2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hımm.bu güzel oldu,incelerim.
öğle yemeği vakti yoğurt ve salata yiyoruz, ekmek yok :) ben yemekten sonra da ürüyüş yapacağım :)

bende öğleyi bu tarz beslenerek geçiriyorum ama yemekten sonra çok fena uyku çöküyor midem doluyken uyumak istemiyorum ancak 1 saat dayanabiliyorum.biran önce çalışmaya başlamam lazım.sende fazla kilo almaktan mı korkuyosun ?

saol cnm düşündügün için şuan aramız iyi ama tartışma esnasında aynı o yüzden muhatap olmamaya çalışıyorum kendimide bebemide üzmemek için her aciz kadın gibi susmayı tercih ediyorum artık napalım dünya bu kadınlar hep eziliyor

kızlar sizce ilk kıpırtılarını ne zaman hissederiz ..ben o anı düşününce çok heyecanlanıyorum

merhaba ensarnaz benimde doğum tarihim 8 kasım aynıyız seninle:) sanırım 17.haftadan sonra hissedebiliyoruz kıpırtılarını.aslında şuandada ara ara kımılkımıl seyirmelerini hissedebiliyorum ben ama sanırım gaz ile ilgili bir durum bu. en son kontrolünüzde bebğini görebildinmi peki.benim geçen hafta çok zayıf yeni yeni oluşmaya başlıyor dedi doktorum.yarın yine randevum var bakalım gösterecekmi kuzucum kendini.

CNM BEN İLK BEBEGİMDE HİSSETMİŞTİM GÖZ SEGİRMESİ GİBİ BİŞİ OGLAN ÇABUK HAREKETLENİYORMUŞŞ :d

güzelkız merhaba,yazdıklarını okudum ne diyeceğimi bilemedim.sana şunu söylemek istiyorum.madem eşin madem bir bebeğiniz olacak büyük olan sen ol ve kazanmaya çalış.konuş,anlat,onu dinle,çok anlamsız bulsanda sebeplerini dinle .sakinken konuşmayı dene.hicap etsin.nasılki aynanın sırrı varsa insanın sırrıda hicabıdır bunu görürsen sende serinlersin biraz.
acizlik deme bunu kabul dahi etme.biz kadınlar erkeklerden çok daha güçlüyüz acizliğimiz savaşmadığımız noktada başlar.kim ne derse boş aslında sen bilirsin yaşadığını ama insan içindeyken saplanır ve farkedemez yanlış nerde? sen her yolu dene ama gönlüne küsme.

saol nazencim bende söylediklerini bundan sonra yapıcam inşş düzelirr dayagı yiyip gururumu ayaklar altına alacama susarım en büyük ccvp olur kendini yesin

Benimki de sizinkiyle aynı tarih ama çizelğe yapamadım sağ kasığıma elimi koyuyorum boynumuzdaki damar seğermesi gibi bişey duyorum bu bebiş mi diyorum ben bebişi duymak için doktorların duymak için kullandığı aletten almayı düşünüyorum işe yarar mı?

saol nazencim bende söylediklerini bundan sonra yapıcam inşş düzelirr dayagı yiyip gururumu ayaklar altına alacama susarım en büyük ccvp olur kendini yesin

Canım evlenmeden önce de mi bu böyleydi ne oldu da oldu. Kocan bir yana ben babana da çok kızdım ölün gelir demiş hiç şiddet görmedim ama bir sıkıntım olsa biliyorum ki ardımda dağ gibi babiş var o yoksa dayım var amcam var ne demek ölün gelir demek bu zulme nasıl razı olur bir baba adam ben doğurunca emekli olup torununa bakmayı düşünüyor.tek çocuk muyum değilim. İşin özü şu ki baban seni o adama karşı savunmasız bırakıyor ama sen kimse olmasa da ayakları üzerinde duran bir bireysin her şey senin elinde iste yeterki

öyle anne babala varki kalpleri taştan olmalı.çalıştığım okulda bi personel var.kocası 6 senedir mahvetti kızı.kız ailesine yalvarıyor ama hiç önemsemiyorlar.bizim teşvikimizle boşanma davası açtı.boşanırsa kaçıp gidecek tek başına.ben olsam evladımı bırakamam böyle.

Merhaba!!

6. haftasının içinde olan var mı benim gibi?
Kasım sonu doğum yapacak olan?
MaşaAllah, geneliniz 7-8-9. haftalarda..

Sizi takip ediyorum..
Yazdıklarınızı okuyorum, size göre geriden geldiğim için,
muhtemelen benimde başıma gelecek şeyler hakkında bilgi ediniyorum.. ..

Gerçi benim 2. bebişim olacak ama, ilk hamileliğin üzerinden nerdeyse 10 sene geçti,
unuttum sanırım..:44:

midem daha rahat oluyor, hem de yürüyüş iş yerinde sürekli otrduğum için iyi geliyor ve kilo almamak en önemlisi kolay doğum için. ama bugün yürüyemedim yemekte midem fenalaştı

slm kızlar yemekten geldim yoğurtlu ıspanak yedim, bulgur pilavı yeter
tatlım her aciz kadın gibi kelimesini kabul etmiyorum ben kadınları hiç aciz görmem yakıştırmam, çaresiz diyelim biz ona.

merhaba, hoşgeldinn ay 10 yıl aradan sonra hamile kalmak nasıl bir duygu ? allah sağlıklı bir hamilelik yaşıtsın.

bu arada umarım yüklemeyi başarmışımdır kızlar.ben bu sıralar beşklere taktım.çok erken ama napim çok hevesleniyorum.durmadan giysi vs bakıyoum.aslında moalim bozuk,bunlar beni mutlu ediyor.benim gibi meraklı varmı:)

Son düzenleme:
merhaba, hoşgeldinn ay 10 yıl aradan sonra hamile kalmak nasıl bir duygu ? allah sağlıklı bir hamilelik yaşıtsın.

Valla ilk gibi..

Unutmuşum her duyguyu.. Canım, rahatsızlıklarım vardı, o yüzden hep yasakladı doktorlarım hamileliği..
Şu an gene belirsiz durumum ama, ben istedim 2. çocuğum olsun diye..
Sadece 1. ye göre daha sakinim.. 1. de çok daha aceleci ve heyecanlıydım..

Ama 2. gebelikte de insan daha gergin oluyor.. Bu da bir gerçek..
Yani doğumun zorluğunu, bebek büyütmenin çetinliğini,
uykusuz gecelerin delirtmelerini bilmekten kaynaklı...

Amaaan, siz şimdi takılmayın bunlara..
Hamileliğinizin zevkini çıkarın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…