninki falan deyince ay ben bir yufus yufus oldumrabbim hayırlısını versin yaa inşallah sağlıklı bir şekilde hayırlı zamanında gelirler yawss
gözün aydın demkki stres senın şekeri yükselten..rahat olmaya devam...sana diyorum ama benikorkular saırıyor bu ara....ağla ağla....Günaydın güzel anneler ve çokkkk sevimli fındık fareleri...
Hepiniz iyisiniz umuyorum..
Bizim şekerimiz hiç yükselmedi hafta sonu
140 yakın hiç çıkmadı
bi kere diyetisyene gittim aban hiç faydası olmadı...tutuşturdu elime listeyi...kendıne hayrı yok diyetisyenlerin...100 mg yaptırayım amnıyon sıvım ne durumda bı emin olayım ona göre değerlendiricem canım....diyetisyen kontrolünde diyet yapsan daha iyi olur canım sonuçta hamileyiz
günaydınn canımmm çok sevindimmm
geçmişler olsunnn
günaydın kestaneşekerim benimmm
ahanda teyzeye bak saol ya çok moral verdin deseydinnnnay onlar herseyi bilir zatennn
yoo..
canım vip ya ürünlerde 2-3 tane koyuyo bazıalrından yada satma politikası..
canım benden giden ödemdir kilo değildir çünkü karbonh. tüketmiyom sadece...birde 74-le felan hamıle kalıp 70 le dogurup 3kg çocuk doğuranlar var..yada kılo fazlası olup hiç kılo almadan doguma gıdenler var...çocuk zaten bizdeki depolardan ihtiyacını alıyo...meyve hamur işi yemediğim için ödemim gidiyodur..
canım değerlerin kaç çıktı yazsana bi yüklemede....gözün aydın bu arada..
gözün aydın demkki stres senın şekeri yükselten..rahat olmaya devam...sana diyorum ama benikorkular saırıyor bu ara....ağla ağla....
mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler....
bi kere diyetisyene gittim aban hiç faydası olmadı...tutuşturdu elime listeyi...kendıne hayrı yok diyetisyenlerin...100 mg yaptırayım amnıyon sıvım ne durumda bı emin olayım ona göre değerlendiricem canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?