2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

5li iki tane oldu.

şuanda üç tane penye battaniyesi oldu kızımın. lcw de görmedim hiç. 1 tane de annemler örücek. bi de peluş aldım mı yeter heralde

hayırlı olsun kuzum yeni odanızz

hoşgeldinnnnnizzzzzz bakimmm ne güzel eğlendiniz tatil yaptınız öyle ohhhh tamda sıcaklarda denizzz mis gibi,

o göbek fotosu çok güzel oluyor

çok sevindim dinlendiiğinize,

kızlar bakın bunu aldım şimdi. e-bebekte indirime girmiş :)

Baby and Kids Şirinler Hastane Çıkışı 5`li - e-bebek.com

çok güzelmişş güle güle gysin bıdışş

canım başakşehirde bakıyoruz annemlere yakın olması için. ama bulmak çok zor.. pek kiralık ev yok etrafta

hoşgeldinnnnnizzzzzz bakimmm ne güzel eğlendiniz tatil yaptınız öyle ohhhh tamda sıcaklarda denizzz mis gibi,

o göbek fotosu çok güzel oluyor

çok sevindim dinlendiiğinize,

Hoşbulduk canımm,sorma yaa güzel bir tarih aralığı oldu bizim içinde,denizden hiç çıkasım gelmedi valla hatta bi ara paletle yüzdüm bi açılmışım ki dedim napıyorum ben

evet göbüşüm çok komik top gibi sivriliyordu sırt üstü yüzerken
tatile gidecekler varsa mutlaka paletle yüzsünler,biz hamileler için de iyi oluyor,yormuyor en azından..

canım başakşehirde bakıyoruz annemlere yakın olması için. ama bulmak çok zor.. pek kiralık ev yok etrafta

Aslında başakşehirde toplu konutlar falan var diye hatırlıyorum ama çok güzel siteler vardı,oraya yakın çalışıyordum bende en son..

Ya kızlar kadının biri de deli etti beni anlatayım da sizde hak verin bana.

Sırt üstü kulaç atarak yüzüyordum,kadının biri bana birden suda"pardon bakar mısın kulaç atma bence hamilesin"dedi
"Bizim bir gelin var doğumuna 2 gün kala perde astı gerdi kendini bebeği öldü karnında "dedi

"Valla benim doktorum bana bol bol yüz,perde asma dedi"dedim
Eşim de destekledi beni,"kötü örnek örnek değildir teyzecim "dedi.
gel uzaklaşalım burdan dedi...

Hamile kadına verdiği örneğe bakar mısın,sinir oldum,sustum daha da bişey demedim..Hayır yani güzel güzel söyle di mi...
9 aylıkken bebeği öldü demek te ürkütüyor insanı yani..Allah korusun..

anam tekrar gidesim geldi tatile.. valla iyi dinlenmişsin kuzum hoşgeldin...

kızlar bakın bunu aldım şimdi. e-bebekte indirime girmiş :)

Baby and Kids Şirinler Hastane Çıkışı 5`li - e-bebek.com

çokkkkkkkkkkkkkkkkk güzel güle güle kullansın minik kız:)

evet banada öyle dediler 5liler daha rahtmış 3 takım yetiyor dediler. bizimde 6 tane battaniyemiz var;2 pazen, 1 penye, 1 peluş, 1 kadife, 1 örgü yeter sanırım :d

benimki daha bişey vermedi ama sende başla artık canım rahat doğum yaparsın inşallah...6.ayına girmişsin nerdeyse...

kızlaaar bu arada kumaş aldım pembe puanlı.bir kendime elbise dikeceğim birde aynı modelden kızıma dikeceğim
annesiyle aynı giyecek güzel kızım nasipse,sağlıkla...

bazı insanlar aklındaki düşüncesini zınk diye söylüyor, hayret bişi etkiliyorlar insanları,
benim doktorumda bana yüz demişti

anam tekrar gidesim geldi tatile.. valla iyi dinlenmişsin kuzum hoşgeldin...

Hoşbulduk hayatım;

Sorma yaa valla iyi geldi bende doyamıyorum,eşime diyorum bayramda da mı kaçsak biyerlere naapsak diye,fena alıştın sen diyo,oğlumuz da anası gibi gezenti olacak diyo

çok güzell :):)
ben de dün lcw den poposu ayıcıklı pijamalar almıştım, baktım kasa çok kalabalık vazgeçtim bıraktım...

ya bende marmara forumdaki lcw ya gttim bişey begenemedim ya ürün yoktu dogru düzgün sen istanbul foruma mı gitiin?

bazı insanlar aklındaki düşüncesini zınk diye söylüyor, hayret bişi etkiliyorlar insanları,
benim doktorumda bana yüz demişti

Sorma,hadi güzel bir dille anlatsa kendini yormadan yüz dese anlarım ama öyle bir örnek verince şok oldum ister istemez..
Tabi ki bütün kaslarımız çalışıyor yüzdükçe,en iyi spor yüzmek bence..

ya bende marmara forumdaki lcw ya gttim bişey begenemedim ya ürün yoktu dogru düzgün sen istanbul foruma mı gitiin?

kızlar lcw'de 3 ürün alana 1 ürün bedava kampanyası başlamış mail geldi şimdi.18 agustosa kadar sadece internet mağazasında. ve outlet bolumundede güzel şeyler var bi kurcalayın bence

Aslında başakşehirde toplu konutlar falan var diye hatırlıyorum ama çok güzel siteler vardı,oraya yakın çalışıyordum bende en son..

evet canım çok güzel siteler var. ama kiralık bulamadık işte henüz...

yuhhh düşünceye bakkkk
ben de sırtüstü daha rahat yüzüyorum nedense... hiç te sorun olacağını duymadım.. hatta havuza giderken ordaki hocaya da sordum, hiç bişi olmaz dedi.

çokkkkkkkkkkkkkkkkk güzel güle güle kullansın minik kız:)

sağol balımmmm

ben depositeye ve 212 ye gittim canım.

arkadaşlar dikkate alın lütfennn

bu listeden bendemi çıkarıldım bulemsu ben daha kime gönderecemi ve kimin alacanı bilmiyorum bana öle bi mesajda gelmedi bana özel msj atarsan sevinirim...
canım sana çıkan kişiyi çıkardık seni değil çekilişten özel mesaj attım sana yeni kişi ve bilgilerini
hediye gönderim tarihi belli 19 agustos 29-30 agustos tarihlerinde bu zamanda hediyeni gönderirisinnn

Sorma,hadi güzel bir dille anlatsa kendini yormadan yüz dese anlarım ama öyle bir örnek verince şok oldum ister istemez..
Tabi ki bütün kaslarımız çalışıyor yüzdükçe,en iyi spor yüzmek bence..

aman takma güzelim daha neler duyacagız karnın aşagıda yok yukarıda yok karnın hiç yok vs hele çocuk dogunca offff işte cümbüş o zaman başlayacak banada hiç karnın yok doktora gittin mi hiç deyip duruyorlar cahiller naparsın...alışmamız gerek he deyip gecebiliriz inşallah ..bu arada iyi eglenmişsin ne güzel:)))) artık tatil yok evde otur ve bebiş için hazırlık yap canım:))))çok işimiz var çooook....

5li iki tane oldu.

şuanda üç tane penye battaniyesi oldu kızımın. lcw de görmedim hiç. 1 tane de annemler örücek. bi de peluş aldım mı yeter heralde
bazen battanıye hedıye gelıyo ...belli olmuyo..arkadaşa nevresim hediye gelmişti çok sevinmiş...ne değişik güzel hediye diyo...bi de birinde duymuştum doğum yapanlara emzirme önlüğü götürüyormuş hediye...sürekli gelen kıyafetlerden sıkıldım çoğunu almadım bile kaynanamgıle anneme verdım ıhtıyac sahıplerine versinler dıye dıyo....

felaket tellalı her yerde var...aklınca senı uyarıyo ...iyilik yapıyo...bende şekerim çıktı dedikçe hepten moralim bozuluyo...yok ilerde şeker hastası olursun bilmem ne....en iyisi derdını anlatmıycam çok şükür diyip geçicen....

sık sık yıkanacak...ayy ilk çocuk ya ne giyer nasıl kirletir nasıl yıkanır çok heycanlıyım...neyi eksik neyi fazla onu bile bilemiyorum...

niltt hoşgeldin canım eşim çağırıyor ben gene dönerim beni görmedi deme sakınn

kızlar ben ne istiyorum biliyomusunuz.. hani süpürgeli cadının elbisesi var ya, onun tarzında kırmızı, tüylü bi mont kızım için... bulabilir miyim kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…