saol canım.....süperrr :):):)
koy bakalımmm :)
canım linkini gönderseneeee
oohh saatler olsun canım. bugün bişi yok nette pek :)
benimki de serrayı beğenmedi ama sare ye bişi diyemiyo
süperrr :):):)
koy bakalımmm :)
canım linkini gönderseneeee
oohh saatler olsun canım. bugün bişi yok nette pek :)
benimki de serrayı beğenmedi ama sare ye bişi diyemiyo
hee birde o iç body ve pijama takımları e-bebekte 3'lü satlıyor.. Sanırım 20 TL gibi bir fiyatı vardı 3 tanesinin... Haberiniz olsun34:
kaju canım oğluşun güle güle giysin sağlıkla önlüklerin çok tatlı....
Rsimlere bakarken oğlan dedim sonra pembe benim haklarımı gördüm bı daha baktım....
Kız sandım kız olup çok sade alanlarda varmış dedim....ne safım ya...
C&a dan neyi aldın..?
calimarolu havlu bornoza bayıldım nerden kaça aldın
Söz verdiğim gibi bazı resimleri çektim kızlar... Hepsi değil ama büyük çoğunluğu bunlardan oluşuyor oğlumun cicileri..
Eki Görüntüle 476044 Eki Görüntüle 476045 Eki Görüntüle 476046 Eki Görüntüle 476047 Eki Görüntüle 476052 Eki Görüntüle 476049 Eki Görüntüle 476050 Eki Görüntüle 476051 Eki Görüntüle 476053
hhuhuuuuuuu biz geldik
bir yemeğe kaçtık kaybolmuşsunuz
ben geldimmmmnasılsınız bakımm
anacım ben ne uyumuşum ancak uyanabildim akşam iftara yarım saat kala eşimin dayısı bize gelin diye aradı bizde araba yok ki dedik ben geliyorum çıkın dedi çıkış o çıkış sahur yemeğini yedik öyle geldik sabah ezanına 15 dk vardı geldiğimizdeher gittiğimiz yerde böyle kalırsak işimiz var bizim
evet canım nasıl güzel geçti eşimin dayısının göbeği ile benim göbeği yarıstırdı eşim gece boyuncamerhaba cnm beım oh ıyı yapmuışınız cnm benım guzel gecmışır cok severım gece sohpetlerını
oooooo yarasın benım arkadaşıma kan olsun can olsun bol bol kg olsun
ben geldimmmmnasılsınız bakımm
anacım ben ne uyumuşum ancak uyanabildim akşam iftara yarım saat kala eşimin dayısı bize gelin diye aradı bizde araba yok ki dedik ben geliyorum çıkın dedi çıkış o çıkış sahur yemeğini yedik öyle geldik sabah ezanına 15 dk vardı geldiğimizdeher gittiğimiz yerde böyle kalırsak işimiz var bizim
link yok tatlım.. Gidiyorsun e-bebek mağazasına beğeniyorsun alıyorsun..
Kızlar için daha çok çeşit var ayrıca tavsiye ederim.
kızlar cıcışlerın oldugu bölume kızıdan kalma bı kaç kıyefet koydum ortak renk sızcede erkege uyarmı
kalanlar kızımdan hep pembelı bana yardım edersenız coooooooook sevınırım
hhuhuuuuuuu biz geldik
bir yemeğe kaçtık kaybolmuşsunuz
evet canım nasıl güzel geçti eşimin dayısının göbeği ile benim göbeği yarıstırdı eşim gece boyuncadayımız iftardan bir başlıyor yemeye ağızları hiç boş kalmıyor eşim soruyor dayı ne gelecek başka diye bende dedim az sonrada dayım mazlumu isteyecek diye ama herkes koptu gülmekten güzel geceydi baya eğlendik yani...
moonsunn cnm nasıl bol kalorılı şeyer yedınmı barı böle kg yapacak cınsten
cnm senın adın aysunmu
hoşbuldum şekerimmm
gıcıkkk yarenimde burdaymışşşş
ohh sanadaaa olsun kuzummmmmm
bulemsum hoşgeldinnn
kaju fıstıgım kıyafetler pek hoş pek cici gule gule giysin beyimizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?