abi civilde hiç bişi bırakmamışlarr yahuuuu kocalar karılara çalısyor
sabahtan beri bas bas bağırıyorum canım :):):)
açmısın yoksa
mmonsunnn yaren acıkmışşş
kuzum Allah yardımcın olsun bu halinle taşınmak çok zor Rabbim yardım etsin de tez zamanda kolayca halledin inşallah...
yok canım sareyi begenmedi eşim ceylinede kesin bişi bulur
hepsi olur tatlım, yeterki sağlık ve para olsun
ben bebeğin ihtayaçlarını bitirdim gibi bişey.. Karyolasını da aldım hafta sonu.. Ama 1 ay sonra teslim edebiliyorlar.. Siz ne zaman evi tutacaksınız ?
o hep açtır zaten benim gibiiii
abi civilde hiç bişi bırakmamışlarr yahuuuu kocalar karılara çalısyor
kuzum Allah yardımcın olsun bu halinle taşınmak çok zor Rabbim yardım etsin de tez zamanda kolayca halledin inşallah...
yok canım sareyi begenmedi eşim ceylinede kesin bişi bulur
hepsi olur tatlım, yeterki sağlık ve para olsun
ben bebeğin ihtayaçlarını bitirdim gibi bişey.. Karyolasını da aldım hafta sonu.. Ama 1 ay sonra teslim edebiliyorlar.. Siz ne zaman evi tutacaksınız ?
o hep açtır zaten benim gibiiii
sabahtan beri bas bas bağırıyorum canım :):):)
açmısın yoksa
mmonsunnn yaren acıkmışşş
canım dönenceler genelde beşillerlede park yataklarda da hediye oluyo...bence acele etme...beşiği aldıktan sonra al...beşikte olmazsa alırsın....tinylove kadar kaliteli olmasa da bunu almak daha mantıklı....
sudem kaç gündür bu dönencelere bakıp duruyorum ben, emin olamadım alsam mı almasam mı diye
süper ya...sednen özendım valla...oğluşuna olurmutdu teyzesi....bende alsamıydım ki????????evet çabuk geldi canım.. 25e geldi toplamda. 20liraydı.
bende 2 yaş ara diyom da ksımet...ha dıyınce çocuk olmuyo zaten...hayrılı zaman ne zamnasa o zaman...ben 2009 yılından beri hamıleyım ilk bebeğim ollacak inş.....rabbim ömür veririse....yaşım 32 canım yaa.. ilk bebek için biraz geç ama napalım.. 2. bebeği allah nasip ederse 2 yaş arayla falan yapalım diyoruz.. Ama diyoruz şimdilik.. Bakalım durum neyi gösterecek
kız ferrrariler çok pahalı 1300 dıyo...babişkonun durumu iyi heralde...kız erkek farketmez bunu giyecek o bebek kuzum dayanamaz adam
dedesi bulmuş hamileyim dediğim gün bunlara bakmaya başladı zor durdurduk annemle
hiç erken değil esra...hazırla bence...zaten zııbnların felan hazır...yıka ütüle koy kenara...ben erken doğum yapmıştım 30 haftada hiç bişey yok...eşim garibim giti alelecele ben amelıyete girene kadar çorap,pijama sabahlık,gecelık,çamaşır,terlik,iiped hepsini 2-3 saatte aldı geldı...doğum çantası
ÇİLEK MEVSİMİ: doğum çantam
Beril ve Ben: Doğum Çantası
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/237844-dogum-cantam-kizimin-bakim-cantasi-hazir.html
çok erken ama ben hemen hazırlamak istiyorum :):)
al canım hatta 2 kişilik oturaklı al serrrayla alperen beraber binerler...al bızden de o kadar esım vardıyalı calısınca kımseye gıdıp gelme olayımız olmuyo helekı ramazan gelınce valla bunaldım ıyıce artık sosyallesmek ıstıyorum ama nasıl
yok kız senden ıstenmeyenlerı de var yeteeeer ısmı gıbı mesela aramızda adı yeter olan yoktur ıns:26:
bız ogluma almıstık aynısından dönmeyı onun ıcınde öğrenmıstı kızımada kullanırım ama alırken bılmıyodum ben ısraıl malı oldugunu:26:
akulu arabalarada eısmın hevesı var alayım deyıp duruyodu bı ara yok hem yerımız yok hemde az daha buyusun bılerek bınsın dedım 3-4 yas gıbı alırız dıyorum ben de kendı ıster zaten o zaman
vayyy be boyle olamagımız ıcın mı bırbırımıze gırıyoz aacaba:26:
ıc kuzum bende sütle bayılıyorum yaa dun ebnde aldım ufak bı paket eve sütle ıcıcem ama ablam hamıelıgınde cok ıcmıs gecen yıl dogurdu aserıyodum resmen dıyo halada ıcıyo
ceylinin anlamı ne..?eymenle aynı diye söyşentı var...yok canım sareyi begenmedi eşim ceylinede kesin bişi bulur
amin canımm haleddicez inşallahhh... gelsin de eşim başka bişi istemem.
ceylinin manası ne ki?? cennet kapılarından biri deme sakın.
haklısın canım.
haftaya kadar tutucaz heralde... bebek odasının aciliyeti yok. tanıdığımızdan alıcaz zaten. bebek doğduktan sonra bile gelse olur. odaya beşik ya da park yatak alıcam ilk aylar için.
canım dönenceler genelde beşillerlede park yataklarda da hediye oluyo...bence acele etme...beşiği aldıktan sonra al...beşikte olmazsa alırsın....
süper ya...sednen özendım valla...oğluşuna olurmutdu teyzesi....bende alsamıydım ki????????
bende 2 yaş ara diyom da ksımet...ha dıyınce çocuk olmuyo zaten...hayrılı zaman ne zamnasa o zaman...ben 2009 yılından beri hamıleyım ilk bebeğim ollacak inş.....rabbim ömür veririse....
kız ferrrariler çok pahalı 1300 dıyo...babişkonun durumu iyi heralde...
hiç erken değil esra...hazırla bence...zaten zııbnların felan hazır...yıka ütüle koy kenara...ben erken doğum yapmıştım 30 haftada hiç bişey yok...eşim garibim giti alelecele ben amelıyete girene kadar çorap,pijama sabahlık,gecelık,çamaşır,terlik,iiped hepsini 2-3 saatte aldı geldı...
çok üzüldüm ev pişman odlum kendım önceden hazırlamadığıma....lohusa tacım felanda yoktu...tamamen hazırlıksız...bu sefer öyle olsun istemiyom...hatta fotograf makınelerının bıle şarzını doldurup çantaya koyayım son zaman unuturlur diyorum,saç düzleşştiricimi felan koayayyım diyom...
ben bebğin olan kıyefetlerini 2 kez yıkayığp ütüledim,kendımın ne olur ne olmaz dıye hastane işim olur dıye beklettım 1 pijamai,1 sabahlık,1 geceliğim vardı onalrı ütüledim...
c&a dan büyük hamile kılotu aldım 5-6 sını yıkayıp kaldırdım 4 tane atlet aldım düz beyaz....duruyo onalr yıkanmış hazır....
al canım hatta 2 kişilik oturaklı al serrrayla alperen beraber binerler...
ceylinin anlamı ne..?eymenle aynı diye söyşentı var...
canım dönenceler genelde beşillerlede park yataklarda da hediye oluyo...bence acele etme...beşiği aldıktan sonra al...beşikte olmazsa alırsın....
süper ya...sednen özendım valla...oğluşuna olurmutdu teyzesi....bende alsamıydım ki????????
bende 2 yaş ara diyom da ksımet...ha dıyınce çocuk olmuyo zaten...hayrılı zaman ne zamnasa o zaman...ben 2009 yılından beri hamıleyım ilk bebeğim ollacak inş.....rabbim ömür veririse....
kız ferrrariler çok pahalı 1300 dıyo...babişkonun durumu iyi heralde...
hiç erken değil esra...hazırla bence...zaten zııbnların felan hazır...yıka ütüle koy kenara...ben erken doğum yapmıştım 30 haftada hiç bişey yok...eşim garibim giti alelecele ben amelıyete girene kadar çorap,pijama sabahlık,gecelık,çamaşır,terlik,iiped hepsini 2-3 saatte aldı geldı...
çok üzüldüm ev pişman odlum kendım önceden hazırlamadığıma....lohusa tacım felanda yoktu...tamamen hazırlıksız...bu sefer öyle olsun istemiyom...hatta fotograf makınelerının bıle şarzını doldurup çantaya koyayım son zaman unuturlur diyorum,saç düzleşştiricimi felan koayayyım diyom...
ben bebğin olan kıyefetlerini 2 kez yıkayığp ütüledim,kendımın ne olur ne olmaz dıye hastane işim olur dıye beklettım 1 pijamai,1 sabahlık,1 geceliğim vardı onalrı ütüledim...
c&a dan büyük hamile kılotu aldım 5-6 sını yıkayıp kaldırdım 4 tane atlet aldım düz beyaz....duruyo onalr yıkanmış hazır....
al canım hatta 2 kişilik oturaklı al serrrayla alperen beraber binerler...
ceylinin anlamı ne..?eymenle aynı diye söyşentı var...
Bence uygun ve güzel canım
aranızda bir tembel ben varım hee ne odası var ne giyeceği
ceylin
cennet kapısı cennete açılan kapı demekmiş ama ne kadar dogru :26:
cnm benım yakınında varmı civil bence gıdıp bakman daha ıyı bende netten bı kaç urun beyendım ama kumaşları gdınce hoşuma gıtmde bu tarz da beyenmıştım enden bol boydan kısa geldı gözume
aranızda bir tembel ben varım hee ne odası var ne giyeceği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?