günaydınn kızlarrrrr :):)
çok bunlatıcı ve sıcak bir gece geçirdik... çok şükür uyanabildim..
dün midem ve boğazım o kadar çok yanıyodu ki... iftarı doğru dürüst yapamadım, yediklerimden bişi anlamadım...
sabahta kahvaltı yaptım ama yine yanıyo boğazım ve midem... soda aldım hemen kantinden, onu içiyorum şimdi.
annem, bebeğin saçları çıkarken mide ve boğazda yanma olur dedi.. heralde benimki rapunzel olucak
günaydınnnnnnnnnn kızlar bugün bi yanım sılıntılı bi yanım sevinçli nedense babiş bugün amelyat oluyor ben de rüyamda kucağımda kız bebiş vardı walla anlamadım bir de rüyamda gübre yiyordum ama tadı güzeldi. ikisi de hayırlıymış hadi bakalım...gün içinde neler olacak ya yüksel Ak ın röportajını okudum iki oğluyla İzmir çok güzel diyor canım oralarda yaşamayı istedi.
Günaydın millet uykusuz ve bunaltıcı bir geceden sonra ellerim ayaklarım davul gibi uyandım su içe içe şiştim ben ya zaman hemen geçsin bebişler gelsin artık
Günaydıııınnn güzel anneler...
dün midem ve boğazım o kadar çok yanıyodu ki... iftarı doğru dürüst yapamadım, yediklerimden bişi anlamadım...
sabahta kahvaltı yaptım ama yine yanıyo boğazım ve midem... soda aldım hemen kantinden, onu içiyorum şimdi.
annem, bebeğin saçları çıkarken mide ve boğazda yanma olur dedi.. heralde benimki rapunzel olucak
gunaydın canımmm Allah hayırlara çıkarsın rüyanıRabbim kolay geçirsin ameliyatını sen içini ferah tut
günaydın topicimizin en minik annesi ve en minikkk bebekiiiiiii
günaydın canım.. bi selam kaç saatine patlamışuykusuz kalmışsın
günaydın canımmmm. sahursuz çok zor oluyo yaa... zor geçer bugün günü.
günaydın canım. hayırlara çıksın inşallah...
günaydınnn canım. şişmeler herkeste başladı artık
günaydın tatlımm...
günaydın kızlar bziim çok uykumuz var
bu gün nasıl geçecek bilmiyorumsahura kalktık yine, bu sefer bende yumurta,süt peynir yedim ekmeksiz, çünkü sabahları midem bulanıyor, haşlanmıs yumurta midemi bulandırıyor artık bende hadi yiiyim dedim, ama uyuyamadım çok kötüyüm hava sıkıntılıydı bu gün serin duruyor bakalım, dünde pazara git alışveriş, yemek, bulaşık iftara kadar hiç oturmadım
kayınvalidemlerde başka bişi olayınca hemen gelirler kalmaya ramazanda arayan soran yok, sen hamilesin kalkabiliyormusun bilmem ne tık yok sinir oluyorumm
günaydın kızlar bziim çok uykumuz var
bu gün nasıl geçecek bilmiyorumsahura kalktık yine, bu sefer bende yumurta,süt peynir yedim ekmeksiz, çünkü sabahları midem bulanıyor, haşlanmıs yumurta midemi bulandırıyor artık bende hadi yiiyim dedim, ama uyuyamadım çok kötüyüm hava sıkıntılıydı bu gün serin duruyor bakalım, dünde pazara git alışveriş, yemek, bulaşık iftara kadar hiç oturmadım
kayınvalidemlerde başka bişi olayınca hemen gelirler kalmaya ramazanda arayan soran yok, sen hamilesin kalkabiliyormusun bilmem ne tık yok sinir oluyorumm
günaydın kuzucuğumm ben ve danam uykusuzuzzz of of
günaydın cnm sende uyuyamamışsn en azından eğlenmişsin oda yorgunluğunu alır :)
inş. iyi geçer akşama beni kimse tutamazzzz sen bile tutamazsın yıldız beni tutamazzzuyucammm
günaydın canım yorgunluktan yaağ olur öyle, napıcann olsun
günaydın topicimizin en minik annesi ve en minikkk bebekiiiiiii
günaydın canım.. bi selam kaç saatine patlamışuykusuz kalmışsın
günaydın canımmmm. sahursuz çok zor oluyo yaa... zor geçer bugün günü.
günaydın canım. hayırlara çıksın inşallah...
günaydınnn canım. şişmeler herkeste başladı artık
günaydın tatlımm...
ay sorma o bende de var nasıl yanıyorum bir bilsen her yediğim yangın yapıyor resmen çok fena hadi seninki kızçe rapunzel olabilir benim oğluşa ne oluyor anacım
günaydın tekrardan kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler... iyice zorlanmaya başladık iyi bir hamilelik olur umarım son üç ayda da bir arkadaşım var diyor ki doğum kolay hamilelik zor bakıyorum ardıma 200 lü günlerden inmişim 2 haneli sayılara Allahım inşallah hiç birimize zamanından erken bebişleri yollamaz...yani yollayacaksa küvezde kalmadan bir ortamıda iken yollasın sağlıklı sıhhatlice
günaydın tatlımmm...
çok yormasaydın kendini yaa... sizi gördükçe iyiki annemin yanındayım diyorum vallahi. ne iş ne yemek ne temizlik düşündüğüm var
boşver kayınvalideni... seni rahatsız etmek istemiyodur belki.
günaydın kuzum hayır olsun, ne ameliyatı ne kaçırıdm ?
günaydın cnm, şişmeyen bir yer kalmıycak yakındagelsin evet mıncıklıyamm
günaydınnn bu ne neşe :)
günaydın esram, aynen çok bunaltıcı sıkıntılı idi, sıcak uykusuzluk bu sabah serin duruyor inş. bu gece uyuruz rahatla
rapunzell olabilir :) ama urafe o, saç yanma yapmazmış minik kuş, midene baskı yapmıştır bıdık, o taraflarda gezinmişse :)
canım babamın geçen yıl o olayda burnu kırılmıştı ama doktorlar kemiklerin biraz otursun bir yıl sonra amelyat ederiz dediler şimdi amelyatta ama ben kendimi suçluyorum bu olaydan ötürü aslında suçum da yok ama bi şekilde benden ötürü oldu o kadının hakaretleri tabi ki tüm bunlara sebep ama işte...
günaydın tatlımmm...
çok yormasaydın kendini yaa... sizi gördükçe iyiki annemin yanındayım diyorum vallahi. ne iş ne yemek ne temizlik düşündüğüm var
boşver kayınvalideni... seni rahatsız etmek istemiyodur belki.
günaydın şekercim ve danacığııııay kıyamam sana beennnnnnnn uykusuzmusunuzz sizzz
bizde öyleyiz bugün işe bir adım atıyorsam 2 adım geriye gidiyordu ayaklarım
aman gelinimizz kayınvalideciğinden ilgi bekliyormuş amanda aamaannnn ben cok bekledim ama bulamadım umarım sen bulursun şekercim
esram gelmiş hoşgelmişşşşbize ne getirmişşşşşş :101::101:
en mniği ben değilim artııkkkk aralık gruubndan firar edenler varr
oy esram yaa hiç söylemeee benimdee mideemmm çok fenaa bu kadardaa saç çıkarılır mı canımmmmm saçları benim boyutaaa geldiiii
canım babamın geçen yıl o olayda burnu kırılmıştı ama doktorlar kemiklerin biraz otursun bir yıl sonra amelyat ederiz dediler şimdi amelyatta ama ben kendimi suçluyorum bu olaydan ötürü aslında suçum da yok ama bi şekilde benden ötürü oldu o kadının hakaretleri tabi ki tüm bunlara sebep ama işte...
sorma nasıl o kadar yoruldum bende anlamadım, yanında mı kalıyor annen oh ne güzel,
benim annemde 2 sokak ötemde sağolsun oda çok yardımcı olur kardeşim geldi ya onunla ilgileniyor misafirleri felan var, kadın 10 kere çağırdı pazardan sonra yapamazsın gel dedi, ahh ben kafasız yaparım dedim inatla
orasıda var, gelincede şikayet ediyom :) gelmeyince deama gerçekten onlar gelse eşime bakarlar sahura kalkarlar bende rahat ederim yaaa
evet aysun teyzesi danacığımla uykusuz kaldıkk bizz, kıyma bize
yaa bekliyorum tabi insan bir arar kalkabiliyormusunuz diye sorar değil mi ? 6-7 aylık hamişim burda
inş. bulurum ama pek sanmıyorum kuzum, ama herşeye annem koşuyor, kayınvalideminde yapması lazım
hazır torunu sevmeye 10 kere gelirler ama
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu zalimleriiiii
günaydın esram, aynen çok bunaltıcı sıkıntılı idi, sıcak uykusuzluk bu sabah serin duruyor inş. bu gece uyuruz rahatla
rapunzell olabilir :) ama urafe o, saç yanma yapmazmış minik kuş, midene baskı yapmıştır bıdık, o taraflarda gezinmişse :)
esram gelmiş hoşgelmişşşşbize ne getirmişşşşşş :101::101:
en mniği ben değilim artııkkkk aralık gruubndan firar edenler varr
oy esram yaa hiç söylemeee benimdee mideemmm çok fenaa bu kadardaa saç çıkarılır mı canımmmmm saçları benim boyutaaa geldiiii
kendi evine geçtiğinde görücem ben seniii zorlanacaksınnnnnşimdiden alıştırma yap sen
sorma nasıl o kadar yoruldum bende anlamadım, yanında mı kalıyor annen oh ne güzel,
benim annemde 2 sokak ötemde sağolsun oda çok yardımcı olur kardeşim geldi ya onunla ilgileniyor misafirleri felan var, kadın 10 kere çağırdı pazardan sonra yapamazsın gel dedi, ahh ben kafasız yaparım dedim inatla
orasıda var, gelincede şikayet ediyom :) gelmeyince deama gerçekten onlar gelse eşime bakarlar sahura kalkarlar bende rahat ederim yaaa
günaydın kuzum hayır olsun, ne ameliyatı ne kaçırıdm ?
günaydın cnm, şişmeyen bir yer kalmıycak yakındagelsin evet mıncıklıyamm
günaydınnn bu ne neşe :)
ayrıntılı ultrasonda saç şekli eşime benziyodu... görümcem de öyle dedi ne kadar benziyo diye... eşim de diyo ki "herşeyi bana benzeyebiliri ama saçları benzemesin"
mide asitleri çoğalırmış canım ondan dolayı olurmuş yanma hissi.. tıbbi açıklaması böyleymiş
sevgimi öpücüklerimi getirdimmmmmmmm
sensin işte en miniği yaaaa.. aralığa kim kaçtı ki
14kg alan firarcıyı yakaladınızı mı
valla çok tırsıyorum bu konuda... rahata çook alıştım çünkü
anneme geliriz yemeğe, haftada bir de yardıma birini alırımtabii bunlar hayal
canım ben annemlerde kalıyorum ya uzun bi zamandır
boşver yaa gelmesinler... daha çok sıkıntı edersin...
kıy kıy kıymaaaa
ay canım yaaaa sen dertlisin ben senden daha dertliyimmmm çocugun olunca sevmem diyenler şimdi doğum için hazırlanıyorlar gulermısın ağlarmısın yaniiibunlar biizimm imtihanlarımızzz sabır
ayrıntılı ultrasonda saç şekli eşime benziyodu... görümcem de öyle dedi ne kadar benziyo diye... eşim de diyo ki "herşeyi bana benzeyebiliri ama saçları benzemesin"
mide asitleri çoğalırmış canım ondan dolayı olurmuş yanma hissi.. tıbbi açıklaması böyleymiş
sevgimi öpücüklerimi getirdimmmmmmmm
sensin işte en miniği yaaaa.. aralığa kim kaçtı ki
14kg alan firarcıyı yakaladınızı mı
valla çok tırsıyorum bu konuda... rahata çook alıştım çünkü
anneme geliriz yemeğe, haftada bir de yardıma birini alırımtabii bunlar hayal
canım ben annemlerde kalıyorum ya uzun bi zamandır
boşver yaa gelmesinler... daha çok sıkıntı edersin...
evet canım ya bugün iyi uyandım :))huysuzlugum üstümdeydi kaç gündür. 2-3 haftadır dogru dürüst uyuyamıyordum sıcaklardan..sabaha kadar dön ,kalk ,dolaş ,yüzünü yıka geçiyordu geceler :2: dün gece uyumuşum uyanmadım hiç :))ondan sanırım birde oglum çok az hareket ediyordu 2 gündür dışardan bile farkedilmeye başladı ona da mutlu oluyorum gece biraz abarttı ama olsun yerim ben kuzumun tepiklerini :))
yakaalaadıkkkk " cvr" arkadaşımızzz esrakar arkadaşımız isee herkesi geçtiğini söyluyor ama bilgi vermiyorrrşuan için bunlar üstat
ay canımmm hep öyle olmuyor yaaaa ben kadın alıyordumm hiç begenmedim işini şimdi kendim yparak idae ediyrum eşimleehele sen çalışmazken kadın almak daha zor olacak biz mesela tek maaşa düşücez bebek ev masrafı derkennn gidicek Allah yardımcımız olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?