2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

istanbulun sularının da temiz olduğu söyleniyor ama içime sinmiyor yine de...
evet almış canım.. eşimin işyerinde de erikli vardı, nestle satın alınca, alınmamış bi daha erikli

aaa satın almış öyle mii su kaynagı değişmedikten sonra sorun yok ama bakalımm görücezz

evet satın almış canım.

yaa kredi kartı yanımdaa bişeyler alayım dedim kuzucuugumaa vip dukkana markafoni trendyol butik bebeye baktım güzel bişi yok olanlarda satılmışşş

yok yaa bugün ben de hiç bişi bulamadım canım. boşuna getirmişsin kartını.. ben bi lierac aldım bugün o kadar gg ye bakıyorum şimdid de

günaydın canım hoşgeldin...

ay çok şeker hangi bölumden aldın canımmm ne kadarraa gule gule gıysın kucuk esracık

dün görmedin mi sen?? e-bebekte 19tlye düşmüştü bu... 1 saat içinde de kalmadı malesef.

küçük esra dedin de aklıma geldi.. eşim sareyi pek beğenmedi yaa.. ben istediğim için bişi demiyo. ama onunda içine sinsin istiyorum

hoşgeldin neredesin seennnn

erikli damacanası 7 tl veriyorum ben nestle nekadar ki

erikli burda 9 tl

ben 10 gündür içemiyorum içince midem bulanıyor ya çok fena oluyorum marketten aldım suyu hayat aldım erikli kalmamıştı.. evde musluk suyu içiyorum çok daha güzel

aaa satın almış öyle mii su kaynagı değişmedikten sonra sorun yok ama bakalımm görücezz

konuya uzak kalmış gibi görünebilirim ama nestle ile ilgili problem varmı ? ben evde onu kullanıyorum, işyerinde de erikli içiyorum ??:44::44:

ohaa 9 tl miii bayi baya kar koymuşş anlaşılannn

yaa 19 tl miiii ben neden kaçırdım yaaaa inan ağlıcam şimdiii kimler aldı buradan :26:

benimkidee serra dedim begenmedi çocuk hhaalaa isimsiz yatıyor yaa sinir oldmmmm enınde sonundaa kendi istediğimi koyucam gorucekkk

konuya uzak kalmış gibi görünebilirim ama nestle ile ilgili problem varmı ? ben evde onu kullanıyorum, işyerinde de erikli içiyorum ??:44::44:

yok kuzum ben fransız markası olduğundan çok taraftar değildim ama illa almam diye bir tavrım yok .. yine de dikkat ediyorum

2 tlsi de ulaşım finansmanı heralde

ben aldımmm.. sanırım lavinya da alıcaktı ama 29tl ye çıkmıştı

lina ya ne oldu ki????

bıkac sayfa daha gerı gıttım kızlar ben gunde 1 lt bıle su ıcmıyorum ama bebegımın suyu her kontrolde normal cıkıyor nasıl olsa normal dıe cok su ıcmıyorum bısı olmaz heralde dımı ya

kocıslerden konu acılmıs onlar bızım kadar ınce dusunemıyolar ya bız kavga ederken o 1 söluyosa ben 10 söluyorum bagrıs cıgrıs 10 dk sonra gecıyo ıkımızde de bısı kalmıyo.bıde kusen kocalar var ya ıste onlar cok kötu.ınsana kendısını daha da kötu hıssettırıyor.ben benımkıne desemkı benle ılgılenmıyosun sevdıgını bellı etmıyosun vs desem o bana derkı her ıstedıgını yapıyorum ne dedın de yapmadım der gercekten de öle.ama bılmıyokı adam her ıstedıgımı yapmak demek ılgılı oldugu anlamına gelmıyo

esracımın zıbın takımına bende bayıldım

burdan duymustum da ınternetten baktım h&m dıe magazanın sıtesıne cok guzel pantolonlar kazaklar var erkek bebeklerı ıcın kotlar 25 tl felanmıs genelde 40 tl felan göruyodum o tarz kotları ama malesef anadolu yakasında yok o magazanın onlıne satısı da yok karsıya gecersem mutlaka ugrıcam gecmısı okumaya devm edıyrum

2 tlsi de ulaşım finansmanı heralde

ben aldımmm.. sanırım lavinya da alıcaktı ama 29tl ye çıkmıştı

lina ya ne oldu ki????

kuzeniminnn sevgilisi var izmirde onun köpeğinin adı linaymışş efendimm ananem beni tembihliyor lina koymaa söyluyorum herkesten farklı bir yorum gııcık oldum isim konusunda kendi ailemede kocamadaa herkeseee

iş yeri hayat kullanıyo evde damacana kullanmıyoruz 1,5 /0,5 /5 lt kullan at şişeler kullanıyoruz daha kullanışlı geliyo bana arcaaak ne aldın ben taşıma çantası yorgan battaniye ve bir takım aldım oğluşuma :)) vipdükkandan

Son düzenleme:

canım herkesin farklı.. bi arkadaşım 3-4 litre su içtiği halde suyun az diyodu doktoru.. büyneye bağlı sanırım.

sağol canım, ben de bayıldım

hm nin en güzel en dolu mağazası forum istanbulda,aklında bulunsun kuzumm.

kuzeniminnn sevgilisi var izmirde onun köpeğinin adı linaymışş efendimm ananem beni tembihliyor lina koymaa söyluyorum herkesten farklı bir yorum gııcık oldum isim konusunda kendi ailemede kocamadaa herkeseee

offf o ne yaaaaa...

lavinyam boşver yorulma kuzum

zaten guzel bir isim buldugumda nasılmış demicem kocamda dahil kafam attı yaaa agzı olan konusuyorrr

MERWECİK-20 nerelerdesiiiiinnnnnn bu ara biziii çok ama çook boşladınnn biliyorsun değil miiiii

kız burdayım böle buyuk harflerle desıfre etme benı:))) uyku duzenım sıcaklar v.s canım hıcbısı yapmak ıstemıyo bıde ramazan ya yemek v.s onlarla ugrasıyorum ah ah ısım hıc btmıyo:))

Güzel dini isimlerin hayvanlara konması günahmış çok. Bumarada size bişey diycem benim koca bir anahtarlığım vardı üniverstedeyken fare şeklinde oyuncak bişeydi adını ramazan koydum. Soranlara bunun adı ranazan ev arkadaşım ve hiç kavga etmiyoruz derdim bi hocam kızmıştı hatta fareye ramazan ismiverilir mi diye meğer babasının adıymış ramazan. Yıllar sonra bir ev ve hayat arkadaşımın adı da ramazan oldu içimedoğmuş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…