2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aynen öyle yapıyorum canımm dalanın losyonunun web sitesi vs var mı

surmeme ragmen oradan başladı

ne ayıbı yaa sende öğren tabiki guveniyoruzzz hissettirmeden kontrol edeceksin kuzum

gunaydııınnnn
nasılsınız canlarım burda havalar bıraz serınledı gece terlemeden uyuyabılıyorum ama ıs yerınde ogleden sonra yemegıde yeyınce mahvoluyorum gene klıma olmadıgı ıcın
bu arada kenıdmı de kötü hissediyorum psıkolojık olarak ıyı deılım sankı devam ederse depresyona gırcekmısım gıbı hıssedıyorum eşim ramazanda cok degıstı bırbırımızden hıc anlamıyoruz ıftar sahur kavgamız devam edıyo bugunde sahura kalkamadı su bayram bı gelseydı kızlar burnundan kıl aldırmıyo hıc yaa ne soylesem ters anlıyo:26:

aynen öyle yapıyorum canımm dalanın losyonunun web sitesi vs var mı

surmeme ragmen oradan başladı

ne ayıbı yaa sende öğren tabiki guveniyoruzzz hissettirmeden kontrol edeceksin kuzum

yok canım yaa marketten almıştım... 6-7 tl bişeydi sanırsam.

ay yok ben isteyemem şifresini falan. rahat edemem. facesine girerim o da oyun oynamak için

günaydın tatlım... burası hiç serinlemedi valla

canım eşin oruç, inan bu sene oruç tutmak çok ama çok zor. kimle konuşsam inancım biraz zayıf olsa hiç uğraşmam oruçla diyorlar. düşün yani. kadın yine susar, zapteder kendini ama erkekler açlığa hiç dayanamıyolar çoğu zaman. kayınbabam oruçluyken tüm çalışanlara bağırır çağırır, düşün artık.

bence eşinin açlıktan susuzluktan dolayı olan gerginliği senin psikolojini bozuyor. sen yine sakinliğini koru, alttan almaya çalış, orucunda ona yardımcı ol ve sabret. en önemlisi de sabretmek. açlıktan susuzluktan ne yaptığını, ne söylediğini bilmiyor eşin. böyle düşün.

allah allah 20 tl için bu yapılır mı ya? annesinde 500 tlsi olsun sana eve aldığın ihtiyaç için olan 20 tlnin lafını etsin... yuh... tavrını koy izin verme bu kadar sana hükmetmesine..

ben artık yağ karışımını çok az kullanabiliyorum sıcaktan iyice yapış yapış geliyor vücuduma kremi kullanıyorum tek ama tekrar başlamam gerek

günaydın canım.. böyle düşünme yoksa hakkaten bunalıma girersin at kafandan..

günaydın şekercimm bugün erken geldik kızımlaaa

nasılsınız bakalım pipiloşunlaa

evde hiçbişi kalmaışş yemek sebze bugünde pazar var napsamki erken mi kaçsam işten babişimle pazaramı gitsemm:26:

of off hiç çalışasım yok uyumak istiyorummm

fenayım dimiii napimmmm o benim aşkım kocammm herseyinden haberim olmalı

merhaba canımmm

ya bu erkekler neden böylee yaa altı üstü 20 tl seni kırdıgına değer mii kendi ailelerine gelincee süt dökmüş kedi gibii oluyorlar çok saçmaaaa konuşma biraz kırıldıgını anlasınn belkii özür dilerr hatasını anlarrr

anladığım kadarıylaaa en hızlı kilo alandaa çatlayanda biziz beysalımm aferim bizeeeeeee

milanomm nerdesin kuzum şeker yuklemesi yaptıracaktın nasıl acaba sonuçların merak ettim :26:

iyiyiz teyzesi dün 9da uyumuşuz sabah zor kalktık... ben de artık zorlanıyorum işe gelirken sanırım 32den sonra devam edemeyeceğim kötü oluyorum çünkü... ol tabi bende çok kurcalarım o benimkileri bilmez de kurcalamazda ama ben bilirim ve iyi kurcalarım

arcak81 canım Allah sana sabır versinnn

neden öyle yapıyor anlam veremedimm oruç bilakis sabırlı olmayı nefsine hakim olmayı öğretir insana ama bizim erkekler dahada şımarıp havalara giiriyorlar benim kociştee ufacık kızsam ama ben oruçluuym diyorrr çok kızdırıyor beniii

ben artık yağ karışımını çok az kullanabiliyorum sıcaktan iyice yapış yapış geliyor vücuduma kremi kullanıyorum tek ama tekrar başlamam gerek..

ben de akşamları sürüp uzanıyorum kitap okuyorum. şimdiye kadar çatlak olmadıysa ya zeytinyağından ya da benim cildimden kaynaklanıyo. bırakamam bu yüzden

canım eşin becillik etmiş, böyle bişeye bağırması çok yersiz. ilk çocuğunuz mu? belki şimdiden panik yapmıştır sorumluluğu büyüdüğü için, sana patlamıştır.

aynen o aklında tutamaz hiç ama beennn karıştırır duruurummmm

evet canım bılıyorum elımden geldıgınce alttan alıyodum ama bende hamıleyım bende ondan anlayıs beklıyorum sanırım yok gecen hazırladıgım sofraya oturmadı dünde hazırlamadın dedı oynuyo mu benle anlamadım :26: dedıgın gıb ıben elımden gelenı yapayım gene kalkıp hazırlayıp yemezse yemesın dıyorum ama benımde agırıma gıdıyo ıste normaldede ınatcı ve bıraz huysuzdur ama ramazanda ıyıce cıgrından cıktı ıns duzelır

basta düşünmüyodum alıskınım huyuna suyuna dıye ama artık kaldıramıycak duruma geldı sanırım benım sinirlerim de kafamı dagıtmam lazım haklısın canım

süremiyorum canım 15 gündür yağlardan koptum kremimle devam ediyorum afakanlar basıyor

uzaklaş biraz kuzum duymamaya çalış....

amın canım saol
zor bi işi var geceleri calısıyo sabah gelıp uykusuz benı ıse cocugu krese bırakıyo sonra eve gıdıp yatıyo aksam gerı gelıyo bızı almaya 2 senedır bızı tasıyo tamam ama en ufak bıseyde de yüzüme vuruyo yaptıgı hayrın anlamı kalmıyo
dedıgın gıbı herseyde onu öne sürüyor bende dayanamıyosan tutma boyle hayır da etmez zaten dıyorum sen orasını nerden bılceksın sen de tutta görelim dıyo tövbe yaa sankı ben keyfımden tutmuyorum

anlıyorum canım. en çok ilgiye ihtiyacın olduğu zamanlar halbuki.. keşke anlayışlı olsa sabırlı olsa da böyle yapmasa... dua et bol bol.

o öyle dediğinde sendee " ama bende hamileyim sinirlerim yıpranıyor yoruluyorum bu konuda bana destek olmalısın" de cnım ben böyle dıyorum hemen yumuşuyor benimkide azcık keçidirrrr zor yaptırırsın bişeyi ya timsah gözyasları akıtıcaksın ya duygu sömurusu yapacaksın benimkine öyle işliyor

kızlarrr fabrikadaaa patlıcan domates biber bostanı var canımm patlıcan çekiyordu 2 gundur kopardım şimdi kızımla patlıcan yiyoruzzz

çiğ mi yiyorsunuz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…