2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hiç halim yoktu ama kendime gelirim belki diye cam sildim anacım eskiden 5 dk sildiğim camı yarım saatte bitiremedi işin kötüsü cam ve demir arasına sığmıyorum artık

delümmm sıgmaya calısmaa sendeeee zorlaama kendiniii bendee mudurun arkaasındaki dolaptan bi dosya alıcaktım halimi görseen göbekten baya zorlandım geçmek içinnn

delümmm sıgmaya calısmaa sendeeee zorlaama kendiniii bendee mudurun arkaasındaki dolaptan bi dosya alıcaktım halimi görseen göbekten baya zorlandım geçmek içinnn
koca göbeğim sığmadı aysunbayram temizliğinde ne edecem ben bu göbek gün gün büyüyor anacımmm

a kimmiş o hemen özelden mesaj atalım ilk sırayı ona verelim

ne kötüyüz yaaaa

bu ay ben de ilk sırada olmasam bile 2. sırayı alabilirim

evet yaaa niye öyle oldu ki

sanırım bu ay 1. ben olacagım ilk kez birinci olmak istemiyorummmm

esram bu ay saana verebilirmiyimmmm

yada yok yok yaren olsunnnn ohhhh

evet yaa sapıttıı

yaren kuzum artık gel yanıma da tanışalım hiç mi çıkmıyorsun çarşıya ama aynı şehirdeyiz ben merkezdeyim ama olmuyor ben çok merak ediyorum seniii

12 kg olurum bu ay bıtımınde dıye dusunuyorumm kim 14 kg almıs yavv aa ayıp degılmı arkadan seviniyorsunnn

haha kendıne de belirttım svındımı o benım cnm arkadaşım
oh bu arad 12 oluyon he oh yarasın arkadaşıma ıl defa bırıncılıge karşı bı ılgım yok oh oh gıcıgım işte

yaren kuzum artık gel yanıma da tanışalım hiç mi çıkmıyorsun çarşıya ama aynı şehirdeyiz ben merkezdeyim ama olmuyor ben çok merak ediyorum seniii

cnm benım havalar sıcak ya avm gıdıyoruz
ama bu sabah eşimlede gectı öle sohpet bende seınle göruşmek ıstıyorum aslında
ay cnm ben dr a sordum ya eşimde tabı senı az çok duydu bu sababh hemen dıyorumkı ay o arkadaşın kesın erkekmış falan dıe o bıle sevındı belırsızlıgın kalkmasına
cnm dışarıdada buluşabılırız ışyerınde ortamın musaıt olurmu
hava bozucakmış rahar cıkarım

ilk kez mi

tamam şu 14 kg alan arkadaşı bulalım bencee. yaren bu işi sana bırakıyorum

hee canımm ilk kezzz

haha kendıne de belirttım svındımı o benım cnm arkadaşım
oh bu arad 12 oluyon he oh yarasın arkadaşıma ıl defa bırıncılıge karşı bı ılgım yok oh oh gıcıgım işte

bu topikten miii hadi söylee kim oooo

aynen canım sağlıklı olsunlar diyoruz da ben artık sofrada bile yer bulamıyorum göbeğimden kendime

bende oturunca kalkamıyorum eşim saolsun kaldırıyor beniiii

sağolsun bende anlatıyorum hepinizi eşime bizde normalde çıktığımızda avmlerdeyiz eğer gece çıkacaksak da kent parka gidiyoruz yürüyüş için
benim iş yerim müsait ama rahat edemem dersen öğlen yemeğinde falan dışarıda olursan yimeğede gidebiliriz iki göbekli olarak :):):):) 12:30-1:30 arası öğlen yemeğim

a kimmiş o hemen özelden mesaj atalım ilk sırayı ona verelim

ne kötüyüz yaaaa

bu ay ben de ilk sırada olmasam bile 2. sırayı alabilirim

evet yaaa niye öyle oldu ki

hah cok tatlo bı arkadaştı gece konuştuk burada dur bakalım gelir belkı gece yıne ay neydı adı ben cevaplarımdan bakarım

maşallah bir de sığsaydın bu halde cam sil ne deyim sana...
gözüm bakıyor gövdem çekiyor canım eşim evde yokken giriştim işe neden siliyorsun diye kızdı utanıyorum camlardan dinlene dinlene sileyim dedim ses etme dinlen ama dedi
valla sığamadım lavinyam çok üzülüyorum çookkkk bayram emizliği nasıl olacak benim bayramın haftasına karsı komsumun düğünü var benim evi de kullanacak düğün temizliği nasıl olacakofff offffffffff:97:

yanı ttalım benım acımdan sorun olmaz ama yemek yemek dışarıda daha keyıflı olabılır
ben kırmızı karanfıl takarım dıcem ama koca göbekten tanırısn ozman bu afta yapalımmı cnm
hava serınledıgınde
bız ıstanbuldan arkadaşlarla bıle buluştuk ızmıtte topikten

bana uyar kuzucum sen müsait olduğunda gel göbüşlerimize kırmızı karanfil takarız ay heyecanlandım dedğm gibi ben öğlen bir saat müsaitim sen uygun olduğun gün süle buluşalım daha şişirelim göbüşleri

slmlar herkese işten geldim ayaklarımı uzattım bakalım dedim oğluşuma teyzoşlar napıyor bugün hastane biraz sakindi şükür ama ben yine de sıcaktan sürekli forma içinde olmaktan bunaldım eve gelince epey bi çıplak dolaşıyorum kilo muhabbeti yapılmış bu konu hakkında pek konuşmak istemiyorum toplam kiloda emin olun 1 sırada olurum ben neyse canlar öpüldünüz

ay tamam tatlım hava serınlesın hemencık buluşalım ay heyecan yaptım bak şimdi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…