anladım canım... ben de kullanamayacağımız şeyler olmasın fazla olmasın diyorum..
sen örgü istemiyorsun kıyafet almak gerek sana :)
bu güzel o zaman şöyle yapalım elinde en fazla olanları yazalım çok alanlar...
mesela ben tüm kıyafetlerini tamamladım diyebilirim.. kışlık hırka sweat falan almadım onun dışında herşey var hem de fazla fazla oldu....
bizim esradan beklenmedik hareketler bunlarrrşaka şaka yardım eder oo ne fenadır yardımcıdırrrr cadıdırrr aynı beenn
iyi canım maşAllah kurtulmuşsun gözun aydınnn
devlet surekli dış ulkelere yardım edeceğine once ulkesindeki ınsanlara etse ne kadar guzel olurr yıllarcaa borç öduyoruzzzz
ödem baslıyormuş da bu aylarda ondan dedim kuzummmbol su içiyormuusm 3-4 lt su iç gundee bendede bakteri var su içmeden atamazmışızzz
ay yavrum benim yaaa yürü bee haklısın yer azarımızı çıkarızzzz
ben topik için tartılecektim normalde 16 agustosta diyetisyen beni tartacak
çekeceğimmmakşaamaa çeker yayınlarımm
maşallahhh çok datluuuu
kızlar biz cuma günü dr.umuza gittik lekelenmem oluyor sürekli diye idrar tahlili yapıldı bana kum döktüğümü söyledi az miktardaymış ama o bile moralimi bozddu progestana başladım erken doğum riskimde varmış plesentam doğru yerde ama ben sordum bu lekelenmelerin bir nedeni de plasenta previa olabiliyormuş dedddim dr. seninki de aday dedi ozaman mecbur sezeryan oluyormuş ddinlen dedi dr. haftasonu kaynanamlardaydık düşünün artık tahmin edebilirsiniz bilhassa moonsun88sahurdan sonra yola çıkıcaktık 2 saat bizim il onlara sahura kalktım bide baktım kanamam oluyor yine sofradda söyledim zaaten oluyor senin kanamam sürekli dedi bana biliyormusunuz gelirkende yok biz teyzenlerle gezmeye geliriz oğlum merak etme sen diyor yani özletmeyiz kendimizi diyor benimkide herkesi davet ediyor salak Allahım herkesin kalbine göre versin inş. yazık yazık öylece çıktık geldik evime gelince bir yattım keyfimce ohh be dedim eşimede ben bundan sonra biryere yatıya gitmem kimsede bana gelmesin sende artık hamile bir eşin olduğunun farkına var dedim herkesi davet edip duruyorsun benim rahatsız olduğumu görmüyormusun dedim bıktım artık yatıya misafir ağırlamaktan inanın sen demessen ben diycem kusura bakmayın ben pek iyi değilim ıstırahat etmem gerek dedi dr.dedim sabrım taştı artık başlıycam yeter 4 eltiyiz birinin evine gitmiyor çaya bile benmi çekicem kahrını birtek... kaynanaama dedimki r. erken doğum riskin var dinlen dedi dedim belki itina gösterir diye nerde kaynaanamın annesi kaardeşleri soruyor doğum nezamaana geliyor diye ben inş.kasım diyorum bu yok yok erken olacakmış olur yakına diyor pislik yaaa insan duaa eder bende anne ne diyorsun Allaah aaşkına Allaah korusun sağlıkla sıhhatle zamanına gelsin inş. dedim ne var diyor 7 aylık çocuk yaşıyor diyor daha utanmadan şeytan neler diyor içimden de mübarek günlerde onuniçin dua ediyorum aklını başına alır inş. geç olmadan bizi kaybetmeden... annem ve babaam gelmişti memleketten ünürleri ayıp olur diye kaynanamlaarada gittik oradan eltimin biliği bebek maağazaaları satan yer varmış bizde yabancısıyızya ankaraya eltimide aaldık alışverişe gittik annem baabaam eşim ben eltim... dönüşte sormuyor bile gıcık işinizi hallettinizmi dedi bende evet beşik aldık şunu aldık bunu aaldık diye saaydım hiç sesi çıkmıyor sağolun demiyor amaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn bıktım işte bıktım...
aynen ya bende de çok halsizik varben geldimmm ama üzerimde bir ağırlık var sanki oruc olan eşim değilde benimadamda bir dinçlik var gezip duruyor ama ben uyusam diyorum:78:
kızlar biz cuma günü dr.umuza gittik lekelenmem oluyor sürekli diye idrar tahlili yapıldı bana kum döktüğümü söyledi az miktardaymış ama o bile moralimi bozddu progestana başladım erken doğum riskimde varmış plesentam doğru yerde ama ben sordum bu lekelenmelerin bir nedeni de plasenta previa olabiliyormuş dedddim dr. seninki de aday dedi ozaman mecbur sezeryan oluyormuş ddinlen dedi dr. haftasonu kaynanamlardaydık düşünün artık tahmin edebilirsiniz bilhassa moonsun88sahurdan sonra yola çıkıcaktık 2 saat bizim il onlara sahura kalktım bide baktım kanamam oluyor yine sofradda söyledim zaaten oluyor senin kanamam sürekli dedi bana biliyormusunuz gelirkende yok biz teyzenlerle gezmeye geliriz oğlum merak etme sen diyor yani özletmeyiz kendimizi diyor benimkide herkesi davet ediyor salak Allahım herkesin kalbine göre versin inş. yazık yazık öylece çıktık geldik evime gelince bir yattım keyfimce ohh be dedim eşimede ben bundan sonra biryere yatıya gitmem kimsede bana gelmesin sende artık hamile bir eşin olduğunun farkına var dedim herkesi davet edip duruyorsun benim rahatsız olduğumu görmüyormusun dedim bıktım artık yatıya misafir ağırlamaktan inanın sen demessen ben diycem kusura bakmayın ben pek iyi değilim ıstırahat etmem gerek dedi dr.dedim sabrım taştı artık başlıycam yeter 4 eltiyiz birinin evine gitmiyor çaya bile benmi çekicem kahrını birtek... kaynanaama dedimki r. erken doğum riskin var dinlen dedi dedim belki itina gösterir diye nerde kaynaanamın annesi kaardeşleri soruyor doğum nezamaana geliyor diye ben inş.kasım diyorum bu yok yok erken olacakmış olur yakına diyor pislik yaaa insan duaa eder bende anne ne diyorsun Allaah aaşkına Allaah korusun sağlıkla sıhhatle zamanına gelsin inş. dedim ne var diyor 7 aylık çocuk yaşıyor diyor daha utanmadan şeytan neler diyor içimden de mübarek günlerde onuniçin dua ediyorum aklını başına alır inş. geç olmadan bizi kaybetmeden... annem ve babaam gelmişti memleketten ünürleri ayıp olur diye kaynanamlaarada gittik oradan eltimin biliği bebek maağazaaları satan yer varmış bizde yabancısıyızya ankaraya eltimide aaldık alışverişe gittik annem baabaam eşim ben eltim... dönüşte sormuyor bile gıcık işinizi hallettinizmi dedi bende evet beşik aldık şunu aldık bunu aaldık diye saaydım hiç sesi çıkmıyor sağolun demiyor amaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn bıktım işte bıktım...
ben geldimmm ama üzerimde bir ağırlık var sanki oruc olan eşim değilde benimadamda bir dinçlik var gezip duruyor ama ben uyusam diyorum:78:
koşturuyorum canım ya iş güç aynen devam sen nasılsınnnnnnnn dinlenebildiniz mi pipiloşunuzlaaaa
deniz suyu ödem mi yapıoo ? ama ben cok yüzdüm denizde cok tuzluydu hiç bi şey olmadı ki:44:
yok yok ayaklar çok şişiyor kuzum dayanmak çok zor olur..
lavinyamm aynen kuzucuğumm benimde herşeyim tam neredeyse,
hırka-mont tarzı şeyi yok bak sen yazınca aklıma geldi
50 tane felan yapacaksan hazır daha ucuza gelir ama 100-200 taneyse kendın yapabilrisn...ben 50 yapıcam bi dünya malzemem artacak...slm guzel anneler bıkacgundr yazamıyrm hafta sonu mısafırım vardı gremedm ya ne guzel emınonunden sekerler alınmıs bende almak ıstyrdum ordan ama bıdaha ıstanbula gelemıycem bursadan alıcam varmı burdan bıldıgınız uygun yerler bende alayım ordan dıyrm yada ınternetten sıparıs verıcem bakalım artık bu arada evlılıknyıldonumu kutlamamız cok guzel gectı cok eglendık sagolsun askım guzel suprızler hazırlamıs ama en guzelıde bu yıl bebısımızle kutlamamızdı
anlayış beklemiyeceksin bişeyinide anlatmıycaksın canım....aynı dert bende de var üzülme düşünmeden konuşuyolar....ben dıyorum bebeğe damrdan kan gitmiyo o diyo bu da mı...sanki diğer çocuğumda öyle bişey vargibi sallıyo...bebğim ölünce saçını kestirdi ondan demiş...şimdi bana niye saçını kestirmiyon diyo...bende sen dedin diye dedim...unuttum onu diyo...hamiel olduğumu unutuyo...saçmalık bi sürü....yinede canları saolsun onlarda eşlerimizin anneleri sonuçta....aklına bile getirme...kızlar biz cuma günü dr.umuza gittik lekelenmem oluyor sürekli diye idrar tahlili yapıldı bana kum döktüğümü söyledi az miktardaymış ama o bile moralimi bozddu progestana başladım erken doğum riskimde varmış plesentam doğru yerde ama ben sordum bu lekelenmelerin bir nedeni de plasenta previa olabiliyormuş dedddim dr. seninki de aday dedi ozaman mecbur sezeryan oluyormuş ddinlen dedi dr. haftasonu kaynanamlardaydık düşünün artık tahmin edebilirsiniz bilhassa moonsun88sahurdan sonra yola çıkıcaktık 2 saat bizim il onlara sahura kalktım bide baktım kanamam oluyor yine sofradda söyledim zaaten oluyor senin kanamam sürekli dedi bana biliyormusunuz gelirkende yok biz teyzenlerle gezmeye geliriz oğlum merak etme sen diyor yani özletmeyiz kendimizi diyor benimkide herkesi davet ediyor salak Allahım herkesin kalbine göre versin inş. yazık yazık öylece çıktık geldik evime gelince bir yattım keyfimce ohh be dedim eşimede ben bundan sonra biryere yatıya gitmem kimsede bana gelmesin sende artık hamile bir eşin olduğunun farkına var dedim herkesi davet edip duruyorsun benim rahatsız olduğumu görmüyormusun dedim bıktım artık yatıya misafir ağırlamaktan inanın sen demessen ben diycem kusura bakmayın ben pek iyi değilim ıstırahat etmem gerek dedi dr.dedim sabrım taştı artık başlıycam yeter 4 eltiyiz birinin evine gitmiyor çaya bile benmi çekicem kahrını birtek... kaynanaama dedimki r. erken doğum riskin var dinlen dedi dedim belki itina gösterir diye nerde kaynaanamın annesi kaardeşleri soruyor doğum nezamaana geliyor diye ben inş.kasım diyorum bu yok yok erken olacakmış olur yakına diyor pislik yaaa insan duaa eder bende anne ne diyorsun Allaah aaşkına Allaah korusun sağlıkla sıhhatle zamanına gelsin inş. dedim ne var diyor 7 aylık çocuk yaşıyor diyor daha utanmadan şeytan neler diyor içimden de mübarek günlerde onuniçin dua ediyorum aklını başına alır inş. geç olmadan bizi kaybetmeden... annem ve babaam gelmişti memleketten ünürleri ayıp olur diye kaynanamlaarada gittik oradan eltimin biliği bebek maağazaaları satan yer varmış bizde yabancısıyızya ankaraya eltimide aaldık alışverişe gittik annem baabaam eşim ben eltim... dönüşte sormuyor bile gıcık işinizi hallettinizmi dedi bende evet beşik aldık şunu aldık bunu aaldık diye saaydım hiç sesi çıkmıyor sağolun demiyor amaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn bıktım işte bıktım...
ya o zaman başka ne alabiliriz ki?nasıl da anlıyor leb demeden
valla eminönünün havası suyu başka yaaa... çok seviyorum ben ordan elim kolum dolu çıkmayı
bu arada eşim beğenmedi o wolleks bebek arabasını.. sen beğendiysen alalım diyo.. bi de çok şekle giriyo bu, çabuk bozulur sanki diyo :44:
çok şükür canım iyi yapmışsın aramaklabiz bankadan ödüyoruz onda bile 15 gün sonra kyk nın sitesine yansıtıyolar.. kaldı ki vergi dairesinde işler kaplumbağa hızında gerçekleşiyor malesef
hoşgeldin canım. nice mutlu yıllara inşallah eşinle beraber.....
içmem miiii damacana gibiyim :))))bu aralar abarttım hatta o zaman dikkat edelim yaa ödem çok kötü oluyor bu arada dün bir baktım benim göbüş deliğim kahverengi bide çizgi olmuş hafif boydan boyaa :=)))))))sendede vasrnı canım bu durum
ben geldimmm ama üzerimde bir ağırlık var sanki oruc olan eşim değilde benimadamda bir dinçlik var gezip duruyor ama ben uyusam diyorum:78:
boşver ya ben bir çıkıyorum ayaklarım şiş ve inmiş hali arasında 1-1,5 kilo oynuyor onun için takılmayacam artık...
vicdansız ya... Allah yardımcın olsun bitanem...
aynen ya bende de çok halsizik var
lavinyamm aynen kuzucuğumm benimde herşeyim tam neredeyse,
hırka-mont tarzı şeyi yok bak sen yazınca aklıma geldi
içmem miiii damacana gibiyim :))))bu aralar abarttım hatta o zaman dikkat edelim yaa ödem çok kötü oluyor bu arada dün bir baktım benim göbüş deliğim kahverengi bide çizgi olmuş hafif boydan boyaa :=)))))))sendede vasrnı canım bu durum
İyiyim kuşum yaa,çok şükür dinlendik,yüzdük,yürüdük,koptuk,coştuk geldik :)) ablacığıma gideceğiz annemle beraber akşama özledim onları da..Bayağı bi dedikodu birikmiştir ben yokken
Canım bende sürekli denizde yüzdüm çok şükür ödem falan olmadı bende de,umarım olmaz da..
Artık 1-2 ay içinde şişeriz herhalde yaa ayy sıcak zaten Allah yardım etsin bizlereee
İyiyim kuşum yaa,çok şükür dinlendik,yüzdük,yürüdük,koptuk,coştuk geldik :)) ablacığıma gideceğiz annemle beraber akşama özledim onları da..Bayağı bi dedikodu birikmiştir ben yokken
Canım bende sürekli denizde yüzdüm çok şükür ödem falan olmadı bende de,umarım olmaz da..
Artık 1-2 ay içinde şişeriz herhalde yaa ayy sıcak zaten Allah yardım etsin bizlereee
canım o çizgi bennddee 2 aylık hamileyken oluştu
lavinyam dediğin gibi vericezz Allah buyuk
50 tane felan yapacaksan hazır daha ucuza gelir ama 100-200 taneyse kendın yapabilrisn...ben 50 yapıcam bi dünya malzemem artacak...
anlayış beklemiyeceksin bişeyinide anlatmıycaksın canım....aynı dert bende de var üzülme düşünmeden konuşuyolar....ben dıyorum bebeğe damrdan kan gitmiyo o diyo bu da mı...sanki diğer çocuğumda öyle bişey vargibi sallıyo...bebğim ölünce saçını kestirdi ondan demiş...şimdi bana niye saçını kestirmiyon diyo...bende sen dedin diye dedim...unuttum onu diyo...hamiel olduğumu unutuyo...saçmalık bi sürü....yinede canları saolsun onlarda eşlerimizin anneleri sonuçta....aklına bile getirme...
ya o zaman başka ne alabiliriz ki?
burda her alan artısıyla eksisiyle paylaşsada bizde fikir edinsek ya....benım eşim hastası oldu arabanın...
50 tane felan yapacaksan hazır daha ucuza gelir ama 100-200 taneyse kendın yapabilrisn...ben 50 yapıcam bi dünya malzemem artacak...
anlayış beklemiyeceksin bişeyinide anlatmıycaksın canım....aynı dert bende de var üzülme düşünmeden konuşuyolar....ben dıyorum bebeğe damrdan kan gitmiyo o diyo bu da mı...sanki diğer çocuğumda öyle bişey vargibi sallıyo...bebğim ölünce saçını kestirdi ondan demiş...şimdi bana niye saçını kestirmiyon diyo...bende sen dedin diye dedim...unuttum onu diyo...hamiel olduğumu unutuyo...saçmalık bi sürü....yinede canları saolsun onlarda eşlerimizin anneleri sonuçta....aklına bile getirme...
ya o zaman başka ne alabiliriz ki?
burda her alan artısıyla eksisiyle paylaşsada bizde fikir edinsek ya....benım eşim hastası oldu arabanın...
ben şimdiden davul gibiyim...
NİLT sen ne ara geldin hoşgeldin sefalar getirdin tatlımmmm....
nasılsın? nasıl gecti tatilin ?
dinlendin mi bolcaaa ?[/B]
bende öleyim lavinyam akşam cıkınca 1-1,5 fazla cıkıom:44:
cok hızlı gidiosun yaseeee maşallahın var
bak ben ne vefasız anneyim hiiiç tınlamıom
yok yok alcam bende kısçeme soora annem hiç bişey almadı olmasın di mi
bende cok içiom ohh yarasın su içmek iyidir
NİLT sen ne ara geldin hoşgeldin sefalar getirdin tatlımmmm....
nasılsın? nasıl gecti tatilin ?
dinlendin mi bolcaaa ?
sık sık ayaklarını uzatıp dinlen canım,ilerde zorlanmayasın..
Geldim geldiiiiim görmedin sen beniiiii,hoşbulduk hayatımmm
iyiyim çok şükür,çok güzel geçti,bol bol dinlendim,yüzdüm gayet güzel geçti,bi tek kaydıraklı havuza melül melül boynum bükük baktım,bi de yüzüstü güneşlenmeye
ama deniz gibisi yok tabi..
ben şimdiden davul gibiyim...
abartmadan yiyorsan takma artık demek ki ödem vs vücut alıyor kiloyu.. doğumdan sonraya da konuşacak konularımız olsun değil mi fındıklar
kımseyı sallamıycan,kimseyede bişey anlatmıycan ben onu anladım...aaa çok tuhaf bende cumartesi kuafördeyim sac kestirmeye gittim belimdelerdi şimdi omuzumdalar kadın bana röfle yapalım sacınızın rengi çok acık cok yakışır vs bende olmaz hamileyim dedim kadın aaa sen neden saç kestiriyorsun çok zararlı Allah korusun salladı durdu bende cok yüz vermedim demek aynı zihniyetteler bunlar yaaa saç kestirince çocuk ....töbe töbeee Allah akıl fikir versin
bende eskdıen bilindik marka olsun diyodum da...yakından görmedik ya ondan heralde...
bi de çok koyu renkmiş... biraz daha açık renk olsunmuşşş.
markası neymişşş hiç duymamışmışmış
sanki adamın bebek arabası mağazalar zinciri var da markasını duymadım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?