aman kızlar bundan sonra herkes bısey dıycek hepsını takarsanız işiniz varbebısının ne zaman nasıl gelecegını allah bılır bız leımızden gelenı yapıyoruz saglıgımıza beslenmemıze dıkkat edıyrouz gerısı bızım dısımızda kalıyor herkesın vucut yapısı ozellıklerı farklı hamılelık ve dogumda standart bısey yok kı
günaydınn canımmm çok sevindimmm
geçmişler olsunnn
günaydın kestaneşekerim benimmm
ahanda teyzeye bak saol ya çok moral verdin deseydinnnnay onlar herseyi bilir zatennn
ben karbonhidrat tüketmeden yapamıyorum.. gerçi onu da haftada bir iki kere alıyorum.
zayıflayıp doğuranlar ya da hiç kilo almadan doğuranların sağlıklı olduklarını mı düşünüyosun sen... kadınların vücudunda ne kan kalıyor ne mineral... annemden biliyorum... kaldı ki hiç bir doktor kilo almadan doğurmanın sağlıklı olduğunu söylemiyor... bunları baz alma bence...
karbunhidrat tüketmenin de yararları var.. bebek enerjisini karbonhidratlardan alıyor.. ama kararınca alınmalı... oturup hergün patates makarna yersen tabiiki de kilo alınır...ve bir yararı olmaz aksine kilo alırsın boşu boşuna...
bir de meyve tüketmiyorum yazmışın.. ne derece doğru sence bu?? normal bir insanın bile günde 2-3 porsiyon meyve yemesi gerekirken hamilelikte bu oran 3-4 porsiyona çıkıyor... bunda da porsiyonun önemli.. örneğin karpuz yiyeceksin bir porsiyon 1bir dilim olmalı... ya da küçük bir salkım üzüm olmalı... deli gibi meyveye abanmakta sağlıksız....
kusura bakma çok yazdım ama bildiklerimi paylaşmak istedim... hem kendimiz sağlıklı olalım hem de bebeklerimiz sağlıklı doğsunlar Allahın izniyle...
şeker yükleme sonuçlarım yanımda değil.. tam emin de değilim şuanda sonuçlardan... yarın getirince söylerim canım.
amannn nerden de sallamış yaa.... hiç korkma canım.. doktorun bişey dedi mi bu konuda?
Günaydın güzel anneler ve çokkkk sevimli fındık fareleri...
Hepiniz iyisiniz umuyorum..
Bizim şekerimiz hiç yükselmedi hafta sonu
140 yakın hiç çıkmadı
kızlar şu araba nasıl haftasonu baya araba baktık...netten bunu begendık eşim illa bugün alalım diyo...
Wollex New York Brooklyn Travel Sistem Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
esra chıcco ı move modeline baktım görüntüsü çok şık 360 derece dönmesi çok havalı ama katlaması felan epey zor ve ağır bi araba...satıcı uzun süre katlayamadı...sanırım traveller hep öyle zor katlanıyo....ve kaba aluyo galiba...biizm begendiğimiz bu modelde ıkı elle katlanıp sanırım çok yer kaplıyo....
chicco lite way çok övülüyodu...oda pratik bi araba ama kumaşı felan aşırı iyi durmuyo fiyatı bence fazla baston için...deri olanı güzel oda çocuğu terletir arabanın koltugundan biliyom her sırt ve bacağımız ıpıslak oluyodu eşimle bambu kılıf alıp kurtulduk...
komşumuz bebeğiniz inş. arabayı kullanır çoğu çocuk arabada durmuyo kucak istiyo hep arabada ağlıyo dedi....
amannn nerden de sallamış yaa.... hiç korkma canım.. doktorun bişey dedi mi bu konuda?
Canım seninde şekerin düşük çıkmış çokkkkk sevindimm, sana bazı konularda katılıyorum bak ben 2 ayda 1,5 kilo almışım protein olmayınca çocuk benden alamamış herşeyin kararı dediğin gibi az olsa da yenmeli..
ben karbonhidrat tüketmeden yapamıyorum.. gerçi onu da haftada bir iki kere alıyorum.
zayıflayıp doğuranlar ya da hiç kilo almadan doğuranların sağlıklı olduklarını mı düşünüyosun sen... kadınların vücudunda ne kan kalıyor ne mineral... annemden biliyorum... kaldı ki hiç bir doktor kilo almadan doğurmanın sağlıklı olduğunu söylemiyor... bunları baz alma bence...
karbunhidrat tüketmenin de yararları var.. bebek enerjisini karbonhidratlardan alıyor.. ama kararınca alınmalı... oturup hergün patates makarna yersen tabiiki de kilo alınır...ve bir yararı olmaz aksine kilo alırsın boşu boşuna...
bir de meyve tüketmiyorum yazmışın.. ne derece doğru sence bu?? normal bir insanın bile günde 2-3 porsiyon meyve yemesi gerekirken hamilelikte bu oran 3-4 porsiyona çıkıyor... bunda da porsiyonun önemli.. örneğin karpuz yiyeceksin bir porsiyon 1bir dilim olmalı... ya da küçük bir salkım üzüm olmalı... deli gibi meyveye abanmakta sağlıksız....
kusura bakma çok yazdım ama bildiklerimi paylaşmak istedim... hem kendimiz sağlıklı olalım hem de bebeklerimiz sağlıklı doğsunlar Allahın izniyle...
şeker yükleme sonuçlarım yanımda değil.. tam emin de değilim şuanda sonuçlardan... yarın getirince söylerim canım.
çok sağol canım... valla ben de çokkk sevindim, çok ta rahatladım...
evet kesinlikle herşeyden yenilmeli. ama biz yenilmeli deyince abartabileceğimizi düşünüyoruz halbuki çok dikkat etmemiz de gerekiyor... mehmet öz der ki "hamilelikten önce 1 yiyorsanız, hamilelikte 1.1 yiyin.. yani sadece yüzde 10 artırın"
merhaba arkadaşlar nasılsınız
Geçmişe göz attım herkes iyi maşllh
şu sıcaklarda olmasa... normalde 8de uyanan ben ağırlık çöktü az önce uyanabldim
bu arada cumartesi doktor teyzecimize gittik bebeişimz 938 grm olmuş çok iyi büyümüş dedi
haftasından önde gidiyormuş
plasantamız aşağıdaydı ya normal yerine gelmiş çok şükür
olumsuz haber 2ayda 6 kilo almışım çokçok dikkat et dedi doktor, çünkü zaten kilom vardı...
toplam 9 kilo oldu
bende diyete başladım doktorun tavsiye ettiği şekilde, çok plansızdı beslenmem iyi oldu...
birde sıcaklardan yürüyüş yapamamıştım kaç zamandır.yürüyüş bandı alalım dedim eşime,bugün sipariş veriyoruz inşllh.
böyle işte ...ne çok yazmışım dertlenince
son olarak şeker yüklemem yapıldı 75 gram
açlık 81
1.saat 152
2.saat 101
bugün sorucam doktora nasıl diye.. bunları labaratuarı arayıp öğrendim...
sizce nasıl:18:
merhaba arkadaşlar nasılsınız
Geçmişe göz attım herkes iyi maşllh
şu sıcaklarda olmasa... normalde 8de uyanan ben ağırlık çöktü az önce uyanabldim
bu arada cumartesi doktor teyzecimize gittik bebeişimz 938 grm olmuş çok iyi büyümüş dedi
haftasından önde gidiyormuş
plasantamız aşağıdaydı ya normal yerine gelmiş çok şükür
olumsuz haber 2ayda 6 kilo almışım çokçok dikkat et dedi doktor, çünkü zaten kilom vardı...
toplam 9 kilo oldu
bende diyete başladım doktorun tavsiye ettiği şekilde, çok plansızdı beslenmem iyi oldu...
birde sıcaklardan yürüyüş yapamamıştım kaç zamandır.yürüyüş bandı alalım dedim eşime,bugün sipariş veriyoruz inşllh.
böyle işte ...ne çok yazmışım dertlenince
son olarak şeker yüklemem yapıldı 75 gram
açlık 81
1.saat 152
2.saat 101
bugün sorucam doktora nasıl diye.. bunları labaratuarı arayıp öğrendim...
sizce nasıl:18:
gayet iyi canım korkacak bişey yok 1.saat biraz yüksek ama bişey diyeceklerini sanmıyorum..hayırlısı olsun..
canım geçmiş olsun... son 2 ayda mı 6 kilo aldın?? yürüyüş bandı iyi oluyor gerçekten.. ben de sıcaklarda evde yapıyorum yürüyüşümü tv karşısında :)
canım netten bir araştır bak istersen...100mg olsa kaç olması gerektiğini ben netten de baktım. ama 75 mg a bakmadım hiç. nette yazıyor olması gerekn değerler.
günaydın canımmm...
seninki de benimki gibi olmuştur... yüklemeden önceki gün şekerli ve karbonhidratlı fazla tükettiysen çıkmıştır... 10mg da benim şeker çıkmadı çok şükür.
bu modelde gayet güzelmiş ve kullanışlı görünüyor. Pierre cardinin bir kaç modeli var oldukça kolay katlanıyor ve arabada pek yer kaplamıyor.. ps312 veya 313 idi sanırım bizim baktığımız... ona da bak istersen.
ben chicco pek düşünmüyorum... aynı fiyatlarda çok daha kaliteli bebek arabaları var canım.
kızlar malum sıcaktan çıkıp yürüyüş falan yapamıyorum.yürüyüş bandım yok ama benim ewde kondisyon bisikletim war Eki Görüntüle 475182
yavaş tempoda bundan yapsam bi zararı olurmu acaba?? kullanan varmı aranızda? yoksa bende kilolar aldı başını gidio,hep yatasım war
ayy en zoru bebek arabası gibi geliyo bana ya...nasıl karra vericem...gönlüm şık travellerden yana...
ama bı yandna da bsaton gibi pratik ,hafif kolay katlanır olsun istiyorum...e onlarda pek şık değil....ne olacak benim bu halim...bi yandan eşim aecele ediyo...illa wollex alalım çok beğendim diyo....ok meydanında bayısı varmış gidip ordan bakmak lazım aslında araba nasıl bişey...
bence kullanma...evde koridorda oerdan orya yürü gerkirse ama kullan ma...
ayy en zoru bebek arabası gibi geliyo bana ya...nasıl karra vericem...gönlüm şık travellerden yana...
ama bı yandna da bsaton gibi pratik ,hafif kolay katlanır olsun istiyorum...e onlarda pek şık değil....ne olacak benim bu halim...bi yandan eşim aecele ediyo...illa wollex alalım çok beğendim diyo....ok meydanında bayısı varmış gidip ordan bakmak lazım aslında araba nasıl bişey...
tabı ewde yürümek daha mantıklı ama ewimde küçük.labirent gibi...ne bileyim tehlikeli olabilir diyede düşünüyorum canım. bide dün eşim'' kadınlar gerçekten doğumdan sonra değişiyor,artık eskısı gibi olamayacaksın dolaptaki eski kıyafetlerini dağıt bence ' gibi konuşunca hırs yaptım bi anda.
sağolasın canımmm
kızının bebek arabası ve yatağı ne güzelmiş güle güle kullanın canım anneli kızlı
tatlım hayırlı olsun, çok güzeller casaul iyi bir marka mı ? araştırarak mı aldın kuzum ? birde ne kadar uyguna aldın çok merak ettim, hoşuma gitti de bende düşüneyim bunlardan,
oyun parkında çok güzel fiyatıda uygun çok güzellergenç odasına bakabildin mi ?
yok canım abartma.. bi taneyi geçmesin.. valla çok farkediyor... evde hala var ama daha yemicem. çok etkiledi çünkü.. 1 kilo ne demek yaaa
canım hayırlı olsun çok beğendim özellikle bebek arabanızı :) Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
bayılırım ben pazarlık yapabilen insanlara :) ben utanırım, yapamam.. son fiyat bu mu derim, "bu" der. ben de "peki" derimAllahtan eşim iyi pazarlıkçıdır.. yoksa yanmıştık :):):):)
burcu mailine bakkkk
canımmmm gunaydın hoşgeldinizzz
maşAllah kuzucuguna ne guzel şeyler almışşsınız öyleee güle güle uyusun buyusun pıtırcıgınnnn
arkadaşlar hulyasevval arkadaşımız ve dumanoğlu arkadaşımız uzun süredir online değiller bu yüzden çekilişten çıkarıldılar bilginizeeee
herkes hediye göndereceği kişiyi biliyor ve online olup olmadığını takip etsin hediyesini ona göre göndersin çekilişten bir haber olupda üstüne düşen görevi yapmayan kişiye boşu boşuna hediye gitmesin söylediklerime kimse alınmasın ben sadece uyarı amaçlı konusuyorum olurda problem olursa haber vermeyen arkadaş karsı tarafı mağdur eden arkadaş istemiyorum ben
benim derdim herkesin eğlenmesi herkesin üzerine düşen görevi yapması karsılında mutlu olmasıdırrr
olurda rahatsız hasta veya tatilde bilgisini versin o arkadaş ben hediyemi yolluyacağım ama su sebebden online olamayabilirim desin haberdar etsin lütfennn
yoo..
canım vip ya ürünlerde 2-3 tane koyuyo bazıalrından yada satma politikası..
canım benden giden ödemdir kilo değildir çünkü karbonh. tüketmiyom sadece...birde 74-le felan hamıle kalıp 70 le dogurup 3kg çocuk doğuranlar var..yada kılo fazlası olup hiç kılo almadan doguma gıdenler var...çocuk zaten bizdeki depolardan ihtiyacını alıyo...meyve hamur işi yemediğim için ödemim gidiyodur..
canım değerlerin kaç çıktı yazsana bi yüklemede....gözün aydın bu arada..
güla güle kullanın...fiyatlarıyla beraber cicişler topiğine yüklermiisn canım fikir olsun.....burda sayfa arasında kalıyo...eşimde arabaya taktı kafayı hemen almak istiy
senin 75 mg yüklemen ne zamn canım?
burcu arabayı iyice arştırdın mı?
süper...
bende duygusalım dün o kadar çok ağladım ki kaybettiğim kızımı düşünüp...ya bunada bişey olursa diye....
Günaydın güzel anneler ve çokkkk sevimli fındık fareleri...
Hepiniz iyisiniz umuyorum..
Bizim şekerimiz hiç yükselmedi hafta sonu
140 yakın hiç çıkmadı
kızlar şu araba nasıl haftasonu baya araba baktık...netten bunu begendık eşim illa bugün alalım diyo...
Wollex New York Brooklyn Travel Sistem Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
esra chıcco ı move modeline baktım görüntüsü çok şık 360 derece dönmesi çok havalı ama katlaması felan epey zor ve ağır bi araba...satıcı uzun süre katlayamadı...sanırım traveller hep öyle zor katlanıyo....ve kaba aluyo galiba...biizm begendiğimiz bu modelde ıkı elle katlanıp sanırım çok yer kaplıyo....
chicco lite way çok övülüyodu...oda pratik bi araba ama kumaşı felan aşırı iyi durmuyo fiyatı bence fazla baston için...deri olanı güzel oda çocuğu terletir arabanın koltugundan biliyom her sırt ve bacağımız ıpıslak oluyodu eşimle bambu kılıf alıp kurtulduk...
komşumuz bebeğiniz inş. arabayı kullanır çoğu çocuk arabada durmuyo kucak istiyo hep arabada ağlıyo dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?