nasılsınız bakallım ben gece gene sancılandım ilk fırsatta hastanedeyim inş.Kız anneleri Sevra ismi nasıl size bir fikir olabilir Şevval var bizim işyerindeki kadının çocuğu Eslem koyanlar oluyor isim cok zor işmiş ya:))))bizimkide mehmet ....... kaldı .bu arada maden suyu içiyorum ve birazıyla yüz temizliyorum muhteşem oluyor size de öneririm..unutmadan şunu sorayım bu tetanoz aşısı için 4 hafta gecmesi şart ama 4 haftayı aşarsak sıkıntı olur mu
esracım birde ne gelinlerBörekler tatlılar pek hamaratlarr çok iyiler ziyarete geliyorlar
Aysunnnn
ahh bebişkommm gelmişşşşşkızlar benim canım neskayfe çekiyırr 2 haftadır içmimm bugüün içicim haberiniz olaa
hoşbuldukkkkkk
senin kaynana öyle diyormuş ya, ne gelinler var kiracısına
gecmış olsun cnm nasıl bı sancı
cnm benım aşı ıcınde 1 ay gecmelı mesela benım 22 hazırandı 23 temmuz tarıh verdı gec olması sıkıntı egıl tatlım erken olmamalıymış
jeton şimdi düştüüü evett bana hep der elalemde ne gelinler varrr ah ah diyeee birtane kayserimden alamadım der
jeton şimdi düştüüü evett bana hep der elalemde ne gelinler varrr ah ah diyeee birtane kayserimden alamadım der
yaşın kaç ki canım 40 a kadar yolu var...son çocuk 40 yaşında oslun diyolar...evet canım ilk bebek bizimki.. Biraz geç kaldık bebek yapmakta ama napalım anca
hadi ya ferrariside mi var..onu görmedım de duymadım da....süpermiş ya....hoşgeldin canım, iyi olmuş boşver gezin...
babamda ferraiyi beğenmiş bende dedim evde yer yok yaşına girsin yürüsün al dedim ..
hmm sagol canım o zaman memlekette olaym kolum agrıyor çok en azından orda annem ilgilenir benimle:)))sancı adet sancısı gibi bazen bacaklarıma kadar vuruyor..
esra avusturlayaymış...için rahat olsun...giti gidiyorda oyun halısın 103 lirayada var kargo bedava...
Playgro Toy Box Müzikal Dönence - e-bebek.com
yaşın kaç ki canım 40 a kadar yolu var...son çocuk 40 yaşında oslun diyolar...
hadi ya ferrariside mi var..onu görmedım de duymadım da....süpermiş ya....
esra ne çabuk geldi şirinlerin ya....hadi gözun aydın...kargoyla beraber 25 e mı aldın?
playgro avustralyaymış ...
hala gitmedin mi hastaneye??
maden suyu cildi tertemiz yapar, sonrasında mutlaka yıka ama yüzünü.
en az 4 hafta olması gerek canım, sıkıntı olmaz.
esra ne çabuk geldi şirinlerin ya....hadi gözun aydın...kargoyla beraber 25 e mı aldın?
vay fenerli lisanslı ürün süper bence alın oh tamamlandı
bizimkide erkek olduğunu öğrendiğinde almıştı lisanslı bir ürün
yaşım 32 canım yaa.. ilk bebek için biraz geç ama napalım.. 2. bebeği allah nasip ederse 2 yaş arayla falan yapalım diyoruz.. Ama diyoruz şimdilik.. Bakalım durum neyi gösterecek
benim eltimde ilk oğlunu 32 de dogurmuş iki yıl sonra gene bir oğlan daha:))))ama çok tatlılar bir arada büyüdler hiç arkadaş sıkıntıları yok hep beraberler:)))))
İşte bende onu istiyorum canım ya.. Arkadaş sıkıntısı olmasın beraber büyüsün yanlız kalmasın ... 2. Oğlan olurmu bilemem ama ben hırs yapıp kız'ı tutturana kadar doğurursam hiç şaşırmam kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?