yaa ben oralaar gitmedim hiç....bide boynerin outleti varmış arkadaşlar çok ugyun şeyler alıyorlardı....birisi oğluna nike felan çok uyguna alıp giydiriyodu....oralara pazar günü değilde hafta içi yada cumartesi sabah gitmek lazım....marmara forumdada ögleden sonra gıtık baya dolu...sonra iftara 1 saat kala mağazalar bi boşaldı otopark felan...evet canım çok güzel siteler var. ama kiralık bulamadık işte henüz...
yuhhh düşünceye bakkkk
ben de sırtüstü daha rahat yüzüyorum nedense... hiç te sorun olacağını duymadım.. hatta havuza giderken ordaki hocaya da sordum, hiç bişi olmaz dedi.
sağol balımmmm
ben depositeye ve 212 ye gittim canım.
kızlar lcw'de 3 ürün alana 1 ürün bedava kampanyası başlamış mail geldi şimdi.18 agustosa kadar sadece internet mağazasında. ve outlet bolumundede güzel şeyler var bi kurcalayın bence
kızlar ben ne istiyorum biliyomusunuz.. hani süpürgeli cadının elbisesi var ya, onun tarzında kırmızı, tüylü bi mont kızım için... bulabilir miyim kii
ayyy yapmayın böyle şeylerrrrrrrrrrrr
tatlım ben yapıyorum lcw yapıyorkızlar ben ne istiyorum biliyomusunuz.. hani süpürgeli cadının elbisesi var ya, onun tarzında kırmızı, tüylü bi mont kızım için... bulabilir miyim kii
ayy keşke istanbulda olsaymışım orda daha çok war sanırım boyle mağazalaryaa ben oralaar gitmedim hiç....bide boynerin outleti varmış arkadaşlar çok ugyun şeyler alıyorlardı....birisi oğluna nike felan çok uyguna alıp giydiriyodu....oralara pazar günü değilde hafta içi yada cumartesi sabah gitmek lazım....marmara forumdada ögleden sonra gıtık baya dolu...sonra iftara 1 saat kala mağazalar bi boşaldı otopark felan...
ben dün kurcaladım bişey bulamdıydım ya...oğlan çocugu oldugundan mıdır nedir....????????
niltt hoşgeldin canım eşim çağırıyor ben gene dönerim beni görmedi deme sakınn
felaket tellalı her yerde var...aklınca senı uyarıyo ...iyilik yapıyo...bende şekerim çıktı dedikçe hepten moralim bozuluyo...yok ilerde şeker hastası olursun bilmem ne....en iyisi derdını anlatmıycam çok şükür diyip geçicen....
aman takma güzelim daha neler duyacagız karnın aşagıda yok yukarıda yok karnın hiç yok vs hele çocuk dogunca offff işte cümbüş o zaman başlayacak banada hiç karnın yok doktora gittin mi hiç deyip duruyorlar cahiller naparsın...alışmamız gerek he deyip gecebiliriz inşallah ..bu arada iyi eglenmişsin ne güzel:)))) artık tatil yok evde otur ve bebiş için hazırlık yap canım:))))çok işimiz var çooook....
evet canım çok güzel siteler var. ama kiralık bulamadık işte henüz...
yuhhh düşünceye bakkkk
ben de sırtüstü daha rahat yüzüyorum nedense... hiç te sorun olacağını duymadım.. hatta havuza giderken ordaki hocaya da sordum, hiç bişi olmaz dedi.
canım mother care de o tarz özel kostümler var kiralık mı satılık mı bilmiyorum...benimde ilgimi çekmişti....sen bak oraya...marmara forumda var...istanbul forumda var mı emın değilim...
kızlar benim karnıma adet sancısı gibi sancılarf giriyor arada bir aslında hergün oluyor bu normalmi çok korkuyorum erken dogurmaktan dün eşim sabret melike daha çok erken diyor yaa rüyalarıma girdi
bazen battanıye hedıye gelıyo ...belli olmuyo..arkadaşa nevresim hediye gelmişti çok sevinmiş...ne değişik güzel hediye diyo...bi de birinde duymuştum doğum yapanlara emzirme önlüğü götürüyormuş hediye...sürekli gelen kıyafetlerden sıkıldım çoğunu almadım bile kaynanamgıle anneme verdım ıhtıyac sahıplerine versinler dıye dıyo...
yaa ben oralaar gitmedim hiç....bide boynerin outleti varmış arkadaşlar çok ugyun şeyler alıyorlardı....birisi oğluna nike felan çok uyguna alıp giydiriyodu....oralara pazar günü değilde hafta içi yada cumartesi sabah gitmek lazım....marmara forumdada ögleden sonra gıtık baya dolu...sonra iftara 1 saat kala mağazalar bi boşaldı otopark felan...
ben dün kurcaladım bişey bulamdıydım ya...oğlan çocugu oldugundan mıdır nedir....????????
kızlar benim karnıma adet sancısı gibi sancılarf giriyor arada bir aslında hergün oluyor bu normalmi çok korkuyorum erken dogurmaktan dün eşim sabret melike daha çok erken diyor yaa rüyalarıma girdi
canım mother care de o tarz özel kostümler var kiralık mı satılık mı bilmiyorum...benimde ilgimi çekmişti....sen bak oraya...marmara forumda var...istanbul forumda var mı emın değilim...
Hoşbulduk hayatım;
Sorma yaa valla iyi geldi bende doyamıyorum,eşime diyorum bayramda da mı kaçsak biyerlere naapsak diye,fena alıştın sen diyo,oğlumuz da anası gibi gezenti olacak diyo
bazen battanıye hedıye gelıyo ...belli olmuyo..arkadaşa nevresim hediye gelmişti çok sevinmiş...ne değişik güzel hediye diyo...bi de birinde duymuştum doğum yapanlara emzirme önlüğü götürüyormuş hediye...sürekli gelen kıyafetlerden sıkıldım çoğunu almadım bile kaynanamgıle anneme verdım ıhtıyac sahıplerine versinler dıye dıyo....
felaket tellalı her yerde var...aklınca senı uyarıyo ...iyilik yapıyo...bende şekerim çıktı dedikçe hepten moralim bozuluyo...yok ilerde şeker hastası olursun bilmem ne....en iyisi derdını anlatmıycam çok şükür diyip geçicen....
sık sık yıkanacak...ayy ilk çocuk ya ne giyer nasıl kirletir nasıl yıkanır çok heycanlıyım...neyi eksik neyi fazla onu bile bilemiyorum...
kızlar ben ne istiyorum biliyomusunuz.. hani süpürgeli cadının elbisesi var ya, onun tarzında kırmızı, tüylü bi mont kızım için... bulabilir miyim kii
nevresim hediyesi süpermiş bence... fazla gelse de ben vermem kimseye.. bi yere giderken hediye götürürüm, sonraki bebeğime kalır falan
boyner outlete ben sürekli gidiyorum canım.. yenibosnada. çok uygun gerçekten.. çocuk kıyafetlerine hiç bakmadım şimdiye kadarbakmak lazım artık
canım doktora görünsen bi?? şahinus anlattı ya ağrı giriyor diye hastaneye yatırmışlar kızı, erken doğum olabilir diye. riske atma bence.
bakayım canım. çok hoşuma gidiyo öyle şeyler
moonsunnn nerdesin canım senn??????????? nereye kayboldun???
biz geldikkkk
sekreter hanımın hatası yüzünden yemek bitmiş biz 4 kişi aç kaldık sayesinde 2 saat geç yemek yedik biz yapsaydık aynı hatayı olaylar buyur patrona giderdi kendi hatalarının nasılda üstünü örtüyorlar
kızlar benim karnıma adet sancısı gibi sancılarf giriyor arada bir aslında hergün oluyor bu normalmi çok korkuyorum erken dogurmaktan dün eşim sabret melike daha çok erken diyor yaa rüyalarıma girdi[/QUOTE
Geçmiş olsun cnm bende de benzer sıkıntı var rahat olmaya çalışıyorum.Karnım sertleşiyo arada bugun bir uyandım kramplar giriyo bağırsaklarım bir bozuldu.Yatıyom,su içiyom, sürekli geçmezse dr'a gitcem serum felan verir belki inş gerek kalmaz.
ay valla kocam gezmek istiyor ama benim durumum el vermeyecek gibi
nevresim hediyesi süpermiş bence... fazla gelse de ben vermem kimseye.. bi yere giderken hediye götürürüm, sonraki bebeğime kalır falan
boyner outlete ben sürekli gidiyorum canım.. yenibosnada. çok uygun gerçekten.. çocuk kıyafetlerine hiç bakmadım şimdiye kadarbakmak lazım artık
canım doktora görünsen bi?? şahinus anlattı ya ağrı giriyor diye hastaneye yatırmışlar kızı, erken doğum olabilir diye. riske atma bence.
bakayım canım. çok hoşuma gidiyo öyle şeyler
moonsunnn nerdesin canım senn??????????? nereye kayboldun???
kızlar hediyeleri ayarladınız mı?????????
benim hediye göndereceğim kişi bana farkında olmadan ipucu verdi, ne şanslıyımmmhihohohoho
ayy ciddi misinnn.... nasıl bir şirket orası yaaa. canını çıkardılar valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?