2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
süperrr :):):)
koy bakalımmm :)

canım linkini gönderseneeee

oohh saatler olsun canım. bugün bişi yok nette pek :)

benimki de serrayı beğenmedi ama sare ye bişi diyemiyo

link yok tatlım.. Gidiyorsun e-bebek mağazasına beğeniyorsun alıyorsun..
Kızlar için daha çok çeşit var ayrıca tavsiye ederim.

kızlar cıcışlerın oldugu bölume kızıdan kalma bı kaç kıyefet koydum ortak renk sızcede erkege uyarmı
kalanlar kızımdan hep pembelı bana yardım edersenız coooooooook sevınırım

canım o ilk aldığım kıyafetti o zamanlar kız bekliyorduk.. Sonra değiştirmedim.. Onun kısmeti oymuş..

ben geldimmmmnasılsınız bakımm
anacım ben ne uyumuşum ancak uyanabildim akşam iftara yarım saat kala eşimin dayısı bize gelin diye aradı bizde araba yok ki dedik ben geliyorum çıkın dedi çıkış o çıkış sahur yemeğini yedik öyle geldik sabah ezanına 15 dk vardı geldiğimizdeher gittiğimiz yerde böyle kalırsak işimiz var bizim

merhaba cnm beım oh ıyı yapmuışınız cnm benım guzel gecmışır cok severım gece sohpetlerını

merhaba cnm beım oh ıyı yapmuışınız cnm benım guzel gecmışır cok severım gece sohpetlerını
evet canım nasıl güzel geçti eşimin dayısının göbeği ile benim göbeği yarıstırdı eşim gece boyunca dayımız iftardan bir başlıyor yemeye ağızları hiç boş kalmıyor eşim soruyor dayı ne gelecek başka diyebende dedim az sonrada dayım mazlumu isteyecek diyeama herkes koptu gülmekten güzel geceydi baya eğlendik yani...

moonsunn cnm nasıl bol kalorılı şeyer yedınmı barı böle kg yapacak cınsten
cnm senın adın aysunmu

bizim yerimizede uyumuşsun ohh sefan olsun
Ne güzel gezmişsiniz canım.. Biz evde işe işten eve ramazan diye iyice tıkıldık eve

link yok tatlım.. Gidiyorsun e-bebek mağazasına beğeniyorsun alıyorsun..
Kızlar için daha çok çeşit var ayrıca tavsiye ederim.

e-bebek in sitesi de var ya canım. orda var mı diye sordum.
mağazadan almak çok daha güzel ama, oturduğun yerden almak çok pratik

kızlar cıcışlerın oldugu bölume kızıdan kalma bı kaç kıyefet koydum ortak renk sızcede erkege uyarmı
kalanlar kızımdan hep pembelı bana yardım edersenız coooooooook sevınırım

bakıyorum hemen canımm.

hhuhuuuuuuu biz geldik

bir yemeğe kaçtık kaybolmuşsunuz

biz de gittik geldik. bol karbonhidratlı bir menü vardı önümde malesef :26:
akşamada arkadaşlarla dışarda iftara gidicez, bu demek oluyo ki yarın sabah tartılmıcam

haha ne kadar guzel cnm ya aile sohpetlerı cnm yengede mı gebe yoksam gebe modelı bı göbekımı var
oh hızmette sınırsızmış senın dayının eşide gencmı bızım 4 yaş var aramızda çok ıyı anlaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…