sakaryadayken vardı canımm yurdumun yanındaydı civilzevkine geziyorduk amaa bursada yok inegölde var teeee
haha bende kafayı yedım cnm benım daha 3 ay var hep aldıkalrım az gelıyo herkez artık alma dıo
ay en guzelını yapıyosun cnm ben kızımda 7 8 ayda faklan almıştım
İyi sanılan kötü anlamlı isimlede de geçiyordu sanırım . Zaten kulağa da hoş gelmiyo cenin der gibi bence
ınanmıyorum cnm sen sakaryadamı okudum yoksa vatan hastane sokağında yurtta kalıyodun he ya dıyorum var bışeyler ben sakaryada oturmaktayım civil taşındı 15 gun önce oradan
izine ayrıldıgımda eylulde alıcaz inşAllah canım bakalım 1 ayda herseyini tamamlarız inşAllah
cnm ben gecmış baktım cok uzun olcak okumak dırek daldım aranıza gece okuyorum kımsecık olmayınca tatlım benım
ama cok sevındım cnm gercekten
canım dönenceler genelde beşillerlede park yataklarda da hediye oluyo...bence acele etme...beşiği aldıktan sonra al...beşikte olmazsa alırsın....
süper ya...sednen özendım valla...oğluşuna olurmutdu teyzesi....bende alsamıydım ki????????
hiç erken değil esra...hazırla bence...zaten zııbnların felan hazır...yıka ütüle koy kenara...ben erken doğum yapmıştım 30 haftada hiç bişey yok...eşim garibim giti alelecele ben amelıyete girene kadar çorap,pijama sabahlık,gecelık,çamaşır,terlik,iiped hepsini 2-3 saatte aldı geldı...
çok üzüldüm ev pişman odlum kendım önceden hazırlamadığıma....lohusa tacım felanda yoktu...tamamen hazırlıksız...bu sefer öyle olsun istemiyom...hatta fotograf makınelerının bıle şarzını doldurup çantaya koyayım son zaman unuturlur diyorum,saç düzleşştiricimi felan koayayyım diyom...
ben bebğin olan kıyefetlerini 2 kez yıkayığp ütüledim,kendımın ne olur ne olmaz dıye hastane işim olur dıye beklettım 1 pijamai,1 sabahlık,1 geceliğim vardı onalrı ütüledim...
c&a dan büyük hamile kılotu aldım 5-6 sını yıkayıp kaldırdım 4 tane atlet aldım düz beyaz....duruyo onalr yıkanmış hazır...
hee o zaman iyiymiş.. Bende beşik alacaktım sonra vazgeçtim.. Bakalım ihtaiyaca göre davranıcam artık
Bana çekmeceli karyola lazımdı eşyalarının hiç değilse birazını koymak için.. Onuda aldım şükür o yükte kalktı üstümden
ceylin
cennet kapısı cennete açılan kapı demekmiş ama ne kadar dogru :26:
izine ayrıldıgımda eylulde alıcaz inşAllah canım bakalım 1 ayda herseyini tamamlarız inşAllah
aynen o sokkaktaydım çark caddesine 2 dk
hadi yaa sakaryayıda özledi yahuuu
Kızlarrrr nasılsınız bakalım azcık okuyayım dedim ama kafam döndü moonsun özet geçermisin canım bana
tahmi ettim, sağol canım...
dönenceyi şimdi almıcam zaten, dediğin gibi yatağı odası belli olsun önce.
evime taşınınca eşyaları hazırlıcam canım. önce eksikleri tamamlamam lazım, sonra yıkama ütüleme işine girişicem. bi kerede çıksın aradan.
ben emin olamıyorum.. beşikte 3-4 ay yatabiliyo ancak.. park yatak uzun süre gidiyo ama şekillerini falan hiç beğenmiyorum.
oda almadın mı sen? karyolasını odana mı koucan?
öyle bi manası yok canım.. uydurma asparagas bilgiler
sakaryadayken vardı canımm yurdumun yanındaydı civilzevkine geziyorduk amaa bursada yok inegölde var teeee
canımmm hoşgeldinnnnnnn iyiyiz kuzum sen nasılsn
neden beeennnnnn :26:çok çenesizim sanırım
şimdi önceliklee damacana suları konustuk erikli nestle vs gözümüz korktu anlayacagın
kajum yaren bebişlerine aldıkları cicilere baktık
ciciler odalar akulu arabalar uzerine konusuyoruz anlayacagın şimdi pek bişi kaçırmadın
ay biri beni tekmeliyorrrr
vallla cnm benım tamda sokagındaymışşın caddenın göbegı kampustemı okudun cnm hanıgı yıllar arasında
cnmmmm sakaryada özlmeıştır ah bı gelsen sne ben beysal buşluşsak yokmu cnm yakının gelebıecegın
canımmm hoşgeldinnnnnnn iyiyiz kuzum sen nasılsn
neden beeennnnnn :26:çok çenesizim sanırım
şimdi önceliklee damacana suları konustuk erikli nestle vs gözümüz korktu anlayacagın
kajum yaren bebişlerine aldıkları cicilere baktık
ciciler odalar akulu arabalar uzerine konusuyoruz anlayacagın şimdi pek bişi kaçırmadın
ay biri beni tekmeliyorrrr
benide !! benide !! bugün hiç durmadı zaten maşallahları var
Sanırım giydiğim pantolonun lastiği onu rahatsız ediyor ama eve gidene kadar malesef bişey yapamamspor yapsın tekmelesin bakalım
uleyn beni getirdin ya bölüme rahat yerimden canım aradığının yeşilinden var 0422011015SS 2 11015 Pintado Penye Nakışlı 5 Li Zıbın Takımı YEŞİL
%8 12,31 TL 13,30 TL
yeni doğan organik te de 3665 Misket Penye Organik 5 Li Zıbın Set YENİDOĞAN
%8 22,59 TL 24,40 TL ürün var
denedim oldu
ben oda almadım canım.. çünki odayı koyacak odam yok
karyolasını aldım çekmeceli sallanır bişey onu da yatak odama koyarım şimdilik.. Kendi evimize gecince ona istediği beğendiği bir odayı alırız artık
cnm ceylın cennete acılan kapıymışşşşşşşşş
tevekkül sahibi kimselerin gireceği cennet kapısınına dı eymen kapısı aynı zamnda ceylin kapısı olduğu rivayetşleri var...ama kesın mı bılmıyorum orası ....bende eymen koyucam ya...ceylin
cennet kapısı cennete açılan kapı demekmiş ama ne kadar dogru :26:
bende canım civilin mağazına gititim elledim ürünler malları çok hoşuma gitmedi desenini begendiklerimin....cnm benım yakınında varmı civil bence gıdıp bakman daha ıyı bende netten bı kaç urun beyendım ama kumaşları gdınce hoşuma gıtmde bu tarz da beyenmıştım enden bol boydan kısa geldı gözume
ayy çok şanslısın canım...oğlunun bol kese dedesi var süper....oyuncak felan doldurur artık..oğlun çok şanslı....sende şnaslısın böyle baban olduğu için...güzel kuzum:)
valla fiyatını bilemem ben ferrari beğendim alıyorum diye 3 kez aradı annem ikna etti 1 ay dolandı o ferrarinin peşinde:) iyi şükür ama 3 yıl önce sallandı dükkan iflas edince inşallah az kaldı toparlanmasına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?