2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sen yapamazsın bu aşikar komşun yardım etsin kuzum... ya da kadın al en güzeli...

canlar ben kaçıyorum iyi akşamalar
komsum yardım eder halılarımı bile onlar yıkadılar kızlar zehirlendiğinde ben evde yoktum büşramda çok kötü şekilde evden çıkınca kapı baca tertemiz yapmışlar evimi e olur ne olmaz diyerekten allah razı olsun ama iş buyurmak zoruma gidiyor benim bünye alışık değil kuzumm
allaha emanet ol canım görüşürz

oy kuzum kurban olsunlar sana toparlağım benimmmmm

geyik yapıoruz artıkkk

ay yaren çok fenayızz kızzz saol yaa sayendee bu kilo konusu bende sıkıntıdan cok geyik muhabbete döndüüü

haha aynen cnm ya napalım madem kaçınılmaz barı eglenelım dımı kuzum

ay ben cıcışlerı yukeleyen kadra kımler gırtmış

güle güle giysin canım...

yalnız kızlar ayaklı tulumlar heemncecik küçük geliyomuş bebepğe ayakalrını kastırınca giyemiyo...aklınızda bulunsun tulum alırken ayaklıdan çok paçalı alın...

eltim nasıl güzel tulumu ılk giydrimesiyle çıkarması bir oldu...

bide eldiveni ellerinden çabuk çıkarırlar gibime geliyo ...aslında eldivenli üstler var ...kol kısmında kat yerı var çocugun elini sokuyosun....ondan almak daha mantıklı...ben daha ondan hiç almadım ama cazip bence....

günaydınnn sevgiliii güzel annecikler ve danacıkklarııı nasılsınızzzzz

bugün topiği açmak bana nasip oldu sanırsammm

günaydın canlarım,

dün ne girebildim, ne okuabildim ne de yazabildim sizlere...akşam okuyum diye başına geçtim..bu seferde eşim rahat vermedi...kendinin iftar yemeği varmış...hadi hadi sende evde yalnız durma annemlere götüreyim senide falan filan diye...neyse gittim..gmrümcemgilde varmış...10.30'a kadar oturduk orda...kalktım eve geldim bi baktım komşular bahçede oturmuşlar çay içiyorlar...selamünaleyküm aleyküm selam derken 12'ye kadarda orda oturdummm
güyaa ben dün çok uykusuzdum evde yatıp dinlenecektimm:44:
iştee şimdide iş yerindeyim...bakalımm bugunum nasıl geçecek hatunlarr?

okumam gereken 25-30 sayfa geçmiş var sanırım..fırsat buldukçaa geriye dönüp okuycamm merak ediyorum...

günaydın fıstıklar nasılsınz ben çok uykuluyum gece kocişi sahura kaldırayım diye 3 kez uyanmama rağmen o da uyuya kalmış bende ama huzursuz uyudum malesef arkadaşım bizdeydi onuda kaldıramadım öyle geçti yani siz nasılsınz bebişler nasılk

uzun süre sonra sana açmak nasip oldu evet kuzucum

ooh sefan olsun kuzum ne güzel işte sohbet muhabbet iyi geçmiştir.

günaydınnnnnnnnnn kızlar bugün bi yanım sılıntılı bi yanım sevinçli nedense babiş bugün amelyat oluyor ben de rüyamda kucağımda kız bebiş vardı walla anlamadım bir de rüyamda gübre yiyordum ama tadı güzeldi. ikisi de hayırlıymış hadi bakalım...gün içinde neler olacak ya yüksel Ak ın röportajını okudum iki oğluyla İzmir çok güzel diyor canım oralarda yaşamayı istedi.

günaydın canımmm ohhh mis gibi oturmuşsnuz kızınlaa uyumamışsınız şimdi tabiki zor geçer Allah kolaylık versin canımmm

senin eşin ne iş yapıyordu özeldemi calısıyor yoksa dükkanı vs mı var :26:

gunaydın şekercimmm ya ben kalkıyordum eşim artık izin vermiyor bende kalkmayınca ya uyanamıyor yada ezana 5 dk kala fırlıyor yataktan

senin içinde kötü olmuş arkadaşında varmış

Günaydın millet uykusuz ve bunaltıcı bir geceden sonra ellerim ayaklarım davul gibi uyandım su içe içe şiştim ben ya zaman hemen geçsin bebişler gelsin artık

gunaydın canımmm Allah hayırlara çıkarsın rüyanı Rabbim kolay geçirsin ameliyatını sen içini ferah tut

canım benim rabbim hayırlara çıkarsın rüyalarını babacığınada en kısa sürede sağlık sıhhat versin inşallah

banada izin vermiyor ama bu gece işte kaldıracaktım ama ikimizde sızmışız :)

Günaydın millet uykusuz ve bunaltıcı bir geceden sonra ellerim ayaklarım davul gibi uyandım su içe içe şiştim ben ya zaman hemen geçsin bebişler gelsin artık

hoşgeldin şekercimmmm gunaydınnn evet şişmeler başlıyor ne yapsakta engel olsak

zaman hızlansın evettttt

sonrada uyanamıyorlar Allahım yaaa

Günaydıııınnn güzel anneler...

günaydınn canımcımmmm

günaydın kızlar bziim çok uykumuz var

bu gün nasıl geçecek bilmiyorum sahura kalktık yine, bu sefer bende yumurta,süt peynir yedim ekmeksiz, çünkü sabahları midem bulanıyor, haşlanmıs yumurta midemi bulandırıyor artık bende hadi yiiyim dedim, ama uyuyamadım çok kötüyüm hava sıkıntılıydı bu gün serin duruyor bakalım, dünde pazara git alışveriş, yemek, bulaşık iftara kadar hiç oturmadım

kayınvalidemlerde başka bişi olayınca hemen gelirler kalmaya ramazanda arayan soran yok, sen hamilesin kalkabiliyormusun bilmem ne tık yok sinir oluyorumm

günaydın kuzucuğumm ben ve danam uykusuzuzzz of of

günaydın cnm sende uyuyamamışsn en azından eğlenmişsin oda yorgunluğunu alır :)

inş. iyi geçer akşama beni kimse tutamazzzz sen bile tutamazsın yıldız beni tutamazzz uyucammm

günaydın canım yorgunluktan yaağ olur öyle, napıcann olsun

günaydın topicimizin en minik annesi ve en minikkk bebekiiiiiii

günaydın canım.. bi selam kaç saatine patlamış uykusuz kalmışsın

günaydın canımmmm. sahursuz çok zor oluyo yaa... zor geçer bugün günü.

günaydın canım. hayırlara çıksın inşallah...

günaydınnn canım. şişmeler herkeste başladı artık

Günaydıııınnn güzel anneler...

günaydın tatlımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…