2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

oh yarasın yarasın menulerde benden yana ıfar menulerıde bol etlı pılavlı falan olur şimdi dicem ama
anaaaaaaaaaa bende ıftara gıdıcem akşama puffff ananemde ne yedırır şimdi bana ye yavrum sen ıkı canlısın sen ye kı bebgınde beslensın flan fılon olmadı bak şimdi

hoşgeldin canımm...ohh ne güzel uyudun valla... uzanabilsem yeterdi bana

safran pilavı
1 kase çorba
2 dilim ekmek
patlıcanlı köfte yedim olmuş muuu

yesss senin adın neydi kuzummm :26:

menüleri burda paylaşmıyorussssssss

safran pilavı
1 kase çorba
2 dilim ekmek
patlıcanlı köfte yedim olmuş muuu

yesss senin adın neydi kuzummm :26:

haha ooooooooo kalorı kaynagı mubarek o patlıcanlarda coz coz yagda kızarmıştır fıyet ola
cnm benım balamın adı aysun ondan sevmıışım demekkı senı
bende songul yanı anlamı ıstenmeyen son cocuk hahaha

bugün diyeti bozduk topikçe demek

bugün diyeti bozduk topikçe demek

ahah bugun olsa ıyı akşam ıftardan sonra bı arkadaşıma gıttım annesı ben sevıyorum dıe cekme börek yapmış benn 3 tabak yedım çok lazımdı ya ama cok guzeldı dayanamadım bıde kapasıtem olmadıgından yapmaya degerlendırdım

ohh afiyet olsunn yaramasın yarene yarasın

aa esracım öle deme belkı arkadaşlarının yedıgı kalorılı yemeklerden mutlu olan gıcık ınsanlar var bence paylaşıma devam
yaşaısın kötuluk

bizim yerimizede uyumuşsun ohh sefan olsun
Ne güzel gezmişsiniz canım.. Biz evde işe işten eve ramazan diye iyice tıkıldık eve
valla ramazan girdi gireli bizde evde kalmıyoruz canım sürekli bir yerlerdeyiz normalde böyle olmazdı ama bu sene böyle oldu

eşimle dayısının arasında 5 yaş var canım yaşıtız yani ve eşimi çok sever hem yengesi hem dayısı diğer yeğenlerini eşim kadar aramaz sormaz anlayacağın bizde güzel anlaşıyoruz
yengem değil dayım gebe dün yedikçe yedi yedikçe yedi göbek benim göbekten büyüktübirde diyor ki tişörtüm darda ondan çıktı göbeğim

hoşbuldum canım bugun topikçe uykusuzluk çeken kişi çokmuş sanırım

cısssss yaren birden sorunca dedim üstad hep onun suçuuu

olabülüüürrr bizi sevmeyen varmıdırkii esrammmm

ohh yaramıştır çekme böreklerrr

canımm yavaşlaaa... hamilelik herşeyi istediğin kadar yeme izni vermiyoo aaaaa aaaa kızarım bakkk .49:

ohh afiyet olsunn yaramasın yarene yarasın

yaramasın tabii...
yaren ismi de çok güzel bu arada

aa esracım öle deme belkı arkadaşlarının yedıgı kalorılı yemeklerden mutlu olan gıcık ınsanlar var bence paylaşıma devam
yaşaısın kötuluk

olmazzzz... birbirimizi durdurmalıyızzzz.

yaa bu israil malımıymışş??? ama ben bunu alıcaktım... bu halılardan en kaliteli olan bu marka olan.. haksızlık buuu

cısssss yaren birden sorunca dedim üstad hep onun suçuuu

olabülüüürrr bizi sevmeyen varmıdırkii esrammmm

ohh yaramıştır çekme böreklerrr

üstad

sevmeyen vardır heralde yaaa

kızlar bu arada neyi farkettim: önceden su içice tıkanırdım, yemek yiyesim gelmezdi, ama şimdi su çok içsem de tok hissetmiyorum, siz de öyle misiniz?? yaren ve moonsun hariç

cnm benım yavaşlatın benıııııııııııı
hah ben yınede cevap vreyım suda ıcsem yemekte yesem aaa r-tıkanmıyorum bebm olmuş 800 gr ben almışım 11.5 bana kepceyle bebeme kaşıkla

esram nete bakıyorum hiç bişi yok yahuu kızçeme almak için off yaaa

ben de bakıyorum hiç bişi yok...

çok güzelmiş canım...

yavaşla yarennnnnn yavaşlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…