evet onlarda zaten hiç duymadığımız markalar ankaranın musluk suyu analizlerini kendim gördüm genel müdür danışmanı eski patronumdu dosyasından çalmıştım oldukça iyiydi çok da lezeetli su şükür.. iş yerine de ondan getircem buranın boruları eski...
nestlenin erikliyi aldığını bilmiyordum...
aaa satın almış öyle mii su kaynagı değişmedikten sonra sorun yok ama bakalımm görücezz
yaa kredi kartı yanımdaa bişeyler alayım dedim kuzucuugumaa vip dukkana markafoni trendyol butik bebeye baktım güzel bişi yok olanlarda satılmışşş
kızlar gunaydın herkese gecelerı uyuyamıyorum ya sıcakalrdan hayalet gıbı dolanıp duruyorum evın ıcınde.
son sayfadakı konu damacana suları ben nestle kullanıyorum erıklıyle arasında fıyat farkı olmasına ragmen ıcındekı aynı su:)) afıyetle ıcebılırsınz yanı
ay çok şeker hangi bölumden aldın canımmm ne kadarraa gule gule gıysın kucuk esracık
hoşgeldin neredesin seennnn
erikli damacanası 7 tl veriyorum ben nestle nekadar ki
ben 10 gündür içemiyorum içince midem bulanıyor ya çok fena oluyorum marketten aldım suyu hayat aldım erikli kalmamıştı.. evde musluk suyu içiyorum çok daha güzel
evet onlarda zaten hiç duymadığımız markalar ankaranın musluk suyu analizlerini kendim gördüm genel müdür danışmanı eski patronumdu dosyasından çalmıştım oldukça iyiydi çok da lezeetli su şükür.. iş yerine de ondan getircem buranın boruları eski...
nestlenin erikliyi aldığını bilmiyordum...
aaa satın almış öyle mii su kaynagı değişmedikten sonra sorun yok ama bakalımm görücezz
istanbulun sularının da temiz olduğu söyleniyor ama içime sinmiyor yine de...
evet almış canım.. eşimin işyerinde de erikli vardı, nestle satın alınca, alınmamış bi daha erikli
evet satın almış canım.
yok yaa bugün ben de hiç bişi bulamadım canım. boşuna getirmişsin kartını.. ben bi lierac aldım bugün o kadargg ye bakıyorum şimdid de
günaydın canım hoşgeldin...
dün görmedin mi sen?? e-bebekte 19tlye düşmüştü bu... 1 saat içinde de kalmadı malesef.
küçük esra dedin de aklıma geldi.. eşim sareyi pek beğenmedi yaa.. ben istediğim için bişi demiyo. ama onunda içine sinsin istiyorum
erikli burda 9 tl
konuya uzak kalmış gibi görünebilirim ama nestle ile ilgili problem varmı ? ben evde onu kullanıyorum, işyerinde de erikli içiyorum ??:44::44:
ohaa 9 tl miiibayi baya kar koymuşş anlaşılannn
yaa 19 tl miiii ben neden kaçırdım yaaaa inan ağlıcam şimdiiikimler aldı buradan :26:
benimkidee serra dedim begenmedi çocuk hhaalaa isimsiz yatıyor yaa sinir oldmmmmenınde sonundaa kendi istediğimi koyucam gorucekkk
gittgidiyor.com da arama tuşuna bebek yazın ilk önce çıkardıgı şişme bebekkmillet sapıtmış iyiceee
2 tlsi de ulaşım finansmanı heralde
ben aldımmm.. sanırım lavinya da alıcaktı ama 29tl ye çıkmıştı
lina ya ne oldu ki????
canım sen bursadasın ondan ucuz ıcıyosun burda erıklı 9 tl nestle 7.300
evet dgrudur canım bursadayız ya ondan herhalde
alaçam 4.5 TL burda ankarada ne kadar lavinyam
bıkac sayfa daha gerı gıttım kızlar ben gunde 1 lt bıle su ıcmıyorum ama bebegımın suyu her kontrolde normal cıkıyor nasıl olsa normal dıe cok su ıcmıyorum bısı olmaz heralde dımı ya
kocıslerden konu acılmıs onlar bızım kadar ınce dusunemıyolar ya bız kavga ederken o 1 söluyosa ben 10 söluyorum bagrıs cıgrıs 10 dk sonra gecıyo ıkımızde de bısı kalmıyo.bıde kusen kocalar var ya ıste onlar cok kötu.ınsana kendısını daha da kötu hıssettırıyor.ben benımkıne desemkı benle ılgılenmıyosun sevdıgını bellı etmıyosun vs desem o bana derkı her ıstedıgını yapıyorum ne dedın de yapmadım der gercekten de öle.ama bılmıyokı adam her ıstedıgımı yapmak demek ılgılı oldugu anlamına gelmıyo
esracımın zıbın takımına bende bayıldım
burdan duymustum da ınternetten baktım h&m dıe magazanın sıtesıne cok guzel pantolonlar kazaklar var erkek bebeklerı ıcın kotlar 25 tl felanmıs genelde 40 tl felan göruyodum o tarz kotları ama malesef anadolu yakasında yok o magazanın onlıne satısı da yok karsıya gecersem mutlaka ugrıcam gecmısı okumaya devm edıyrum
kuzeniminnn sevgilisi var izmirde onun köpeğinin adı linaymışş efendimm ananem beni tembihliyor lina koymaa söyluyorum herkesten farklı bir yorum gııcık oldum isim konusunda kendi ailemede kocamadaa herkeseee
canım herkesin farklı.. bi arkadaşım 3-4 litre su içtiği halde suyun az diyodu doktoru.. büyneye bağlı sanırım.
sağol canım, ben de bayıldım
hm nin en güzel en dolu mağazası forum istanbulda,aklında bulunsun kuzumm.
offf o ne yaaaaa...
MERWECİK-20 nerelerdesiiiiinnnnnn bu ara biziii çok ama çook boşladınnn biliyorsun değil miiiii
kuzeniminnn sevgilisi var izmirde onun köpeğinin adı linaymışş efendimm ananem beni tembihliyor lina koymaa söyluyorum herkesten farklı bir yorum gııcık oldum isim konusunda kendi ailemede kocamadaa herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?