bende de var aynı duurm midemi bulandırıyor kendime su aldım 10 gündür oluyor uludağdan gelen bir damacana su aynı marka mı acaba?
Allah seni ya çocuğu da öyle alıştırıyor delüm benim
geçmiş olsun canım git dinlen iyice...
günaydın canım umarım bugün rahat geçer...
geçmiş olsun canm, yat dinlen emi
günaydın cici annecikk, bu aylar yorucu geçior anlamadım bende, bu gün sakin geçer inş.
ayy işyerinin suyunu içemiyorum yaa sabahtan beriii 1 lt içmişim dahaaa offf
aman teyzesi kıyamazmışşşş
vipdükkan geç mi yolluyor malzemeleri kızlar ilkkez ordan alışveriş yaptım da geçen gün bu arada babam çıkmış annem; "iyi konuştuk biraz" dedi bir de ben daha hiç krem fln almadım ama vücudum da çatlamadı ailemde çatlak yok inş bende de olmaz ama ben 80 kg dan diyete girmiştim 30 kilo vermiştim lisedeyken vücut alışık diyorlar teyzem fln
adı ne alaçam karacakaya ? ben evde erikli içiyorum
sanırım bugün rahat geçecek.. Hoş eşimin inadı yüzünden işe yine 2.5 saatte geldim onun stresi beni yeterince yordu sabah sabah ama, İstanbul'a yağmur çiselediğini gördüm, rahatladım !
Ya ben mis gibi annemde kalıyorum, gelip alıp alıp eve götürüyor beni delimi ne yaa
7. aya ayak basar basmaz zaten bir düştük elden ayaktan.. Allah sonumuzu hayır etsin
alaçam kuzum..
evet ya 7. ay oldu bizde bittik... offf 3 ay nasıl dayanılacak...
ben de haberleri gördükçe işyerinden su içemez oldum yaa.. pet şişeler de zararlı.. ne içicez anlamadım
geç yolluyo canım. kampanya bittikten 7 iş günü içinden kargoya veriyolar. genelde de 7. günü buluyo bu da.
bizde alaçam içiyorduk aynı firma zaten erikliyle oda güzel ama erikliyi daha begendiğimden 2 hafta once ona geçtik daha once alaçam kullanıyorduk
bizde alaçam içiyorduk aynı firma zaten erikliyle oda güzel ama erikliyi daha begendiğimden 2 hafta once ona geçtik daha once alaçam kullanıyorduk
vipdükkan geç mi yolluyor malzemeleri kızlar ilkkez ordan alışveriş yaptım da geçen gün bu arada babam çıkmış annem; "iyi konuştuk biraz" dedi bir de ben daha hiç krem fln almadım ama vücudum da çatlamadı ailemde çatlak yok inş bende de olmaz ama ben 80 kg dan diyete girmiştim 30 kilo vermiştim lisedeyken vücut alışık diyorlar teyzem fln
plastik içerisinde verilmesi hepten zararlı cam damacanalar olmalı ayrıcaa bakanlık her ay duzenli denetim yyapmalı analiz yapmalı veee sorun cıkanlaraa para cezası ve en az 5 ay kapatma cezası vermeli ki adam akıllı yapsınlar hayır bide arıtılan yerde analiz olmucaakkk bayilerden de su numuneleri alınmalı gunlerccee sular orada bekliyorrr
bizim maaleseff denetimimiz yokkk
gözünüzaydın canım
esranın dedıgı gıbı gec yolluyor snaırım bende ılk defa aldım 31temmuz-4 agustos teslım dıyor hergun bakıyorum daha kargoya verılmemıs bıle bazı sıteler hemen gonderıyor beklıycez mecburen
65 şirketten 14ü zararlı dediler 5tanesini ifşa ettiler sadece.
bu dediğin düzenlemeler olsa keşke... ne çok zararları var halbuki.
erikli istiyim dışardan dedim, adamlar bizim işyerine getirmiyolarmış
nestle erikliyi almış bu arada. bilginiz olsun.
65 şirketten 14ü zararlı dediler 5tanesini ifşa ettiler sadece.
bu dediğin düzenlemeler olsa keşke... ne çok zararları var halbuki.
erikli istiyim dışardan dedim, adamlar bizim işyerine getirmiyolarmış
nestle erikliyi almış bu arada. bilginiz olsun.
e-bebek ten aldığımız şirinler 5li setimiz geldiii :)
çok güzel çıktı kızlar, maluda çok güzel.
Eki Görüntüle 476026
yaa kredi kartı yanımdaa bişeyler alayım dedim kuzucuugumaa vip dukkana markafoni trendyol butik bebeye baktım güzel bişi yok olanlarda satılmışşş
kızlar gunaydın herkese gecelerı uyuyamıyorum ya sıcakalrdan hayalet gıbı dolanıp duruyorum evın ıcınde.
son sayfadakı konu damacana suları ben nestle kullanıyorum erıklıyle arasında fıyat farkı olmasına ragmen ıcındekı aynı su:)) afıyetle ıcebılırsınz yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?