2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bizim pipiloşların eksikleri de aynı

sadıç olcaklar yaa

lavinya cetvelinde ne yazıyorrrrrr kıymammm ağlıyabilir mişş

Bebeğinizin beyni hızlı büyümesini sürdürüyor. Bebeğiniz artık ağlayabilir. Yoğurt iyi bir protein kaynağıdır. Yoğurt sütten daha fazla kalsiyum içerir ve hamilelikte daha yaygın olan maya mantarları riskini azaltan aktif bakteri kültürlerini içerirler. Sofranızdan yoğurt etksik etmeyiniz.

deriz biz bu kadın çocuğuna biişi almıyor diye dermişimmmmmmmmmmm

biz lavinya ile tamamladık sayılır kuzum asıl babalar kaldı benim, onları alıcam, beşiktir odadır, arabadır yok kuzumun
bari bunalr aradan çıksın dedim hantallaşmaya başladıkkk

Neyse kızlar geçen haftalarda 37 haftalık hamile arkadaşım demiştim,ben tatildeyken doğum yaptı,şimdi gidip bi bebişini göreyim,akşama da ablama geçeyim..

Öpüyorum sizleri görüşürüz fıstıklarrrr...

fındık diyişiniiii yerimmm seninnnn bennnnn oy maşAllah kuzumaaa haklısın tabiiii zateennn 65 kilo altındakileri almayalım topiğeee

heleeee burcuylaa niltii hiççç

evet almayalım kilo almayan aramızda yok kızlar sizde alın sonra konuşacak konunuz kalmaz...

evet sadıç olacaklar:) sabah eşimle bizde baktık kıymama ağlama dedim kuzuma:) ben odayı da halettim bakalım nasıl olacak...

sudem34
okuyunca delirdim seninki hepten gıcık çıktı şansımız yokmuş kaynanadan yana cocacola biara ayıcık veriyordu hani küçük bu giişimde onu verdi anlayamadım bile bu ne dedim oyuncağı dedi coladan çıkan şeyi verdi yani 1 liralık satılan oyuncaklarddan kenddi elleriyle gidip seçse onu yapamamış düşünün

kızlarrr bu gün ne aklıma geldi ? bayramda ne giycezzz
valla benımd egıycek bıseyım kalmadı almıycamda kurbandada ya dogurmus olurum yada doguracak evden cıkamam zaten
ewet canım güzel bir soru hem ramazan bayramı var hemde kurban bayramı...kurban bayramı son günlere denk gelecek kurban daha sıkıntılı olacak :26::26:

ayy benımkıde donmez demı kızlar %100 dedıkten sonra persembe kontrodle esım soruyo cınsıyetıne bısey dedı mı dıye bende nasılsa bellı dıye sormaıdm o da bısey demedı sadece bacakları kapalı dedı dedım:26:
ohh ne guzel sonunda düşünmüş canım bakalım neler alcıak koyarsın buraya foto
off cnaım kusura bakmada artık sneın kayınanan zıvanadan cıkmıs ne dedıgını bılmıyo esıne cok ıs düşüyo bence o düşünmeli seni cok gecmsı olsun
senınkıde mı sudemcım sevdırmıycen dogunca bunlara bebeleri o olacak

kızlar hepınıze merhabalar BEYSALCIM CNM cok sevıdnım oğluna belırsızlık kalkmasına maşalla sağlıklıda artık tamamdır
ıyıkı 2 dr a gıtmışsın tatlım yoksa kız dıe devam edıcektın
ee nasıl dı bebişin neler yapıyodu 4 boyutluda daha anlaşılıyodur poz verdımı

hoşgeldin yarenimmmm

şekercim sanırım haklıısn bu ay ben 1.sıraya oturcammm

hoşgeldin canım..
bakıyorum da kilo topicinde birinci sırayı kaptırmıyosun kimseye

he de geç...al gitsin...gönulleri kalmasın...
canım boşver kaynanaları....bena rtık sallamıyom lafını verip susturuyom...anlayış beklemek yanlış armaızda kaç yaş var...ilerde bizim gelınlerde bizi anlamıyacak bizi begenmıyecek...bu sılsıle yıllarca sürüp gidecek....

yınee de allah razı olsun kaynanamdan da herkesten...kendımı mutsuz etmek yapmadıkalrını saymak yerıne ne yapmış ona bakmak lazım...onun için sinirlerimi yıpratamam...benim derdim bana yeter....ben kuzuma kavuşayımda hayırlısıyla gerisi teferruat....

hoşgeldin canım..

hoşgeldin canım..

hoşgeldin canım..

ah kuzum sorma bende çok sevindim evet iyki ali beyede gitmişim yoksa pembişleri hazırlıcaktım :) doktor amcamız ben 32 yıldır yanılmadım diyip tekrar baktı işte erkek diye gösterdi pipiyi :)
4 boyutluda tabiki çok güzel ama benim kuzum inat etti yüzünü göstermedi baldırlarını bile gördüm ama yüzünü sakladı elleri ayakları hep yüzündeydi :) ama gelişimi çok güzel dedi maşallah hatta ileriden gidiyor uzun ve iri olacak dedi (bende anne de babada uzun ve iri ne olabilirki diye düşündüm ) böyle yani kuzucum sen nasılsın aras bey nasıllar

hiç halim yoktu ama kendime gelirim belki diye cam sildim anacım eskiden 5 dk sildiğim camı yarım saatte bitiremedi işin kötüsü cam ve demir arasına sığmıyorum artık

ya kuzum benım öle deme akşam bı arkadaş geldı topiğe 14 dedı o benım artık kanakm onu hemen kg topiğine bağlamalıyım

a kimmiş o hemen özelden mesaj atalım ilk sırayı ona verelim

ne kötüyüz yaaaa

bu ay ben de ilk sırada olmasam bile 2. sırayı alabilirim

esrammm senin çizelgee kafayı yemişşş 129 gun kaldı diyorrrr benimkinden 6 gun kucuk kalmış bebikinnn

yaren çok gıcıksın

evet yaaa niye öyle oldu ki

aqh cnm benım ay bugun arkadaşımda dedı göstermemış yuzunu aras bey hemencık verdı poz
utangac sızın oğullarınız cnm benım pıpıyı ancak gösterdı bnce bu dr a guven zaten bak gözunlede gördum ozman dha ıkna oluyo ınsan
maşalla bebişte ssağlıklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…