2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

doğu söylüyorsun canım tabiki onların gelme zamanının önüne rabbimden başkası geçemez elbet onlara zaman biçmiştir. insan yinede etraftan duyduklarından etkileniyor yaws ister istemez

günaydınn canımmm çok sevindimmm

geçmişler olsunnn

günaydın kestaneşekerim benimmm

ahanda teyzeye bak saol ya çok moral verdin deseydinnnn ay onlar herseyi bilir zatennn

sorma kuşum hani "tecrübeylen sabitlenmiştir" sözlerinin oturduğu teyzeler olunca insan ister istemez acaba mı diyor

buarada y,ğenimiz düznyaya geldi çok şükür sağlıklı bir şekilde kızımız oldu ve kızlar bugünlerde duyduğum tüm doğumlar normal doğumm önceden hep tersini duyardık ya ayy inş. bizde en normalinden yaparız yawsss nasipse

Canım seninde şekerin düşük çıkmış çokkkkk sevindimm, sana bazı konularda katılıyorum bak ben 2 ayda 1,5 kilo almışım protein olmayınca çocuk benden alamamış herşeyin kararı dediğin gibi az olsa da yenmeli..

Günaydın güzel anneler ve çokkkk sevimli fındık fareleri...

Hepiniz iyisiniz umuyorum..

Bizim şekerimiz hiç yükselmedi hafta sonu

140 yakın hiç çıkmadı

günaydın canımmm...

seninki de benimki gibi olmuştur... yüklemeden önceki gün şekerli ve karbonhidratlı fazla tükettiysen çıkmıştır... 10mg da benim şeker çıkmadı çok şükür.

bu modelde gayet güzelmiş ve kullanışlı görünüyor. Pierre cardinin bir kaç modeli var oldukça kolay katlanıyor ve arabada pek yer kaplamıyor.. ps312 veya 313 idi sanırım bizim baktığımız... ona da bak istersen.

ben chicco pek düşünmüyorum... aynı fiyatlarda çok daha kaliteli bebek arabaları var canım.

çok sağol canım... valla ben de çokkk sevindim, çok ta rahatladım...
evet kesinlikle herşeyden yenilmeli. ama biz yenilmeli deyince abartabileceğimizi düşünüyoruz halbuki çok dikkat etmemiz de gerekiyor... mehmet öz der ki "hamilelikten önce 1 yiyorsanız, hamilelikte 1.1 yiyin.. yani sadece yüzde 10 artırın"

esra haklı burda canım bence de bu şekilde olmalı...

merhaba arkadaşlar nasılsınız
Geçmişe göz attım herkes iyi maşllh
şu sıcaklarda olmasa... normalde 8de uyanan ben ağırlık çöktü az önce uyanabldim
bu arada cumartesi doktor teyzecimize gittik bebeişimz 938 grm olmuş çok iyi büyümüş dedi
haftasından önde gidiyormuş
plasantamız aşağıdaydı ya normal yerine gelmiş çok şükür
olumsuz haber 2ayda 6 kilo almışım çokçok dikkat et dedi doktor, çünkü zaten kilom vardı...
toplam 9 kilo oldu
bende diyete başladım doktorun tavsiye ettiği şekilde, çok plansızdı beslenmem iyi oldu...
birde sıcaklardan yürüyüş yapamamıştım kaç zamandır.yürüyüş bandı alalım dedim eşime,bugün sipariş veriyoruz inşllh.
böyle işte ...ne çok yazmışım dertlenince
son olarak şeker yüklemem yapıldı 75 gram
açlık 81
1.saat 152
2.saat 101
bugün sorucam doktora nasıl diye.. bunları labaratuarı arayıp öğrendim...
sizce nasıl:18:

Evet canım aynen öyle abartmaya gerek hiççç yok, hem bebeişler sağlıklı hem biz sağlıklı oluruz azar azar ama herşeyden yenmeli işin sırrı budur..

gayet iyi canım korkacak bişey yok 1.saat biraz yüksek ama bişey diyeceklerini sanmıyorum..hayırlısı olsun..

canım geçmiş olsun... son 2 ayda mı 6 kilo aldın?? yürüyüş bandı iyi oluyor gerçekten.. ben de sıcaklarda evde yapıyorum yürüyüşümü tv karşısında :)

canım netten bir araştır bak istersen...100mg olsa kaç olması gerektiğini ben netten de baktım. ama 75 mg a bakmadım hiç. nette yazıyor olması gerekn değerler.

gayet iyi canım korkacak bişey yok 1.saat biraz yüksek ama bişey diyeceklerini sanmıyorum..hayırlısı olsun..

umrım öyledir canım teşekkür ederim

evet canım haziran başı memlekete gitmiştik ordan 2 hafta tatile gittik derken benim düzen epey kaçtı, kontrolümüzüde başka doktor yapmıştı
cumartesi günü kendi doktorumuz 2ay sonra görmüş oldu bizi, ve 6 kilo artış varmış bildiğim üzere...
açık büfeler babaevi misafirlikler derken açıldım... frenlemeye başladım ama artık
baktım netten canım tek bir yerde 75 gr sonuçlarını buldum ona göre normal görünüyor
ama başka topiklerde ilk saat sonucu 150 üzeri olanlara diyet vermiş doktorları biraz aklım karıştı:26:

kızlar malum sıcaktan çıkıp yürüyüş falan yapamıyorum.yürüyüş bandım yok ama benim ewde kondisyon bisikletim war Eki Görüntüle 475182
yavaş tempoda bundan yapsam bi zararı olurmu acaba?? kullanan varmı aranızda? yoksa bende kilolar aldı başını gidio,hep yatasım war

ayy en zoru bebek arabası gibi geliyo bana ya...nasıl karra vericem...gönlüm şık travellerden yana...
ama bı yandna da bsaton gibi pratik ,hafif kolay katlanır olsun istiyorum...e onlarda pek şık değil....ne olacak benim bu halim...bi yandan eşim aecele ediyo...illa wollex alalım çok beğendim diyo....ok meydanında bayısı varmış gidip ordan bakmak lazım aslında araba nasıl bişey...

bence kullanma...evde koridorda oerdan orya yürü gerkirse ama kullan ma...

sirkeciye de bak derim ben. orda da tnerdeyse tüm modeller oluyor.. indirim de yaptırabilirsin.
ben beğendim ama senin bu modeli.. gayet kullanışlı görünüyor. eşime de göstericem bakalım.. yakından görünce de beğenirsek biz de bunu alabiliriz

bence kullanma...evde koridorda oerdan orya yürü gerkirse ama kullan ma...

tabı ewde yürümek daha mantıklı ama ewimde küçük.labirent gibi...ne bileyim tehlikeli olabilir diyede düşünüyorum canım. bide dün eşim'' kadınlar gerçekten doğumdan sonra değişiyor,artık eskısı gibi olamayacaksın dolaptaki eski kıyafetlerini dağıt bence ' gibi konuşunca hırs yaptım bi anda.

benimde eşim ' sanki sen mi bineceksin en rahatı hangisi ise ondan alalım' demişti bim'de 129 tl'den 75 tl'ye inmişti gördünüzmü?

Slm kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidio hamişlik

benim bebegim artık agırlaştı bir taraftan bir tarafa dönmek zor oluyo :))

birde bende burun kanaması var beynim duruyo resmen sıkıntı üzüntüden uzak durmam gerekte nerde beni anlayankii...

çok acımasız bir eleştiri buuu

çok yoğunum yahu ((

sağolasın canımmm
kızının bebek arabası ve yatağı ne güzelmiş güle güle kullanın canım anneli kızlı

sağol canım, inşallah :)

sağol canım, araştırdım tabiki, memnun olmayan duymadım, çok bilinmiyor bu marka ama özellikleri tam istediğim gibi.

ben evlenince öğrendim pazarlık etmeyi :))) eşim susar ben konuşurum pazarlıkta :)) o da iyi pazarlık yapar ayrıca.

burcu mailine bakkkk

baktım gördüm bayıldım :))))))) fıstık hatun ne olacak

canımmmm gunaydın hoşgeldinizzz

maşAllah kuzucuguna ne guzel şeyler almışşsınız öyleee güle güle uyusun buyusun pıtırcıgınnnn

çokk sağol :))

kesinlikle katılıyorummmmm

ben 50 g yaptırdım perşembe 75 g yaptırcam.

arabanın özellikleri çok hoşuma gitti, hafif katlanınca minnacık oluyor, tekerlekleri bile çıkıyor. senin link verdiğin araba gibi aynı, sadece puset takılabiliyor diğer kısmını büyüyene kadar ksaklıyorsun kirlenmiyor, istersen iç içede takabilirsin. bebiş büyüyünce diğer kısmını takıyorsun. bu arada her puset oto koltuğu olmuyormuş, onuda araştırın.

Günaydın güzel anneler ve çokkkk sevimli fındık fareleri...

Hepiniz iyisiniz umuyorum..

Bizim şekerimiz hiç yükselmedi hafta sonu

140 yakın hiç çıkmadı

canım benim çok sevindim, demek strestenmiş, inşallah tamamen kurutlacaksın bu illetten.

güzel araba canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…