bizim pipiloşların eksikleri de aynı
bende öleyim lavinyam akşam cıkınca 1-1,5 fazla cıkıom:44:
cok hızlı gidiosun yaseeee maşallahın var
bak ben ne vefasız anneyim hiiiç tınlamıom
yok yok alcam bende kısçeme soora annem hiç bişey almadı olmasın di mi
bende cok içiom ohh yarasın su içmek iyidir
NİLT sen ne ara geldin hoşgeldin sefalar getirdin tatlımmmm....
nasılsın? nasıl gecti tatilin ?
dinlendin mi bolcaaa ?
fındık diyişiniiii yerimmm seninnnn bennnnnoy maşAllah kuzumaaa haklısın tabiiii zateennn 65 kilo altındakileri almayalım topiğeee
heleeee burcuylaa niltii hiççç
sadıç olcaklar yaa
lavinya cetvelinde ne yazıyorrrrrr kıymammm ağlıyabilir mişş
Bebeğinizin beyni hızlı büyümesini sürdürüyor. Bebeğiniz artık ağlayabilir. Yoğurt iyi bir protein kaynağıdır. Yoğurt sütten daha fazla kalsiyum içerir ve hamilelikte daha yaygın olan maya mantarları riskini azaltan aktif bakteri kültürlerini içerirler. Sofranızdan yoğurt etksik etmeyiniz.
deriz biz bu kadın çocuğuna biişi almıyor diye dermişimmmmmmmmmmm
biz lavinya ile tamamladık sayılır kuzum asıl babalar kaldı benim, onları alıcam, beşiktir odadır, arabadır yok kuzumun
bari bunalr aradan çıksın dedim hantallaşmaya başladıkkk
valla benımd egıycek bıseyım kalmadı almıycamda kurbandada ya dogurmus olurum yada doguracak evden cıkamam zatenkızlarrr bu gün ne aklıma geldi ? bayramda ne giycezzz
ewet canım güzel bir soru hem ramazan bayramı var hemde kurban bayramı...kurban bayramı son günlere denk gelecek kurban daha sıkıntılı olacak :26::26:
ayy benımkıde donmez demı kızlar %100 dedıkten sonra persembe kontrodle esım soruyo cınsıyetıne bısey dedı mı dıye bende nasılsa bellı dıye sormaıdm o da bısey demedı sadece bacakları kapalı dedı dedım:26:sanmıyorum ya...eskiden oluyomuş öyle...ayrıntılıalr var şimdi...çok nadirdir öyle olan...
şlk defa duydum 24 haftalık doğan ve yaşayan bebek....28 de yaşayan duydum ya....kısmte işte benımkı 30-32 de yaşamadı..
demekki RABBİM OL DEYİNCE OLUVERİYOR.....
ohh ne guzel sonunda düşünmüş canım bakalım neler alcıak koyarsın buraya fotoEsramm ben de gidicem eminönüne ama izne ayrılınca. Havuzluhan varmış sen de oraya mı gideceksin?
Bu arada dün kayınvalidem beraber gidelim bu cumartesi, torunuma bir şeyler alıcam ben de dedi. Ben tabi şokkHiç beklemiyordum onun bir şeyler almasını, o kadar doğumdan sonra alınır bizde dedikten sonra :44:
Cumartesi çalışıyor olduğum için birlikte gidemiycez ama olsun merakla bekliyorum alacaklarını
off cnaım kusura bakmada artık sneın kayınanan zıvanadan cıkmıs ne dedıgını bılmıyo esıne cok ıs düşüyo bence o düşünmeli seni cok gecmsı olsunkızlar biz cuma günü dr.umuza gittik lekelenmem oluyor sürekli diye idrar tahlili yapıldı bana kum döktüğümü söyledi az miktardaymış ama o bile moralimi bozddu progestana başladım erken doğum riskimde varmış plesentam doğru yerde ama ben sordum bu lekelenmelerin bir nedeni de plasenta previa olabiliyormuş dedddim dr. seninki de aday dedi ozaman mecbur sezeryan oluyormuş ddinlen dedi dr. haftasonu kaynanamlardaydık düşünün artık tahmin edebilirsiniz bilhassa moonsun88sahurdan sonra yola çıkıcaktık 2 saat bizim il onlara sahura kalktım bide baktım kanamam oluyor yine sofradda söyledim zaaten oluyor senin kanamam sürekli dedi bana biliyormusunuz gelirkende yok biz teyzenlerle gezmeye geliriz oğlum merak etme sen diyor yani özletmeyiz kendimizi diyor benimkide herkesi davet ediyor salak Allahım herkesin kalbine göre versin inş. yazık yazık öylece çıktık geldik evime gelince bir yattım keyfimce ohh be dedim eşimede ben bundan sonra biryere yatıya gitmem kimsede bana gelmesin sende artık hamile bir eşin olduğunun farkına var dedim herkesi davet edip duruyorsun benim rahatsız olduğumu görmüyormusun dedim bıktım artık yatıya misafir ağırlamaktan inanın sen demessen ben diycem kusura bakmayın ben pek iyi değilim ıstırahat etmem gerek dedi dr.dedim sabrım taştı artık başlıycam yeter 4 eltiyiz birinin evine gitmiyor çaya bile benmi çekicem kahrını birtek... kaynanaama dedimki r. erken doğum riskin var dinlen dedi dedim belki itina gösterir diye nerde kaynaanamın annesi kaardeşleri soruyor doğum nezamaana geliyor diye ben inş.kasım diyorum bu yok yok erken olacakmış olur yakına diyor pislik yaaa insan duaa eder bende anne ne diyorsun Allaah aaşkına Allaah korusun sağlıkla sıhhatle zamanına gelsin inş. dedim ne var diyor 7 aylık çocuk yaşıyor diyor daha utanmadan şeytan neler diyor içimden de mübarek günlerde onuniçin dua ediyorum aklını başına alır inş. geç olmadan bizi kaybetmeden... annem ve babaam gelmişti memleketten ünürleri ayıp olur diye kaynanamlaarada gittik oradan eltimin biliği bebek maağazaaları satan yer varmış bizde yabancısıyızya ankaraya eltimide aaldık alışverişe gittik annem baabaam eşim ben eltim... dönüşte sormuyor bile gıcık işinizi hallettinizmi dedi bende evet beşik aldık şunu aldık bunu aaldık diye saaydım hiç sesi çıkmıyor sağolun demiyor amaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn bıktım işte bıktım...
senınkıde mı sudemcım sevdırmıycen dogunca bunlara bebeleri o olacak50 tane felan yapacaksan hazır daha ucuza gelir ama 100-200 taneyse kendın yapabilrisn...ben 50 yapıcam bi dünya malzemem artacak...
anlayış beklemiyeceksin bişeyinide anlatmıycaksın canım....aynı dert bende de var üzülme düşünmeden konuşuyolar....ben dıyorum bebeğe damrdan kan gitmiyo o diyo bu da mı...sanki diğer çocuğumda öyle bişey vargibi sallıyo...bebğim ölünce saçını kestirdi ondan demiş...şimdi bana niye saçını kestirmiyon diyo...bende sen dedin diye dedim...unuttum onu diyo...hamiel olduğumu unutuyo...saçmalık bi sürü....yinede canları saolsun onlarda eşlerimizin anneleri sonuçta....aklına bile getirme...
ya o zaman başka ne alabiliriz ki?
burda her alan artısıyla eksisiyle paylaşsada bizde fikir edinsek ya....benım eşim hastası oldu arabanın...
kızlar hepınıze merhabalar BEYSALCIM CNM cok sevıdnım oğluna belırsızlık kalkmasına maşalla sağlıklıda artık tamamdır
ıyıkı 2 dr a gıtmışsın tatlım yoksa kız dıe devam edıcektın
ee nasıl dı bebişin neler yapıyodu 4 boyutluda daha anlaşılıyodur poz verdımı
kızlar hepınıze merhabalar BEYSALCIM CNM cok sevıdnım oğluna belırsızlık kalkmasına maşalla sağlıklıda artık tamamdır
he de geç...al gitsin...gönulleri kalmasın...sudem34
okuyunca delirdim seninki hepten gıcık çıktı şansımız yokmuş kaynanadan yana cocacola biara ayıcık veriyordu hani küçük bu giişimde onu verdi anlayamadım bile bu ne dedim oyuncağı dedicoladan çıkan şeyi verdi yani 1 liralık satılan oyuncaklarddan kenddi elleriyle gidip seçse onu yapamamış düşünün
canım boşver kaynanaları....bena rtık sallamıyom lafını verip susturuyom...anlayış beklemek yanlış armaızda kaç yaş var...ilerde bizim gelınlerde bizi anlamıyacak bizi begenmıyecek...bu sılsıle yıllarca sürüp gidecek....valla benımd egıycek bıseyım kalmadı almıycamda kurbandada ya dogurmus olurum yada doguracak evden cıkamam zaten
ayy benımkıde donmez demı kızlar %100 dedıkten sonra persembe kontrodle esım soruyo cınsıyetıne bısey dedı mı dıye bende nasılsa bellı dıye sormaıdm o da bısey demedı sadece bacakları kapalı dedı dedım:26:
ohh ne guzel sonunda düşünmüş canım bakalım neler alcıak koyarsın buraya foto
off cnaım kusura bakmada artık sneın kayınanan zıvanadan cıkmıs ne dedıgını bılmıyo esıne cok ıs düşüyo bence o düşünmeli seni cok gecmsı olsun
senınkıde mı sudemcım sevdırmıycen dogunca bunlara bebeleri o olacak
hoşgeldin yarenimmmm
şekercim sanırım haklıısn bu ay ben 1.sıraya oturcammm
hoşgeldin canım..
bakıyorum da kilo topicinde birinci sırayı kaptırmıyosun kimseye
hoşgeldin canım..
bakıyorum da kilo topicinde birinci sırayı kaptırmıyosun kimseye
haha cok sevındım cnm benım kac kg oldun bakım toplamda gercı akşam bı arkadaş dedı 14 kg almış cokta sevındım hahah
ya kuzum benım öle deme akşam bı arkadaş geldı topiğe 14 dedı o benım artık kanakm onu hemen kg topiğine bağlamalıyım
esrammm senin çizelgee kafayı yemişşş 129 gun kaldı diyorrrr benimkinden 6 gun kucuk kalmış bebikinnn
yaren çok gıcıksın
ah kuzum sorma bende çok sevindim evet iyki ali beyede gitmişim yoksa pembişleri hazırlıcaktım :) doktor amcamız ben 32 yıldır yanılmadım diyip tekrar baktı işte erkek diye gösterdi pipiyi :)
4 boyutluda tabiki çok güzel ama benim kuzum inat etti yüzünü göstermedi baldırlarını bile gördüm ama yüzünü sakladı elleri ayakları hep yüzündeydi :) ama gelişimi çok güzel dedi maşallahhatta ileriden gidiyor uzun ve iri olacak dedi (bende anne de babada uzun ve iri ne olabilirki diye düşündüm ) böyle yani kuzucum sen nasılsın aras bey nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?