2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydınn kızlarrrrr :):)

çok bunlatıcı ve sıcak bir gece geçirdik... çok şükür uyanabildim..

dün midem ve boğazım o kadar çok yanıyodu ki... iftarı doğru dürüst yapamadım, yediklerimden bişi anlamadım...

sabahta kahvaltı yaptım ama yine yanıyo boğazım ve midem... soda aldım hemen kantinden, onu içiyorum şimdi.

annem, bebeğin saçları çıkarken mide ve boğazda yanma olur dedi.. heralde benimki rapunzel olucak

ay sorma o bende de var nasıl yanıyorum bir bilsen her yediğim yangın yapıyor resmen çok fena hadi seninki kızçe rapunzel olabilir benim oğluşa ne oluyor anacım

günaydın kuzum hayır olsun, ne ameliyatı ne kaçırıdm ?
Günaydın millet uykusuz ve bunaltıcı bir geceden sonra ellerim ayaklarım davul gibi uyandım su içe içe şiştim ben ya zaman hemen geçsin bebişler gelsin artık

günaydın cnm, şişmeyen bir yer kalmıycak yakında gelsin evet mıncıklıyamm
Günaydıııınnn güzel anneler...

günaydınnn bu ne neşe :)

günaydın esram, aynen çok bunaltıcı sıkıntılı idi, sıcak uykusuzluk bu sabah serin duruyor inş. bu gece uyuruz rahatla

rapunzell olabilir :) ama urafe o, saç yanma yapmazmış minik kuş, midene baskı yapmıştır bıdık, o taraflarda gezinmişse :)

gunaydın canımmm Allah hayırlara çıkarsın rüyanı Rabbim kolay geçirsin ameliyatını sen içini ferah tut

günaydın tekrardan kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler... iyice zorlanmaya başladık iyi bir hamilelik olur umarım son üç ayda da bir arkadaşım var diyor ki doğum kolay hamilelik zor bakıyorum ardıma 200 lü günlerden inmişim 2 haneli sayılara Allahım inşallah hiç birimize zamanından erken bebişleri yollamaz...yani yollayacaksa küvezde kalmadan bir ortamıda iken yollasın sağlıklı sıhhatlice

günaydın tatlımmm...
çok yormasaydın kendini yaa... sizi gördükçe iyiki annemin yanındayım diyorum vallahi. ne iş ne yemek ne temizlik düşündüğüm var

boşver kayınvalideni... seni rahatsız etmek istemiyodur belki.

günaydın şekercim ve danacığıııı ay kıyamam sana beennnnnnnn uykusuzmusunuzz sizzz

bizde öyleyiz bugün işe bir adım atıyorsam 2 adım geriye gidiyordu ayaklarım

aman gelinimizz kayınvalideciğinden ilgi bekliyormuş amanda aamaannnn ben cok bekledim ama bulamadım umarım sen bulursun şekercim

esram gelmiş hoşgelmişşşş bize ne getirmişşşşşş :101::101:

en mniği ben değilim artııkkkk aralık gruubndan firar edenler varr

oy esram yaa hiç söylemeee benimdee mideemmm çok fenaa bu kadardaa saç çıkarılır mı canımmmmm saçları benim boyutaaa geldiiii

ay sorma o bende de var nasıl yanıyorum bir bilsen her yediğim yangın yapıyor resmen çok fena hadi seninki kızçe rapunzel olabilir benim oğluşa ne oluyor anacım

ben afacanlarda da uzun saçı çok seviyorum, yani uzun derken ense omuza kadar felan :) seninkide öyle olabilir bir arkadaşın erkek bebeği dünyaya geldi saçı fırça gbi kız

Rabim erken doğumdan bebeklerimizi kaybetmekten korusun canımmmm hamd olsun Allaha

kendi evine geçtiğinde görücem ben seniii zorlanacaksınnnnn şimdiden alıştırma yap sen

canım babamın geçen yıl o olayda burnu kırılmıştı ama doktorlar kemiklerin biraz otursun bir yıl sonra amelyat ederiz dediler şimdi amelyatta ama ben kendimi suçluyorum bu olaydan ötürü aslında suçum da yok ama bi şekilde benden ötürü oldu o kadının hakaretleri tabi ki tüm bunlara sebep ama işte...

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu zalimleriiiii

sorma nasıl o kadar yoruldum bende anlamadım, yanında mı kalıyor annen oh ne güzel,

benim annemde 2 sokak ötemde sağolsun oda çok yardımcı olur kardeşim geldi ya onunla ilgileniyor misafirleri felan var, kadın 10 kere çağırdı pazardan sonra yapamazsın gel dedi, ahh ben kafasız yaparım dedim inatla

orasıda var, gelincede şikayet ediyom :) gelmeyince de ama gerçekten onlar gelse eşime bakarlar sahura kalkarlar bende rahat ederim yaaa

evet aysun teyzesi danacığımla uykusuz kaldıkk bizz, kıyma bize
yaa bekliyorum tabi insan bir arar kalkabiliyormusunuz diye sorar değil mi ? 6-7 aylık hamişim burda

inş. bulurum ama pek sanmıyorum kuzum, ama herşeye annem koşuyor, kayınvalideminde yapması lazım
hazır torunu sevmeye 10 kere gelirler ama

Allah insanlarla önce akıl sonra merhamet versin geçmiş olsun canım, tez zamanda sağlığına kavuşur inş. senin suçun yok gülüm, suçlular belli sıkma canını.

kıy kıy kıymaaaa

ay canım yaaaa sen dertlisin ben senden daha dertliyimmmm çocugun olunca sevmem diyenler şimdi doğum için hazırlanıyorlar gulermısın ağlarmısın yaniii bunlar biizimm imtihanlarımızzz sabır

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu zalimleriiiii

amin canım amin şu halimle bana hergün beddua ettiriyorlar ya ne diyim Allah ıslah etsin onları onların bedduası bana tutmaz biliyorum çünkü ben haklıyım yalancılık dayak inançsızlık herşey mevcut Allah bana tek bir hak vermiş o da kul hakkı onu da sonuna kadar kullanacağım onların üzerinde ... Allah huzuruna nasıl çıkacaklar bakıyım neyse ben rüyamda bugün b.k yedim yani gübre iyi şeyler olacak yakında diye düşünüyorum hepiz için inşallah kasvetlendirmiycem bugün topiği iyi şeyler konuşalım bebişlerimiz etkilenmesin artık

Son düzenleme:

ayrıntılı ultrasonda saç şekli eşime benziyodu... görümcem de öyle dedi ne kadar benziyo diye... eşim de diyo ki "herşeyi bana benzeyebiliri ama saçları benzemesin"

mide asitleri çoğalırmış canım ondan dolayı olurmuş yanma hissi.. tıbbi açıklaması böyleymiş

sevgimi öpücüklerimi getirdimmmmmmmm

sensin işte en miniği yaaaa.. aralığa kim kaçtı ki

14kg alan firarcıyı yakaladınızı mı

kendi evine geçtiğinde görücem ben seniii zorlanacaksınnnnn şimdiden alıştırma yap sen

valla çok tırsıyorum bu konuda... rahata çook alıştım çünkü
anneme geliriz yemeğe, haftada bir de yardıma birini alırım tabii bunlar hayal

canım ben annemlerde kalıyorum ya uzun bi zamandır

boşver yaa gelmesinler... daha çok sıkıntı edersin...

evet canım ya bugün iyi uyandım :))huysuzlugum üstümdeydi kaç gündür. 2-3 haftadır dogru dürüst uyuyamıyordum sıcaklardan..sabaha kadar dön ,kalk ,dolaş ,yüzünü yıka geçiyordu geceler :2: dün gece uyumuşum uyanmadım hiç :))ondan sanırım birde oglum çok az hareket ediyordu 2 gündür dışardan bile farkedilmeye başladı ona da mutlu oluyorum gece biraz abarttı ama olsun yerim ben kuzumun tepiklerini :))

yakaalaadıkkkk " cvr" arkadaşımızzz esrakar arkadaşımız isee herkesi geçtiğini söyluyor ama bilgi vermiyorrr şuan için bunlar üstat

ay canımmm hep öyle olmuyor yaaaa ben kadın alıyordumm hiç begenmedim işini şimdi kendim yparak idae ediyrum eşimlee hele sen çalışmazken kadın almak daha zor olacak biz mesela tek maaşa düşücez bebek ev masrafı derkennn gidicek Allah yardımcımız olsunn

yaren burdamısınnnn aldığın şu takıma bayıldım kadife ceket mi bu http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=475627&d=1343660659

ay nerden aldn çabukkk söyle

kıymazsın sen bizeeee

aysun kız dün fotonu gördüm atmışsın ya 2 yıl önce diye

maşallah size çok güzel hatunsun anasına bakkk kızını al demişlerr şu bebikleri kertelimm, kız sana benzer inş.

senin ki bir numara zatenn herşey beklenir sabredicezz

bir arakdaşım doktora sormuştu hiç alakası yok demişti, hatta soran arkadaşım doğurdu işte kız sıfır saç o kadar mide yandı annecim 2 tel olsaydı bari deyip durdu haha

doğru yaa uykusuzluktan unuttum annenlerde kaldığını

ohh mis gibi iyi olmuş uykunuzu almışsınız çok fena uykusuzluk, sinirli oluor insan

hadi ya seninkide başladı desene tepükkkklere bu oğlanlar çok tepükkçü

cvr: esrakar mı anlamadım???
biz de bu üstad lafı çok kullanılır.. müdüre üstad derler düşün yani o derece :) Allah mı söyletti ne

çalışmazken kendim yaparım işimi.. sağolsun eşim de çok yardımcıdır. herşeyi yapar. ama dediğin gibi haftada 90 tl versen ayda 360 tl eder. az değil

yaaa ben sana dün lierac 100ml 45 tl, iyi mi diye sordum sen cevap vermedin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…