2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Allah seni ya çocuğu da öyle alıştırıyor delüm benim

geçmiş olsun canım git dinlen iyice...

günaydın canım umarım bugün rahat geçer...

geçmiş olsun canm, yat dinlen emi

günaydın cici annecikk, bu aylar yorucu geçior anlamadım bende, bu gün sakin geçer inş.

sanırım bugün rahat geçecek.. Hoş eşimin inadı yüzünden işe yine 2.5 saatte geldim onun stresi beni yeterince yordu sabah sabah ama, İstanbul'a yağmur çiselediğini gördüm, rahatladım !

Ya ben mis gibi annemde kalıyorum, gelip alıp alıp eve götürüyor beni delimi ne yaa

7. aya ayak basar basmaz zaten bir düştük elden ayaktan.. Allah sonumuzu hayır etsin

ayy işyerinin suyunu içemiyorum yaa sabahtan beriii 1 lt içmişim dahaaa offf

aman teyzesi kıyamazmışşşş

ben de haberleri gördükçe işyerinden su içemez oldum yaa.. pet şişeler de zararlı.. ne içicez anlamadım

geç yolluyo canım. kampanya bittikten 7 iş günü içinden kargoya veriyolar. genelde de 7. günü buluyo bu da.

adı ne alaçam karacakaya ? ben evde erikli içiyorum

alaçam kuzum..

evet ya 7. ay oldu bizde bittik... offf 3 ay nasıl dayanılacak...

plastik içerisinde verilmesi hepten zararlı cam damacanalar olmalı ayrıcaa bakanlık her ay duzenli denetim yyapmalı analiz yapmalı veee sorun cıkanlaraa para cezası ve en az 5 ay kapatma cezası vermeli ki adam akıllı yapsınlar hayır bide arıtılan yerde analiz olmucaakkk bayilerden de su numuneleri alınmalı gunlerccee sular orada bekliyorrr

bizim maaleseff denetimimiz yokkk

bizde alaçam içiyorduk aynı firma zaten erikliyle oda güzel ama erikliyi daha begendiğimden 2 hafta once ona geçtik daha once alaçam kullanıyorduk

ben 10 gündür içemiyorum içince midem bulanıyor ya çok fena oluyorum marketten aldım suyu hayat aldım erikli kalmamıştı.. evde musluk suyu içiyorum çok daha güzel

gözünüzaydın canım
esranın dedıgı gıbı gec yolluyor snaırım bende ılk defa aldım 31temmuz-4 agustos teslım dıyor hergun bakıyorum daha kargoya verılmemıs bıle bazı sıteler hemen gonderıyor beklıycez mecburen

65 şirketten 14ü zararlı dediler 5tanesini ifşa ettiler sadece.

bu dediğin düzenlemeler olsa keşke... ne çok zararları var halbuki.

erikli istiyim dışardan dedim, adamlar bizim işyerine getirmiyolarmış

nestle erikliyi almış bu arada. bilginiz olsun.

sen ne aldın ben de o zaman aldım

evet onlarda zaten hiç duymadığımız markalar ankaranın musluk suyu analizlerini kendim gördüm genel müdür danışmanı eski patronumdu dosyasından çalmıştım oldukça iyiydi çok da lezeetli su şükür.. iş yerine de ondan getircem buranın boruları eski...

nestlenin erikliyi aldığını bilmiyordum...

aaa satın almış öyle mii su kaynagı değişmedikten sonra sorun yok ama bakalımm görücezz

yaa kredi kartı yanımdaa bişeyler alayım dedim kuzucuugumaa vip dukkana markafoni trendyol butik bebeye baktım güzel bişi yok olanlarda satılmışşş

kızlar gunaydın herkese gecelerı uyuyamıyorum ya sıcakalrdan hayalet gıbı dolanıp duruyorum evın ıcınde.

son sayfadakı konu damacana suları ben nestle kullanıyorum erıklıyle arasında fıyat farkı olmasına ragmen ıcındekı aynı su:)) afıyetle ıcebılırsınz yanı

hoşgeldin neredesin seennnn

erikli damacanası 7 tl veriyorum ben nestle nekadar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…