canım herkesin farklı.. bi arkadaşım 3-4 litre su içtiği halde suyun az diyodu doktoru.. büyneye bağlı sanırım.
sağol canım, ben de bayıldım
hm nin en güzel en dolu mağazası forum istanbulda,aklında bulunsun kuzumm.
offf o ne yaaaaa...
zaten guzel bir isim buldugumda nasılmış demicem kocamda dahil kafam attı yaaa agzı olan konusuyorrr
Güzel dini isimlerin hayvanlara konması günahmış çok. Bumarada size bişey diycem benim koca bir anahtarlığım vardı üniverstedeyken fare şeklinde oyuncak bişeydi adını ramazan koydum. Soranlara bunun adı ranazan ev arkadaşım ve hiç kavga etmiyoruz derdim bi hocam kızmıştı hatta fareye ramazan ismiverilir mi diye meğer babasının adıymış ramazan. Yıllar sonra bir ev ve hayat arkadaşımın adı da ramazan oldu içimedoğmuş galiba
canım aslında koymustum cıcıler bolumune ama sılındı o zaman bakımdan dolayısen ne aldın ben de o zaman aldım
gule gule gıysın kızcen canım eee sımdı nolcak ısmı degıstrıcek mısın:26:e-bebek ten aldığımız şirinler 5li setimiz geldiii :)
çok güzel çıktı kızlar, maluda çok güzel.
Eki Görüntüle 476026
hoşgeldin neredesin seennnn
erikli damacanası 7 tl veriyorum ben nestle nekadar ki
seninki konuşuyo benimki susuyo...
hani bana güzel bi isim bulsa söylese sorun yok... ilayda dedi geçen, o ne ya dedim fidayda gibiondan beri bişi demiyo garibim
hani bana güzel bi isim bulsa söylese sorun yok... ilayda dedi geçen, o ne ya dedim fidayda gibiondan beri bişi demiyo garibim
güle güle giysin canım...
yalnız kızlar ayaklı tulumlar heemncecik küçük geliyomuş bebepğe ayakalrını kastırınca giyemiyo...aklınızda bulunsun tulum alırken ayaklıdan çok paçalı alın...
eltim nasıl güzel tulumu ılk giydrimesiyle çıkarması bir oldu...
bide eldiveni ellerinden çabuk çıkarırlar gibime geliyo ...aslında eldivenli üstler var ...kol kısmında kat yerı var çocugun elini sokuyosun....ondan almak daha mantıklı...ben daha ondan hiç almadım ama cazip bence....
Söz verdiğim gibi bazı resimleri çektim kızlar... Hepsi değil ama büyük çoğunluğu bunlardan oluşuyor oğlumun cicileri..
Eki Görüntüle 476044 Eki Görüntüle 476045 Eki Görüntüle 476046 Eki Görüntüle 476047 Eki Görüntüle 476052 Eki Görüntüle 476049 Eki Görüntüle 476050 Eki Görüntüle 476051 Eki Görüntüle 476053
şimdi aklıma geldi serra ismi neden olmazmış efendimmm kocammm semrayla karıstırırlar olmaz dedii ba ba bakkksennnnn
gule gule gıysın kızcen canım eee sımdı nolcak ısmı degıstrıcek mısın:26:
Söz verdiğim gibi bazı resimleri çektim kızlar... Hepsi değil ama büyük çoğunluğu bunlardan oluşuyor oğlumun cicileri..
Eki Görüntüle 476044 Eki Görüntüle 476045 Eki Görüntüle 476046 Eki Görüntüle 476047 Eki Görüntüle 476052 Eki Görüntüle 476049 Eki Görüntüle 476050 Eki Görüntüle 476051 Eki Görüntüle 476053
kocıslere laf soyluyonuz da sız de onların onerdıklerıne kulp buluyonuz bence ılayda güzel canım
canım aslında koymustum cıcıler bolumune ama sılındı o zaman bakımdan dolayı
bunlar canım bıde oglusuma atlet kılot takımı aldım
gule gule gıysın kızcen canım eee sımdı nolcak ısmı degıstrıcek mısın:26:
anaam ankaradada 9 lıra erıklı bızım ısyerıde erıklı evde bızde yarım ,1,5 ve 5 lıtrelık alıyoruz 5 lıklerı damacanaya bosaltıyodum ama sabah pompalar cok zararlı mıkrop tasıyo dedı uzman bundan sona dırek surahı kullanıcam
ben de serra demiştim o na o ne öyle domates serası gibi demişti
sağol canımm. yok şuanda değiştirmeyi düşünmüyorum. öyle bi teklifi de yok zaten.. zaman geçsin bakalım.. alışır umarım
ooohhh maşallahh ne çok şey almışsınız.. ama dikkat ettim de hep kullanışlı şeyler almışsın canım. mantıklı alışveriş yapmışsın
yok yaa ben sevmiyorum ilayda aleyna alara melisa falan..
esımde sera gıbı dıyo ama koyma dıyemıyo bend edıyorum her ısme bı kulp bulunur bundan cok ıcıme sınen ısım olmadı dıyorum bısey dıyemıyo hak bu sefer bende yaben de serra demiştim o na o ne öyle domates serası gibi demişti
sağol canımm. yok şuanda değiştirmeyi düşünmüyorum. öyle bi teklifi de yok zaten.. zaman geçsin bakalım.. alışır umarım
ooohhh maşallahh ne çok şey almışsınız.. ama dikkat ettim de hep kullanışlı şeyler almışsın canım. mantıklı alışveriş yapmışsın
yok yaa ben sevmiyorum ilayda aleyna alara melisa falan..
Bizde senin gibi yapiyoruz dolap şişelerle dolu damacana da pompada zor 1,5 şişe en rahatı fiyat farkı çok yok bimde 5 lt alsan da 1,5 da alsan 40 kuruş oynuyo walla
sağol tatlım... Panço havlusu nasıl ? onu alırken çok güldüm yaa.Her gördüğüm de de gülüyorum
Bir iki örme şeyi daha vardı ama ananesinde şimdilik patikleride ananesinde, montu var birde onu çekmemişim onuda çeker koyarım
hee birde o iç body ve pijama takımları e-bebekte 3'lü satlıyor.. Sanırım 20 TL gibi bir fiyatı vardı 3 tanesinin... Haberiniz olsun34:
günaydın canlar....
bugun güzel uyudum...
bi güzel de keselendim...ohh...
inşallah bugun terlemeden geçer....
ne var ne yok geçmişe bakamadım öğlene kadar var mı bi değişiklik?
ciciler alan var mı bugün?
ben sabah vipe baktım bişey bulamadım sonra gitim yattım...
esımde sera gıbı dıyo ama koyma dıyemıyo bend edıyorum her ısme bı kulp bulunur bundan cok ıcıme sınen ısım olmadı dıyorum bısey dıyemıyo hak bu sefer bende ya
oglana 0.33 luk alıyo esım bana ıs yerı ıcın 0.5 kendıne 1.5 luk eve de 5 lt lık
gımatta gorss marketler var sureklı gıttıgımız yerden alıyoruz uygun oluyo bu sefer aytaç aldık mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?