slmlar herkese işten geldim ayaklarımı uzattım bakalım dedim oğluşuma teyzoşlar napıyor bugün hastane biraz sakindi şükür ama ben yine de sıcaktan sürekli forma içinde olmaktan bunaldım eve gelince epey bi çıplak dolaşıyorum kilo muhabbeti yapılmış bu konu hakkında pek konuşmak istemiyorum toplam kiloda emin olun 1 sırada olurum ben neyse canlar öpüldünüz
oğluşunla beraber hoşgeldin canım çekilişle alakalı duyur yaptım bilgine hediyeler 19 ağustos ve 29-30 tarihlerinde gönderilecekslmlar herkese işten geldim ayaklarımı uzattım bakalım dedim oğluşuma teyzoşlar napıyor bugün hastane biraz sakindi şükür ama ben yine de sıcaktan sürekli forma içinde olmaktan bunaldım eve gelince epey bi çıplak dolaşıyorum kilo muhabbeti yapılmış bu konu hakkında pek konuşmak istemiyorum toplam kiloda emin olun 1 sırada olurum ben neyse canlar öpüldünüz
yok canım benım sıkıntım yok kaynanamla allahtan tam tersı annemden fazla ılgılenrı ama annemın yerını tutmaz tabı dedıgını gıbı canları saolsun kusak farkı kesınlıkle dedıgın gıbı ama ıste bazı arkadaslarınkı gıcık cıdden saglıkla ılgılı bısey olunca kızıyorum onlarahe de geç...al gitsin...gönulleri kalmasın...
canım boşver kaynanaları....bena rtık sallamıyom lafını verip susturuyom...anlayış beklemek yanlış armaızda kaç yaş var...ilerde bizim gelınlerde bizi anlamıyacak bizi begenmıyecek...bu sılsıle yıllarca sürüp gidecek....
yınee de allah razı olsun kaynanamdan da herkesten...kendımı mutsuz etmek yapmadıkalrını saymak yerıne ne yapmış ona bakmak lazım...onun için sinirlerimi yıpratamam...benim derdim bana yeter....ben kuzuma kavuşayımda hayırlısıyla gerisi teferruat....
ah kuzum sorma bende çok sevindim evet iyki ali beyede gitmişim yoksa pembişleri hazırlıcaktım :) doktor amcamız ben 32 yıldır yanılmadım diyip tekrar baktı işte erkek diye gösterdi pipiyi :)
4 boyutluda tabiki çok güzel ama benim kuzum inat etti yüzünü göstermedi baldırlarını bile gördüm ama yüzünü sakladı elleri ayakları hep yüzündeydi :) ama gelişimi çok güzel dedi maşallahhatta ileriden gidiyor uzun ve iri olacak dedi (bende anne de babada uzun ve iri ne olabilirki diye düşündüm ) böyle yani kuzucum sen nasılsın aras bey nasıllar
ay tamam tatlım hava serınlesın hemencık buluşalım ay heyecan yaptım bak şimdi ben
yok canım benım sıkıntım yok kaynanamla allahtan tam tersı annemden fazla ılgılenrı ama annemın yerını tutmaz tabı dedıgını gıbı canları saolsun kusak farkı kesınlıkle dedıgın gıbı ama ıste bazı arkadaslarınkı gıcık cıdden saglıkla ılgılı bısey olunca kızıyorum onlara
canım gozunaydın degısmemıs cınsıyet msjını gormemıstım ama ankarada mıydın sen alı bey derken aynı alı beye mı gıttık ayrıntılı ıcın dedım onunda namı cıkmıs cınsıyette yanılmaz dıye banada %100 demıstı
Syfa 3884 kızlar cvr arkadaşımız
slmlar herkese işten geldim ayaklarımı uzattım bakalım dedim oğluşuma teyzoşlar napıyor bugün hastane biraz sakindi şükür ama ben yine de sıcaktan sürekli forma içinde olmaktan bunaldım eve gelince epey bi çıplak dolaşıyorum kilo muhabbeti yapılmış bu konu hakkında pek konuşmak istemiyorum toplam kiloda emin olun 1 sırada olurum ben neyse canlar öpüldünüz
esra cvr arkadasımız listede yoksaa heemen dahil edeliimmmmmm
tamamdır ben hemen aldıgı kg yı falan sorarım cvr cıgıme
şekerim ama esra kar söylemiyorrrbu gidişleee biz 4. sıraya yerleşiriz kuzummm
evet şike var şike
şikeye hayır
şikeye hayırr:113::113::113:
aysunum yarenim neden takıyorsunuz ben varım hepinizden çok kilo alırım yeterki üzülmeyin hem şöle bi bakın benim kilomla kendi kilonuza şişko olan benim hiç üzülmeyin siz
aysunum yarenim neden takıyorsunuz ben varım hepinizden çok kilo alırım yeterki üzülmeyin hem şöle bi bakın benim kilomla kendi kilonuza şişko olan benim hiç üzülmeyin siz
esra hemen kg nı söle kuzum belkıde o talıhlı sensın
gözüm bakıyor gövdem çekiyor canım eşim evde yokken giriştim işe neden siliyorsun diye kızdı utanıyorum camlardan dinlene dinlene sileyim dedim ses etme dinlen ama dedi
valla sığamadım lavinyam çok üzülüyorum çookkkk bayram emizliği nasıl olacak benimbayramın haftasına karsı komsumun düğünü var benim evi de kullanacak düğün temizliği nasıl olacak offf offffffffff:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?