2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hmm sagol canım o zaman memlekette olaym kolum agrıyor çok en azından orda annem ilgilenir benimle:)))sancı adet sancısı gibi bazen bacaklarıma kadar vuruyor..

1. aşı ağrıyo 2. ağrımıyor ona göre
civilde fde hastane çıkışları uygun 5 parçadan fazlası gereksizmiş ona göre organik bişey vardı 24 tl ye ondan almıştım mesela
http://www.civilim.com/urun/3665-misket-penye-organik-5-li-zibin-set.aspx
http://www.civilim.com/urun/980-minidamla-velboa-lucky-bug-baskili-battaniye-80-x-110.aspx
bunların mallarını beğendim daha aldım ama bunları öneririm

Son düzenleme:
cnm sendede mı kız takıntısı var benımde en buyuk ıstegım bı kızımın olmasıydı rabbım nasıpe ettı sanrım benımde kızım olmasaydı 3 e kar yolu vardı

ya evet var allahım banada nasip etsin.. Ne bizim sülalede nede eşimin tarafında kız var... Artık olsun bir tane diye deniyecem, kırıcam bu zinciri inanıyorum

bizim yerimizede uyumuşsun ohh sefan olsun
Ne güzel gezmişsiniz canım.. Biz evde işe işten eve ramazan diye iyice tıkıldık eve
al bızden de o kadar esım vardıyalı calısınca kımseye gıdıp gelme olayımız olmuyo helekı ramazan gelınce valla bunaldım ıyıce artık sosyallesmek ıstıyorum ama nasıl
yok kız senden ıstenmeyenlerı de var yeteeeer ısmı gıbı meselaaramızda adı yeter olan yoktur ıns:26:
bız ogluma almıstık aynısından dönmeyı onun ıcınde öğrenmıstı kızımada kullanırım ama alırken bılmıyodum ben ısraıl malı oldugunu:26:
akulu arabalarada eısmın hevesı var alayım deyıp duruyodu bı ara yok hem yerımız yok hemde az daha buyusun bılerek bınsın dedım 3-4 yas gıbı alırız dıyorum ben de kendı ıster zaten o zaman
vayyy be boyle olamagımız ıcın mı bırbırımıze gırıyoz aacaba:26:
ahh bebişkommm gelmişşşşş kızlar benim canım neskayfe çekiyırr 2 haftadır içmimm bugüün içicim haberiniz olaa

ıc kuzum bende sütle bayılıyorum yaa dun ebnde aldım ufak bı paket eve sütle ıcıcem ama ablam hamıelıgınde cok ıcmıs gecen yıl dogurdu aserıyodum resmen dıyo halada ıcıyo

melikemm87 kullanıcısından alıntı
hmm sagol canım o zaman memlekette olaym kolum agrıyor çok en azından orda annem ilgilenir benimle:)))sancı adet sancısı gibi bazen bacaklarıma kadar vuruyor..
1. aşı ağrıyo 2. ağrımıyor ona göre
civilde fde hastane çıkışları uygun 5 parçadan fazlası gereksizmiş ona göre organik bişey vardı 24 tl ye ondan almıştım mesela
http://www.civilim.com/urun/3665-mis...zibin-set.aspx
http://www.civilim.com/urun/980-mini...-80-x-110.aspx
bunların mallarını beğendim daha aldım ama bunları öneririm

ya evet var allahım banada nasip etsin.. Ne bizim sülalede nede eşimin tarafında kız var... Artık olsun bir tane diye deniyecem, kırıcam bu zinciri inanıyorum

cnm ya aslında senınle benzer yanımız var bızdede tam tersı mesela bız 3 kız kardeşiz hepımız annemlerın 5 kız torunu var yarenle bırlıkte kayınvaldeınde 3 torunu kız onlardada hıc erkek yok bızde zıncırlerı ben kırdım aras ılk erkek olcak nasıpse evladım onca kızın ıcınde kaldı

organik sete bayıldım çok guzelmişş :)

fiyatı kalitesi nasıl geldi mi eline :26:

uçmuşlar iki gün giyecegi bir şeye verilirmi o para..civile bakahyım haftasonu canımcım..kasık agrısı bende oluor ama özellikle yürürken degil yatarken bile kıvranabiliyorum((ikl aşı beni mahvetti ikinciyi iki hafta geç olayım annemlerin yanında olayım ..

bunlar çok güzelmiş.. ben çok beğendim:)

Organik güzel hem de çok diğer sitelerede pahalıydı battaniye bitmiş ama haber vere tıklayınca geliyor burdaki arkadaşımda aldı o da çook beğendi alt açma bezi fln da aldık kujjunun battaniyesiyle takım aldık o da güzeldi

haha ne ezık ısımler dımı yeter songul falan bellıkı ben gıbı kaza kurbanı ama annecegızım hep der ıyıkı doğuruşum cnm annem

ben artık bayramdan sonra yavaş yavaş koyarım çantaya bişeyler... Ne olur ne olmaz

ben de çantayı aldım ya hemen hazırlamak istiyorum

off yapacak o kadar çok şeyim var ki aslında ....

eşimin tayini çıkıcak, ev bulucaz, temizliği yapılacak, taşınıcaz, yerleşicez, bebek ihtiyaçlarını, benim ihtiyaçlarımı tamamlıcaz, oda alınıcak,bebek arabası alınıcak....

sonra bebek doğucak, asıl iş o zaman başlıcak

canımm organik seti sepete at dıyorum atmıyor bittimi ki acabaa

ben de aldım bu organik setten. çok güzel, yumuşacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…