komsum yardım eder halılarımı bile onlar yıkadılar kızlar zehirlendiğinde ben evde yoktum büşramda çok kötü şekilde evden çıkınca kapı baca tertemiz yapmışlar evimi e olur ne olmaz diyerekten allah razı olsunsen yapamazsın bu aşikar komşun yardım etsin kuzum... ya da kadın al en güzeli...
canlar ben kaçıyorum iyi akşamalar
oy kuzum kurban olsunlar sana toparlağım benimmmmm
geyik yapıoruz artıkkk
ay yaren çok fenayızz kızzz saol yaa sayendee bu kilo konusu bende sıkıntıdan cok geyik muhabbete döndüüü
herkese hayırlı akşamlar kuzucuklar sizi seviyoruz yarın görüşmek üzeree
güle gülee canlarrriyi akşamlar kızlarrr ve yavrucukları hepinizi öptükk
ay ben cıcışlerı yukeleyen kadra kımler gırtmış
uzun süre sonra sana açmak nasip oldu evet kuzucumgünaydınnn sevgiliii güzel annecikler ve danacıkklarııı nasılsınızzzzz
bugün topiği açmak bana nasip oldu sanırsammm
ooh sefan olsun kuzum ne güzel işte sohbet muhabbet iyi geçmiştir.günaydın canlarım,
dün ne girebildim, ne okuabildim ne de yazabildim sizlere...akşam okuyum diye başına geçtim..bu seferde eşim rahat vermedi...kendinin iftar yemeği varmış...hadi hadi sende evde yalnız durma annemlere götüreyim senide falan filan diye...neyse gittim..gmrümcemgilde varmış...10.30'a kadar oturduk orda...kalktım eve geldim bi baktım komşular bahçede oturmuşlar çay içiyorlar...selamünaleyküm aleyküm selam derken 12'ye kadarda orda oturdummm
güyaa ben dün çok uykusuzdum evde yatıp dinlenecektimm:44:
iştee şimdide iş yerindeyim...bakalımm bugunum nasıl geçecek hatunlarr?
okumam gereken 25-30 sayfa geçmiş var sanırım..fırsat buldukçaa geriye dönüp okuycamm merak ediyorum...
günaydın canlarım,
dün ne girebildim, ne okuabildim ne de yazabildim sizlere...akşam okuyum diye başına geçtim..bu seferde eşim rahat vermedi...kendinin iftar yemeği varmış...hadi hadi sende evde yalnız durma annemlere götüreyim senide falan filan diye...neyse gittim..gmrümcemgilde varmış...10.30'a kadar oturduk orda...kalktım eve geldim bi baktım komşular bahçede oturmuşlar çay içiyorlar...selamünaleyküm aleyküm selam derken 12'ye kadarda orda oturdummm
okumam gereken 25-30 sayfa geçmiş var sanırım..fırsat buldukçaa geriye dönüp okuycamm merak ediyorum...
günaydın fıstıklar nasılsınz ben çok uykuluyum gece kocişi sahura kaldırayım diye 3 kez uyanmama rağmen o da uyuya kalmış bende ama huzursuz uyudum malesef arkadaşım bizdeydi onuda kaldıramadım öyle geçti yani siz nasılsınz bebişler nasılk
günaydınnnnnnnnnn kızlar bugün bi yanım sılıntılı bi yanım sevinçli nedense babiş bugün amelyat oluyor ben de rüyamda kucağımda kız bebiş vardı walla anlamadım bir de rüyamda gübre yiyordum ama tadı güzeldi. ikisi de hayırlıymış hadi bakalım...gün içinde neler olacak ya yüksel Ak ın röportajını okudum iki oğluyla İzmir çok güzel diyor canım oralarda yaşamayı istedi.
canım benim rabbim hayırlara çıkarsın rüyalarını babacığınada en kısa sürede sağlık sıhhat versin inşallahgünaydınnnnnnnnnn kızlar bugün bi yanım sılıntılı bi yanım sevinçli nedense babiş bugün amelyat oluyor ben de rüyamda kucağımda kız bebiş vardı walla anlamadım bir de rüyamda gübre yiyordum ama tadı güzeldi. ikisi de hayırlıymış hadi bakalım...gün içinde neler olacak ya yüksel Ak ın röportajını okudum iki oğluyla İzmir çok güzel diyor canım oralarda yaşamayı istedi.
günaydın canımmmohhh mis gibi oturmuşsnuz kızınlaa uyumamışsınız şimdi tabiki zor geçer Allah kolaylık versin canımmm
senin eşin ne iş yapıyordu özeldemi calısıyor yoksa dükkanı vs mı var :26:
gunaydın şekercimmm ya ben kalkıyordum eşim artık izin vermiyor bende kalkmayınca ya uyanamıyor yada ezana 5 dk kala fırlıyor yataktan
senin içinde kötü olmuş arkadaşında varmış
Günaydın millet uykusuz ve bunaltıcı bir geceden sonra ellerim ayaklarım davul gibi uyandım su içe içe şiştim ben ya zaman hemen geçsin bebişler gelsin artık
canım benim rabbim hayırlara çıkarsın rüyalarını babacığınada en kısa sürede sağlık sıhhat versin inşallah
banada izin vermiyor ama bu gece işte kaldıracaktım ama ikimizde sızmışız :)
Günaydıııınnn güzel anneler...
günaydınnn sevgiliii güzel annecikler ve danacıkklarııı nasılsınızzzzz
günaydın canlarım,
günaydın fıstıklar nasılsınz ben çok uykuluyum gece kocişi sahura kaldırayım diye 3 kez uyanmama rağmen o da uyuya kalmış bende ama huzursuz uyudum malesef arkadaşım bizdeydi onuda kaldıramadım öyle geçti yani siz nasılsınz bebişler nasılk
günaydınnn sevgiliii güzel annecikler ve danacıkklarııı nasılsınızzzzz
günaydın canlarım,
günaydınnnnnnnnnn kızlar bugün bi yanım sılıntılı bi yanım sevinçli nedense babiş bugün amelyat oluyor ben de rüyamda kucağımda kız bebiş vardı walla anlamadım bir de rüyamda gübre yiyordum ama tadı güzeldi. ikisi de hayırlıymış hadi bakalım...gün içinde neler olacak ya yüksel Ak ın röportajını okudum iki oğluyla İzmir çok güzel diyor canım oralarda yaşamayı istedi.
Günaydın millet uykusuz ve bunaltıcı bir geceden sonra ellerim ayaklarım davul gibi uyandım su içe içe şiştim ben ya zaman hemen geçsin bebişler gelsin artık
Günaydıııınnn güzel anneler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?