tabı ewde yürümek daha mantıklı ama ewimde küçük.labirent gibi...ne bileyim tehlikeli olabilir diyede düşünüyorum canım. bide dün eşim'' kadınlar gerçekten doğumdan sonra değişiyor,artık eskısı gibi olamayacaksın dolaptaki eski kıyafetlerini dağıt bence ' gibi konuşunca hırs yaptım bi anda.
tabı ewde yürümek daha mantıklı ama ewimde küçük.labirent gibi...ne bileyim tehlikeli olabilir diyede düşünüyorum canım. bide dün eşim'' kadınlar gerçekten doğumdan sonra değişiyor,artık eskısı gibi olamayacaksın dolaptaki eski kıyafetlerini dağıt bence ' gibi konuşunca hırs yaptım bi anda.
[sıze=3]arkadaşlar hulyasevval arkadaşımız ve dumanoğlu arkadaşımız uzun süredir online değiller bu yüzden çekilişten çıkarıldılar bilginizeeee
herkes hediye göndereceği kişiyi biliyor ve online olup olmadığını takip etsin hediyesini ona göre göndersin çekilişten bir haber olupda üstüne düşen görevi yapmayan kişiye boşu boşuna hediye gitmesin söylediklerime kimse alınmasın ben sadece uyarı amaçlı konusuyorum olurda problem olursa haber vermeyen arkadaş karsı tarafı mağdur eden arkadaş istemiyorum ben
benim derdim herkesin eğlenmesi herkesin üzerine düşen görevi yapması karsılında mutlu olmasıdırrr
[/sıze][sıze=3]olurda rahatsız hasta veya tatilde bilgisini versin o arkadaş ben hediyemi yolluyacağım ama su sebebden online olamayabilirim desin haberdar etsin lütfennn [/sıze]
yoo..
canım vip ya ürünlerde 2-3 tane koyuyo bazıalrından yada satma politikası..
canım benden giden ödemdir kilo değildir çünkü karbonh. tüketmiyom sadece...birde 74-le felan hamıle kalıp 70 le dogurup 3kg çocuk doğuranlar var..yada kılo fazlası olup hiç kılo almadan doguma gıdenler var...çocuk zaten bizdeki depolardan ihtiyacını alıyo...meyve hamur işi yemediğim için ödemim gidiyodur..
canım değerlerin kaç çıktı yazsana bi yüklemede....gözün aydın bu arada..
güla güle kullanın...fiyatlarıyla beraber cicişler topiğine yüklermiisn canım fikir olsun.....burda sayfa arasında kalıyo...eşimde arabaya taktı kafayı hemen almak istiy
senin 75 mg yüklemen ne zamn canım?
burcu arabayı iyice arştırdın mı?
süper...
bende duygusalım dün o kadar çok ağladım ki kaybettiğim kızımı düşünüp...ya bunada bişey olursa diye....
Selam güzel annişler,teyzoşlar nabersiniz?
Çok şükür sorunsuz,güzel geçen bi tatilin sonunda burdayım yine,valla özledim sizi..
Tatilim güzel geçti,kalabalıktık zaten eşimin kuzenleri,dayısı vs.geçen sene de aynı ekiple gitmiştik,çok eğlendik.
Çeşme,Alaçatı dolaştık.Ildırı tarafına yakındık,Fatmagül'ün mekanlarını dolaştık,
hep zeytinliklerle dolu..Yemyeşil..
gözüm gönlüm dinlendi valla.
Sabah ekiple birlikte havuza gittim ama girmedim,duş aldım sürekli sıcakladıkça,saat 3 gibi denize gittik,6 ya kadar bol bol yüzdüm
Yemekten sonra da bol bol yürüyüş yaptık ordaki köylere yürüdük..
Oğluşum çeşit çeşit şekillere soktu kendini suyun içindeyken hatta suyun üstünde yatarken göbeğimin resmini bile çektiler
Gidişte de dönüşte de bol bol mola vererek geldik,ne bir şişme ne bir sıkıntım olmadı çok şükür
sadece parmak arası terlik sol ayağımı feci yara yaptı bi daha da asla giyinmem..
Kısacası çok dinlendirici bir tatil yaptık çok şükür,Allahım izin verirse inşallah seneye kucağımızda oğluşumuzla yaparız tatilimizi..
arkadaşlarım ben tetanoz 2.dozu yaptırmaya gidiyorum...
dışarıda buhalaşmassam gelince görşürüz
öptm hepinizi
Selam güzel annişler,teyzoşlar nabersiniz?
Çok şükür sorunsuz,güzel geçen bi tatilin sonunda burdayım yine,valla özledim sizi..
Tatilim güzel geçti,kalabalıktık zaten eşimin kuzenleri,dayısı vs.geçen sene de aynı ekiple gitmiştik,çok eğlendik.
Çeşme,Alaçatı dolaştık.Ildırı tarafına yakındık,Fatmagül'ün mekanlarını dolaştık,
Sabah ekiple birlikte havuza gittim ama girmedim,duş aldım sürekli sıcakladıkça,saat 3 gibi denize gittik,6 ya kadar bol bol yüzdüm
Oğluşum çeşit çeşit şekillere soktu kendini suyun içindeyken hatta suyun üstünde yatarken göbeğimin resmini bile çektiler
Gidişte de dönüşte de bol bol mola vererek geldik,ne bir şişme ne bir sıkıntım olmadı çok şükür
sadece parmak arası terlik sol ayağımı feci yara yaptı bi daha da asla giyinmem..
Kısacası çok dinlendirici bir tatil yaptık çok şükür,Allahım izin verirse inşallah seneye kucağımızda oğluşumuzla yaparız tatilimizi..
kullanma tatlım o aleti.. sen yine yürüyüş yapmaya çalış...
eskisi gibi olabilirsin tabiki, ama doğumdan sonra
şimdi sağlıklı bir hmilelik geçirelimde sonra azimle eski hallerimize döneriz inşallah
bence o hırsını dogumdan sonraya sakla canım esını de duyma hiç o elıptık bsııkletler cok efor gerektırıyor cunku ben hamıle deılken zor yapıyodum onu
bızım ıcın en ıyısı yürüyüş ve dogumu kolaylastrıacak hafıf egzersızler canım
hosgeldın canım n eguzel gecmıs tatılın zaten kalabalıkta daha bı zevklı oluyor bencede sıcaktanda bunalmamıssın ıyı ablamlar gecen hafta gıttı 11 aylık bebısı var 3 gunde gerı döndüler uyuyamamıs kuzum sıcaktan
canımm benimm hoşgeldinnn
ohh ne güzel dinlendin, çok eğlenceli olmuştur eminim...
bebiş gelmeden son tatiliniz mi oldu bu şimdi
seneye pıtırcıkta katılır inşallah bu eğlenceli tatil grubuna :) bu seferde karnına uzanırken çeksinler fotogrası, güzel bir hatıra olur :)
gece sahurda eşimi kandırıp yürüyüşe çıkarmayı deniyim bari
34-36 beden giyerken şuanda 40-42 beden giyiyorum.e tabi zayıf görünce eşim yıllardır ilk defa beni boyle görünce şaşırıyor sanırım
emzirme döneminde ve bebeğimiz doğdugunda uykusuz geceler,yorgunluk=otomatik kilo verdiriyormuş.sağlıkla geçirelimde haklısın onlarda gider...
hamile değilken gayet güzel yapıyordum,hani doğumada yardımcı olurmu diye düşünmüştüm ama sanırım değilhafif egzersiz olarak neler yapıyorsun canım? bende mekik aleti var onuda yapamıyorum yatınca kalkamıyorum twiss var ondada belim agrıyor.zayıflama kemeri war oda tamamen zararlı...
ayy büyüklüğün ve ağırlığı korkutuyo sadece beni...sirkeciye de bak derim ben. orda da tnerdeyse tüm modeller oluyor.. indirim de yaptırabilirsin.
ben beğendim ama senin bu modeli.. gayet kullanışlı görünüyor. eşime de göstericem bakalım.. yakından görünce de beğenirsek biz de bunu alabiliriz
bence sen eşine çemkirmekle başla işe...ben eşime emzirme bitene kadar kilonun k . sını duymuyacam dedim....sende öyle de...tabı ewde yürümek daha mantıklı ama ewimde küçük.labirent gibi...ne bileyim tehlikeli olabilir diyede düşünüyorum canım. bide dün eşim'' kadınlar gerçekten doğumdan sonra değişiyor,artık eskısı gibi olamayacaksın dolaptaki eski kıyafetlerini dağıt bence ' gibi konuşunca hırs yaptım bi anda.
bende sen süreceksen arabayı sürekli alalım dedim...ben hafif isityom o şık ve büyük....benimde eşim ' sanki sen mi bineceksin en rahatı hangisi ise ondan alalım' demiştibim'de 129 tl'den 75 tl'ye inmişti gördünüzmü?
geçmiş olsun kuzum...Slm kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidio hamişlik
benim bebegim artık agırlaştı bir taraftan bir tarafa dönmek zor oluyo :))
birde bende burun kanaması var beynim duruyo resmen sıkıntı üzüntüden uzak durmam gerekte nerde beni anlayankii...
canım sende çok araştırıyorsun eminim doğru karar vermisşindir...sağol canım, araştırdım tabiki, memnun olmayan duymadım, çok bilinmiyor bu marka ama özellikleri tam istediğim gibi.
ben 50 g yaptırdım perşembe 75 g yaptırcam.
arabanın özellikleri çok hoşuma gitti, hafif katlanınca minnacık oluyor, tekerlekleri bile çıkıyor. senin link verdiğin araba gibi aynı, sadece puset takılabiliyor diğer kısmını büyüyene kadar ksaklıyorsun kirlenmiyor, istersen iç içede takabilirsin. bebiş büyüyünce diğer kısmını takıyorsun. bu arada her puset oto koltuğu olmuyormuş, onuda araştırın.
güzel araba canım.
okurken içim açıldı..ne güzel...özledik seni yaaa...Selam güzel annişler,teyzoşlar nabersiniz?
çok şeker....bende 5 lilerden alsam diyorum bi ara...kızlar bakın bunu aldım şimdi. e-bebekte indirime girmiş :)
Baby and Kids Şirinler Hastane Çıkışı 5`li - e-bebek.com
bizim bebişlere hiç bişey olmuycak Allahın izniyle ama 40 . haftaya kalmam diye düşünüyorum bu arada o 27. haftalık gebe kızda açılma başlamış yoğuna almışlar kızdaki belirtiler kasık ağrısıymış kızlar benim kasıklarım da ağrıyor ama öyle çoook değil normal değil mi bu ağrı da?
Hoşbulduk canım çok şükür yaa ben yoldan falan korkuyordum hani şişerim falan diye ama şükür bişey olmadı,zaten klimayı hiç kapatmadık odada.
Ayy canım yaa 11 aylık demek,bizde bu sene ege tercih ettik zaten,akşamları püfür püfür esiyordu akdeniz mahfederdi bizi..
Hoşbulduk tatlımmm,aynen çok iyi geldi yaa,yalnız ben kendime hayret ettim bizimkiler kuzenler falan havuzda ne şakalar ne eğlenceler yaptılar ve ben seyrettim,havuza girmeyeceğim dedim girmedim..geçen sene enfeksiyonla dönmüştüm çünkü..
Sürekli denize girdim balıklar dibimizden geçiyordu valla o derece temizdi..
Ay inşallah canım seneye allah kısmet ederse pıtırcığımızla gitmek nasip olur..
Sizler neler yaptınız?
çok şeker....bende 5 lilerden alsam diyorum bi ara...
napalım canımmm.. sıcaklarla boğuuyoruz, işe gidip geliyoruz... artık baya bi hantallaştım.. çok çabuk yoruluyorum, halsizlik var
eşimin tayinini bekliyorum bu arada, her an gelebilir.. ev bakıyorum sürekli.
ben bi tane 10lu aldım... bi tane 5li aldım.. bi de bunu aldım.. yeter heralde... bi iki tane de hediye gelirse tamadır
poposu figürlü pantolanlara bide kısa zürafalı tuluma felan bayıldım...
http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TWpnMk1BPT0=
okurken içim açıldı..ne güzel...özledik seni yaaa...
napalım canımmm.. sıcaklarla boğuuyoruz, işe gidip geliyoruz... artık baya bi hantallaştım.. çok çabuk yoruluyorum, halsizlik var
eşimin tayinini bekliyorum bu arada, her an gelebilir.. ev bakıyorum sürekli.
poposu figürlü pantolanlara bide kısa zürafalı tuluma felan bayıldım...
http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TWpnMk1BPT0=[/QUOT
benim hoşuma gitmedi bunlar yaa...benim hiçbişeyim yok daha bayramdan sonra memleketteyim çılgınlar gibi alışveriş yapacagım inşallah:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?