2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet alakası yokmuş ta öyle diyolar işte.
yazık yaa iki tel saçı olsaymış bari

Günaydın güzel anneler, inşallah iyisiniz.

Dün akşam çok yorulmuşum, eve gelir gelmez uzandım, eşim geldi yemekleri yaptı, hazırladı, beni kaldırdı, yedik topladı. sahurunuda kendi yapıyor, uyanıksam teklif ediyor ama benim huyumdur gece birşey yiyemem. bana kıyamıyor, oruç oruç her işe yetişmeye çalışıyor, akşam ben sana hiç yardımcı olamıyorum çok üzülüyorum dedim, son 3 aydayız daha da zor geçecek, bebek yeterki iyi olsun dedi. Allah bin kere razı olsun ondan.

günaydın canım, artık çok zorlanıyoruz ((

günaydın canım, bebek mideye baskı yapınca olurmuş, asit yemek borusuna kadar çıkınca yanma hissedermişiz, 2 hafta önce bende de vardı artık yok çok şükür.

günaydın canım, evet ya eşler oruç biz tedirgin oluyoruz ((

günaydın canım, babana acil şifalar diliyorum, kazasız belasız atlatır inşallah. rüyanı Allah hayıra çıkarsın.

eşimde dün gece kızımızı görmüş rüyasında, markete gitmişler beraber, babacım onuda al bunu al diyormuş, bıcır bıcır birşeymiş :)))

Günaydın millet uykusuz ve bunaltıcı bir geceden sonra ellerim ayaklarım davul gibi uyandım su içe içe şiştim ben ya zaman hemen geçsin bebişler gelsin artık

günaydın canım, şişlik bende de çok (

Günaydıııınnn güzel anneler...

günaydın canım.

günaydınnn sevgiliii güzel annecikler ve danacıkklarııı nasılsınızzzzz

bugün topiği açmak bana nasip oldu sanırsammm

günaydın aysuncum.

günaydın canım, bugün topikçe uykusuz, yorgunuz anlaşılan. (

diğer hamişler, günaydın canlarım.

evet canım yaaa Allah yardımcımız olsunn

bebeğim görmedim görsem demezmiyimm pahalı canım ben gittigidiyor.comdan 33.90 TL ye aldım tanesini 3 tane almıştımm 1.5 bittti bileemmm

ay canımmm saolasınnnnnn

o halime dönucem Allah nasip ederseee

olur kızz kertelimmmm verdim gittiii

kız babasına çekerse bilemicem aammmaaaa

geçen aşkım bana " aşkımm bebeğimiz sana benzesin anasi gibi guzel olsun evde kalmaz hemencecik kaparlar diyor " delümmmm yaaaa

evet alakası yokmuş ta öyle diyolar işte.
yazık yaa iki tel saçı olsaymış bari

bebek 3 ayı geçiyor hala saçı yok, bana diyor yoksa çıkmıcak mı yok cnm çıkar acele etme diiyom, bebek sarışın anne gibi sarışınlarda geç çıkıyor sanırım,

senin esmer olursa korkma gnelde esmerle saçlı çıkıyor :)

günaydın canım, evet cnm çabuk yorulmaya başladık, oh eşin ne güzel yapıyomuş, benimki yardım eder ama yemek yapmaz, dışarda yiyem der hazrcı :)

evet canım ya 2 gündür çok gergindim gereksiz yere bozulup küsüyordum herşeye biraz geç başladı teyzesi ama çabalıyor açıgı kapatmaya

günaydın canım... maşallah eşine.. hep böyle anlayışlı fedakar olsun inşallah. sen de zevkinden böyle değilsin. ağırlaştık ne de olsa. eşinin dediği gibi bebek iyi olsun da sen hiç bişi yapma.. azıcık zorlanıcak ama yapacak bişey yok.

evet canım yaaa Allah yardımcımız olsunn

bebeğim görmedim görsem demezmiyimm pahalı canım ben gittigidiyor.comdan 33.90 TL ye aldım tanesini 3 tane almıştımm 1.5 bittti bileemmm

hmm pahalı yani. hangi satıcıdan aldın. lindi duruyosa göndersene bana da canım.

şekercim cvr bir arkadasımızz 14 kg almış o

esra kar ise başka bir arkadasımız biz yarenle yazısırken ben hiç söylemim hepinizi geçtim filan dedi

günaydın canımm hoşgeldiniz kızçenizleee

nasılsınız bakalımm yorgun olursunuz tabbiiiiiii sürkli koşturuyorsuunuz işteee bende dun ayaklarımı hissetmiyordum o derece kaptırmışım işeee

ben sizden 3 hafta gerideyim bana ne oluyorsa bendede bir halsizlik yorgunlukkk var :26:

sen böylede güzel hatunsun maşallah sana

hee kertelimm ohh annem çok güzel kız bulduk babasına benzemez kız dilini ısır şaka şakaa babasına benzesede güzel olur oo

doğru demiş adam

LİERAC PHYTOLASTIL JEL..ECZANEDEN 3 AL99,90 TL GittiGidiyor'da 61407858

http://urun.gittigidiyor.com/saglik...olastil-jel-eczaneden-sok-fiyat33-90-61407846

bak buda aynı kişiii :)

bebeğim bak ben bu adamdan 5 tane aldımm sanırım 3 tane daha almalıyım doğuma kadar

bacaklarımada surmye başladım oradada başladı çatlaklar

Son düzenleme:
sen böylede güzel hatunsun maşallah sana

hee kertelimm ohh annem çok güzel kız bulduk babasına benzemez kız dilini ısır şaka şakaa babasına benzesede güzel olur oo

doğru demiş adam

yok ciicim yaaa bizimki bana benzemesin diyip duruyor hergunnnn

huyuda guzel olsunn sağlıklı olsun inşAllah yüzü güzele 4 yılda doyulurmuş huyu guzele 40 yıl doyulmazmışşş

hayırlısı canım :)

bi de biliyo musun bebeğin ilk doğduğunda saçlarını keserler tarttırırlar onun ağırlığı kadar bağış yaparlar.

şekercim cvr bir arkadasımızz 14 kg almış o

esra kar ise başka bir arkadasımız biz yarenle yazısırken ben hiç söylemim hepinizi geçtim filan dedi

cadı aysunnnnnnnnnn

5 tane + 3 tane daha... naptın sennnn

ben de bi tane alıyorum şimdi. yeter heralde. günde 1 bunu bir losyonu bir de karışımı sürerim :)

yok ciicim yaaa bizimki bana benzemesin diyip duruyor hergunnnn

huyuda guzel olsunn sağlıklı olsun inşAllah yüzü güzele 4 yılda doyulurmuş huyu guzele 40 yıl doyulmazmışşş

kesinlikle aminnnnn inş. canım

hayırlısı canım :)

bi de biliyo musun bebeğin ilk doğduğunda saçlarını keserler tarttırırlar onun ağırlığı kadar bağış yaparlar.

aaaa bilmiyordum ama çok az olmaz mı o hayır, ne kadancık saçı olacak

kızlar ya gune kavgayla basladık dun market alışverışı yaptım kartımdakı puanlarla yapıcaktım soylemeyı unutmusum 20 tl dırek karttakı paradan kesılmış sabah esıme soyledım boyle boyle oldu ay sonu sasırma dıye zaten kartın toplam 200 borcu vardı 220 oldu 20 tl de puan var içinde neyse basladı bagrmaya kaynanamda bı senedır duran bes yuz tl alıcagım var onu ıste cok sıkışıcaksan dedım gene kıyametı kopardı nasıl ısterım ısteyemem bılmem ne adam evın ıhtıyacını cok goruyo anasındakı parayı ıstemıyo o para gıttı kara gurultuye helal etmıyorum bılezıgımı bozupda vermştimm

aaaa bilmiyordum ama çok az olmaz mı o hayır, ne kadancık saçı olacak

evet çok azıcık saçı oluyo... kuyumcuda tarttırıyosun onu, onun miktarı kadar sadaka veriyosun, bebeğin adına.

losyon karışım neee :26: hadi anlattt

canım dalanın zeytinyağlı losyonunu aldım, sabahları onu sürüyorum, hemen emiliyor çünkü. akşam da zeytinyağı acıbadem kremi karışımına devam. o hemen emilmediği için akşamları sürüyorum, kıyafet giyemiyorum hemen. bekliyorum. hergün bakıyorum hala bi çatlak bişey yok. ama 32. haftadan sonra oluyo diyolar. buarada aldım senin gönderdiğin linkten 1 tane. büyük ihtimalle bi kaç tane daha alıcam, kız kardşeimin cildi aşırı kuru, kilo alıp vermekten çok çatlağı var. eminim o da isticek

bi de canım karnından çok kasıklara doğru iyice yedir kremi. çatlaklar genelede orda ve belin arka tarafında başlıyormuş, gerilmeler oralardan oluyor çünkü.

kocişin maillerini face ini karıştırıyorummmm :126::126::126:

ne ayıppppppppp... ben şifresini bile bilmiyorum eşimin

günaydınnn sevgiliii güzel annecikler ve danacıkklarııı nasılsınızzzzz

bugün topiği açmak bana nasip oldu sanırsammm

günaydın kuzum erkencisin:)

günaydın canım Allah yardımcın olsun bugünün umarım güzel geçer:)

günaydın tatlım sen yoruyorsun kendini dikkat et uykuna falan...

günaydın canım benim rüyan hayırlara çıksın.. babana da çok geçmiş olsun olayın hikayesini de okudum Allah sorsun yapan kişiye canım...

Günaydın millet uykusuz ve bunaltıcı bir geceden sonra ellerim ayaklarım davul gibi uyandım su içe içe şiştim ben ya zaman hemen geçsin bebişler gelsin artık

bende diorum bazen...

günaydın canım benim yorulmuşsun kıyamam sana.. düşüncesizleşiyor insanlar bazen anlayamıyorum bu neyin nesi??

günaydın kuzum geçmiş olsun, reflün başlamış bitanem Allah yardımcımız olsun artık bunlar başlayacak...

ben afacanlarda da uzun saçı çok seviyorum, yani uzun derken ense omuza kadar felan :) seninkide öyle olabilir bir arkadaşın erkek bebeği dünyaya geldi saçı fırça gbi kız

ay bende dün eşime dedim kıvırcık saçlı bir oğlum olsun saçlarını uzatırım dedim... ama eşimde ben de düz saçlıyız.. ama 2 dede ve hala, teyze kıvırcık umarım onlara çeker uzatıcam prensimin saçlarını

bende çok beğendim ne kadar güzel kadife gibi duruyor...

günaydın canım... artık herkes düşüyor anlaşılan...

kocişin maillerini face ini karıştırıyorummmm :126::126::126:

fena seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…