niltt hoşgeldin canımmm tatilin nasıl geçtii eminim süper geçmiştirrr
pazartesi 6 sında randevum var canım gttigimde soracagım ...bu arada kız anneleri çok şanslınız boynere gittim dün koca yer kızlara ayrılmış oğlanlarınki azıcık biyerde ve hiç bişeyyok :))bence bulursun dediğin montu ..dün annemin uzak bir akrabası dogurmuş 9 ay kız demişler bir doğmuş ki erkek pembiş pembiş giyinir artık:))))bende umutlandım acep kız olurmu diye birde bulemsu geldi aklıma sürpriz yaparmış bebeği onaaa
aman ne bileyim canımm farklı işteee
esraaa özeldennn baanaa yazsana kimmişşş ooohadi bebişkommm gizlemeeeee kankişinden
15 dk daha dinleneyim gidiceemm gelirim ama yineee sizsiz duramam bennnn
allah korusun canım.sende idrar yolları enf. falan warmı? bende bi ara çok ağrı çekmiştim ama enfeksiyondan oluyo dedi doktorum.sende ayaklarına yastık koy dinlen canım dikkat et
Allah korusun canımmm Rabbim erken doğumdan zor dogumdan bebeğimizi kaybetmekten kötuluklerden bizleri korusun aminnn
seninki kız mı erkek miydi:26:
valla şok olurum erkek olursa
ne akıllısın sen öyle
enfeksiyon çıktı gebeliğin başındayken canım hatta en son gecen ay fşitil verdi foktor ama agrı gecmedi hatta bazen kıvrandırıyor bu enfeksiyonda erken doguma neden olabilirmiş galiba Allah korusun...
kızlarrr bu gün ne aklıma geldi ? bayramda ne giycezzz
ben anladım galibaa kim çıktığını
hiç üzülme tatlım indirimlere yetişemeyince bi işe yaramıyo...hm den tigerli tulumlar begenmiştim ankarad beden bulamadım 35 ten 15 e düşmüştü 2 tulum süperdi...geldım 2 hafta sonra burda ındırım bıtmış 35 lira....internet gibi bi nimet var elimizde hiç canını sıkma...eminönüne gittim geçen öyle ahım şahım ucuz değil yani...bide fiş vermiyo kart geçmiyo...defo çıksa değişemiyosun....vergi kaçıran 3 kağıtçılar...tatlım ben yapıyorum lcw yapıyorbende indirim falan olunca dayanamıyorum
ayy keşke istanbulda olsaymışım orda daha çok war sanırım boyle mağazalaryaaa ama küçük adamlara görede çok güzel şeyler war özellikle takım elbiselere bayılıyorum ben
inş. düşer..artık düşünmeyceğim zaten konuşmayacağımda yeter...bebeğime yazık...Hoşbulduk hayatımm,yok yok demem rahat ol sen
Aynen öyle hiç hamilelik psikolojisi nedir bilmezler işte..
daha neler canım şeker hastalığının gebelik şekeriyle alakası yok,gebelikten sonra zaten düşecek korkma sen canım..
Ayy evet bi de o var di mi,Allah izin verirse doğumdan sonra ne yorumlar duyacağız kimbilir..
Hayırlısı olsun canım,inşallah en yakın zamanda bulursunuz kafanıza göre uygun bir ev..Ferah bi ev olur umarım
Ya sorma işte tipik yaşlı felaket tellalı teyzelerimizdendi
Dr zaten ısrarla bol bol yüz ki pelvik kaslarını çalıştırır dedi..
canım renklileri dalin sıvıyla yıkarım ilerde kirletince dalan rox sabun tozu ile...ikisinide kullanıyorum..canımcım aldıgın cicileri ne ile yıkaamayı düşünüyorsun omo baby varmış ama kimileri sabun tozu diyor hoş ben bişey almasamda yıkama telaşına düştüm :))))alerji olmasın kuzucuklar
esra...süper boyner e gidiyorsan...markalı markalı giyer kızın..nevresim hediyesi süpermiş bence... fazla gelse de ben vermem kimseye.. bi yere giderken hediye götürürüm, sonraki bebeğime kalır falan
boyner outlete ben sürekli gidiyorum canım.. yenibosnada. çok uygun gerçekten.. çocuk kıyafetlerine hiç bakmadım şimdiye kadarbakmak lazım artık
canım doktora görünsen bi?? şahinus anlattı ya ağrı giriyor diye hastaneye yatırmışlar kızı, erken doğum olabilir diye. riske atma bence.
bakayım canım. çok hoşuma gidiyo öyle şeyler
moonsunnn nerdesin canım senn??????????? nereye kayboldun???
annesiiiiiiiiiii baaak hemde kışlık hemde 17,80 Eki Görüntüle 475337
bende bişeyler alayım diye girdim elim boş çıktım bebek oldukalrı için fazla giyemeyecekler aldıkalrımızı...büyüyünce olabilir daha uzun süre giyerler sonuçta verdiğimiz paraya değer....hediye alacksan lcw yeter canım..mother dan hediye mı alınır...mother care biraz tuzlu canım bende bebiş kıyafeti begendim anam el kadar şey tek parça 98 milyona düşmüş:)))))hediyelik bakııyordum tabiki vazgectim .Ama bazı ürünler yakalayabilirsen normal fiyatta olagbliyor
hiç üzülme melike...biz oğluşlarımız değişik çılgın şeyler bulacaz....pazartesi 6 sında randevum var canım gttigimde soracagım ...bu arada kız anneleri çok şanslınız boynere gittim dün koca yer kızlara ayrılmış oğlanlarınki azıcık biyerde ve hiç bişeyyok :))bence bulursun dediğin montu ..dün annemin uzak bir akrabası dogurmuş 9 ay kız demişler bir doğmuş ki erkek pembiş pembiş giyinir artık:))))bende umutlandım acep kız olurmu diye birde bulemsu geldi aklıma sürpriz yaparmış bebeği onaaa
esra senın organıkler bugun aldığın felan çoğu olur erkeğe üzülme ya...aşırı pembeli felan almıyon zaten sadelik seviyon sen...sade ve şık..valla şok olurum erkek olursa
ne akıllısın sen öyle
ewet canım güzel bir soru hem ramazan bayramı var hemde kurban bayramı...kurban bayramı son günlere denk gelecek kurban daha sıkıntılı olacak :26::26:
esra senın organıkler bugun aldığın felan çoğu olur erkeğe üzülme ya...aşırı pembeli felan almıyon zaten sadelik seviyon sen...sade ve şık..
inş. düşer..artık düşünmeyceğim zaten konuşmayacağımda yeter...bebeğime yazık...
bendede 8haftalıkken çıkmıştı doktorum antibıyotik vermişti ama bebeğime bişey olur dıye kullanmamıştım.geçen ay çikolata renklı akıntım oldu karın ağrısıyla beraber..nasıl korktum bilemezsin...acile götürdüler alttan muayene etti önce;açılma warmı diyeyoktu şükür.sonra enfeksiyondan oldugu soylendi.antibiyotik ve agrı kesici verdiler.şimdi geçti şükür.erken doğuma neden olurmuş malesef oyüzden ihmal etme canım gerekirse acile git sende
Günaydın güzel anneler, inşallah iyisiniz.
çokkk yoğun ama çokkk verimli bir haftasonu geçirdim. kızıma 2 park yatak (biri kayınvalidem için), içindeki süngerleri birde bebek arabası aldık :))) fazla ağırlaşmadan hallettik diye çok mutluyum. ayrıca marangozla bebek mobilyaları için anlaştık, dolaplar tavana kadar olacak, istediğim gibi beyaz olacak. pazar günüde eşimle kendimize ödül verdik denize gittik bol bol yüzdük
azcık göz attım yazdıklarınıza :
bulemsu canım kayınvalideni çok kınıyorum.
beysalcım tebrikler oğlun netleşmiş :))
esra canım gözün aydın şekerin düşmüş, darısı bizlerin başına.
annesininbirtanesi canım hoşgeldin, özledik seni.
kızlarrrrrr günaydın hepinizee
biz oğluşumla daha uyanamadıkk dün bütün gece poposunu ve başını dayadı göbeğime remen elliyordum sert sert böyle iki yuvarlağı var hep okşadım yavrummu
evet canım 8500 ortalama iftar açtık 2 cadde kapadılar, gece boyunca herşey yeme içme bedavaydı eski bayramlar gbi neler vardı neler saymiyim cnınız ister,
Allah kabul etsin yaşlandı patronumuz artık,
seninde mi geldi, öyleymiş akmaz heralde ara ara böyle yapacak muhtemelen kanallar açılıyor :)
aminn kuzunmmm
kurcalamıyorum zaten elimede elletmiyom bebikin sütü ziyon olur bak felan diye eline vuruyom
gelir daha yaa biz kasım başı görünüyoruz belki ondandır.
Allah korusun erken doğum olmasın, kurcalamıyoruz kuzummm
doktoroda sormadım zırt pırt arıyorum zaten kadını
anaam çok sevindim kuzum belli olmasınaoğluş diye sevdiin oğluş oldu değişmedi ne güzel, kesindir o zaman cicilere başla
günaydın canım sana da iyi haftalar:)
günaydın tatlım hoşgeldin özledik seni, inşallah bitmiştir kaynanatörün sıkıntısı artık... ayıp etmiş torununa öyle diyerek küçücük çocuk arzu etmiş demiş...
günaydın canım hayırlı olsun ya ama demiştim erkek diye:) çok sevindim belirsizlikten kurtulmana... kuzum sen bu kadar misafiri nasıl ağırlıyorsun bu halinle.. ben de çok yemekli misafir ağırlardım ama hamileyken mümkün değil yazık kendini yorma bir ara ver sürekli birileri var...
günaydın canım...
günaydın canım cuma gece bende de oldu çok fena karnım ağrıdı sabaha kadar inledim ama hiç bi iş yapmamıştım bile. anneme sordum artık olur korkma dedi hakkaten ertesi güne bişeyim kalmamıştı...
ne güzel dinlenmişsin canım:) günaydın...
günaydın tatlım.... iyi yapmışsın hareket iyidir ama çok yormadan:)
günaydın canım... ne güzel yürüyüş valla ben de çok özledim yürüyüş yapmayı... ramazan bitsede koçöcişle gitsem ya... şekerinin normal çıkmasına çok çok sevindim canım:)
kızlar günaydınlar... ben de cuma günü apar topar işten çıkınca size yazamadım. patron gönderdi demiştim ya eşim geldi aniden çıktım... eve gittim dinlendim sonra yemek hazırladım yemekleri aldığımız gibi köye gitttik iftarı orda yaptık.. evde de kimse yoktu kafamız dinlendi süperdi... bebekte anladı heralde köye gittiğimizi o gece hiç uyumadı beni de uyutmadı sıpa.. ertesi gün bahçemden organik ürünleri topladık bahçeyi suladık derken mükemmel bir tatildi kızlar eşim bile artık bana katılıyor bırakalım hayatı yerleşelim köye diyorahhh ahhhhhhhh nerde o günlerrrrrrrrrrrrrrrrrr..................
7-10 kilo arasında olmalıymış bende 10 aldım çok şükür :)
ah kuzum ayaklarım zaten tombikti şimdi koca ayak oldum iiyice bu arada evet yaklaşık 2 ayımız kaldı izin için duygu olayı bendede var hatta birde filmlerden etkilenip geceleri rüyamda görüyorumBiz yıllık izinleri 1,5 ay sonra mı alacağız . Ayaklarınız ne durumda ben koca ayak oldum iyice. Çok hantallaştım. Bir de artık çok çok çok duygusalım göz yaşım burnumun ucunda . Sizlerde psikolojik daraltılar var mı tahamülsüzüm artık
ah kuzucum sorma nasılgunaydın pıtırcıgımın teyzosları topıgı okumaya basladıgımdan berı tekmeler yıyorum ne ıstıyor acaba bu oğluş benden
beysal cınsıyetının netlestıgıne cok sevındımm belırsızlık ne kötu sey yahu
netten bakıyorum bakıyorum hedye göndercez ya bı turlu ıcıme sınen bısı bulamadım ben laf olsun dıe hedıye almayı hıc sevmem o yuzden bıraz zor begenıyorum sanırım carsıdan alcam görerek onu gönderıcem
burcucum bebısının arabasına bayıldım yatagıyla beraber gule gule kullanın ınsallah
bugun gözumu acar acmaz bebegımın 7-8 aylık hallerı geldı gözumun önune 7-8 aylık oldugunda antalyaya gıdıcez onunla :)) annanesıne cok guzel gunler gecırcez orda:)) dayısınıda askere göndercez
son bıkac gundur bıraz daha ıcım ıcıme sıgmaz oldu annelıge adapte oluyorum sanırım yavas yavas:))
canmım benim bende haberlerde izledim 24 haftalık doğmuş bebek doğduğunda 440 grmmış 3 aydır hastanedeymiş şimdi taburcu etmişler çok tatlı :)az önce işyerimden birini aradım yürüyüşe çıkalım diye kızın çok yakın arkadaşı vardı 26-27 haftalık hamileydi dün kasıkları iyice ağrımış dr a gitmişler erken doğum riski teşhisiyle yatırmışlar stresten kaynaklanmış üzüldüm endişelendim korktum bütün sıkıntıları en az 10 hafta öteye iteleyelim. Nasıl olacaksa babam hastanede amelyat oluyor evimde kalamıyorum Allah tüm bu sıkıntılarıma meşgaleolsun diye bebeği yolladı inşallah onu da sağ salim doğururum ve kısmetiyle güzel kaderli olarak gelir hiiiç annesine benzemesin kaderi. Hiç birimizin bebeğinin yüzü kötü gün görmesin en yüzlerinde olacaksa eğer yaş , sevinç göz yaşı olsun off çok duygusalım
hayırlı olsun çok sevindim canım benim plesanta benimde yukarı çıkmış çok şükürmerhaba arkadaşlar nasılsınız
Geçmişe göz attım herkes iyi maşllh
şu sıcaklarda olmasa... normalde 8de uyanan ben ağırlık çöktü az önce uyanabldim
bu arada cumartesi doktor teyzecimize gittik bebeişimz 938 grm olmuş çok iyi büyümüş dedi
haftasından önde gidiyormuş
plasantamız aşağıdaydı ya normal yerine gelmiş çok şükür
olumsuz haber 2ayda 6 kilo almışım çokçok dikkat et dedi doktor, çünkü zaten kilom vardı...
toplam 9 kilo oldu
bende diyete başladım doktorun tavsiye ettiği şekilde, çok plansızdı beslenmem iyi oldu...
birde sıcaklardan yürüyüş yapamamıştım kaç zamandır.yürüyüş bandı alalım dedim eşime,bugün sipariş veriyoruz inşllh.
böyle işte ...ne çok yazmışım dertlenince
son olarak şeker yüklemem yapıldı 75 gram
açlık 81
1.saat 152
2.saat 101
bugün sorucam doktora nasıl diye.. bunları labaratuarı arayıp öğrendim...
sizce nasıl:18:
Selam güzel annişler,teyzoşlar nabersiniz?
Çok şükür sorunsuz,güzel geçen bi tatilin sonunda burdayım yine,valla özledim sizi..
Tatilim güzel geçti,kalabalıktık zaten eşimin kuzenleri,dayısı vs.geçen sene de aynı ekiple gitmiştik,çok eğlendik.
Çeşme,Alaçatı dolaştık.Ildırı tarafına yakındık,Fatmagül'ün mekanlarını dolaştık,
hep zeytinliklerle dolu..Yemyeşil..
gözüm gönlüm dinlendi valla.
Sabah ekiple birlikte havuza gittim ama girmedim,duş aldım sürekli sıcakladıkça,saat 3 gibi denize gittik,6 ya kadar bol bol yüzdüm
Yemekten sonra da bol bol yürüyüş yaptık ordaki köylere yürüdük..
Oğluşum çeşit çeşit şekillere soktu kendini suyun içindeyken hatta suyun üstünde yatarken göbeğimin resmini bile çektiler
Gidişte de dönüşte de bol bol mola vererek geldik,ne bir şişme ne bir sıkıntım olmadı çok şükür
sadece parmak arası terlik sol ayağımı feci yara yaptı bi daha da asla giyinmem..
Kısacası çok dinlendirici bir tatil yaptık çok şükür,Allahım izin verirse inşallah seneye kucağımızda oğluşumuzla yaparız tatilimizi..
çok güzeller ama stokta yok diyorkızlar bakın bunu aldım şimdi. e-bebekte indirime girmiş :)
Baby and Kids Şirinler Hastane Çıkışı 5`li - e-bebek.com
hoşgeldin kuzucum özlettin kendini
hiç üzülme tatlım indirimlere yetişemeyince bi işe yaramıyo...hm den tigerli tulumlar begenmiştim ankarad beden bulamadım 35 ten 15 e düşmüştü 2 tulum süperdi...geldım 2 hafta sonra burda ındırım bıtmış 35 lira....internet gibi bi nimet var elimizde hiç canını sıkma...eminönüne gittim geçen öyle ahım şahım ucuz değil yani...bide fiş vermiyo kart geçmiyo...defo çıksa değişemiyosun....vergi kaçıran 3 kağıtçılar...
inş. düşer..artık düşünmeyceğim zaten konuşmayacağımda yeter...bebeğime yazık...
canım renklileri dalin sıvıyla yıkarım ilerde kirletince dalan rox sabun tozu ile...ikisinide kullanıyorum..
esra...süper boyner e gidiyorsan...markalı markalı giyer kızın..
bende bişeyler alayım diye girdim elim boş çıktım bebek oldukalrı için fazla giyemeyecekler aldıkalrımızı...büyüyünce olabilir daha uzun süre giyerler sonuçta verdiğimiz paraya değer....hediye alacksan lcw yeter canım..mother dan hediye mı alınır...
hiç üzülme melike...biz oğluşlarımız değişik çılgın şeyler bulacaz....
c&a yı öneririm sana hem kaliteli hem farklı....h&mde çok güzel de c& a ya göre daha pahalı indirimleri yakalamak lazım....ama h&m daha kaliteliymiş...
esra senın organıkler bugun aldığın felan çoğu olur erkeğe üzülme ya...aşırı pembeli felan almıyon zaten sadelik seviyon sen...sade ve şık..
sanmıyorum ya...eskiden oluyomuş öyle...ayrıntılıalr var şimdi...çok nadirdir öyle olan...kurbanda muhtemelen hiç biyere hiç kimseye gitmem.. belki doğurmuş bile olurumönemli olan ramazan
o organikleri de yanımda götürücem zaten hastaneye. ne olur ne olmaz
şlk defa duydum 24 haftalık doğan ve yaşayan bebek....28 de yaşayan duydum ya....kısmte işte benımkı 30-32 de yaşamadı..canmım benim bende haberlerde izledim 24 haftalık doğmuş bebek doğduğunda 440 grmmış 3 aydır hastanedeymiş şimdi taburcu etmişler çok tatlı :)
özlettin kendini
çok güzeller ama stokta yok diyor
7-10 kilo arasında olmalıymış bende 10 aldım çok şükür :)
çok güzeller ama stokta yok diyor
karamela ...
lcw ya baktım canım almıycam standart şeyler sırf almak için almıycam....dış giysiis yok kuzumun hep tulum zıbın takım şeklinde...doğsun ben doğunca alıcam...dah güzel şeyler çıakr o zaman mevsim değil zaten şu an...
vipden de alırız...
esra........
bagcıalrdaki outletler gidiyomusun?
cıko bay varmış orda çok meşhur ...çok ucuz ve kaliteliymş....çoğu ordan alıyo...senin kız ya daha farklı şeyler bulursun....
hatta bugun markofonide aynı markayı satıyodu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?