Eki Görüntüle 378307 Eki Görüntüle 378306
bu arada umarım yüklemeyi başarmışımdır kızlar.ben bu sıralar beşklere taktım.çok erken ama napim çok hevesleniyorum.durmadan giysi vs bakıyoum.aslında moalim bozuk,bunlar beni mutlu ediyor.benim gibi meraklı varmı:)
Olma mıbunlar hem oyun alanı hemde beşik mi ?
evet canım.çevremde bebek büyüten arkadaşlar mobilya beşiklei kesinlikle alma diyorlar.alanlarda kısa zamanda evden atmışlar.kullanışsız oluyomuş.bende bunlardan alıcam.3-4 yaşına kadar rahat kullanılıyo.sonrada bunu toplayıp kaldırıcam yerine genç odası alıcam.uzun zamanda odasını kullanır.
Valla ilk gibi..
Unutmuşum her duyguyu.. Canım, rahatsızlıklarım vardı, o yüzden hep yasakladı doktorlarım hamileliği..
Şu an gene belirsiz durumum ama, ben istedim 2. çocuğum olsun diye..
Sadece 1. ye göre daha sakinim.. 1. de çok daha aceleci ve heyecanlıydım..
Ama 2. gebelikte de insan daha gergin oluyor.. Bu da bir gerçek..
Yani doğumun zorluğunu, bebek büyütmenin çetinliğini,
uykusuz gecelerin delirtmelerini bilmekten kaynaklı...
Amaaan, siz şimdi takılmayın bunlara..
Hamileliğinizin zevkini çıkarın...
Evet, bu doğru..
Benimde oğlumdan kalan mobilya beşiklerden var..
Zamannında bayağı pahalıya almıştım ama, acayip kullanışsız birşey..
Sallanmıyor doğru düzgün..
Onu sallayabilmk için bayağı bir kol kası lazım..
Açıkçası bende bunlardan almayı düşünüyorum..
Çok kullanışlı oluyor..
nihayet yalnız değilim antalyadabende varım bende...kemerdeyim bende
değilsin cnm evet :)) memnun oldum hemşom
evet canım.çevremde bebek büyüten arkadaşlar mobilya beşiklei kesinlikle alma diyorlar.alanlarda kısa zamanda evden atmışlar.kullanışsız oluyomuş.bende bunlardan alıcam.3-4 yaşına kadar rahat kullanılıyo.sonrada bunu toplayıp kaldırıcam yerine genç odası alıcam.uzun zamanda odasını kullanır.
Evet, bu doğru..
Benimde oğlumdan kalan mobilya beşiklerden var..
Zamannında bayağı pahalıya almıştım ama, acayip kullanışsız birşey..
Sallanmıyor doğru düzgün..
Onu sallayabilmk için bayağı bir kol kası lazım..
Açıkçası bende bunlardan almayı düşünüyorum..
Çok kullanışlı oluyor..
Eki Görüntüle 378307 Eki Görüntüle 378306
bu arada umarım yüklemeyi başarmışımdır kızlar.ben bu sıralar beşklere taktım.çok erken ama napim çok hevesleniyorum.durmadan giysi vs bakıyoum.aslında moalim bozuk,bunlar beni mutlu ediyor.benim gibi meraklı varmı:)
geçmiş olsun canım, doğum sezaryan mı olmuştu ? evet büyütmek kolay değil dimi, evet daha başındayız ya,şu aralar bunları henüz düşünmüyoruz :26:
iyi ya deneyimlisin sende bunu söylediysen almam artık.
olmamı :) bende bu ara bakıyorum ama benim oğlumun oyun parkı olandan vardı.Ben şimdi minicik olanlar varya onlara bakıyorum heryere taşı çok şirinlerrr :))
bende menun oldum.aslında trabzonluyum ama 20 sene oldu buraya yerleşeli.atık yarıya buralıyız.
Yok be güzelim, 4.750 gr. beebği normal doğum yaptırdılar bana..
Ölümlerden döndük..
O yüzden ben sizden daha korkağım şimdi..
bu arada kızlar.bugün arkadaşım sabah 9 da sezeyan ile doğum yaptı.normal doğum olacaktı ama bebek 4 kg olmuş,dr riskli deyip sezeyana almış.çok rahatmış.özendirmek gibi olmasın ama bu dr lar seçimi bize bıraksalar ben ksin sezeryan isterim.acayip korkuyorum normal doğumdan.düşününce elim ayağım buz kesiyor:18:
kızlar acizligin ve çaresizliğin ne oludugu yaşayan bilir rabbim kimseye çektirmesinn öle bi psikolojideyimki erkegin küçünden bile nefret ediyorumoglum hariç tabii erkek düşmanı oldum yani iyi yok benim gözümdeee benim ikinci evliligim oldugu için aldatsanada dövsede azıma etsene afedersiniz b.... gibi yutmak zorundayımm mecburum buda benim için acizlikk ve benim gibi kadın çok benden daha kötü durumda olanda çokk halime şükrediyorumm ben aldıysam 3 yaşındaki oglumun ahını aldım oda iyi niyetim yüzünden kullanıldım ve yine çaresizlik varr işin ucunda hayat söylenen söz kadar kolay deil emin olun ama hamd olsun şuan iyimm kimsedende bi beklentimm yokk bir annem varr kocayın bilmem neresini yee diyen bi anne ne diyebilirimkiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?