2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

lavinyamm aynen kuzucuğumm benimde herşeyim tam neredeyse,

hırka-mont tarzı şeyi yok bak sen yazınca aklıma geldi

içmem miiii damacana gibiyim :))))bu aralar abarttım hatta o zaman dikkat edelim yaa ödem çok kötü oluyor bu arada dün bir baktım benim göbüş deliğim kahverengi bide çizgi olmuş hafif boydan boyaa :=)))))))sendede vasrnı canım bu durum

boşver ya ben bir çıkıyorum ayaklarım şiş ve inmiş hali arasında 1-1,5 kilo oynuyor onun için takılmayacam artık...

vicdansız ya... Allah yardımcın olsun bitanem...

ben geldimmm ama üzerimde bir ağırlık var sanki oruc olan eşim değilde benimadamda bir dinçlik var gezip duruyor ama ben uyusam diyorum:78:
aynen ya bende de çok halsizik var

ben geldimmm ama üzerimde bir ağırlık var sanki oruc olan eşim değilde benimadamda bir dinçlik var gezip duruyor ama ben uyusam diyorum:78:

off yaa nasıl insanlar bunlar... bu kadar görgüsüzlük terbiyesizlik mi olur... erken doğsun diyo kadına bak. valla içimden neler diyorum şuanda ... gelcekleri zaman ara gelmeyin rahatsızım de, hiç te çekinme. ne yüzsüzlermiş.

koşturuyorum canım ya iş güç aynen devam sen nasılsınnnnnnnn dinlenebildiniz mi pipiloşunuzlaaaa

İyiyim kuşum yaa,çok şükür dinlendik,yüzdük,yürüdük,koptuk,coştuk geldik :)) ablacığıma gideceğiz annemle beraber akşama özledim onları da..Bayağı bi dedikodu birikmiştir ben yokken

deniz suyu ödem mi yapıoo ? ama ben cok yüzdüm denizde cok tuzluydu hiç bi şey olmadı ki:44:

Canım bende sürekli denizde yüzdüm çok şükür ödem falan olmadı bende de,umarım olmaz da..
yok yok ayaklar çok şişiyor kuzum dayanmak çok zor olur..

Artık 1-2 ay içinde şişeriz herhalde yaa ayy sıcak zaten Allah yardım etsin bizlereee

50 tane felan yapacaksan hazır daha ucuza gelir ama 100-200 taneyse kendın yapabilrisn...ben 50 yapıcam bi dünya malzemem artacak...

anlayış beklemiyeceksin bişeyinide anlatmıycaksın canım....aynı dert bende de var üzülme düşünmeden konuşuyolar....ben dıyorum bebeğe damrdan kan gitmiyo o diyo bu da mı...sanki diğer çocuğumda öyle bişey vargibi sallıyo...bebğim ölünce saçını kestirdi ondan demiş...şimdi bana niye saçını kestirmiyon diyo...bende sen dedin diye dedim...unuttum onu diyo...hamiel olduğumu unutuyo...saçmalık bi sürü....yinede canları saolsun onlarda eşlerimizin anneleri sonuçta....aklına bile getirme...
ya o zaman başka ne alabiliriz ki?
burda her alan artısıyla eksisiyle paylaşsada bizde fikir edinsek ya....benım eşim hastası oldu arabanın...

canım o çizgi bennddee 2 aylık hamileyken oluştu

lavinyam dediğin gibi vericezz Allah buyuk

bende öleyim lavinyam akşam cıkınca 1-1,5 fazla cıkıom:44:

lavinyamm aynen kuzucuğumm benimde herşeyim tam neredeyse,

hırka-mont tarzı şeyi yok bak sen yazınca aklıma geldi

cok hızlı gidiosun yaseeee maşallahın var
bak ben ne vefasız anneyim hiiiç tınlamıom
yok yok alcam bende kısçeme soora annem hiç bişey almadı olmasın di mi

bende cok içiom ohh yarasın su içmek iyidir

NİLT sen ne ara geldin hoşgeldin sefalar getirdin tatlımmmm....
nasılsın? nasıl gecti tatilin ?
dinlendin mi bolcaaa ?

ben şimdiden davul gibiyim...

canım o çizgi bennddee 2 aylık hamileyken oluştu

lavinyam dediğin gibi vericezz Allah buyuk

abartmadan yiyorsan takma artık demek ki ödem vs vücut alıyor kiloyu.. doğumdan sonraya da konuşacak konularımız olsun değil mi fındıklar

aaa çok tuhaf bende cumartesi kuafördeyim sac kestirmeye gittim belimdelerdi şimdi omuzumdalar kadın bana röfle yapalım sacınızın rengi çok acık cok yakışır vs bende olmaz hamileyim dedim kadın aaa sen neden saç kestiriyorsun çok zararlı Allah korusun salladı durdu bende cok yüz vermedim demek aynı zihniyetteler bunlar yaaa saç kestirince çocuk ....töbe töbeee Allah akıl fikir versin

maş.kızlar 80 sayfa sonra 4000 sayfa oluyo muhabbet...

nazardan uzak...maş..

yakından görmedik ya ondan heralde...
bi de çok koyu renkmiş... biraz daha açık renk olsunmuşşş.
markası neymişşş hiç duymamışmışmış
sanki adamın bebek arabası mağazalar zinciri var da markasını duymadım diyo

sık sık ayaklarını uzatıp dinlen canım,ilerde zorlanmayasın..

NİLT sen ne ara geldin hoşgeldin sefalar getirdin tatlımmmm....
nasılsın? nasıl gecti tatilin ?
dinlendin mi bolcaaa ?[/B]

Geldim geldiiiiim görmedin sen beniiiii,hoşbulduk hayatımmm
iyiyim çok şükür,çok güzel geçti,bol bol dinlendim,yüzdüm gayet güzel geçti,bi tek kaydıraklı havuza melül melül boynum bükük baktım,bi de yüzüstü güneşlenmeye

ama deniz gibisi yok tabi..

Şekerlerrr ben mesaiyi tüketmiş bulunmaktayım, kocacık da izinli bugün acaba bebişe bişiler mi baksak ki
Yarın da şeker yüklemem var inşallah güzel çıkar sonuçlarım
Hepinizi koccamannn öpüyoruz yarın görüşmek üzeree

evet canım akşamları ve şiş olduğumuzda kilo çok farkediyor...

canım valla iş yerinde ne kadar dinlenilirse işte kar etmiyo şişecekse şişiyor...

abartmadan yiyorsan takma artık demek ki ödem vs vücut alıyor kiloyu.. doğumdan sonraya da konuşacak konularımız olsun değil mi fındıklar

fındık diyişiniiii yerimmm seninnnn bennnnn oy maşAllah kuzumaaa haklısın tabiiii zateennn 65 kilo altındakileri almayalım topiğeee

heleeee burcuylaa niltii hiççç

kımseyı sallamıycan,kimseyede bişey anlatmıycan ben onu anladım...

bende eskdıen bilindik marka olsun diyodum da...
bakıyorum tercıh yapmak lazım...
ya hafif,pratik baston...
ya da anakucağı dahıl monte edilen kaba şık ağır bişey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…