2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

valla şok olurum erkek olursa

aman ne bileyim canımm farklı işteee

esraaa özeldennn baanaa yazsana kimmişşş ooo hadi bebişkommm gizlemeeeee kankişinden

15 dk daha dinleneyim gidiceemm gelirim ama yineee sizsiz duramam bennnn

ne akıllısın sen öyle

allah korusun canım.sende idrar yolları enf. falan warmı? bende bi ara çok ağrı çekmiştim ama enfeksiyondan oluyo dedi doktorum.sende ayaklarına yastık koy dinlen canım dikkat et

enfeksiyon çıktı gebeliğin başındayken canım hatta en son gecen ay fşitil verdi foktor ama agrı gecmedi hatta bazen kıvrandırıyor bu enfeksiyonda erken doguma neden olabilirmiş galiba Allah korusun...

enfeksiyon çıktı gebeliğin başındayken canım hatta en son gecen ay fşitil verdi foktor ama agrı gecmedi hatta bazen kıvrandırıyor bu enfeksiyonda erken doguma neden olabilirmiş galiba Allah korusun...

bendede 8haftalıkken çıkmıştı doktorum antibıyotik vermişti ama bebeğime bişey olur dıye kullanmamıştım.geçen ay çikolata renklı akıntım oldu karın ağrısıyla beraber..nasıl korktum bilemezsin...acile götürdüler alttan muayene etti önce;açılma warmı diye yoktu şükür.sonra enfeksiyondan oldugu soylendi.antibiyotik ve agrı kesici verdiler.şimdi geçti şükür.erken doğuma neden olurmuş malesef oyüzden ihmal etme canım gerekirse acile git sende

hiç üzülme tatlım indirimlere yetişemeyince bi işe yaramıyo...hm den tigerli tulumlar begenmiştim ankarad beden bulamadım 35 ten 15 e düşmüştü 2 tulum süperdi...geldım 2 hafta sonra burda ındırım bıtmış 35 lira....internet gibi bi nimet var elimizde hiç canını sıkma...eminönüne gittim geçen öyle ahım şahım ucuz değil yani...bide fiş vermiyo kart geçmiyo...defo çıksa değişemiyosun....vergi kaçıran 3 kağıtçılar...

inş. düşer..artık düşünmeyceğim zaten konuşmayacağımda yeter...bebeğime yazık...

canımcım aldıgın cicileri ne ile yıkaamayı düşünüyorsun omo baby varmış ama kimileri sabun tozu diyor hoş ben bişey almasamda yıkama telaşına düştüm :))))alerji olmasın kuzucuklar
canım renklileri dalin sıvıyla yıkarım ilerde kirletince dalan rox sabun tozu ile...ikisinide kullanıyorum..
esra...süper boyner e gidiyorsan...markalı markalı giyer kızın..

annesiiiiiiiiiii baaak hemde kışlık hemde 17,80 Eki Görüntüle 475337

bende bişeyler alayım diye girdim elim boş çıktım bebek oldukalrı için fazla giyemeyecekler aldıkalrımızı...büyüyünce olabilir daha uzun süre giyerler sonuçta verdiğimiz paraya değer....hediye alacksan lcw yeter canım..mother dan hediye mı alınır...
hiç üzülme melike...biz oğluşlarımız değişik çılgın şeyler bulacaz....

c&a yı öneririm sana hem kaliteli hem farklı....h&mde çok güzel de c& a ya göre daha pahalı indirimleri yakalamak lazım....ama h&m daha kaliteliymiş...

valla şok olurum erkek olursa

ne akıllısın sen öyle
esra senın organıkler bugun aldığın felan çoğu olur erkeğe üzülme ya...aşırı pembeli felan almıyon zaten sadelik seviyon sen...sade ve şık..

ewet canım güzel bir soru hem ramazan bayramı var hemde kurban bayramı...kurban bayramı son günlere denk gelecek kurban daha sıkıntılı olacak :26::26:

kurbanda muhtemelen hiç biyere hiç kimseye gitmem.. belki doğurmuş bile olurum önemli olan ramazan

esra senın organıkler bugun aldığın felan çoğu olur erkeğe üzülme ya...aşırı pembeli felan almıyon zaten sadelik seviyon sen...sade ve şık..

o organikleri de yanımda götürücem zaten hastaneye. ne olur ne olmaz

ooo geçmiş olsun canım Allah saglık sıhhat versin bende akıntı yok ama sancı çok olmazsa yarın devlete gideyim birde klima arttırıyor gibi geldi bu sancıları..

sağolasın canım benim nasılsınız bakalım kızçenle

evet canım sonunda belli oldu artık doğuma kaadar sormıcam hiçbir doktora doğumda da süpriz olursa Allahtan :)
ayrıca ben senin oğluşunun poposundan ısırırım :)

hoşgeldin kuzucum
7-10 kilo arasında olmalıymış bende 10 aldım çok şükür :)

ah kuzum ayaklarım zaten tombikti şimdi koca ayak oldum iiyice bu arada evet yaklaşık 2 ayımız kaldı izin için duygu olayı bendede var hatta birde filmlerden etkilenip geceleri rüyamda görüyorum

ah kuzucum sorma nasıl

canmım benim bende haberlerde izledim 24 haftalık doğmuş bebek doğduğunda 440 grmmış 3 aydır hastanedeymiş şimdi taburcu etmişler çok tatlı :)

hayırlı olsun çok sevindim canım benim plesanta benimde yukarı çıkmış çok şükür

hoşgeldin kuzucum özlettin kendini

kızlar bakın bunu aldım şimdi. e-bebekte indirime girmiş :)

Baby and Kids Şirinler Hastane Çıkışı 5`li - e-bebek.com
çok güzeller ama stokta yok diyor

karamela ...

lcw ya baktım canım almıycam standart şeyler sırf almak için almıycam....dış giysiis yok kuzumun hep tulum zıbın takım şeklinde...doğsun ben doğunca alıcam...dah güzel şeyler çıakr o zaman mevsim değil zaten şu an...

vipden de alırız...

esra........

bagcıalrdaki outletler gidiyomusun?

cıko bay varmış orda çok meşhur ...çok ucuz ve kaliteliymş....çoğu ordan alıyo...senin kız ya daha farklı şeyler bulursun....

hatta bugun markofonide aynı markayı satıyodu...

sabrediyorum canım 3 haftacık sıkayım dişimi sonra gelsin ciciler tarz olacak bizim oğluşlarımız kızlar peşinde koşacak degil mi::))))

kurbanda muhtemelen hiç biyere hiç kimseye gitmem.. belki doğurmuş bile olurum önemli olan ramazan

o organikleri de yanımda götürücem zaten hastaneye. ne olur ne olmaz
sanmıyorum ya...eskiden oluyomuş öyle...ayrıntılıalr var şimdi...çok nadirdir öyle olan...

şlk defa duydum 24 haftalık doğan ve yaşayan bebek....28 de yaşayan duydum ya....kısmte işte benımkı 30-32 de yaşamadı..

demekki RABBİM OL DEYİNCE OLUVERİYOR.....

7-10 kilo arasında olmalıymış bende 10 aldım çok şükür :)

çok güzeller ama stokta yok diyor

ortalamadasın demek ki hala :) anormal bir durum yok

evet bitmiş canım.. ben aldım, sonra 29 tl ye çıkmış, sonra da bitmiş :) ben 19tl ye aldım

canım bağcılarda nerde outlet var?? yakınım ben oralara. hiç duymamıştım.

eminönüne gidemezsem içime dert kalıcak.. eşim gelse ilk yapacağım şey eminönüne gitmek... bi günde annemle gidicez.. eşimle gittiğimde bebek eşyalarını ve lohusa geceliklerimi halledicem.. annemle gittiğimde kapı süsü, şeker..vs onları halledicem inşallah... gel eşimm gel artııkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…