bir arakdaşım doktora sormuştu hiç alakası yok demişti, hatta soran arkadaşım doğurdu işte kız sıfır saço kadar mide yandı annecim 2 tel olsaydı bari deyip durdu haha
doğru yaa uykusuzluktan unuttum annenlerde kaldığını
günaydın kızlar bziim çok uykumuz var
bu gün nasıl geçecek bilmiyorumsahura kalktık yine, bu sefer bende yumurta,süt peynir yedim ekmeksiz, çünkü sabahları midem bulanıyor, haşlanmıs yumurta midemi bulandırıyor artık bende hadi yiiyim dedim, ama uyuyamadım çok kötüyüm hava sıkıntılıydı bu gün serin duruyor bakalım, dünde pazara git alışveriş, yemek, bulaşık iftara kadar hiç oturmadım
kayınvalidemlerde başka bişi olayınca hemen gelirler kalmaya ramazanda arayan soran yok, sen hamilesin kalkabiliyormusun bilmem ne tık yok sinir oluyorumm
günaydın kuzucuğumm ben ve danam uykusuzuzzz of of
günaydın cnm sende uyuyamamışsn en azından eğlenmişsin oda yorgunluğunu alır :)
inş. iyi geçer akşama beni kimse tutamazzzz sen bile tutamazsın yıldız beni tutamazzzuyucammm
günaydın canım yorgunluktan yaağ olur öyle, napıcann olsun
günaydınn kızlarrrrr :):)
çok bunlatıcı ve sıcak bir gece geçirdik... çok şükür uyanabildim..
dün midem ve boğazım o kadar çok yanıyodu ki... iftarı doğru dürüst yapamadım, yediklerimden bişi anlamadım...
sabahta kahvaltı yaptım ama yine yanıyo boğazım ve midem... soda aldım hemen kantinden, onu içiyorum şimdi.
annem, bebeğin saçları çıkarken mide ve boğazda yanma olur dedi.. heralde benimki rapunzel olucak
günaydın fıstıklar nasılsınz ben çok uykuluyum gece kocişi sahura kaldırayım diye 3 kez uyanmama rağmen o da uyuya kalmış bende ama huzursuz uyudum malesef arkadaşım bizdeydi onuda kaldıramadım öyle geçti yani siz nasılsınz bebişler nasılk
günaydınnnnnnnnnn kızlar bugün bi yanım sılıntılı bi yanım sevinçli nedense babiş bugün amelyat oluyor ben de rüyamda kucağımda kız bebiş vardı walla anlamadım bir de rüyamda gübre yiyordum ama tadı güzeldi. ikisi de hayırlıymış hadi bakalım...gün içinde neler olacak ya yüksel Ak ın röportajını okudum iki oğluyla İzmir çok güzel diyor canım oralarda yaşamayı istedi.
Günaydın millet uykusuz ve bunaltıcı bir geceden sonra ellerim ayaklarım davul gibi uyandım su içe içe şiştim ben ya zaman hemen geçsin bebişler gelsin artık
Günaydıııınnn güzel anneler...
günaydınnn sevgiliii güzel annecikler ve danacıkklarııı nasılsınızzzzz
bugün topiği açmak bana nasip oldu sanırsammm
günaydın canlarım,
dün ne girebildim, ne okuabildim ne de yazabildim sizlere...akşam okuyum diye başına geçtim..bu seferde eşim rahat vermedi...kendinin iftar yemeği varmış...hadi hadi sende evde yalnız durma annemlere götüreyim senide falan filan diye...neyse gittim..gmrümcemgilde varmış...10.30'a kadar oturduk orda...kalktım eve geldim bi baktım komşular bahçede oturmuşlar çay içiyorlar...selamünaleyküm aleyküm selam derken 12'ye kadarda orda oturdummm
güyaa ben dün çok uykusuzdum evde yatıp dinlenecektimm:44:
iştee şimdide iş yerindeyim...bakalımm bugunum nasıl geçecek hatunlarr?
okumam gereken 25-30 sayfa geçmiş var sanırım..fırsat buldukçaa geriye dönüp okuycamm merak ediyorum...
cvr: esrakar mı anlamadım???
biz de bu üstad lafı çok kullanılır.. müdüre üstad derler düşün yani o derece :) Allah mı söyletti ne
çalışmazken kendim yaparım işimi.. sağolsun eşim de çok yardımcıdır. herşeyi yapar. ama dediğin gibi haftada 90 tl versen ayda 360 tl eder. az değil
yaaa ben sana dün lierac 100ml 45 tl, iyi mi diye sordum sen cevap vermedin bana
yaren burdamısınnnn aldığın şu takıma bayıldım kadife ceket mi bu http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=475627&d=1343660659
ay nerden aldn çabukkk söyle
kıymazsın sen bizeeee
aysun kız dün fotonu gördüm atmışsın ya 2 yıl önce diye
maşallah sizeçok güzel hatunsun anasına bakkk kızını al demişlerr şu bebikleri kertelimm, kız sana benzer inş.
senin ki bir numara zatennherşey beklenir sabredicezz
bir arakdaşım doktora sormuştu hiç alakası yok demişti, hatta soran arkadaşım doğurdu işte kız sıfır saço kadar mide yandı annecim 2 tel olsaydı bari deyip durdu haha
ohh mis gibi iyi olmuş uykunuzu almışsınız çok fena uykusuzluk, sinirli oluor insan
hadi ya seninkide başladı desene tepükkkklere bu oğlanlar çok tepükkçü
evet alakası yokmuş ta öyle diyolar işte.
yazık yaa iki tel saçı olsaymış bari
Günaydın güzel anneler, inşallah iyisiniz.
Dün akşam çok yorulmuşum, eve gelir gelmez uzandım, eşim geldi yemekleri yaptı, hazırladı, beni kaldırdı, yedik topladı. sahurunuda kendi yapıyor, uyanıksam teklif ediyor ama benim huyumdur gece birşey yiyemem. bana kıyamıyor, oruç oruç her işe yetişmeye çalışıyor, akşam ben sana hiç yardımcı olamıyorum çok üzülüyorum dedim, son 3 aydayız daha da zor geçecek, bebek yeterki iyi olsun dedi. Allah bin kere razı olsun ondan.
günaydın canım, artık çok zorlanıyoruz((
günaydın canım, bebek mideye baskı yapınca olurmuş, asit yemek borusuna kadar çıkınca yanma hissedermişiz, 2 hafta önce bende de vardı artık yok çok şükür.
günaydın canım, evet ya eşler oruç biz tedirgin oluyoruz((
günaydın canım, babana acil şifalar diliyorum, kazasız belasız atlatır inşallah. rüyanı Allah hayıra çıkarsın.
eşimde dün gece kızımızı görmüş rüyasında, markete gitmişler beraber, babacım onuda al bunu al diyormuş, bıcır bıcır birşeymiş :)))
günaydın canım, şişlik bende de çok(
günaydın canım.
günaydın aysuncum.
günaydın canım, bugün topikçe uykusuz, yorgunuz anlaşılan.(
diğer hamişler, günaydın canlarım.
yaren burdamısınnnn aldığın şu takıma bayıldım kadife ceket mi bu http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=475627&d=1343660659
kıymazsın sen bizeeee
maşallah sizeçok güzel hatunsun anasına bakkk kızını al demişlerr şu bebikleri kertelimm, kız sana benzer inş.
ohh mis gibi iyi olmuş uykunuzu almışsınız çok fena uykusuzluk, sinirli oluor insan
Dün akşam çok yorulmuşum, eve gelir gelmez uzandım, eşim geldi yemekleri yaptı, hazırladı, beni kaldırdı, yedik topladı. sahurunuda kendi yapıyor, uyanıksam teklif ediyor ama benim huyumdur gece birşey yiyemem. bana kıyamıyor, oruç oruç her işe yetişmeye çalışıyor, akşam ben sana hiç yardımcı olamıyorum çok üzülüyorum dedim, son 3 aydayız daha da zor geçecek, bebek yeterki iyi olsun dedi. Allah bin kere razı olsun ondan.
günaydın canım, bebek mideye baskı yapınca olurmuş, asit yemek borusuna kadar çıkınca yanma hissedermişiz, 2 hafta önce bende de vardı artık yok çok şükür.
evet canım yaaa Allah yardımcımız olsunn
bebeğim görmedim görsem demezmiyimm pahalı canım ben gittigidiyor.comdan 33.90 TL ye aldım tanesini 3 tane almıştımm 1.5 bittti bileemmm
cvr: esrakar mı anlamadım???
biz de bu üstad lafı çok kullanılır.. müdüre üstad derler düşün yani o derece :) Allah mı söyletti ne
çalışmazken kendim yaparım işimi.. sağolsun eşim de çok yardımcıdır. herşeyi yapar. ama dediğin gibi haftada 90 tl versen ayda 360 tl eder. az değil
yaaa ben sana dün lierac 100ml 45 tl, iyi mi diye sordum sen cevap vermedin bana
günaydın canım,artık çok zorlanıyoruz((
günaydın canım, babana acil şifalar diliyorum, kazasız belasız atlatır inşallah. rüyanı Allah hayıra çıkarsın.
eşimde dün gece kızımızı görmüş rüyasında, markete gitmişler beraber, babacım onuda al bunu al diyormuş, bıcır bıcır birşeymiş :)))
günaydın canım.
günaydın aysuncum.
evet canım yaaa Allah yardımcımız olsunn
bebeğim görmedim görsem demezmiyimm pahalı canım ben gittigidiyor.comdan 33.90 TL ye aldım tanesini 3 tane almıştımm 1.5 bittti bileemmm
ay canımmm saolasınnnnnn
o halime dönucem Allah nasip ederseee
olur kızz kertelimmmm verdim gittiii
kız babasına çekerse bilemicem aammmaaaa
geçen aşkım bana " aşkımm bebeğimiz sana benzesin anasi gibi guzel olsun evde kalmaz hemencecik kaparlar diyor " delümmmm yaaaa
günaydın canım... maşallah eşine.. hep böyle anlayışlı fedakar olsun inşallah. sen de zevkinden böyle değilsin. ağırlaştık ne de olsa. eşinin dediği gibi bebek iyi olsun da sen hiç bişi yapma.. azıcık zorlanıcak ama yapacak bişey yok.
hmm pahalı yani. hangi satıcıdan aldın. lindi duruyosa göndersene bana da canım.
sen böylede güzel hatunsun maşallah sana
hee kertelimmohh annem çok güzel kız bulduk babasına benzemez kız dilini ısır şaka şakaa babasına benzesede güzel olur oo
doğru demiş adam
bebek 3 ayı geçiyor hala saçı yok, bana diyor yoksa çıkmıcak mı yok cnm çıkar acele etme diiyom, bebek sarışın anne gibi sarışınlarda geç çıkıyor sanırım,
senin esmer olursa korkma gnelde esmerle saçlı çıkıyor :)
şekercim cvr bir arkadasımızz 14 kg almış o
esra kar ise başka bir arkadasımız biz yarenle yazısırken ben hiç söylemim hepinizi geçtim filan dedi
LİERAC PHYTOLASTIL JEL..ECZANEDEN 3 AL99,90 TL GittiGidiyor'da 61407858
LİERAC PHYTOLASTIL JEL.ECZANEDEN ŞOK FİYAT33,90 GittiGidiyor'da 61407846
bak buda aynı kişiii :)
bebeğim bak ben bu adamdan 5 tane aldımmsanırım 3 tane daha almalıyım doğuma kadar
bacaklarımada surmye başladım oradada başladı çatlaklar
yok ciicim yaaa bizimki bana benzemesin diyip duruyor hergunnnn
huyuda guzel olsunn sağlıklı olsun inşAllah yüzü güzele 4 yılda doyulurmuş huyu guzele 40 yıl doyulmazmışşş
hayırlısı canım :)
bi de biliyo musun bebeğin ilk doğduğunda saçlarını keserler tarttırırlar onun ağırlığı kadar bağış yaparlar.
cadı aysunnnnnnnnnn
5 tane + 3 tane daha... naptın sennnn
ben de bi tane alıyorum şimdi. yeter heralde. günde 1 bunu bir losyonu bir de karışımı sürerim :)
LİERAC PHYTOLASTIL JEL..ECZANEDEN 3 AL99,90 TL GittiGidiyor'da 61407858
LİERAC PHYTOLASTIL JEL.ECZANEDEN ŞOK FİYAT33,90 GittiGidiyor'da 61407846
bak buda aynı kişiii :)
bebeğim bak ben bu adamdan 5 tane aldımmsanırım 3 tane daha almalıyım doğuma kadar
bacaklarımada surmye başladım oradada başladı çatlaklar
aaaa bilmiyordum ama çok az olmaz mı o hayır, ne kadancık saçı olacak
losyon karışım neee :26: hadi anlattt
kocişin maillerini face ini karıştırıyorummmm:126::126::126:
günaydınnn sevgiliii güzel annecikler ve danacıkklarııı nasılsınızzzzz
bugün topiği açmak bana nasip oldu sanırsammm
günaydın canlarım,
dün ne girebildim, ne okuabildim ne de yazabildim sizlere...akşam okuyum diye başına geçtim..bu seferde eşim rahat vermedi...kendinin iftar yemeği varmış...hadi hadi sende evde yalnız durma annemlere götüreyim senide falan filan diye...neyse gittim..gmrümcemgilde varmış...10.30'a kadar oturduk orda...kalktım eve geldim bi baktım komşular bahçede oturmuşlar çay içiyorlar...selamünaleyküm aleyküm selam derken 12'ye kadarda orda oturdummm
güyaa ben dün çok uykusuzdum evde yatıp dinlenecektimm:44:
iştee şimdide iş yerindeyim...bakalımm bugunum nasıl geçecek hatunlarr?
okumam gereken 25-30 sayfa geçmiş var sanırım..fırsat buldukçaa geriye dönüp okuycamm merak ediyorum...
günaydın fıstıklar nasılsınz ben çok uykuluyum gece kocişi sahura kaldırayım diye 3 kez uyanmama rağmen o da uyuya kalmış bende ama huzursuz uyudum malesef arkadaşım bizdeydi onuda kaldıramadım öyle geçti yani siz nasılsınz bebişler nasılk
günaydınnnnnnnnnn kızlar bugün bi yanım sılıntılı bi yanım sevinçli nedense babiş bugün amelyat oluyor ben de rüyamda kucağımda kız bebiş vardı walla anlamadım bir de rüyamda gübre yiyordum ama tadı güzeldi. ikisi de hayırlıymış hadi bakalım...gün içinde neler olacak ya yüksel Ak ın röportajını okudum iki oğluyla İzmir çok güzel diyor canım oralarda yaşamayı istedi.
Günaydın millet uykusuz ve bunaltıcı bir geceden sonra ellerim ayaklarım davul gibi uyandım su içe içe şiştim ben ya zaman hemen geçsin bebişler gelsin artık
günaydın kızlar bziim çok uykumuz var
bu gün nasıl geçecek bilmiyorumsahura kalktık yine, bu sefer bende yumurta,süt peynir yedim ekmeksiz, çünkü sabahları midem bulanıyor, haşlanmıs yumurta midemi bulandırıyor artık bende hadi yiiyim dedim, ama uyuyamadım çok kötüyüm hava sıkıntılıydı bu gün serin duruyor bakalım, dünde pazara git alışveriş, yemek, bulaşık iftara kadar hiç oturmadım
kayınvalidemlerde başka bişi olayınca hemen gelirler kalmaya ramazanda arayan soran yok, sen hamilesin kalkabiliyormusun bilmem ne tık yok sinir oluyorumm
günaydın kuzucuğumm ben ve danam uykusuzuzzz of of
günaydın cnm sende uyuyamamışsn en azından eğlenmişsin oda yorgunluğunu alır :)
inş. iyi geçer akşama beni kimse tutamazzzz sen bile tutamazsın yıldız beni tutamazzzuyucammm
günaydın canım yorgunluktan yaağ olur öyle, napıcann olsun
günaydınn kızlarrrrr :):)
çok bunlatıcı ve sıcak bir gece geçirdik... çok şükür uyanabildim..
dün midem ve boğazım o kadar çok yanıyodu ki... iftarı doğru dürüst yapamadım, yediklerimden bişi anlamadım...
sabahta kahvaltı yaptım ama yine yanıyo boğazım ve midem... soda aldım hemen kantinden, onu içiyorum şimdi.
annem, bebeğin saçları çıkarken mide ve boğazda yanma olur dedi.. heralde benimki rapunzel olucak
ben afacanlarda da uzun saçı çok seviyorum, yani uzun derken ense omuza kadar felan :) seninkide öyle olabilir bir arkadaşın erkek bebeği dünyaya geldi saçı fırça gbi kız
kıymazsın sen bizeeee
günaydın canım, artık çok zorlanıyoruz((
günaydın canım.
günaydın aysuncum.
kocişin maillerini face ini karıştırıyorummmm:126::126::126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?