arkadaş 5 liler ne çok kullanılıyo onalrda al dedi....bide battaniyeyi çok kirletiyo benım 7-8 tane var dedi....lcw nın battanıyeleri güzel oluyo dedi....çocuklulardan haberler bunlar....benım 2 penye,1 kalın örgü,1 peluş battaniyem var...alıcam yıne...
40 ımız çıkmadan eve gelen hediye getiren olur mu sence?
günaydınlar millet nasılsınız bakim keyifler ne alemdebiz sabah sabah yeni odamıza taşındık kızçemle şimcikte yeni işlere adepte olmaya klasör açmaya başladık inşallah benim için hayırlı olan budur
Selam güzel annişler,teyzoşlar nabersiniz?
Çok şükür sorunsuz,güzel geçen bi tatilin sonunda burdayım yine,valla özledim sizi..
Tatilim güzel geçti,kalabalıktık zaten eşimin kuzenleri,dayısı vs.geçen sene de aynı ekiple gitmiştik,çok eğlendik.
Çeşme,Alaçatı dolaştık.Ildırı tarafına yakındık,Fatmagül'ün mekanlarını dolaştık,
hep zeytinliklerle dolu..Yemyeşil..
gözüm gönlüm dinlendi valla.
Sabah ekiple birlikte havuza gittim ama girmedim,duş aldım sürekli sıcakladıkça,saat 3 gibi denize gittik,6 ya kadar bol bol yüzdüm
Yemekten sonra da bol bol yürüyüş yaptık ordaki köylere yürüdük..
Oğluşum çeşit çeşit şekillere soktu kendini suyun içindeyken hatta suyun üstünde yatarken göbeğimin resmini bile çektiler
Gidişte de dönüşte de bol bol mola vererek geldik,ne bir şişme ne bir sıkıntım olmadı çok şükür
sadece parmak arası terlik sol ayağımı feci yara yaptı bi daha da asla giyinmem..
Kısacası çok dinlendirici bir tatil yaptık çok şükür,Allahım izin verirse inşallah seneye kucağımızda oğluşumuzla yaparız tatilimizi..
kızlar bakın bunu aldım şimdi. e-bebekte indirime girmiş :)
Baby and Kids Şirinler Hastane Çıkışı 5`li - e-bebek.com
Sorma canım yaa doğayla içiçe olmak bambaşka bişey.
Aynen canım bende sizleri çok özledim...
Sorma sıcaklar beter Allah yardımcımız olsun inşallah.
Evet yaa benim de sırtım falan ağrıyor dün bacağım bir kasıldı ödüm koptu,uykudan uyandım yavaş yavaş geriniyordum bacağıma ağrıyla birlikte bir kramp girdidayanamadım eşim masaj falan yaptı da yine de saatlerce ağrıdı..
Oh maaşallah canım sende rahata erersin inşallah eşin de geldikten sonra,nerelerden ev bakıyorsunuz?
hoşgeldinnnnnizzzzzz bakimmm ne güzel eğlendiniz tatil yaptınız öyle ohhhh tamda sıcaklarda denizzz mis gibi,
o göbek fotosu çok güzel oluyor
çok sevindim dinlendiiğinize,
canım başakşehirde bakıyoruz annemlere yakın olması için. ama bulmak çok zor.. pek kiralık ev yok etrafta
Selam güzel annişler,teyzoşlar nabersiniz?
Çok şükür sorunsuz,güzel geçen bi tatilin sonunda burdayım yine,valla özledim sizi..
Tatilim güzel geçti,kalabalıktık zaten eşimin kuzenleri,dayısı vs.geçen sene de aynı ekiple gitmiştik,çok eğlendik.
Çeşme,Alaçatı dolaştık.Ildırı tarafına yakındık,Fatmagül'ün mekanlarını dolaştık,
hep zeytinliklerle dolu..Yemyeşil..
gözüm gönlüm dinlendi valla.
Sabah ekiple birlikte havuza gittim ama girmedim,duş aldım sürekli sıcakladıkça,saat 3 gibi denize gittik,6 ya kadar bol bol yüzdüm
Yemekten sonra da bol bol yürüyüş yaptık ordaki köylere yürüdük..
Oğluşum çeşit çeşit şekillere soktu kendini suyun içindeyken hatta suyun üstünde yatarken göbeğimin resmini bile çektiler
Gidişte de dönüşte de bol bol mola vererek geldik,ne bir şişme ne bir sıkıntım olmadı çok şükür
sadece parmak arası terlik sol ayağımı feci yara yaptı bi daha da asla giyinmem..
Kısacası çok dinlendirici bir tatil yaptık çok şükür,Allahım izin verirse inşallah seneye kucağımızda oğluşumuzla yaparız tatilimizi..
kızlar bakın bunu aldım şimdi. e-bebekte indirime girmiş :)
Baby and Kids Şirinler Hastane Çıkışı 5`li - e-bebek.com
arkadaş 5 liler ne çok kullanılıyo onalrda al dedi....bide battaniyeyi çok kirletiyo benım 7-8 tane var dedi....lcw nın battanıyeleri güzel oluyo dedi....çocuklulardan haberler bunlar....benım 2 penye,1 kalın örgü,1 peluş battaniyem var...alıcam yıne...
40 ımız çıkmadan eve gelen hediye getiren olur mu sence?
canım gecen kontrolde doktor bı kıtapcık verdı kalca ve bel kaslarını güçlendirici ve solunum egzersızlerı fılan var onları yapıcam ben de ama baslamadım dahazaten 5-6 aydan sorna baslanıyomus bu egzersızlere oyle yazıyodu
Ya kızlar kadının biri de deli etti beni anlatayım da sizde hak verin bana.
Sırt üstü kulaç atarak yüzüyordum,kadının biri bana birden suda"pardon bakar mısın kulaç atma bence hamilesin"dedi
"Bizim bir gelin var doğumuna 2 gün kala perde astı gerdi kendini bebeği öldü karnında "dedi
"Valla benim doktorum bana bol bol yüz,perde asma dedi"dedim
Eşim de destekledi beni,"kötü örnek örnek değildir teyzecim "dedi.
gel uzaklaşalım burdan dedi...
Hamile kadına verdiği örneğe bakar mısın,sinir oldum,sustum daha da bişey demedim..Hayır yani güzel güzel söyle di mi...
9 aylıkken bebeği öldü demek te ürkütüyor insanı yani..Allah korusun..
anam tekrar gidesim geldi tatile.. valla iyi dinlenmişsin kuzum hoşgeldin...
çok güzell :):)
ben de dün lcw den poposu ayıcıklı pijamalar almıştım, baktım kasa çok kalabalık vazgeçtim bıraktım...
bazı insanlar aklındaki düşüncesini zınk diye söylüyor, hayret bişi etkiliyorlar insanları,
benim doktorumda bana yüz demişti
ya bende marmara forumdaki lcw ya gttim bişey begenemedim ya ürün yoktu dogru düzgün sen istanbul foruma mı gitiin?
Aslında başakşehirde toplu konutlar falan var diye hatırlıyorum ama çok güzel siteler vardı,oraya yakın çalışıyordum bende en son..
Ya kızlar kadının biri de deli etti beni anlatayım da sizde hak verin bana.
Sırt üstü kulaç atarak yüzüyordum,kadının biri bana birden suda"pardon bakar mısın kulaç atma bence hamilesin"dedi
"Bizim bir gelin var doğumuna 2 gün kala perde astı gerdi kendini bebeği öldü karnında "dedi
Hamile kadına verdiği örneğe bakar mısın,sinir oldum,sustum daha da bişey demedim..Hayır yani güzel güzel söyle di mi...
çokkkkkkkkkkkkkkkkk güzel güle güle kullansın minik kız:)
ya bende marmara forumdaki lcw ya gttim bişey begenemedim ya ürün yoktu dogru düzgün sen istanbul foruma mı gitiin?
arkadaşlar dikkate alın lütfennnarkadaşlar hulyasevval arkadaşımız ve dumanoğlu arkadaşımız uzun süredir online değiller bu yüzden çekilişten çıkarıldılar bilginizeeee
herkes hediye göndereceği kişiyi biliyor ve online olup olmadığını takip etsin hediyesini ona göre göndersin çekilişten bir haber olupda üstüne düşen görevi yapmayan kişiye boşu boşuna hediye gitmesin söylediklerime kimse alınmasın ben sadece uyarı amaçlı konusuyorum olurda problem olursa haber vermeyen arkadaş karsı tarafı mağdur eden arkadaş istemiyorum ben
benim derdim herkesin eğlenmesi herkesin üzerine düşen görevi yapması karsılında mutlu olmasıdırrr
olurda rahatsız hasta veya tatilde bilgisini versin o arkadaş ben hediyemi yolluyacağım ama su sebebden online olamayabilirim desin haberdar etsin lütfennn
canım sana çıkan kişiyi çıkardık seni değil çekilişten özel mesaj attım sana yeni kişi ve bilgilerinibu listeden bendemi çıkarıldım bulemsu ben daha kime gönderecemi ve kimin alacanı bilmiyorum bana öle bi mesajda gelmedi bana özel msj atarsan sevinirim...
Sorma,hadi güzel bir dille anlatsa kendini yormadan yüz dese anlarım ama öyle bir örnek verince şok oldum ister istemez..
Tabi ki bütün kaslarımız çalışıyor yüzdükçe,en iyi spor yüzmek bence..
bazen battanıye hedıye gelıyo ...belli olmuyo..arkadaşa nevresim hediye gelmişti çok sevinmiş...ne değişik güzel hediye diyo...bi de birinde duymuştum doğum yapanlara emzirme önlüğü götürüyormuş hediye...sürekli gelen kıyafetlerden sıkıldım çoğunu almadım bile kaynanamgıle anneme verdım ıhtıyac sahıplerine versinler dıye dıyo....5li iki tane oldu.
şuanda üç tane penye battaniyesi oldu kızımın. lcw de görmedim hiç. 1 tane de annemler örücek. bi de peluş aldım mı yeter heralde
felaket tellalı her yerde var...aklınca senı uyarıyo ...iyilik yapıyo...bende şekerim çıktı dedikçe hepten moralim bozuluyo...yok ilerde şeker hastası olursun bilmem ne....en iyisi derdını anlatmıycam çok şükür diyip geçicen....Ya kızlar kadının biri de deli etti beni anlatayım da sizde hak verin bana.
anam tekrar gidesim geldi tatile.. valla iyi dinlenmişsin kuzum hoşgeldin...
çokkkkkkkkkkkkkkkkk güzel güle güle kullansın minik kız:)
evet banada öyle dediler 5liler daha rahtmış 3 takım yetiyor dediler. bizimde 6 tane battaniyemiz var;2 pazen, 1 penye, 1 peluş, 1 kadife, 1 örgü yeter sanırım :d
kızlar lcw'de 3 ürün alana 1 ürün bedava kampanyası başlamış mail geldi şimdi.18 agustosa kadar sadece internet mağazasında. ve outlet bolumundede güzel şeyler var bi kurcalayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?