2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Ben gittigidiyorda ayetli bebek şekeri var kristal görünümlü mevlüt için de onu kullanacağımmbebek figürleri bir süre sonra atılıyor ama Allah yazısı atılmaz

farklı bi bakışaçısı...

ben şeker koymuycam lavanta aldım...magnette aldım buzdolabı süsü olacak...artık atıp atmamak onların elinde kendılerı bilir...biblom baya büyük öyle ufacık değil vitrin içine bıle yatar konulabilir...

Canım aradım sorun yokmuş borcum gözükmüyormuş ; makbuzları işleyip anca gönderiyorlarmış önümüzdeki aya sıfırlanır dedi. Ayy nası mutlu oldummm çok teşekkür ederimm, ben de burdaki KYK'ya gitmeyi düşünüyordum hesap sormaya, azcık şirretlik cadılık yapacaktım ama gerek kalmadı he hehh

cancagızım hoşgeldin

noldu yav:44:

slm guzel anneler bıkacgundr yazamıyrm hafta sonu mısafırım vardı gremedm ya ne guzel emınonunden sekerler alınmıs bende almak ıstyrdum ordan ama bıdaha ıstanbula gelemıycem bursadan alıcam varmı burdan bıldıgınız uygun yerler bende alayım ordan dıyrm yada ınternetten sıparıs verıcem bakalım artık bu arada evlılıknyıldonumu kutlamamız cok guzel gectı cok eglendık sagolsun askım guzel suprızler hazırlamıs ama en guzelıde bu yıl bebısımızle kutlamamızdı

dur teyzesi müsait zamanda çekeyim hepsiniii

gıcık esraa nolcakkk

Çek çekkkkk istiozzzzzzz

demek tüm kıyafetlerini tamamladın o zaman almıom sana hiç bişeyy
şaka yapıom hee sen cıkmadın zati bana

Bunlarda bizim ananemizden;

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-20.html#post25738695

mağdurumda mağdurum mağdurummmmm :118::118::118:

ben 24+ 0 da tartılmalıyım dimi canım

o zaman sanadaa hırka yelek vs almak lazım

evet şekercim yaa yünlü bişi görmek istemiyorum artık

yelekte 10 tane oldu teyzesi her türden

aysunum şu tartıyı bırak artık ben unuttum bakmıyorum cumartesi doktora gidene kadarda bakmayacammmmmmmmm orda nasılsa tartıyo doktor lafını ediyor azarımı yer çıkarım düşünmeyecem.. doğumdan sonra 1 yıl içinde hepimiz veririz kiloları ya motive olalım

ay yavrum benim yaaa yürü bee haklısın yer azarımızı çıkarızzzz

ben topik için tartılecektim normalde 16 agustosta diyetisyen beni tartacak

çekeceğimmm akşaamaa çeker yayınlarımm

maşallahhh çok datluuuu

canım bence tuz kullanmamalısın vücudun tuzu emersee iyice ödem yaparr deniz suyu ödem yapıyormuş ya aynı mantık

Kuzuummm deniz suyu ödem mi yapıyormuş?? İlk defa duyuyorum yaw :44:

cancagızım hoşgeldin

noldu yav:44:

Hoşbulduk datlummmm
Ne olsun kuzum yaa öğrenim kredimi vergi dairesinden bitirdiğim halde, kendi sitesinde borç gösteriyor faiz işletiyorlardı da,,, esram bi akıl verdi bana ben de uyguladım sorun olmadığını öğrendim Ayy çokkk seviyorum burayı benn her türlü yardımcı oluyoruz birbirimize :13:

Son düzenleme:
canım bence tuz kullanmamalısın vücudun tuzu emersee iyice ödem yaparr deniz suyu ödem yapıyormuş ya aynı mantık

yok kuzum benim ödem derdim yok hala 36 numara ayakım var eşim dalga GECİYOR SEnin ayagın yok gibi inmisin cinmisin diyo bana pis:)))ayaklarım alev alev nasıl yanıyor bilsen idrarımda bakteri var ya ondanmıdır bilmem az kaldı doktora ayrıntılı sorayım bunları not almalıyım

kızlar biz cuma günü dr.umuza gittik lekelenmem oluyor sürekli diye idrar tahlili yapıldı bana kum döktüğümü söyledi az miktardaymış ama o bile moralimi bozddu progestana başladım erken doğum riskimde varmış plesentam doğru yerde ama ben sordum bu lekelenmelerin bir nedeni de plasenta previa olabiliyormuş dedddim dr. seninki de aday dedi ozaman mecbur sezeryan oluyormuş ddinlen dedi dr. haftasonu kaynanamlardaydık düşünün artık tahmin edebilirsiniz bilhassa moonsun88 sahurdan sonra yola çıkıcaktık 2 saat bizim il onlara sahura kalktım bide baktım kanamam oluyor yine sofradda söyledim zaaten oluyor senin kanamam sürekli dedi bana biliyormusunuz gelirkende yok biz teyzenlerle gezmeye geliriz oğlum merak etme sen diyor yani özletmeyiz kendimizi diyor benimkide herkesi davet ediyor salak Allahım herkesin kalbine göre versin inş. yazık yazık öylece çıktık geldik evime gelince bir yattım keyfimce ohh be dedim eşimede ben bundan sonra biryere yatıya gitmem kimsede bana gelmesin sende artık hamile bir eşin olduğunun farkına var dedim herkesi davet edip duruyorsun benim rahatsız olduğumu görmüyormusun dedim bıktım artık yatıya misafir ağırlamaktan inanın sen demessen ben diycem kusura bakmayın ben pek iyi değilim ıstırahat etmem gerek dedi dr.dedim sabrım taştı artık başlıycam yeter 4 eltiyiz birinin evine gitmiyor çaya bile benmi çekicem kahrını birtek... kaynanaama dedimki r. erken doğum riskin var dinlen dedi dedim belki itina gösterir diye nerde kaynaanamın annesi kaardeşleri soruyor doğum nezamaana geliyor diye ben inş.kasım diyorum bu yok yok erken olacakmış olur yakına diyor pislik yaaa insan duaa eder bende anne ne diyorsun Allaah aaşkına Allaah korusun sağlıkla sıhhatle zamanına gelsin inş. dedim ne var diyor 7 aylık çocuk yaşıyor diyor daha utanmadan şeytan neler diyor içimden de mübarek günlerde onuniçin dua ediyorum aklını başına alır inş. geç olmadan bizi kaybetmeden... annem ve babaam gelmişti memleketten ünürleri ayıp olur diye kaynanamlaarada gittik oradan eltimin biliği bebek maağazaaları satan yer varmış bizde yabancısıyızya ankaraya eltimide aaldık alışverişe gittik annem baabaam eşim ben eltim... dönüşte sormuyor bile gıcık işinizi hallettinizmi dedi bende evet beşik aldık şunu aldık bunu aaldık diye saaydım hiç sesi çıkmıyor sağolun demiyor amaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn bıktım işte bıktım...

deniz suyu ödem mi yapıoo ? ama ben cok yüzdüm denizde cok tuzluydu hiç bi şey olmadı ki:44:

ben geldimmm ama üzerimde bir ağırlık var sanki oruc olan eşim değilde benimadamda bir dinçlik var gezip duruyor ama ben uyusam diyorum:78:

mağdurumda mağdurum mağdurummmmm :118::118::118:

ben 24+ 0 da tartılmalıyım dimi canım

nasıl da anlıyor leb demeden

valla eminönünün havası suyu başka yaaa... çok seviyorum ben ordan elim kolum dolu çıkmayı

bu arada eşim beğenmedi o wolleks bebek arabasını.. sen beğendiysen alalım diyo.. bi de çok şekle giriyo bu, çabuk bozulur sanki diyo :44:

çok şükür canım iyi yapmışsın aramakla biz bankadan ödüyoruz onda bile 15 gün sonra kyk nın sitesine yansıtıyolar.. kaldı ki vergi dairesinde işler kaplumbağa hızında gerçekleşiyor malesef

hoşgeldin canım. nice mutlu yıllara inşallah eşinle beraber.....

buarada 24+3te gittim 24+0 çıktı ve kilosuda 645gr. bana az geldi bundan sonra daaha dikkat edicem yediklerime saabaah aakşam süt içicem hiç içmiyordum ufff

bizim esradan beklenmedik hareketler bunlarrr şaka şaka yardım eder oo ne fenadır yardımcıdırrrr cadıdırrr aynı beenn

iyi canım maşAllah kurtulmuşsun gözun aydınnn

devlet surekli dış ulkelere yardım edeceğine once ulkesindeki ınsanlara etse ne kadar guzel olurr yıllarcaa borç öduyoruzzzz

ödem baslıyormuş da bu aylarda ondan dedim kuzummm bol su içiyormuusm 3-4 lt su iç gundee bendede bakteri var su içmeden atamazmışızzz

canımm geçmiş olsun öncelikle Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasınn

canını sıkma bakim sakin ol sen haklısın sonuna kadar o nasıl laf 7 aylıklar yasıyor tövbe estagfirullah tamameen cahillikten yapıyorlar canımm bir laf var itle çuvala girilmezzz boşver laf dalaşına bile girmee cahil insanı rezil ederrr yazık yaa babanne olacal bideee

ya bu erkekler ne kadar saf böyleee kızdım ama yaaa kocan için dıyorum karının kanaması var bebeğin tehlikede daha ana baba derdine mi dusuyor azcık kırsın poposunu otursun evindee yola bile cıkmamalısın sen ne mısafir agarlaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…