2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yaa ben oralaar gitmedim hiç....bide boynerin outleti varmış arkadaşlar çok ugyun şeyler alıyorlardı....birisi oğluna nike felan çok uyguna alıp giydiriyodu....oralara pazar günü değilde hafta içi yada cumartesi sabah gitmek lazım....marmara forumdada ögleden sonra gıtık baya dolu...sonra iftara 1 saat kala mağazalar bi boşaldı otopark felan...

kızlar lcw'de 3 ürün alana 1 ürün bedava kampanyası başlamış mail geldi şimdi.18 agustosa kadar sadece internet mağazasında. ve outlet bolumundede güzel şeyler var bi kurcalayın bence

ben dün kurcaladım bişey bulamdıydım ya...oğlan çocugu oldugundan mıdır nedir....????????

kızlar benim karnıma adet sancısı gibi sancılarf giriyor arada bir aslında hergün oluyor bu normalmi çok korkuyorum erken dogurmaktan dün eşim sabret melike daha çok erken diyor yaa rüyalarıma girdi

kızlar ben ne istiyorum biliyomusunuz.. hani süpürgeli cadının elbisesi var ya, onun tarzında kırmızı, tüylü bi mont kızım için... bulabilir miyim kii

canım mother care de o tarz özel kostümler var kiralık mı satılık mı bilmiyorum...benimde ilgimi çekmişti....sen bak oraya...marmara forumda var...istanbul forumda var mı emın değilim...

ayyy yapmayın böyle şeylerrrrrrrrrrrr

kızlar ben ne istiyorum biliyomusunuz.. hani süpürgeli cadının elbisesi var ya, onun tarzında kırmızı, tüylü bi mont kızım için... bulabilir miyim kii
tatlım ben yapıyorum lcw yapıyor bende indirim falan olunca dayanamıyorum

ayy keşke istanbulda olsaymışım orda daha çok war sanırım boyle mağazalar yaaa ama küçük adamlara görede çok güzel şeyler war özellikle takım elbiselere bayılıyorum ben

biz geldikkkk

sekreter hanımın hatası yüzünden yemek bitmiş biz 4 kişi aç kaldık sayesinde 2 saat geç yemek yedik biz yapsaydık aynı hatayı olaylar buyur patrona giderdi kendi hatalarının nasılda üstünü örtüyorlar

niltt hoşgeldin canım eşim çağırıyor ben gene dönerim beni görmedi deme sakınn

Hoşbulduk hayatımm,yok yok demem rahat ol sen

Aynen öyle hiç hamilelik psikolojisi nedir bilmezler işte..
daha neler canım şeker hastalığının gebelik şekeriyle alakası yok,gebelikten sonra zaten düşecek korkma sen canım..

Ayy evet bi de o var di mi,Allah izin verirse doğumdan sonra ne yorumlar duyacağız kimbilir..

Hayırlısı olsun canım,inşallah en yakın zamanda bulursunuz kafanıza göre uygun bir ev..Ferah bi ev olur umarım
Ya sorma işte tipik yaşlı felaket tellalı teyzelerimizdendi
Dr zaten ısrarla bol bol yüz ki pelvik kaslarını çalıştırır dedi..

canım mother care de o tarz özel kostümler var kiralık mı satılık mı bilmiyorum...benimde ilgimi çekmişti....sen bak oraya...marmara forumda var...istanbul forumda var mı emın değilim...

canımcım aldıgın cicileri ne ile yıkaamayı düşünüyorsun omo baby varmış ama kimileri sabun tozu diyor hoş ben bişey almasamda yıkama telaşına düştüm :))))alerji olmasın kuzucuklar

kızlar benim karnıma adet sancısı gibi sancılarf giriyor arada bir aslında hergün oluyor bu normalmi çok korkuyorum erken dogurmaktan dün eşim sabret melike daha çok erken diyor yaa rüyalarıma girdi

Allah korusun canımmm Rabbim erken doğumdan zor dogumdan bebeğimizi kaybetmekten kötuluklerden bizleri korusun aminnn

seninki kız mı erkek miydi:26:

nevresim hediyesi süpermiş bence... fazla gelse de ben vermem kimseye.. bi yere giderken hediye götürürüm, sonraki bebeğime kalır falan

boyner outlete ben sürekli gidiyorum canım.. yenibosnada. çok uygun gerçekten.. çocuk kıyafetlerine hiç bakmadım şimdiye kadar bakmak lazım artık

canım doktora görünsen bi?? şahinus anlattı ya ağrı giriyor diye hastaneye yatırmışlar kızı, erken doğum olabilir diye. riske atma bence.

bakayım canım. çok hoşuma gidiyo öyle şeyler

moonsunnn nerdesin canım senn??????????? nereye kayboldun???

Hoşbulduk hayatım;

Sorma yaa valla iyi geldi bende doyamıyorum,eşime diyorum bayramda da mı kaçsak biyerlere naapsak diye,fena alıştın sen diyo,oğlumuz da anası gibi gezenti olacak diyo

ay valla kocam gezmek istiyor ama benim durumum el vermeyecek gibi

hepsi güzel telaşlar ya :)

her yeri kurcala bulursun bence :)

bende de oluyor ve nette normal olacak diye yazıyor kuzum.. cumartesi doktora gideceğim orda ne bir bilgi edinirim...

mother care biraz tuzlu canım bende bebiş kıyafeti begendim anam el kadar şey tek parça 98 milyona düşmüş:)))))hediyelik bakııyordum tabiki vazgectim .Ama bazı ürünler yakalayabilirsen normal fiyatta olagbliyor

allah korusun canım.sende idrar yolları enf. falan warmı? bende bi ara çok ağrı çekmiştim ama enfeksiyondan oluyo dedi doktorum.sende ayaklarına yastık koy dinlen canım dikkat et

canım geldim ama gidicem yine işler var bbayaa beni bekleyen gelirim 1 saatee aç kaldık kuzumla yemek bekledik ondan geciktimmm siz nasılsınızzz

kızlar hediyeleri ayarladınız mı?????????

benim hediye göndereceğim kişi bana farkında olmadan ipucu verdi, ne şanslıyımmm hihohohoho

ayy ciddi misinnn.... nasıl bir şirket orası yaaa. canını çıkardılar valla.

ay valla kocam gezmek istiyor ama benim durumum el vermeyecek gibi

Ne güzel benim eşim de tam tersidir,ona kalsa yıllık iznini bile elinde kumanda koltuğa uzanıp lig tv izleyerek geçirir.
Acaip ev kuşu beyefendi.Ankara'da kuzenlerimiz var gelelim de hep beraber bi yerlere kaçalım bayramda diyorlar ama bende kendimden emin değilim malum 7.ayda olacağız..

pazartesi 6 sında randevum var canım gttigimde soracagım ...bu arada kız anneleri çok şanslınız boynere gittim dün koca yer kızlara ayrılmış oğlanlarınki azıcık biyerde ve hiç bişeyyok :))bence bulursun dediğin montu ..dün annemin uzak bir akrabası dogurmuş 9 ay kız demişler bir doğmuş ki erkek pembiş pembiş giyinir artık:))))bende umutlandım acep kız olurmu diye birde bulemsu geldi aklıma sürpriz yaparmış bebeği onaaa

aman ne bileyim canımm farklı işteee

esraaa özeldennn baanaa yazsana kimmişşş ooo hadi bebişkommm gizlemeeeee kankişinden

15 dk daha dinleneyim gidiceemm gelirim ama yineee sizsiz duramam bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…