2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tşkr ederım esracımm forum ıstanbul yazdım bunu

zaten guzel bir isim buldugumda nasılmış demicem kocamda dahil kafam attı yaaa agzı olan konusuyorrr

seninki konuşuyo benimki susuyo...

hani bana güzel bi isim bulsa söylese sorun yok... ilayda dedi geçen, o ne ya dedim fidayda gibi ondan beri bişi demiyo garibim

tam isim koymussun sendeee bencede konulmamalı yaratılmışların en ustunu insandır tabi bunu koruyabildiğimiz sürece

şimdi aklıma geldi serra ismi neden olmazmış efendimmm kocammm semrayla karıstırırlar olmaz dedii ba ba bakkksennnnn

sen ne aldın ben de o zaman aldım
canım aslında koymustum cıcıler bolumune ama sılındı o zaman bakımdan dolayı
bunlar canım bıde oglusuma atlet kılot takımı aldım
e-bebek ten aldığımız şirinler 5li setimiz geldiii :)

çok güzel çıktı kızlar, maluda çok güzel.

Eki Görüntüle 476026
gule gule gıysın kızcen canım eee sımdı nolcak ısmı degıstrıcek mısın:26:
hoşgeldin neredesin seennnn

erikli damacanası 7 tl veriyorum ben nestle nekadar ki

anaam ankaradada 9 lıra erıklı bızım ısyerıde erıklı evde bızde yarım ,1,5 ve 5 lıtrelık alıyoruz 5 lıklerı damacanaya bosaltıyodum ama sabah pompalar cok zararlı mıkrop tasıyo dedı uzman bundan sona dırek surahı kullanıcam

Eklentiler

• $battaniye.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $cerceve.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $eldiven.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 41
Söz verdiğim gibi bazı resimleri çektim kızlar... Hepsi değil ama büyük çoğunluğu bunlardan oluşuyor oğlumun cicileri..

hani bana güzel bi isim bulsa söylese sorun yok... ilayda dedi geçen, o ne ya dedim fidayda gibi ondan beri bişi demiyo garibim

kocıslere laf soyluyonuz da sız de onların onerdıklerıne kulp buluyonuz bence ılayda güzel canım

merhabalr cnm benım coook teşekkur ederım tatlım benım ya tulum cok rahat oluyo ttalım benım belı falan acılmıyo bıde kuulme olayı gercekten bebekelr öle cabuk buyuyo ı ayaklı ayaklıda olsa bu sefer boyu kısalıyo yada enden dargelıyo anlayacagın her şartta hemencık eskımeden cıcışler kalkıcak
eldıven olayıda tatlım ben takmay duşunmuuyorum zaten dr lar pek uygun bulmuyo takımda verdıler ayrıyeten almıcam
ışte onları gıyıcegı gunun hayalıyle yaşamaktayız...

ayyy fidayda alemsin kız... napsın hoşuna gitmiş çocuğun

çok güzeller maşallah ben de çekecem daha değil mi ne uyuzum yaw:S gerçi bu hafta köydeydim akşamları da halim omuyor... bu hafta çekcem söz

şimdi aklıma geldi serra ismi neden olmazmış efendimmm kocammm semrayla karıstırırlar olmaz dedii ba ba bakkksennnnn

ben de serra demiştim o na o ne öyle domates serası gibi demişti

gule gule gıysın kızcen canım eee sımdı nolcak ısmı degıstrıcek mısın:26:

sağol canımm. yok şuanda değiştirmeyi düşünmüyorum. öyle bi teklifi de yok zaten.. zaman geçsin bakalım.. alışır umarım

ooohhh maşallahh ne çok şey almışsınız.. ama dikkat ettim de hep kullanışlı şeyler almışsın canım. mantıklı alışveriş yapmışsın

kocıslere laf soyluyonuz da sız de onların onerdıklerıne kulp buluyonuz bence ılayda güzel canım

yok yaa ben sevmiyorum ilayda aleyna alara melisa falan..

hayat bna guzel merhaba cn m benım o takımı ben gecen hafta sanırım c&a dan aldım cok tatlı dımı

Bizde senin gibi yapiyoruz dolap şişelerle dolu damacana da pompada zor 1,5 şişe en rahatı fiyat farkı çok yok bimde 5 lt alsan da 1,5 da alsan 40 kuruş oynuyo walla

sağol tatlım... Panço havlusu nasıl ? onu alırken çok güldüm yaa.Her gördüğüm de de gülüyorum
Bir iki örme şeyi daha vardı ama ananesinde şimdilik patikleride ananesinde, montu var birde onu çekmemişim onuda çeker koyarım

hee birde o iç body ve pijama takımları e-bebekte 3'lü satlıyor.. Sanırım 20 TL gibi bir fiyatı vardı 3 tanesinin... Haberiniz olsun 34:

günaydın canlar....

bugun güzel uyudum...

bi güzel de keselendim...ohh...

inşallah bugun terlemeden geçer....

ne var ne yok geçmişe bakamadım öğlene kadar var mı bi değişiklik?

ciciler alan var mı bugün?

ben sabah vipe baktım bişey bulamadım sonra gitim yattım...

esımde sera gıbı dıyo ama koyma dıyemıyo bend edıyorum her ısme bı kulp bulunur bundan cok ıcıme sınen ısım olmadı dıyorum bısey dıyemıyo hak bu sefer bende ya
Bizde senin gibi yapiyoruz dolap şişelerle dolu damacana da pompada zor 1,5 şişe en rahatı fiyat farkı çok yok bimde 5 lt alsan da 1,5 da alsan 40 kuruş oynuyo walla
oglana 0.33 luk alıyo esım bana ıs yerı ıcın 0.5 kendıne 1.5 luk eve de 5 lt lık
gımatta gorss marketler var sureklı gıttıgımız yerden alıyoruz uygun oluyo bu sefer aytaç aldık mesela

kaju canım oğluşun güle güle giysin sağlıkla önlüklerin çok tatlı....

rsimlere bakarken oğlan dedim sonra pembe benim haklarımı gördüm bı daha baktım....

kız sandım kız olup çok sade alanlarda varmış dedim....ne safım ya...

c&a dan neyi aldın..?

kızlar dün akşam kocişle sahile gittik...oturduk dalgaların sesini dinleye dinleye yürüdük çok iyi geldi...

su sesi terapi görevi görüyo unutmayın...osmanlıdada avrupada da kullanılan bi yöntem...

sahilden sonra oğlumda sanki rahatladı gibi hissettim...

imkanınız varsa bol bol duş alın,fıskıye ,sahil ne bulursanız gidip suyun sesini dinleyin...acaip huzur veriyo...

süperrr :):):)
koy bakalımmm :)

hee birde o iç body ve pijama takımları e-bebekte 3'lü satlıyor.. Sanırım 20 TL gibi bir fiyatı vardı 3 tanesinin... Haberiniz olsun 34:

canım linkini gönderseneeee

oohh saatler olsun canım. bugün bişi yok nette pek :)

benimki de serrayı beğenmedi ama sare ye bişi diyemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…