2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydınlar millet nasılsınız bakim keyifler ne alemde biz sabah sabah yeni odamıza taşındık kızçemle şimcikte yeni işlere adepte olmaya klasör açmaya başladık inşallah benim için hayırlı olan budur

Geçmiş olsun...Amin bebeklerimşz hep gülsün inş cnm.

İçimdeki sıkıntı bebek bugün ağlamayı öğrenmiş ya belki o ağlayınca ben üzülüyorumdur ana yüreği işte )

Katılıyorum sana canım ben hediyemi aldım da emin değilim onu mu yollasam yoksa başka bişey mi alsam diye ben çok sabırsızım alıp hemen yollama isteği var ama daha karar veremedim.
canım bende o yüzden acele etttirmiyorum kimseyi kimse mağdur olmasın benim bundan önceki katılımda bulunduğum forumda her çekilişte sorun oluyordu ve ben bunların bizim başımıza gelmesini istemiyorum tarih belli o zamana kadar bekliyelim

hoşgeldin canım.. hayırlı olsun yeni odan, yeni işin :)
varya bir sözü Şemsin:

"Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol.Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?"

çok severim ben bu sözü... vardır bir hayır ddemeli her zaman.

ay geçmiş olsun kuzum kıyamam sanaa ama kilo kaybettriiyor sana nasıl bir diyet bu diyetisyen mi verdi :26:
yoo..

canım vip ya ürünlerde 2-3 tane koyuyo bazıalrından yada satma politikası..
canım benden giden ödemdir kilo değildir çünkü karbonh. tüketmiyom sadece...birde 74-le felan hamıle kalıp 70 le dogurup 3kg çocuk doğuranlar var..yada kılo fazlası olup hiç kılo almadan doguma gıdenler var...çocuk zaten bizdeki depolardan ihtiyacını alıyo...meyve hamur işi yemediğim için ödemim gidiyodur..

canım değerlerin kaç çıktı yazsana bi yüklemede....gözün aydın bu arada..

güla güle kullanın...fiyatlarıyla beraber cicişler topiğine yüklermiisn canım fikir olsun.....burda sayfa arasında kalıyo...eşimde arabaya taktı kafayı hemen almak istiy

senin 75 mg yüklemen ne zamn canım?

burcu arabayı iyice arştırdın mı?
süper...

bende duygusalım dün o kadar çok ağladım ki kaybettiğim kızımı düşünüp...ya bunada bişey olursa diye....

patron onay vermemişmişşş komik olannn çogu siparişim alındı aynı talep formunda 3 tanesi nden alınmadı bilerek uzattı süreyi işte

Allah buyukturr

diyetisyen kontrolünde diyet yapsan daha iyi olur canım sonuçta hamileyiz

hoşgeldin canım nasılsın
hoşbulduk canımcım şükür tatlım iyi olmaya çalışıyoruz arada ruh bulanımları bel ağrıları canımıza okusada şükür diyoruz

günaydın canım hoşgeldin:)
günaydın fıstık

evet canım söz harika bende çok severim bu sözü inşalah dediğin gibi hayırlı olur canım

fıstıklar akşam oturduğumuz toplulukta teyzenin biri bebeğin aşağıda duruyor sanki gününü beklemeyecek gibi dedi erken gelebilir seninki falan deyince ay ben bir yufus yufus oldum rabbim hayırlısını versin yaa inşallah sağlıklı bir şekilde hayırlı zamanında gelirler yawss

Günaydın güzel anneler ve çokkkk sevimli fındık fareleri...

Hepiniz iyisiniz umuyorum..

Bizim şekerimiz hiç yükselmedi hafta sonu

140 yakın hiç çıkmadı

kızlar şu araba nasıl haftasonu baya araba baktık...netten bunu begendık eşim illa bugün alalım diyo...

Wollex New York Brooklyn Travel Sistem Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

esra chıcco ı move modeline baktım görüntüsü çok şık 360 derece dönmesi çok havalı ama katlaması felan epey zor ve ağır bi araba...satıcı uzun süre katlayamadı...sanırım traveller hep öyle zor katlanıyo....ve kaba aluyo galiba...biizm begendiğimiz bu modelde ıkı elle katlanıp sanırım çok yer kaplıyo....

chicco lite way çok övülüyodu...oda pratik bi araba ama kumaşı felan aşırı iyi durmuyo fiyatı bence fazla baston için...deri olanı güzel oda çocuğu terletir arabanın koltugundan biliyom her sırt ve bacağımız ıpıslak oluyodu eşimle bambu kılıf alıp kurtulduk...

komşumuz bebeğiniz inş. arabayı kullanır çoğu çocuk arabada durmuyo kucak istiyo hep arabada ağlıyo dedi....

aman kızlar bundan sonra herkes bısey dıycek hepsını takarsanız işiniz var bebısının ne zaman nasıl gelecegını allah bılır bız leımızden gelenı yapıyoruz saglıgımıza beslenmemıze dıkkat edıyrouz gerısı bızım dısımızda kalıyor herkesın vucut yapısı ozellıklerı farklı hamılelık ve dogumda standart bısey yok kı

140 yakın hiç çıkmadı

günaydınn canımmm çok sevindimmm

geçmişler olsunnn

günaydın kestaneşekerim benimmm

ahanda teyzeye bak saol ya çok moral verdin deseydinnnn ay onlar herseyi bilir zatennn

140 yakın hiç çıkmadı
gözün aydın demkki stres senın şekeri yükselten..rahat olmaya devam...sana diyorum ama benikorkular saırıyor bu ara....ağla ağla....

mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler....

diyetisyen kontrolünde diyet yapsan daha iyi olur canım sonuçta hamileyiz
bi kere diyetisyene gittim aban hiç faydası olmadı...tutuşturdu elime listeyi...kendıne hayrı yok diyetisyenlerin...100 mg yaptırayım amnıyon sıvım ne durumda bı emin olayım ona göre değerlendiricem canım....

günaydınn canımmm çok sevindimmm

geçmişler olsunnn

günaydın kestaneşekerim benimmm

ahanda teyzeye bak saol ya çok moral verdin deseydinnnn ay onlar herseyi bilir zatennn

Canım saolasın çok mutlu olduk ama öğrendimki şeker yüklemesi yapılırken geç saate tatlı yenmez ve oldukça stresiz gitmek gerekiyormuş bende hepsi mevcuttu demek ondan öyle yüksek çıktı.Sende dikkate et canım verirken çıkmaz seninde.

ben karbonhidrat tüketmeden yapamıyorum.. gerçi onu da haftada bir iki kere alıyorum.
zayıflayıp doğuranlar ya da hiç kilo almadan doğuranların sağlıklı olduklarını mı düşünüyosun sen... kadınların vücudunda ne kan kalıyor ne mineral... annemden biliyorum... kaldı ki hiç bir doktor kilo almadan doğurmanın sağlıklı olduğunu söylemiyor... bunları baz alma bence...
karbunhidrat tüketmenin de yararları var.. bebek enerjisini karbonhidratlardan alıyor.. ama kararınca alınmalı... oturup hergün patates makarna yersen tabiiki de kilo alınır...ve bir yararı olmaz aksine kilo alırsın boşu boşuna...
bir de meyve tüketmiyorum yazmışın.. ne derece doğru sence bu?? normal bir insanın bile günde 2-3 porsiyon meyve yemesi gerekirken hamilelikte bu oran 3-4 porsiyona çıkıyor... bunda da porsiyonun önemli.. örneğin karpuz yiyeceksin bir porsiyon 1bir dilim olmalı... ya da küçük bir salkım üzüm olmalı... deli gibi meyveye abanmakta sağlıksız....

kusura bakma çok yazdım ama bildiklerimi paylaşmak istedim... hem kendimiz sağlıklı olalım hem de bebeklerimiz sağlıklı doğsunlar Allahın izniyle...

şeker yükleme sonuçlarım yanımda değil.. tam emin de değilim şuanda sonuçlardan... yarın getirince söylerim canım.

amannn nerden de sallamış yaa.... hiç korkma canım.. doktorun bişey dedi mi bu konuda?

Teşekkürler canım benim, evet ben anladım benim stresten oluyor..Ama yapma ne olur tamam hormonlar yapıyor bu işleri biraz ama yinede dikkat et ben yaşadım gördüm üzüntü stres şekeri yükseltiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…