2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

plesentanın yukarı cıkmasına ve cinsiyetinin beli olmasına sevindim canım rahat huzurlu b ir hamilelik gecirirsin inşallah

24 haftalık yaşıyormuymuş bebek maşallah o bebişe şaşırdım valla

yok canım yaa hala oluyor... teyzemin bi akrabası istanbulda çok meşhur ve pahalı bi hastaneye gidiyomuş. 9 ay boyunca erkek demişler... kız doğdu, düşün yani

Hepinize kocaman kocaman İYİ HAFTALAR diorum canlar

Hepimiz için güzel bi hafta olur inşallah...
yazılanlara ışık hızıyla göz gezdirdim şeker yüklemeleri yapılanların hepsi güzel çıkmış sonuclar,
genel olarak herkes iyi ne güzel, ne mutluuuu

bende haftasonu 2 ay sonra ailemi görmenin huzuru ve mutluluguyla başladım yeni haftayaaaa

Selam kızlar biz geldikk, nabersiniz bakalım???
Biz iyiyiz,uyuşmalarımız dışında :44: hatta biraz önce yemek yerken elimizdeki kaşığı yine düşürdük ve üstümüz başımız mahvoldu Neyse artık ilerde bebişime yemek yedirirken o da kirletecek ya üstümü, onun antremanı oluyor diyorum kendi kendime

Bu arada öğrenim kredimi vergi dairesinden faizleriyle bitirdiğim halde, Kredi yurtlar kurumu sitesinde halen bana yüklü bir borç çıkarıyorlar. Ne yapıcam bilemedim. Bimere yazsam mı ki???

Son düzenleme:
oy arkidişim istanbuldan bana t-şört almış şimdi aradı haftasonu gdince verecek çokk mutlu oldum, son zamanlarda oğluşa almaktan kendimi unuttum ayol

evet ya ben onu günlerdir düşünüyorum birde ben kocamın tarafıyla gecirecegim bayramı güzel olmalıyım:)))

ay ayy o zmaan sen araştırıyorsun bulduklarını paylaş bakimmm :)
ben elde olanlarla giysem dedim sıkıyorlar beni, bir elbise alıcam sanırım

benim hep aklımda

mümkün değil çünkü bi kaç hafta öncesinden verilmiş bir ipucuydu

bu karınla bişi alıp bulmak zor artı alıcaz bir daha giyemicez felann of of

ewet canım güzel bir soru hem ramazan bayramı var hemde kurban bayramı...kurban bayramı son günlere denk gelecek kurban daha sıkıntılı olacak :26::26:

kurban bayramında ben belki doğurmuş bile olurum karnım burnumda gezmem bir yer eğer doğurmadıysam hala o yüzden ramazanı yırtayım yeter :)

oy teyzesiiiiiii ısırr

bende senin oğluşunu yerimmm yer

sabrediyorum canım 3 haftacık sıkayım dişimi sonra gelsin ciciler tarz olacak bizim oğluşlarımız kızlar peşinde koşacak degil mi::))))
Allah kısmet ederse çok tarz giydirmeyi düşünüyorum....ama bişey beğenemiyorum bu seferde...hep daha farklısını arıyorum...
canım ben lohusa pijaması felan baktım düz kalsık mdoeller hep begenmedım....ürünlerde internetten bazıalrı daha pahalı geldı ya pazarlık payı koyuyolar...

ben sadece şekerleri halledebildim...yine git sen içinde kalmasın...

istoç sana yakın değil mi ya...oraya gidiyor çoğu....bebek şekerleri arabası için felan chıcco lıvıngı arkadaş ordan trıo setı 1000 çıvarı almış...piyasada daha pahalı...
yakınsa istoça git...

bağcılar da ciko bay diyo herkes bilmiyom canım...abimler felan herkes gidiyo..okuldan arkadaşlar...abiminden oğlan olduğu için değişik şeyler bulmaya gidiyo....

ben artık doğduktan sonra sezonluk alışverişleri için giderim.....

ooo geçmiş olsun canım Allah saglık sıhhat versin bende akıntı yok ama sancı çok olmazsa yarın devlete gideyim birde klima arttırıyor gibi geldi bu sancıları..
teşekkürler canım sanada şimdiden geçmiş olsun.klimadanda ya uzak durmayı dene yada derecesiyle oyna biraz.şurda kışa ne kaldı biraz dayanalım bizde klima yok olan ortamdada duramıyorum,ayaklarımı üşütünce benimde hemen karnım ağrır.vantilatörle idare ediyorum.bol bol duş alıyorum.hem agustosa girdik ,eylül sonuna doğru rahatlarız inşallah.ya 8-9. aylarım olsaydı hiç dayanamazdım diye motive ediyorum kendimi arada

bende öbür hamileligimi yaza denk getirmeyecegim inşallah kısmet tabi ayaklarım alev alev canım duvarlara koyuyorum oda dediğin gibi zararlı az kaldı agustos cıksın rahatlarız inşallah

Hoşgeldin miroşummm... ellerinde o derece uyuşmalar var mı ? benim henüz hiç olmadı, gerci olması cok normal, sen magnezyumunu ihmal etme..

yaseminim güle güle güzel günlerde giy..bende hiçbişicik almıom kendime.. eski kıyafetlere bakıp iç geçirme moduna giriom bazen evde
neyse az kaldı bi dogsunlar yine döneriz eski süslü hallerimize di mi

bende elbise alırım büyük ihtimalle rahat olmam önemli bu sıcaklarda:)))

Esramm ben de gidicem eminönüne ama izne ayrılınca. Havuzluhan varmış sen de oraya mı gideceksin?
Bu arada dün kayınvalidem beraber gidelim bu cumartesi, torunuma bir şeyler alıcam ben de dedi. Ben tabi şokk Hiç beklemiyordum onun bir şeyler almasını, o kadar doğumdan sonra alınır bizde dedikten sonra :44:
Cumartesi çalışıyor olduğum için birlikte gidemiycez ama olsun merakla bekliyorum alacaklarını

canım hoşgeldinnn.... evet çok şükür benim yüklememde temiz çıktı
aile gibisi olur mu hiç... iyi ki annemin babamın yanındayım...

canım hoşgeldin. vergi dairesinin kayıtlarından düşmesi 1ayı alıyor. ama eğer daha fazla olduysa vergi dairesine başvur önce. makbuzlarının fotokopileriyle beraber vergi dairesine başvur mutlaka. bimerden uzun sürer.

lohusashop. diye bi site var, pahalı ama spor modeller var.
aqua diye bi marka var yine, onunda malları güzel...
lavinya paylaşmıştı seasoul markasına da bak.

hadi kızlar mavi gier de erkekler pembe etekler çiçekli böcüklü

ay ne güzel ya ben de istiyorum ipucu:)

yok yok ayaklar çok şişiyor kuzum dayanmak çok zor olur..

aman ne bileyim canımm farklı işteee

esraaa özeldennn baanaa yazsana kimmişşş ooo hadi bebişkommm gizlemeeeee kankişinden

15 dk daha dinleneyim gidiceemm gelirim ama yineee sizsiz duramam bennnn

meraklı melahat ya

hoşbulduk canım:)

sanada iyi haftalar canım ne güzel ailenen kavuşmuşsun:)

istoç bana çok yakın.. hergün yanından geçiyorum hatta. oraya da bakıyım ben.

bende öbür hamileligimi yaza denk getirmeyecegim inşallah kısmet tabi ayaklarım alev alev canım duvarlara koyuyorum oda dediğin gibi zararlı az kaldı agustos cıksın rahatlarız inşallah

ben ayaklarıma su koyuyorum walla. su bile sıcacık oluyor düşün artık :) bazen içine birkaç tane buz,birde bol tuz atıyorum hem dinlendiriyor hemde şişkinliği alıyor biraz....yoksa benim yanıyorum bende duramıyorum..tawsiye ederim güzel oluyor.

selam kızlar biz geldik:
cuma günü yoktuk tetenoz aşımızın 2. olduk ama allahıma şükür hiç ağrımadı oysaki bütün arkadaşlarım bana2. çok ağrıdığını söylemişlerdi neyse.
cumarteside doktora gittik ama bizim bebişkomuz bi türlü bize yüzünü dönmedi doktor amcası okadar çok uraştıve vurduki artık karnım acıdı ama bizim prensesten çıt yok hehe:
neyseki çok sağlıklı olduğunu söyledi doktor amcamızda içimizde rahatladı
birde bizim oda işimizde pazar günü itibariyle tamamlandı çok şükür ..

yok canım yaa hala oluyor... teyzemin bi akrabası istanbulda çok meşhur ve pahalı bi hastaneye gidiyomuş. 9 ay boyunca erkek demişler... kız doğdu, düşün yani
erkeğe kız dediklerini duydum da...testis küçüklüğünden...kıza erkek duymadıydım...

hadi kızlar mavi gier de erkekler pembe etekler çiçekli böcüklü
kız için sorun yok...kız mavı giyio pantolonda gıyıyo tulum felan....ama erkek garıbım pembe gıye dert,etek giyse,elbise gıyse ayy ne komık olur....ayy bıde benım başıma gelrmiş korkuttunuz beni valla...bol bol unısex kıyafet alallım o zaman....bebk şekerleri ne olacak adınıda yazdırıcaz...

bende öyle dedıydım...bi da yaz hamılesı olmayacam dıye...ama yıne oldu...benım için avantajı...okulllar tatıl odluğu için 5 aydan 7 aya kadar yatış...7 aydan sonra ister işe başla ister rapor al...ister doğum izinini başlat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…