2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kullanma tatlım o aleti.. sen yine yürüyüş yapmaya çalış...
eskisi gibi olabilirsin tabiki, ama doğumdan sonra
şimdi sağlıklı bir hmilelik geçirelimde sonra azimle eski hallerimize döneriz inşallah

Son düzenleme:

bence o hırsını dogumdan sonraya sakla canım esını de duyma hiç o elıptık bsııkletler cok efor gerektırıyor cunku ben hamıle deılken zor yapıyodum onu
bızım ıcın en ıyısı yürüyüş ve dogumu kolaylastrıacak hafıf egzersızler canım

Selam güzel annişler,teyzoşlar nabersiniz?

Çok şükür sorunsuz,güzel geçen bi tatilin sonunda burdayım yine,valla özledim sizi..
Tatilim güzel geçti,kalabalıktık zaten eşimin kuzenleri,dayısı vs.geçen sene de aynı ekiple gitmiştik,çok eğlendik.

Çeşme,Alaçatı dolaştık.Ildırı tarafına yakındık,Fatmagül'ün mekanlarını dolaştık,
hep zeytinliklerle dolu..Yemyeşil..
gözüm gönlüm dinlendi valla.

Sabah ekiple birlikte havuza gittim ama girmedim,duş aldım sürekli sıcakladıkça,saat 3 gibi denize gittik,6 ya kadar bol bol yüzdüm
Yemekten sonra da bol bol yürüyüş yaptık ordaki köylere yürüdük..
Oğluşum çeşit çeşit şekillere soktu kendini suyun içindeyken hatta suyun üstünde yatarken göbeğimin resmini bile çektiler

Gidişte de dönüşte de bol bol mola vererek geldik,ne bir şişme ne bir sıkıntım olmadı çok şükür
sadece parmak arası terlik sol ayağımı feci yara yaptı bi daha da asla giyinmem..

Kısacası çok dinlendirici bir tatil yaptık çok şükür,Allahım izin verirse inşallah seneye kucağımızda oğluşumuzla yaparız tatilimizi..

bu listeden bendemi çıkarıldım bulemsu ben daha kime gönderecemi ve kimin alacanı bilmiyorum bana öle bi mesajda gelmedi bana özel msj atarsan sevinirim...

bizim bebişlere hiç bişey olmuycak Allahın izniyle ama 40 . haftaya kalmam diye düşünüyorum bu arada o 27. haftalık gebe kızda açılma başlamış yoğuna almışlar kızdaki belirtiler kasık ağrısıymış kızlar benim kasıklarım da ağrıyor ama öyle çoook değil normal değil mi bu ağrı da?

canımm benimm hoşgeldinnn
ohh ne güzel dinlendin, çok eğlenceli olmuştur eminim...
bebiş gelmeden son tatiliniz mi oldu bu şimdi
seneye pıtırcıkta katılır inşallah bu eğlenceli tatil grubuna :) bu seferde karnına uzanırken çeksinler fotogrası, güzel bir hatıra olur :)

arkadaşlarım ben tetanoz 2.dozu yaptırmaya gidiyorum...
dışarıda buhalaşmassam gelince görşürüz
öptm hepinizi

şimdiden geçmiş olsun canımm...

hosgeldın canım n eguzel gecmıs tatılın zaten kalabalıkta daha bı zevklı oluyor bencede sıcaktanda bunalmamıssın ıyı ablamlar gecen hafta gıttı 11 aylık bebısı var 3 gunde gerı döndüler uyuyamamıs kuzum sıcaktan

kullanma tatlım o aleti.. sen yine yürüyüş yapmaya çalış...
eskisi gibi olabilirsin tabiki, ama doğumdan sonra
şimdi sağlıklı bir hmilelik geçirelimde sonra azimle eski hallerimize döneriz inşallah

gece sahurda eşimi kandırıp yürüyüşe çıkarmayı deniyim bari
34-36 beden giyerken şuanda 40-42 beden giyiyorum.e tabi zayıf görünce eşim yıllardır ilk defa beni boyle görünce şaşırıyor sanırım
emzirme döneminde ve bebeğimiz doğdugunda uykusuz geceler,yorgunluk=otomatik kilo verdiriyormuş.sağlıkla geçirelimde haklısın onlarda gider...

hamile değilken gayet güzel yapıyordum,hani doğumada yardımcı olurmu diye düşünmüştüm ama sanırım değil hafif egzersiz olarak neler yapıyorsun canım? bende mekik aleti var onuda yapamıyorum yatınca kalkamıyorum twiss var ondada belim agrıyor.zayıflama kemeri war oda tamamen zararlı...

Hoşbulduk canım çok şükür yaa ben yoldan falan korkuyordum hani şişerim falan diye ama şükür bişey olmadı,zaten klimayı hiç kapatmadık odada.

Ayy canım yaa 11 aylık demek,bizde bu sene ege tercih ettik zaten,akşamları püfür püfür esiyordu akdeniz mahfederdi bizi..

Hoşbulduk tatlımmm,aynen çok iyi geldi yaa,yalnız ben kendime hayret ettim bizimkiler kuzenler falan havuzda ne şakalar ne eğlenceler yaptılar ve ben seyrettim,havuza girmeyeceğim dedim girmedim..geçen sene enfeksiyonla dönmüştüm çünkü..

Sürekli denize girdim balıklar dibimizden geçiyordu valla o derece temizdi..
Ay inşallah canım seneye allah kısmet ederse pıtırcığımızla gitmek nasip olur..

Sizler neler yaptınız?

canım gecen kontrolde doktor bı kıtapcık verdı kalca ve bel kaslarını güçlendirici ve solunum egzersızlerı fılan var onları yapıcam ben de ama baslamadım dahazaten 5-6 aydan sorna baslanıyomus bu egzersızlere oyle yazıyodu

ayy büyüklüğün ve ağırlığı korkutuyo sadece beni...
burcunun aldığı da güzel...
bence sen eşine çemkirmekle başla işe...ben eşime emzirme bitene kadar kilonun k . sını duymuyacam dedim....sende öyle de...
benimde eşim ' sanki sen mi bineceksin en rahatı hangisi ise ondan alalım' demişti bim'de 129 tl'den 75 tl'ye inmişti gördünüzmü?
bende sen süreceksen arabayı sürekli alalım dedim...ben hafif isityom o şık ve büyük....

geçmiş olsun kuzum...

canım sende çok araştırıyorsun eminim doğru karar vermisşindir...

okurken içim açıldı..ne güzel...özledik seni yaaa...

kızlar bakın bunu aldım şimdi. e-bebekte indirime girmiş :)

Baby and Kids Şirinler Hastane Çıkışı 5`li - e-bebek.com
çok şeker....bende 5 lilerden alsam diyorum bi ara...

inş. canım hepimiz sağ salim bebklerimize kavuşuruz...

napalım canımmm.. sıcaklarla boğuuyoruz, işe gidip geliyoruz... artık baya bi hantallaştım.. çok çabuk yoruluyorum, halsizlik var
eşimin tayinini bekliyorum bu arada, her an gelebilir.. ev bakıyorum sürekli.

çok şeker....bende 5 lilerden alsam diyorum bi ara...

ben bi tane 10lu aldım... bi tane 5li aldım.. bi de bunu aldım.. yeter heralde... bi iki tane de hediye gelirse tamadır

arkadaş 5 liler ne çok kullanılıyo onalrda al dedi....bide battaniyeyi çok kirletiyo benım 7-8 tane var dedi....lcw nın battanıyeleri güzel oluyo dedi....çocuklulardan haberler bunlar....benım 2 penye,1 kalın örgü,1 peluş battaniyem var...alıcam yıne...

40 ımız çıkmadan eve gelen hediye getiren olur mu sence?

okurken içim açıldı..ne güzel...özledik seni yaaa...

Sorma canım yaa doğayla içiçe olmak bambaşka bişey.
Aynen canım bende sizleri çok özledim...

napalım canımmm.. sıcaklarla boğuuyoruz, işe gidip geliyoruz... artık baya bi hantallaştım.. çok çabuk yoruluyorum, halsizlik var
eşimin tayinini bekliyorum bu arada, her an gelebilir.. ev bakıyorum sürekli.

Sorma sıcaklar beter Allah yardımcımız olsun inşallah.
Evet yaa benim de sırtım falan ağrıyor dün bacağım bir kasıldı ödüm koptu,uykudan uyandım yavaş yavaş geriniyordum bacağıma ağrıyla birlikte bir kramp girdidayanamadım eşim masaj falan yaptı da yine de saatlerce ağrıdı..

Oh maaşallah canım sende rahata erersin inşallah eşin de geldikten sonra,nerelerden ev bakıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…