2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kuzular diyorum ki kim ne eksiği varsa onları seçerek söylesinde hediye alırken işe yarar bişeyler almış olalım diyorum... ne dersiniz?

evet havuzluhana gidicem canım.
valla maşallah kayınvalidene, hiç almayacak gibiydi ama kabuğunu kırmış en sonunda beraber alın da senin beğendiklerini alsın hem

Hoşbulduk şekeriiimmmmm

aynen öyle çok güzel geçtisen nerelerdeydin?

koşturuyorum canım ya iş güç aynen devam sen nasılsınnnnnnnn dinlenebildiniz mi pipiloşunuzlaaaa
valla şok olurum erkek olursa

ne akıllısın sen öyle

öyleyimdirrrrr beennn i wait youuu

erkek canım benimki

anammm 5 kasımdan ilk erkek seninkiii diğer 5 kasımlıların hepsi kız

Allah bağışlasın evlatlarımızı

Tatlım sorun şu ki, ben ankarada okuduğum için ankara vergi dairesinde ayrıntılı gözüküyormuş. Burdaki vergi dairesine yatırırken hep öyle dediler. Ama borçlarımı nisan ayında bitiridiğimde ankaradaki vergi dairesine sordurttum babama borç yok demişler. Şimdi kendi sitesinde faiz işletiyorlar :44: Ankaradaki vergi dairesine şu anda gidecek kimse de yok... Çok saçma işler canım yaa,, 2500 tl borç gösteriyorlar bana.. Faizlerle birlikte zaten 15000 ödeyip bitirmiştim

kuzular diyorum ki kim ne eksiği varsa onları seçerek söylesinde hediye alırken işe yarar bişeyler almış olalım diyorum... ne dersiniz?

yok canım yaa ne bileyim o zaman hediyenin hediyeliği kalmaz... zaten neler aldığımızı falan hep paylaşıyoruz konuşuyoruz... şu dönemde alınan hiç bişey fazlalık olmaz bence.

canımmm benimkinin tüm örgüleri battaniyeleri yelekleri hırkaları patikleri taammaammmm 3 poşet dolusu var

maalesef daha cici almadıkkk kıyafet pek yok arabası yok yatağı yok

koşturuyorum canım ya iş güç aynen devam sen nasılsınnnnnnnn dinlenebildiniz mi pipiloşunuzlaaaa

öyleyimdirrrrr beennn i wait youuu

ne demek o i wait you ?? ne demek istiyosun sen banaaaaa

canım mesaj atıyorum sana

yok canım yaa ne bileyim o zaman hediyenin hediyeliği kalmaz... zaten neler aldığımızı falan hep paylaşıyoruz konuşuyoruz... şu dönemde alınan hiç bişey fazlalık olmaz bence.

anladım canım... ben de kullanamayacağımız şeyler olmasın fazla olmasın diyorum..

canımmm benimkinin tüm örgüleri battaniyeleri yelekleri hırkaları patikleri taammaammmm 3 poşet dolusu var

maalesef daha cici almadıkkk kıyafet pek yok arabası yok yatağı yok

sen örgü istemiyorsun kıyafet almak gerek sana :)

bu güzel o zaman şöyle yapalım elinde en fazla olanları yazalım çok alanlar...
mesela ben tüm kıyafetlerini tamamladım diyebilirim.. kışlık hırka sweat falan almadım onun dışında herşey var hem de fazla fazla oldu....

sağol kuşumm, ya çok para vermemek lazım zaten kıyafetlerimiz kalacakk

ayy bende senin gibiyim kalçamdan çıkmıyor yukarı pantolonlar

inş. olacakk tatlım azmedicezzzz gireceğizzzzz

cnm çok güzeller güle güle giysin maşallah çekmecelere bile yerleştirmişsinnnnnn

o zaman sanadaa hırka yelek vs almak lazım

evet şekercim yaa yünlü bişi görmek istemiyorum artık

Ben gittigidiyorda ayetli bebek şekeri var kristal görünümlü mevlüt için de onu kullanacağımmbebek figürleri bir süre sonra atılıyor ama Allah yazısı atılmaz

kışındaq boyle olsak keşke eşim bana alev topu yutmuş gibisin diyor akşam deneyim canımcımm sagolasın

lohusashop. diye bi site var, pahalı ama spor modeller var.
aqua diye bi marka var yine, onunda malları güzel...
lavinya paylaşmıştı seasoul markasına da bak.

bakıyım bunlara da...burdaki çamaşır mağazalrına da bakıcam bazen hiç beklemediğin bi yerden bi şey hoşuna gidebiliyo....

istoç bana çok yakın.. hergün yanından geçiyorum hatta. oraya da bakıyım ben.
kız ne duruyorsun o zaman...bebek kapı süsü,şekeri vs, alırsın ordan eminönüne yorulma onun için...biblolar ağır oluyo zaten...çeşit azsa begenemzsen eminönuden alırsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…