2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hala gitmedin mi hastaneye??
maden suyu cildi tertemiz yapar, sonrasında mutlaka yıka ama yüzünü.
en az 4 hafta olması gerek canım, sıkıntı olmaz.

esracım birde ne gelinler Börekler tatlılar pek hamaratlarr çok iyiler ziyarete geliyorlar

Aysunnnn

gecmış olsun cnm nasıl bı sancı
cnm benım aşı ıcınde 1 ay gecmelı mesela benım 22 hazırandı 23 temmuz tarıh verdı gec olması sıkıntı egıl tatlım erken olmamalıymış

hmm sagol canım o zaman memlekette olaym kolum agrıyor çok en azından orda annem ilgilenir benimle:)))sancı adet sancısı gibi bazen bacaklarıma kadar vuruyor..

evet canım ilk bebek bizimki.. Biraz geç kaldık bebek yapmakta ama napalım anca
yaşın kaç ki canım 40 a kadar yolu var...son çocuk 40 yaşında oslun diyolar...

hoşgeldin canım, iyi olmuş boşver gezin...

babamda ferraiyi beğenmiş bende dedim evde yer yok yaşına girsin yürüsün al dedim ..
hadi ya ferrariside mi var..onu görmedım de duymadım da....süpermiş ya....

esra ne çabuk geldi şirinlerin ya....hadi gözun aydın...kargoyla beraber 25 e mı aldın?

playgro avustralyaymış ...

evet çabuk geldi canım.. 25e geldi toplamda. 20liraydı.

yaşım 32 canım yaa.. ilk bebek için biraz geç ama napalım.. 2. bebeği allah nasip ederse 2 yaş arayla falan yapalım diyoruz.. Ama diyoruz şimdilik.. Bakalım durum neyi gösterecek

vay fenerli lisanslı ürün süper bence alın oh tamamlandı

bizimkide erkek olduğunu öğrendiğinde almıştı lisanslı bir ürün

kız erkek farketmez bunu giyecek o bebek kuzum dayanamaz adam

dedesi bulmuş hamileyim dediğim gün bunlara bakmaya başladı zor durdurduk annemle

yaşım 32 canım yaa.. ilk bebek için biraz geç ama napalım.. 2. bebeği allah nasip ederse 2 yaş arayla falan yapalım diyoruz.. Ama diyoruz şimdilik.. Bakalım durum neyi gösterecek

benim eltimde ilk oğlunu 32 de dogurmuş iki yıl sonra gene bir oğlan daha:))))ama çok tatlılar bir arada büyüdler hiç arkadaş sıkıntıları yok hep beraberler:)))))

benim eltimde ilk oğlunu 32 de dogurmuş iki yıl sonra gene bir oğlan daha:))))ama çok tatlılar bir arada büyüdler hiç arkadaş sıkıntıları yok hep beraberler:)))))

İşte bende onu istiyorum canım ya.. Arkadaş sıkıntısı olmasın beraber büyüsün yanlız kalmasın ... 2. Oğlan olurmu bilemem ama ben hırs yapıp kız'ı tutturana kadar doğurursam hiç şaşırmam kendime

cnm sendede mı kız takıntısı var benımde en buyuk ıstegım bı kızımın olmasıydı rabbım nasıpe ettı sanrım benımde kızım olmasaydı 3 e kar yolu vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…