canlarım ben biraz rahatsızım izin aldım birazdan gidicem merak etmeyin beni yarın görüşürz inşallah
kocişin maillerini face ini karıştırıyorummmm:126::126::126:
kızlar ya gune kavgayla basladık dun market alışverışı yaptım kartımdakı puanlarla yapıcaktım soylemeyı unutmusum 20 tl dırek karttakı paradan kesılmış sabah esıme soyledım boyle boyle oldu ay sonu sasırma dıye zaten kartın toplam 200 borcu vardı 220 oldu 20 tl de puan var içinde neyse basladı bagrmaya kaynanamda bı senedır duran bes yuz tl alıcagım var onu ıste cok sıkışıcaksan dedım gene kıyametı kopardı nasıl ısterım ısteyemem bılmem ne adam evın ıhtıyacını cok goruyo anasındakı parayı ıstemıyo o para gıttı kara gurultuye helal etmıyorum bılezıgımı bozupda vermştimm
günaydın kuzum erkencisin:)
günaydın canım Allah yardımcın olsun bugünün umarım güzel geçer:)
günaydın tatlım sen yoruyorsun kendini dikkat et uykuna falan...
günaydın canım benim rüyan hayırlara çıksın.. babana da çok geçmiş olsun olayın hikayesini de okudum Allah sorsun yapan kişiye canım...
bende diorum bazen...
günaydın canım benim yorulmuşsun kıyamam sana.. düşüncesizleşiyor insanlar bazen anlayamıyorum bu neyin nesi??
günaydın kuzum geçmiş olsun, reflün başlamış bitanem Allah yardımcımız olsun artık bunlar başlayacak...
ay bende dün eşime dedim kıvırcık saçlı bir oğlum olsun saçlarını uzatırım dedim... ama eşimde ben de düz saçlıyız.. ama 2 dede ve hala, teyze kıvırcık umarım onlara çeker uzatıcam prensimin saçlarını
bende çok beğendim ne kadar güzel kadife gibi duruyor...
günaydın canım... artık herkes düşüyor anlaşılan...
fena seniii
gunaydııınnnn
nasılsınız canlarım burda havalar bıraz serınledı gece terlemeden uyuyabılıyorum ama ıs yerınde ogleden sonra yemegıde yeyınce mahvoluyorum gene klıma olmadıgı ıcın
bu arada kenıdmı de kötü hissediyorum psıkolojık olarak ıyı deılım sankı devam ederse depresyona gırcekmısım gıbı hıssedıyorum eşim ramazanda cok degıstı bırbırımızden hıc anlamıyoruz ıftar sahur kavgamız devam edıyo bugunde sahura kalkamadı su bayram bı gelseydı kızlar burnundan kıl aldırmıyo hıc yaa ne soylesem ters anlıyo:26:
yok canım benımkıne ıslemıyor pek aglasamda soylesem deo öyle dediğinde sendee " ama bende hamileyim sinirlerim yıpranıyor yoruluyorum bu konuda bana destek olmalısın" de cnım ben böyle dıyorum hemen yumuşuyor benimkide azcık keçidirrrr zor yaptırırsın bişeyi ya timsah gözyasları akıtıcaksın ya duygu sömurusu yapacaksın benimkine öyle işliyor
kızlarrr fabrikadaaa patlıcan domates biber bostanı var canımm patlıcan çekiyordu 2 gundur kopardım şimdi kızımla patlıcan yiyoruzzz
canlarım ben biraz rahatsızım izin aldım birazdan gidicem merak etmeyin beni yarın görüşürz inşallah
evet canımmm ben çiğ patlıcan yeşil fasulye çiğ nohut yemeyi severim sarmanın bazı yemeklerin çiğ halini de severim
Kızlar günaydın...
İş yoğunluğundan ve işyerinin huzursuzluğundan anca girebildim topiğe nasılsınız ??
Biz iyi sayılırız.. Dün çok zor geçti bizim için... Proje teslimimiz vardı üzerimde 2 defa kurudu gömlek o derece zordu
Sizde ne var ne yok ?
Kızlar günaydın...
İş yoğunluğundan ve işyerinin huzursuzluğundan anca girebildim topiğe nasılsınız ??
Biz iyi sayılırız.. Dün çok zor geçti bizim için... Proje teslimimiz vardı üzerimde 2 defa kurudu gömlek o derece zordu
Sizde ne var ne yok ?
evet canımmm ben çiğ patlıcan yeşil fasulye çiğ nohut yemeyi severim sarmanın bazı yemeklerin çiğ halini de severim
yaramazz kızzzaynında bende yaparım kurcalamadan duramam şeytan dürtüyoo
ay canım yaa kıyamam, neden böyle yapıyor bunlar hiç anlamıyorum
günaydınn kankişimm gelmişşöptükk göbikten
ayy dimi bende kıvırcık saça bayılırımmm ama bizde düz saçlıyızz belkim acık dalgalı olur oda yeter bana
yoruldum dün bu gün dinlenicemmm kimse tutamazzz sen bile tutamazsın yıldızlar beni tutamazz
ay çok güzel ceket bayıldım resmen yok galiba kendi nerden aldıysa alalım yakışıklılara giydiririzzz, şimdiden kızlar bayılcakkkçikin ördek yavrumm benmmm
ramazan herkesi yoruyor tatlım, bizim piskolojimiz zaten iyi değill, maşllah iyi bileyizzzzz
Allah seni ya çocuğu da öyle alıştırıyor delüm benim
geçmiş olsun canım git dinlen iyice...
günaydın canım umarım bugün rahat geçer...
yok canım benımkıne ıslemıyor pek aglasamda soylesem detek carem takmamak olur ancak onu da her zaman yapamıyorum ıste
gecmıs olsun canım ıns onemlı bsıeyın yoktur:26:
yaramazz kızzzaynında bende yaparım kurcalamadan duramam şeytan dürtüyoo
ay canım yaa kıyamam, neden böyle yapıyor bunlar hiç anlamıyorum
günaydınn kankişimm gelmişşöptükk göbikten
ayy dimi bende kıvırcık saça bayılırımmm ama bizde düz saçlıyızz belkim acık dalgalı olur oda yeter bana
yoruldum dün bu gün dinlenicemmm kimse tutamazzz sen bile tutamazsın yıldızlar beni tutamazz
ay çok güzel ceket bayıldım resmen yok galiba kendi nerden aldıysa alalım yakışıklılara giydiririzzz, şimdiden kızlar bayılcakkkçikin ördek yavrumm benmmm
ramazan herkesi yoruyor tatlım, bizim piskolojimiz zaten iyi değill, maşllah iyi bileyizzzzz
kızlar meraba tekrardan az önce müsteşarlığa gittik geldik hava ısınmadan. ama yine de yapış yapışım geçmişi okudum.miraç ve arcakın eşlerinin başına vurmuş sıcaklar insanlar bizim normal olduğumuzu sanıyorlar hala ama içimizde bir insan büyüyor çeşitli duyguara sahipiz anlamıyorlar mesela ben çift cinsiyetliyimbir çocuk var içimde çocuk ruhu da taşıyorum , taşıyoruz... ağlıyoz kızıyoz bağırıyoruz vs vs hiç kimse tahamül göstermiyor bize bunu anladım ama 3 ay sonra biz bebişlere tahammül etmeliyiz ve o zamanda bizi kimse anlamıycak iyiyken sevecekler bebişleri ya ağlayınca hooop annesine ...
onları çiğ yiyince midene yanma yapmıyor mu kuzumm
pişiremiyonda ondan mı çiğ yiyon gıı
Kızlar günaydın...
Sizde ne var ne yok ?
onları çiğ yiyince midene yanma yapmıyor mu kuzumm
pişiremiyonda ondan mı çiğ yiyon gıı
günaydın canımm...
neden huzursuz canım? hayırdır??
beceriksiz o ablası yapamıyo ondan böyle seviyorum diyo
napim canımm yaa alışsınnn anasına benzesin herseyi yer o zamanbabası gibi olmasın yok onu yemem bunu etmem bunu yapammmaamm
mutlaka bir püf noktaları vardır canım yaaa :26::26: bulmak lazımmm keşkee beyin okuyabilsekdikkk tum erkeklerin okur ona göre davranırdıkk
bir film var kadınlar ne ister diyee orada adam kadınların beynini okuyordu
bendee dayaanamam kiiiii
alışsın herşeyi yesinde çiğ yemesin annişi
ayy işyerinin suyunu içemiyorum yaa sabahtan beriii 1 lt içmişim dahaaa offf
aman teyzesi kıyamazmışşşş
yok kızz ananeme çekmişim oda çiğ yer hepppinan bayılıyorumm çiğ patlıcan fasulyeye yaprak sarma harcınaaa yok canımmm yapmıyorrr
günaydın canımm...
neden huzursuz canım? hayırdır??
beceriksiz o ablası yapamıyo ondan böyle seviyorum diyo
alışsın herşeyi yesinde çiğ yemesin annişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?