Esramm ben de gidicem eminönüne ama izne ayrılınca. Havuzluhan varmış sen de oraya mı gideceksin?
Bu arada dün kayınvalidem beraber gidelim bu cumartesi, torunuma bir şeyler alıcam ben de dedi. Ben tabi şokkHiç beklemiyordum onun bir şeyler almasını, o kadar doğumdan sonra alınır bizde dedikten sonra :44:
Cumartesi çalışıyor olduğum için birlikte gidemiycez ama olsun merakla bekliyorum alacaklarını
Hoşbulduk şekeriiimmmmm
aynen öyle çok güzel geçtisen nerelerdeydin?
valla şok olurum erkek olursa
ne akıllısın sen öyle
erkek canım benimki
canım hoşgeldinnn.... evet çok şükür benim yüklememde temiz çıktı
aile gibisi olur mu hiç... iyi ki annemin babamın yanındayım...
canım hoşgeldin. vergi dairesinin kayıtlarından düşmesi 1ayı alıyor. ama eğer daha fazla olduysa vergi dairesine başvur önce. makbuzlarının fotokopileriyle beraber vergi dairesine başvur mutlaka. bimerden uzun sürer.
lohusashop. diye bi site var, pahalı ama spor modeller var.
aqua diye bi marka var yine, onunda malları güzel...
lavinya paylaşmıştı seasoul markasına da bak.
kuzular diyorum ki kim ne eksiği varsa onları seçerek söylesinde hediye alırken işe yarar bişeyler almış olalım diyorum... ne dersiniz?
kuzular diyorum ki kim ne eksiği varsa onları seçerek söylesinde hediye alırken işe yarar bişeyler almış olalım diyorum... ne dersiniz?
koşturuyorum canım ya iş güç aynen devam sen nasılsınnnnnnnn dinlenebildiniz mi pipiloşunuzlaaaa
öyleyimdirrrrr beennn i wait youuu
Tatlım sorun şu ki, ben ankarada okuduğum için ankara vergi dairesinde ayrıntılı gözüküyormuş. Burdaki vergi dairesine yatırırken hep öyle dediler. Ama borçlarımı nisan ayında bitiridiğimde ankaradaki vergi dairesine sordurttum babama borç yok demişler. Şimdi kendi sitesinde faiz işletiyorlar :44: Ankaradaki vergi dairesine şu anda gidecek kimse de yok... Çok saçma işler canım yaa,, 2500 tl borç gösteriyorlar bana.. Faizlerle birlikte zaten 15000 ödeyip bitirmiştim
ne demek o i wait you ??ne demek istiyosun sen banaaaaa
canım mesaj atıyorum sana
canımmm benimkinin tüm örgüleri battaniyeleri yelekleri hırkaları patikleri taammaammmm3 poşet dolusu var
maalesef daha cici almadıkkk kıyafet pek yok arabası yok yatağı yok
diyomkii törkçe meaaaliiii
seni bekliyomm bebemmm gel banaaaa özelden mesaj at deyommmm
görmek istiyorusssssss
hadi ordannnnnnnn
dur teyzesi müsait zamanda çekeyim hepsiniii
gıcık esraa nolcakkk
yok canım yaa ne bileyim o zaman hediyenin hediyeliği kalmaz... zaten neler aldığımızı falan hep paylaşıyoruz konuşuyoruz... şu dönemde alınan hiç bişey fazlalık olmaz bence.
canımmm benimkinin tüm örgüleri battaniyeleri yelekleri hırkaları patikleri taammaammmm3 poşet dolusu var
maalesef daha cici almadıkkk kıyafet pek yok arabası yok yatağı yok
kuzum senin de 1 haftacığın kalmış 6 ayın dolmasına
gıcığım da gıcığımmmm
Hoşgeldin miroşummm... ellerinde o derece uyuşmalar var mı ? benim henüz hiç olmadı, gerci olması cok normal, sen magnezyumunu ihmal etme..
yaseminim güle güle güzel günlerde giy..bende hiçbişicik almıom kendime.. eski kıyafetlere bakıp iç geçirme moduna giriom bazen evde
neyse az kaldı bi dogsunlar yine döneriz eski süslü hallerimize di mi
anladım canım... ben de kullanamayacağımız şeyler olmasın fazla olmasın diyorum..
sen örgü istemiyorsun kıyafet almak gerek sana :)
bu güzel o zaman şöyle yapalım elinde en fazla olanları yazalım çok alanlar...
mesela ben tüm kıyafetlerini tamamladım diyebilirim.. kışlık hırka sweat falan almadım onun dışında herşey var hem de fazla fazla oldu....
erkeğe kız dediklerini duydum da...testis küçüklüğünden...kıza erkek duymadıydım...
kız için sorun yok...kız mavı giyio pantolonda gıyıyo tulum felan....ama erkek garıbım pembe gıye dert,etek giyse,elbise gıyse ayy ne komık olur....ayy bıde benım başıma gelrmiş korkuttunuz beni valla...bol bol unısex kıyafet alallım o zaman....bebk şekerleri ne olacak adınıda yazdırıcaz...
bende öyle dedıydım...bi da yaz hamılesı olmayacam dıye...ama yıne oldu...benım için avantajı...okulllar tatıl odluğu için 5 aydan 7 aya kadar yatış...7 aydan sonra ister işe başla ister rapor al...ister doğum izinini başlat...
ben ayaklarıma su koyuyorum walla. su bile sıcacık oluyor düşün artık :) bazen içine birkaç tane buz,birde bol tuz atıyorum hem dinlendiriyor hemde şişkinliği alıyor biraz....yoksa benim yanıyorum bende duramıyorum..tawsiye ederim güzel oluyor.
bakıyım bunlara da...burdaki çamaşır mağazalrına da bakıcam bazen hiç beklemediğin bi yerden bi şey hoşuna gidebiliyo....lohusashop. diye bi site var, pahalı ama spor modeller var.
aqua diye bi marka var yine, onunda malları güzel...
lavinya paylaşmıştı seasoul markasına da bak.
kız ne duruyorsun o zaman...bebek kapı süsü,şekeri vs, alırsın ordan eminönüne yorulma onun için...biblolar ağır oluyo zaten...çeşit azsa begenemzsen eminönuden alırsın....istoç bana çok yakın.. hergün yanından geçiyorum hatta. oraya da bakıyım ben.
kışındaq boyle olsak keşke eşim bana alev topu yutmuş gibisin diyor akşam deneyim canımcımm sagolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?