2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

cnm ya 13 haftay nasıl sıgdırcan tatlım gercekten ışın cok tayın ne zman bellı olcak

organik sete bayıldım çok guzelmişş :)

fiyatı kalitesi nasıl geldi mi eline :26:

Ewt geldi herkes kalitesini beğendi bebişim bari ilk günlerinde organik boyasız bişeyler giysin esra da almıştı yanılmıyorsam bundan o da memmundu bir de uygun fiyata organik battaniye bulursam benden iyisi yok

kuzum Allah yardımcın olsun bu halinle taşınmak çok zor Rabbim yardım etsin de tez zamanda kolayca halledin inşallah...

güle güle giysin canımmmm bebeişkooon

bende gelsin organik setten alıcam inşAlahh

şahınus esra siz 0-3 aylık mı aldınız :26:

Arkadaşım ve ben alırken bir 0_3 aylık bir de yeni doğan vardı bizde mesaj attık ölçülede farklılık var mı diye aradılar yokmuş sahiden geldiğinde ölçtük aynıydı korkma ikiside aynı ebat

güle güle giysin canımmmm bebeişkooon

bende gelsin organik setten alıcam inşAlahh

şahınus esra siz 0-3 aylık mı aldınız :26:

Arşivdeyim yine yerimde olsam yardım edeceğim ama telden de civilime giremedim bak aysun güzel bişey yok diyordun bugün varmış işte )

hepsi olur tatlım, yeterki sağlık ve para olsun
ben bebeğin ihtayaçlarını bitirdim gibi bişey.. Karyolasını da aldım hafta sonu.. Ama 1 ay sonra teslim edebiliyorlar.. Siz ne zaman evi tutacaksınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…