2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

esracım hemen kaçmk yok ttalım benım 1.arıyoruz belkı sen olabılr benıde 2.lığe erdırısın olmazmı

oğluşunla beraber hoşgeldin canım çekilişle alakalı duyur yaptım bilgine hediyeler 19 ağustos ve 29-30 tarihlerinde gönderilecek

yok canım benım sıkıntım yok kaynanamla allahtan tam tersı annemden fazla ılgılenrı ama annemın yerını tutmaz tabı dedıgını gıbı canları saolsun kusak farkı kesınlıkle dedıgın gıbı ama ıste bazı arkadaslarınkı gıcık cıdden saglıkla ılgılı bısey olunca kızıyorum onlara

canım gozunaydın degısmemıs cınsıyet msjını gormemıstım ama ankarada mıydın sen alı bey derken aynı alı beye mı gıttık ayrıntılı ıcın dedım onunda namı cıkmıs cınsıyette yanılmaz dıye banada %100 demıstı

sakaryadayım tatlım :)

kızlar cvr arkadaşımız sık sık ugrar özellıkle gecelerı ben davet edeyım cvrcım okudugunda sakın kızma bana tatlı 1.lıkten 2.liğe gıtmek ıstedım bı an

selam şekercimmm

dur nereye kacıyorsun hadi söyle bakimmmm bizim kilo takip topiğimiz var oraya her ay yazıyorsun dimiii

aysunum yarenim neden takıyorsunuz ben varım hepinizden çok kilo alırım yeterki üzülmeyin hem şöle bi bakın benim kilomla kendi kilonuza şişko olan benim hiç üzülmeyin siz

aysunum yarenim neden takıyorsunuz ben varım hepinizden çok kilo alırım yeterki üzülmeyin hem şöle bi bakın benim kilomla kendi kilonuza şişko olan benim hiç üzülmeyin siz

haha sorma kuzum ya eğlenıyoruz işte ama 1.olamkta puffff
ay bıde yarende olsaydı acık ara fark atardım heralde ama ozman nasıl mutlu kg alıyodum varya
1.70 e 50 kg sıska bı tıptım çok mutlu oluyodum kg almaktan

oy kuzum kurban olsunlar sana toparlağım benimmmmm

geyik yapıoruz artıkkk

esra hemen kg nı söle kuzum belkıde o talıhlı sensın

ay yaren çok fenayızz kızzz saol yaa sayendee bu kilo konusu bende sıkıntıdan cok geyik muhabbete döndüüü

sen yapamazsın bu aşikar komşun yardım etsin kuzum... ya da kadın al en güzeli...

canlar ben kaçıyorum iyi akşamalar

herkese hayırlı akşamlar kuzucuklar sizi seviyoruz yarın görüşmek üzeree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…