2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kuzum Allah yardımcın olsun bu halinle taşınmak çok zor Rabbim yardım etsin de tez zamanda kolayca halledin inşallah...

amin canımm haleddicez inşallahhh... gelsin de eşim başka bişi istemem.

yok canım sareyi begenmedi eşim ceylinede kesin bişi bulur

ceylinin manası ne ki?? cennet kapılarından biri deme sakın.

hepsi olur tatlım, yeterki sağlık ve para olsun
ben bebeğin ihtayaçlarını bitirdim gibi bişey.. Karyolasını da aldım hafta sonu.. Ama 1 ay sonra teslim edebiliyorlar.. Siz ne zaman evi tutacaksınız ?

haklısın canım.
haftaya kadar tutucaz heralde... bebek odasının aciliyeti yok. tanıdığımızdan alıcaz zaten. bebek doğduktan sonra bile gelse olur. odaya beşik ya da park yatak alıcam ilk aylar için.

o hep açtır zaten benim gibiiii

kuzum Allah yardımcın olsun bu halinle taşınmak çok zor Rabbim yardım etsin de tez zamanda kolayca halledin inşallah...

amin canımm haleddicez inşallahhh... gelsin de eşim başka bişi istemem.

ceylinin manası ne ki?? cennet kapılarından biri deme sakın.

hepsi olur tatlım, yeterki sağlık ve para olsun
ben bebeğin ihtayaçlarını bitirdim gibi bişey.. Karyolasını da aldım hafta sonu.. Ama 1 ay sonra teslim edebiliyorlar.. Siz ne zaman evi tutacaksınız ?

haklısın canım.
haftaya kadar tutucaz heralde... bebek odasının aciliyeti yok. tanıdığımızdan alıcaz zaten. bebek doğduktan sonra bile gelse olur. odaya beşik ya da park yatak alıcam ilk aylar için.

o hep açtır zaten benim gibiiii

tinylove kadar kaliteli olmasa da bunu almak daha mantıklı....

sudem kaç gündür bu dönencelere bakıp duruyorum ben, emin olamadım alsam mı almasam mı diye
canım dönenceler genelde beşillerlede park yataklarda da hediye oluyo...bence acele etme...beşiği aldıktan sonra al...beşikte olmazsa alırsın....

evet çabuk geldi canım.. 25e geldi toplamda. 20liraydı.
süper ya...sednen özendım valla...oğluşuna olurmutdu teyzesi....bende alsamıydım ki????????

yaşım 32 canım yaa.. ilk bebek için biraz geç ama napalım.. 2. bebeği allah nasip ederse 2 yaş arayla falan yapalım diyoruz.. Ama diyoruz şimdilik.. Bakalım durum neyi gösterecek
bende 2 yaş ara diyom da ksımet...ha dıyınce çocuk olmuyo zaten...hayrılı zaman ne zamnasa o zaman...ben 2009 yılından beri hamıleyım ilk bebeğim ollacak inş.....rabbim ömür veririse....

kız erkek farketmez bunu giyecek o bebek kuzum dayanamaz adam

dedesi bulmuş hamileyim dediğim gün bunlara bakmaya başladı zor durdurduk annemle
kız ferrrariler çok pahalı 1300 dıyo...babişkonun durumu iyi heralde...

hiç erken değil esra...hazırla bence...zaten zııbnların felan hazır...yıka ütüle koy kenara...ben erken doğum yapmıştım 30 haftada hiç bişey yok...eşim garibim giti alelecele ben amelıyete girene kadar çorap,pijama sabahlık,gecelık,çamaşır,terlik,iiped hepsini 2-3 saatte aldı geldı...

çok üzüldüm ev pişman odlum kendım önceden hazırlamadığıma....lohusa tacım felanda yoktu...tamamen hazırlıksız...bu sefer öyle olsun istemiyom...hatta fotograf makınelerının bıle şarzını doldurup çantaya koyayım son zaman unuturlur diyorum,saç düzleşştiricimi felan koayayyım diyom...
ben bebğin olan kıyefetlerini 2 kez yıkayığp ütüledim,kendımın ne olur ne olmaz dıye hastane işim olur dıye beklettım 1 pijamai,1 sabahlık,1 geceliğim vardı onalrı ütüledim...
c&a dan büyük hamile kılotu aldım 5-6 sını yıkayıp kaldırdım 4 tane atlet aldım düz beyaz....duruyo onalr yıkanmış hazır....

al canım hatta 2 kişilik oturaklı al serrrayla alperen beraber binerler...

ceylinin anlamı ne..?eymenle aynı diye söyşentı var...

hee o zaman iyiymiş.. Bende beşik alacaktım sonra vazgeçtim.. Bakalım ihtaiyaca göre davranıcam artık
Bana çekmeceli karyola lazımdı eşyalarının hiç değilse birazını koymak için.. Onuda aldım şükür o yükte kalktı üstümden

cnm ceylın cennete acılan kapıymışşşşşşşşş

Eki Görüntüle 476244

kızlar sizce bu nasıl 13.50 TL imiş :26:

güzel kuzum:)

valla fiyatını bilemem ben ferrari beğendim alıyorum diye 3 kez aradı annem ikna etti 1 ay dolandı o ferrarinin peşinde:) iyi şükür ama 3 yıl önce sallandı dükkan iflas edince inşallah az kaldı toparlanmasına:)

sakaryadayken vardı canımm yurdumun yanındaydı civil zevkine geziyorduk amaa bursada yok inegölde var teeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…