e-bebek in sitesi de var ya canım. orda var mı diye sordum.
mağazadan almak çok daha güzel ama, oturduğun yerden almak çok pratik
bakıyorum hemen canımm.
biz de gittik geldik. bol karbonhidratlı bir menü vardı önümde malesef :26:
akşamada arkadaşlarla dışarda iftara gidicez, bu demek oluyo ki yarın sabah tartılmıcam
ben geldimmmmnasılsınız bakımm
anacım ben ne uyumuşum ancak uyanabildim akşam iftara yarım saat kala eşimin dayısı bize gelin diye aradı bizde araba yok ki dedik ben geliyorum çıkın dedi çıkış o çıkış sahur yemeğini yedik öyle geldik sabah ezanına 15 dk vardı geldiğimizdeher gittiğimiz yerde böyle kalırsak işimiz var bizim
safran pilavı
1 kase çorba
2 dilim ekmek
patlıcanlı köfte yedim olmuş muuu
yesss senin adın neydi kuzummm :26:
safran pilavı
1 kase çorba
2 dilim ekmek
patlıcanlı köfte yedim olmuş muuu
yesss senin adın neydi kuzummm :26:
oh yarasın yarasın menulerde benden yana ıfar menulerıde bol etlı pılavlı falan olur şimdi dicem ama
anaaaaaaaaaa bende ıftara gıdıcem akşama puffff ananemde ne yedırır şimdi bana ye yavrum sen ıkı canlısın sen ye kı bebgınde beslensın flan fılon olmadı bak şimdi
bugün diyeti bozduk topikçe demek
e-bebek in sitesi de var ya canım. orda var mı diye sordum.
mağazadan almak çok daha güzel ama, oturduğun yerden almak çok pratik
bakıyorum hemen canımm.
biz de gittik geldik. bol karbonhidratlı bir menü vardı önümde malesef :26:
akşamada arkadaşlarla dışarda iftara gidicez, bu demek oluyo ki yarın sabah tartılmıcam
hoşgeldin canımm...ohh ne güzel uyudun valla... uzanabilsem yeterdi bana
menüleri burda paylaşmıyorussssssss
valla ramazan girdi gireli bizde evde kalmıyoruz canım sürekli bir yerlerdeyiz normalde böyle olmazdı ama bu sene böyle oldubizim yerimizede uyumuşsun ohh sefan olsun
Ne güzel gezmişsiniz canım.. Biz evde işe işten eve ramazan diye iyice tıkıldık eve
eşimle dayısının arasında 5 yaş var canım yaşıtız yani ve eşimi çok sever hem yengesi hem dayısı diğer yeğenlerini eşim kadar aramaz sormaz anlayacağın bizde güzel anlaşıyoruzhaha ne kadar guzel cnm ya aile sohpetlerı cnm yengede mı gebe yoksam gebe modelı bı göbekımı var
oh hızmette sınırsızmış senın dayının eşide gencmı bızım 4 yaş var aramızda çok ıyı anlaşıyoruz
hoşbuldum canım bugun topikçe uykusuzluk çeken kişi çokmuş sanırımhoşgeldin canımm...ohh ne güzel uyudun valla... uzanabilsem yeterdi bana
hoşgeldin canımm...ohh ne güzel uyudun valla... uzanabilsem yeterdi bana
haha ooooooooo kalorı kaynagı mubarek o patlıcanlarda coz coz yagda kızarmıştır fıyet ola
cnm benım balamın adı aysun ondan sevmıışım demekkı senı
bende songul yanı anlamı ıstenmeyen son cocuk hahaha
cısssssyaren birden sorunca dedim üstad hep onun suçuuu
olabülüüürrrbizi sevmeyen varmıdırkii esrammmm
ohh yaramıştır çekme böreklerrr
haha ben katıl zanlısı
ayy burada diğer renkleri var sarıyla beyaz güzelmiş
SUNNY BABY AKL MN COOPER-uzaktan kumandal | Cuma Pazarlama | 11 Yldr Gvenilir Alveri Burada! | 0212 446 76 60
ahah bugun olsa ıyı akşam ıftardan sonra bı arkadaşıma gıttım annesı ben sevıyorum dıe cekme börek yapmış benn 3 tabak yedım çok lazımdı ya ama cok guzeldı dayanamadım bıde kapasıtem olmadıgından yapmaya degerlendırdım
ohh afiyet olsunn yaramasın yarene yarasın
aa esracım öle deme belkı arkadaşlarının yedıgı kalorılı yemeklerden mutlu olan gıcık ınsanlar var bence paylaşıma devam
yaşaısın kötuluk
kızlar şu oyun halısını begenıyodum da israilmalı olduğunu öğrenince bu markadan soğudum....
Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı - e-bebek.com
bide oğlum 2 yaşına gelsin şu mini cooperi alıcaz inş...rabbim o günleri hayırlıısyla göstersin sağlıkla inşallah....
bunun beyaz rengini gördüm göksu parkında çok güzeldi ..
Sunny Baby Mini Cooper Akülü Araba (6V)(Kumandalı) 225736 : Anne & Bebek & Çocuk : Akülü ve Elektirikli Araçlar : Sunny Baby
cısssssyaren birden sorunca dedim üstad hep onun suçuuu
olabülüüürrrbizi sevmeyen varmıdırkii esrammmm
ohh yaramıştır çekme böreklerrr
esram nete bakıyorum hiç bişi yok yahuu kızçeme almak için off yaaa
canımm yavaşlaaa... hamilelik herşeyi istediğin kadar yeme izni vermiyoo aaaaa aaaa kızarım bakkk.49:
yaramasın tabii...
yaren ismi de çok güzel bu arada
olmazzzz... birbirimizi durdurmalıyızzzz.
yaa bu israil malımıymışş??? ama ben bunu alıcaktım... bu halılardan en kaliteli olan bu marka olan.. haksızlık buuu
üstad
sevmeyen vardır heralde yaaa
kızlar bu arada neyi farkettim: önceden su içice tıkanırdım, yemek yiyesim gelmezdi, ama şimdi su çok içsem de tok hissetmiyorum, siz de öyle misiniz?? yaren ve moonsun hariç
esram nete bakıyorum hiç bişi yok yahuu kızçeme almak için off yaaa
ayy burada diğer renkleri var sarıyla beyaz güzelmiş
SUNNY BABY AKL MN COOPER-uzaktan kumandal | Cuma Pazarlama | 11 Yldr Gvenilir Alveri Burada! | 0212 446 76 60
cnm benım yavaşlatın benıııııııııııı
hah ben yınede cevap vreyım suda ıcsem yemekte yesem aaa r-tıkanmıyorum bebm olmuş 800 gr ben almışım 11.5 bana kepceyle bebeme kaşıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?