cnm benım yavaşlatın benıııııııııııı
hah ben yınede cevap vreyım suda ıcsem yemekte yesem aaa r-tıkanmıyorum bebm olmuş 800 gr ben almışım 11.5 bana kepceyle bebeme kaşıkla
ilk bebeğin mi kuzum?canım o ilk aldığım kıyafetti o zamanlar kız bekliyorduk.. Sonra değiştirmedim.. Onun kısmeti oymuş..
ya benim çok hayallerim var....her yaşı düşünüyorum ....mini cooper hastasıyım onu alsamda oğlumu bindirsem hayırla sağlıkla inş...dünyalar benim olur heraldekuzum ben 0 3 lerden cıkamadım
sen ne arad 2 3 yaşlara gıttın
evet ya acaip sinirlendim israil malı olduğunu öğrenince bende isityodum sonuçta ilk çocuk....kaliteli olsun ilerde kardeşleri de kullanır diyodum.....canımm yavaşlaaa...
yaa bu israil malımıymışş??? ama ben bunu alıcaktım... bu halılardan en kaliteli olan bu marka olan.. haksızlık buuu
kızlar bu arada neyi farkettim: önceden su içice tıkanırdım, yemek yiyesim gelmezdi, ama şimdi su çok içsem de tok hissetmiyorum, siz de öyle misiniz?? yaren ve moonsun hariç
canım ürünün altındakı açıklamalara bak orda yazıyo...markanın ait olduğu ülke diyo....ben ordan gördüm....zaten kaliteli mallar israil olunca çok sinirleniyorum....sudem playgro kimin malı biliyo musun??
canını sıkma sen ben bu ay 12 olucam sendee o zaman rahat edersin 500 gramcıkkk
ben geldimmmmnasılsınız bakımm
anacım ben ne uyumuşum ancak uyanabildim akşam iftara yarım saat kala eşimin dayısı bize gelin diye aradı bizde araba yok ki dedik ben geliyorum çıkın dedi çıkış o çıkış sahur yemeğini yedik öyle geldik sabah ezanına 15 dk vardı geldiğimizdeher gittiğimiz yerde böyle kalırsak işimiz var bizim
ayy burada diğer renkleri var sarıyla beyaz güzelmiş
SUNNY BABY AKL MN COOPER-uzaktan kumandal | Cuma Pazarlama | 11 Yldr Gvenilir Alveri Burada! | 0212 446 76 60
ilk bebeğin mi kuzum?
ya benim çok hayallerim var....her yaşı düşünüyorum ....mini cooper hastasıyım onu alsamda oğlumu bindirsem hayırla sağlıkla inş...dünyalar benim olur heralde
evet ya acaip sinirlendim israil malı olduğunu öğrenince bende isityodum sonuçta ilk çocuk....kaliteli olsun ilerde kardeşleri de kullanır diyodum.....
canım ürünün altındakı açıklamalara bak orda yazıyo...markanın ait olduğu ülke diyo....ben ordan gördüm....zaten kaliteli mallar israil olunca çok sinirleniyorum....
ama cnm benım haftalar bak ben 6 ayı bıtırdım 11.5 la
evet o yuzden dahada rahatlaaaabende haftaya 6 yı bitircem bakalım nolucak
hoşbuldum canımhoşgeldin canım, iyi olmuş boşver gezin...
babamda ferraiyi beğenmiş bende dedim evde yer yok yaşına girsin yürüsün al dedim ..
SEVGİ DOLU GELİN...
Köyün birinde adamın biri köyün en nadide kızıyla evlenir.Nadide derken hem fiziken hem ahlaken.Gelenekler üzere ilk günden itibaren kusurunu kollar onu dövmek için,dövecek ki otoriteyi ele geçirsin kendince.Bir gün,iki gün,üç gün,bir hafta,bir ay ulaşamamıştır hedefine.
Nihayet harman zamanı gelmiş.Ağustos sıcağı artık tuzak kuracaktır karısı yanlış yapsın diye.Odun toplar,ateşe verir,soğuk havada ısınmak ister gibi oturur ateşin başına,seslenir eşine.İster ki eşi gelsin yanına, kendisi "oh ateş ne güzel ısıtıyor" deyince o da,"Ağustos sıcağında ne ısınması" itirazında bulunsun,o da haddini bildirsin.Derken eşi gelir, dizinin dibine oturur.Adam bu arada "Ateş ne güzel ısıtıyor değil mi ?" diye sorar.Kadın aynen kocası gibi ateşe ellerini uzatarak der ki;
"Tutuşturucusu kocamsa,Ağustosun ortasında da güzeldir"...
ilk bebeğin mi kuzum?
Ya benim çok hayallerim var....her yaşı düşünüyorum ....mini cooper hastasıyım onu alsamda oğlumu bindirsem hayırla sağlıkla inş...dünyalar benim olur heralde
evet ya acaip sinirlendim israil malı olduğunu öğrenince bende isityodum sonuçta ilk çocuk....kaliteli olsun ilerde kardeşleri de kullanır diyodum.....
Canım ürünün altındakı açıklamalara bak orda yazıyo...markanın ait olduğu ülke diyo....ben ordan gördüm....zaten kaliteli mallar israil olunca çok sinirleniyorum....
e-bebek ten aldığımız şirinler 5li setimiz geldiii :)
çok güzel çıktı kızlar, maluda çok güzel.
Eki Görüntüle 476026
Söz verdiğim gibi bazı resimleri çektim kızlar... Hepsi değil ama büyük çoğunluğu bunlardan oluşuyor oğlumun cicileri..
Eki Görüntüle 476044 Eki Görüntüle 476045 Eki Görüntüle 476046 Eki Görüntüle 476047 Eki Görüntüle 476052 Eki Görüntüle 476049 Eki Görüntüle 476050 Eki Görüntüle 476051 Eki Görüntüle 476053
hayat bna guzel merhaba cn m benım o takımı ben gecen hafta sanırım c&a dan aldım cok tatlı dımı
hoşgeldin canım, iyi olmuş boşver gezin...
babamda ferraiyi beğenmiş bende dedim evde yer yok yaşına girsin yürüsün al dedim ..
SEVGİ DOLU GELİN...
Köyün birinde adamın biri köyün en nadide kızıyla evlenir.Nadide derken hem fiziken hem ahlaken.Gelenekler üzere ilk günden itibaren kusurunu kollar onu dövmek için,dövecek ki otoriteyi ele geçirsin kendince.Bir gün,iki gün,üç gün,bir hafta,bir ay ulaşamamıştır hedefine.
Nihayet harman zamanı gelmiş.Ağustos sıcağı artık tuzak kuracaktır karısı yanlış yapsın diye.Odun toplar,ateşe verir,soğuk havada ısınmak ister gibi oturur ateşin başına,seslenir eşine.İster ki eşi gelsin yanına, kendisi "oh ateş ne güzel ısıtıyor" deyince o da,"Ağustos sıcağında ne ısınması" itirazında bulunsun,o da haddini bildirsin.Derken eşi gelir, dizinin dibine oturur.Adam bu arada "Ateş ne güzel ısıtıyor değil mi ?" diye sorar.Kadın aynen kocası gibi ateşe ellerini uzatarak der ki;
"Tutuşturucusu kocamsa,Ağustosun ortasında da güzeldir"...
ne kadınlar var
esracım birde ne gelinlerBörekler tatlılar pek hamaratlarr çok iyiler ziyarete geliyorlar
Aysunnnn
GÜLE GÜLE GİYSİNNN BIDIŞŞŞŞ
kajuuuuu çok güel hepsi ve kullanışlıı, arabalı çoraplarını yerimmm ben seninnnnncanım benim yaa minnoşş
hm manladım kuzum nette var mı bir yerde ? bakıyorum bulamadım, çok tatlııııııı
bizimkide tutturdu bir ara vazgeçirdim, sonra al dedim daha bunlara erkenn kızlar
vay be ne kadınmış......
kızlar kociş bunu istiyor oğluşuna alacağız mecbur 3. hastane çıkışızda bu oluyor tamamdır
En Yeni Fenerli Hastane k
nasılsınız bakallım ben gece gene sancılandım ilk fırsatta hastanedeyim inş.Kız anneleri Sevra ismi nasıl size bir fikir olabilir Şevval var bizim işyerindeki kadının çocuğu Eslem koyanlar oluyor isim cok zor işmiş ya:))))bizimkide mehmet ....... kaldı .bu arada maden suyu içiyorum ve birazıyla yüz temizliyorum muhteşem oluyor size de öneririm..unutmadan şunu sorayım bu tetanoz aşısı için 4 hafta gecmesi şart ama 4 haftayı aşarsak sıkıntı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?