evet çok azıcık saçı oluyo... kuyumcuda tarttırıyosun onu, onun miktarı kadar sadaka veriyosun, bebeğin adına.
canım dalanın zeytinyağlı losyonunu aldım, sabahları onu sürüyorum, hemen emiliyor çünkü. akşam da zeytinyağı acıbadem kremi karışımına devam. o hemen emilmediği için akşamları sürüyorum, kıyafet giyemiyorum hemen. bekliyorum. hergün bakıyorum hala bi çatlak bişey yok. ama 32. haftadan sonra oluyo diyolar. buarada aldım senin gönderdiğin linkten 1 tane. büyük ihtimalle bi kaç tane daha alıcam, kız kardşeimin cildi aşırı kuru, kilo alıp vermekten çok çatlağı var. eminim o da isticek
bi de canım karnından çok kasıklara doğru iyice yedir kremi. çatlaklar genelede orda ve belin arka tarafında başlıyormuş, gerilmeler oralardan oluyor çünkü.
ne ayıppppppppp... ben şifresini bile bilmiyorum eşimin
aynen öyle yapıyorum canımm dalanın losyonunun web sitesi vs var mı
surmeme ragmen oradan başladı
ne ayıbı yaa sende öğren tabiki guveniyoruzzz hissettirmeden kontrol edeceksin kuzum
gunaydııınnnn
nasılsınız canlarım burda havalar bıraz serınledı gece terlemeden uyuyabılıyorum ama ıs yerınde ogleden sonra yemegıde yeyınce mahvoluyorum gene klıma olmadıgı ıcın
bu arada kenıdmı de kötü hissediyorum psıkolojık olarak ıyı deılım sankı devam ederse depresyona gırcekmısım gıbı hıssedıyorum eşim ramazanda cok degıstı bırbırımızden hıc anlamıyoruz ıftar sahur kavgamız devam edıyo bugunde sahura kalkamadı su bayram bı gelseydı kızlar burnundan kıl aldırmıyo hıc yaa ne soylesem ters anlıyo:26:
kızlar ya gune kavgayla basladık dun market alışverışı yaptım kartımdakı puanlarla yapıcaktım soylemeyı unutmusum 20 tl dırek karttakı paradan kesılmış sabah esıme soyledım boyle boyle oldu ay sonu sasırma dıye zaten kartın toplam 200 borcu vardı 220 oldu 20 tl de puan var içinde neyse basladı bagrmaya kaynanamda bı senedır duran bes yuz tl alıcagım var onu ıste cok sıkışıcaksan dedım gene kıyametı kopardı nasıl ısterım ısteyemem bılmem ne adam evın ıhtıyacını cok goruyo anasındakı parayı ıstemıyo o para gıttı kara gurultuye helal etmıyorum bılezıgımı bozupda vermştimm
evet çok azıcık saçı oluyo... kuyumcuda tarttırıyosun onu, onun miktarı kadar sadaka veriyosun, bebeğin adına.
canım dalanın zeytinyağlı losyonunu aldım, sabahları onu sürüyorum, hemen emiliyor çünkü. akşam da zeytinyağı acıbadem kremi karışımına devam. o hemen emilmediği için akşamları sürüyorum, kıyafet giyemiyorum hemen. bekliyorum. hergün bakıyorum hala bi çatlak bişey yok. ama 32. haftadan sonra oluyo diyolar. buarada aldım senin gönderdiğin linkten 1 tane. büyük ihtimalle bi kaç tane daha alıcam, kız kardşeimin cildi aşırı kuru, kilo alıp vermekten çok çatlağı var. eminim o da isticek
bi de canım karnından çok kasıklara doğru iyice yedir kremi. çatlaklar genelede orda ve belin arka tarafında başlıyormuş, gerilmeler oralardan oluyor çünkü.
ne ayıppppppppp... ben şifresini bile bilmiyorum eşimin
gunaydııınnnn
nasılsınız canlarım burda havalar bıraz serınledı gece terlemeden uyuyabılıyorum ama ıs yerınde ogleden sonra yemegıde yeyınce mahvoluyorum gene klıma olmadıgı ıcın
bu arada kenıdmı de kötü hissediyorum psıkolojık olarak ıyı deılım sankı devam ederse depresyona gırcekmısım gıbı hıssedıyorum eşim ramazanda cok degıstı bırbırımızden hıc anlamıyoruz ıftar sahur kavgamız devam edıyo bugunde sahura kalkamadı su bayram bı gelseydı kızlar burnundan kıl aldırmıyo hıc yaa ne soylesem ters anlıyo:26:
günaydın kuzum erkencisin:)
günaydın canım Allah yardımcın olsun bugünün umarım güzel geçer:)
günaydın tatlım sen yoruyorsun kendini dikkat et uykuna falan...
günaydın canım benim rüyan hayırlara çıksın.. babana da çok geçmiş olsun olayın hikayesini de okudum Allah sorsun yapan kişiye canım...
bende diorum bazen...
günaydın canım benim yorulmuşsun kıyamam sana.. düşüncesizleşiyor insanlar bazen anlayamıyorum bu neyin nesi??
günaydın kuzum geçmiş olsun, reflün başlamış bitanem Allah yardımcımız olsun artık bunlar başlayacak...
ay bende dün eşime dedim kıvırcık saçlı bir oğlum olsun saçlarını uzatırım dedim... ama eşimde ben de düz saçlıyız.. ama 2 dede ve hala, teyze kıvırcık umarım onlara çeker uzatıcam prensimin saçlarını
bende çok beğendim ne kadar güzel kadife gibi duruyor...
günaydın canım... artık herkes düşüyor anlaşılan...
fena seniii
kızlar ya gune kavgayla basladık dun market alışverışı yaptım kartımdakı puanlarla yapıcaktım soylemeyı unutmusum 20 tl dırek karttakı paradan kesılmış sabah esıme soyledım boyle boyle oldu ay sonu sasırma dıye zaten kartın toplam 200 borcu vardı 220 oldu 20 tl de puan var içinde neyse basladı bagrmaya kaynanamda bı senedır duran bes yuz tl alıcagım var onu ıste cok sıkışıcaksan dedım gene kıyametı kopardı nasıl ısterım ısteyemem bılmem ne adam evın ıhtıyacını cok goruyo anasındakı parayı ıstemıyo o para gıttı kara gurultuye helal etmıyorum bılezıgımı bozupda vermştimm
günaydın şekercimm bugün erken geldik kızımlaaa
nasılsınız bakalım pipiloşunlaa
evde hiçbişi kalmaışş yemek sebze bugünde pazar var napsamki erken mi kaçsam işten babişimle pazaramı gitsemm:26:
of off hiç çalışasım yok uyumak istiyorummm
fenayım dimiii napimmmm o benim aşkım kocammm herseyinden haberim olmalı
ben artık yağ karışımını çok az kullanabiliyorum sıcaktan iyice yapış yapış geliyor vücuduma kremi kullanıyorum tek ama tekrar başlamam gerek..
iyiyiz teyzesi dün 9da uyumuşuz sabah zor kalktık... ben de artık zorlanıyorum işe gelirken sanırım 32den sonra devam edemeyeceğim kötü oluyorum çünkü... ol tabi bende çok kurcalarım o benimkileri bilmez de kurcalamazda ama ben bilirim ve iyi kurcalarım
evet canım bılıyorum elımden geldıgınce alttan alıyodum ama bende hamıleyım bende ondan anlayıs beklıyorum sanırım yok gecen hazırladıgım sofraya oturmadı dünde hazırlamadın dedı oynuyo mu benle anlamadım :26: dedıgın gıb ıben elımden gelenı yapayım gene kalkıp hazırlayıp yemezse yemesın dıyorum ama benımde agırıma gıdıyo ıste normaldede ınatcı ve bıraz huysuzdur ama ramazanda ıyıce cıgrından cıktı ıns duzelırgünaydın tatlım... burası hiç serinlemedi valla
canım eşin oruç, inan bu sene oruç tutmak çok ama çok zor. kimle konuşsam inancım biraz zayıf olsa hiç uğraşmam oruçla diyorlar. düşün yani. kadın yine susar, zapteder kendini ama erkekler açlığa hiç dayanamıyolar çoğu zaman. kayınbabam oruçluyken tüm çalışanlara bağırır çağırır, düşün artık.
bence eşinin açlıktan susuzluktan dolayı olan gerginliği senin psikolojini bozuyor. sen yine sakinliğini koru, alttan almaya çalış, orucunda ona yardımcı ol ve sabret. en önemlisi de sabretmek. açlıktan susuzluktan ne yaptığını, ne söylediğini bilmiyor eşin. böyle düşün.
allah allah 20 tl için bu yapılır mı ya? annesinde 500 tlsi olsun sana eve aldığın ihtiyaç için olan 20 tlnin lafını etsin... yuh... tavrını koy izin verme bu kadar sana hükmetmesine..
ben artık yağ karışımını çok az kullanabiliyorum sıcaktan iyice yapış yapış geliyor vücuduma kremi kullanıyorum tek ama tekrar başlamam gerek
günaydın canım.. böyle düşünme yoksa hakkaten bunalıma girersin at kafandan..
ben de akşamları sürüp uzanıyorum kitap okuyorum. şimdiye kadar çatlak olmadıysa ya zeytinyağından ya da benim cildimden kaynaklanıyo. bırakamam bu yüzden
canım eşin becillik etmiş, böyle bişeye bağırması çok yersiz. ilk çocuğunuz mu? belki şimdiden panik yapmıştır sorumluluğu büyüdüğü için, sana patlamıştır.
evet canım bılıyorum elımden geldıgınce alttan alıyodum ama bende hamıleyım bende ondan anlayıs beklıyorum sanırım yok gecen hazırladıgım sofraya oturmadı dünde hazırlamadın dedı oynuyo mu benle anlamadım :26: dedıgın gıb ıben elımden gelenı yapayım gene kalkıp hazırlayıp yemezse yemesın dıyorum ama benımde agırıma gıdıyo ıste normaldede ınatcı ve bıraz huysuzdur ama ramazanda ıyıce cıgrından cıktı ıns duzelır
basta düşünmüyodum alıskınım huyuna suyuna dıye ama artık kaldıramıycak duruma geldı sanırım benım sinirlerim de kafamı dagıtmam lazım haklısın canım
arcak81 canım Allah sana sabır versinnn
neden öyle yapıyor anlam veremedimm oruç bilakis sabırlı olmayı nefsine hakim olmayı öğretir insana ama bizim erkekler dahada şımarıp havalara giiriyorlar benim kociştee ufacık kızsam ama ben oruçluuym diyorrr çok kızdırıyor beniii
evet canım bılıyorum elımden geldıgınce alttan alıyodum ama bende hamıleyım bende ondan anlayıs beklıyorum sanırım yok gecen hazırladıgım sofraya oturmadı dünde hazırlamadın dedı oynuyo mu benle anlamadım :26: dedıgın gıb ıben elımden gelenı yapayım gene kalkıp hazırlayıp yemezse yemesın dıyorum ama benımde agırıma gıdıyo ıste normaldede ınatcı ve bıraz huysuzdur ama ramazanda ıyıce cıgrından cıktı ıns duzelır
amın canım saol
zor bi işi var geceleri calısıyo sabah gelıp uykusuz benı ıse cocugu krese bırakıyo sonra eve gıdıp yatıyo aksam gerı gelıyo bızı almaya 2 senedır bızı tasıyo tamam ama en ufak bıseyde de yüzüme vuruyo yaptıgı hayrın anlamı kalmıyo
dedıgın gıbı herseyde onu öne sürüyor bende dayanamıyosan tutma boyle hayır da etmez zaten dıyorum sen orasını nerden bılceksın sen de tutta görelim dıyo tövbe yaa sankı ben keyfımden tutmuyorum
o öyle dediğinde sendee " ama bende hamileyim sinirlerim yıpranıyor yoruluyorum bu konuda bana destek olmalısın" de cnım ben böyle dıyorum hemen yumuşuyor benimkide azcık keçidirrrr zor yaptırırsın bişeyi ya timsah gözyasları akıtıcaksın ya duygu sömurusu yapacaksın benimkine öyle işliyor
kızlarrr fabrikadaaa patlıcan domates biber bostanı var canımm patlıcan çekiyordu 2 gundur kopardım şimdi kızımla patlıcan yiyoruzzz
çiğ mi yiyorsunuz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?