2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
arabamız olursa gelebiliriz 2 aya inşAllah ne guzel olur canımmm

tatlım ben 2007-2010 yılları arasında ordaydımmm

evet ordaki yurttaydım özelden adını yazarım sen okul vs saüdemiydin

hım cnmben oyıllarda yarenı buyutmekteydım
2007 de doğdu cnm ben unı okumadım lıse bıttı soz nışan duğun 19 yaşında evlendım
cnm eger geleceksen cokta bışey alam burada magaza cok cicişler topiğindekı kıyafetlere baktınmı cnm onları son alıanlarınıda kreş sokagından aldım yataşın sokağı var ya

aynen cnm hemfıkırız ondan 4 parca alıdm ama netten alsaydım neler alırdım ama ıyıkı gıtmışım kumaşlar ışı bozdu

bebeğim yeni doğan küçük olmaz mı yaa 0-3 aylık kalmamış zaten :26:

nasıl oldu yaa tekrar denicemmmm

saol fıstıgım

daha önce yazdım ya okumadınmı burdaki arkadaşımda da 0-3 aylık kalmamıştı arayıp sorduk aynı ebat dediler ikimize de aynı kargoyla yolladılar bizde 0-3 aylıkla yenidoğanı ölçtük aynı ebattalar walla

saol canım benim:) hakkaten şanslı babam çok düşkündür bizlere bir de erkek yok bizde 3 kızızı ve ilk torun erkek nasıl hevesli ne hayalleri var:)

ne guzel canımmm

biliyorum orayı keşke gelebilsek sizleri tanısam süper olurrr

Hoşbulduk tatlım bizde çok iyiyiz ...Çenesiz değilkonulara hakim olduğun için tatlım

eneee sularrrr korkunkunç...cicilere bakıyorum ayyyy çok tatlılar bende yayınlayayım bir ara...korkma bende çok bişey almadım daha tatlım annem yazlıktan gelsin diye bekliyorum bi odasını sipariş ettik oda çok gezdik kafamız çok karışsın istemedik..

Yerim ben onun tekmelerini bu kızlar hiçç durmuyor beni uykumdan uyandırıyor artık

Son düzenleme:

Annemde , kayınvalidemde öyleler tanıdınız artık
annem bazen kendine hakim olamayıp coşuoo
sagolsunlar bana bişey bırakmıo ikiside

Esraaam senin aldıgın dogum cantası vardı ben onu gözden kacırdım
ben şimdi dogum cantası alma derdindeyim, onun linki resmi bişeyi var mı ?
onu da ben alım bari

aa ciddimisin o zaman onu alaym ben

biz 90 tl üstü bedava diye toptan aldık 2 kişi aynı kargoyla geldi ama bir tane 0-3 aylık olunca diğerini de sorduk bak küçük olursa yollarız dedik onlarda tel açtılar efendim tüm hastane çıkışları aynı ebat diye neyse gelince biz üst üste koyduk aynı çıktı ondan biliyorum kıyasladım kendim ve arkaşım al gönül rahatlıyla

maşallah maşallahh.. annem bana aldıklarını göstermiyo hala :):) eminim koca bir bavul getiricek doğoumdan sonra

canım butikbebede indirime girmiş yine. avvio diye girersen görürsün. ama fiyatları çıkmış... ben 85e almıştım indirimde şuanda 100 tl.

annen çok zevkli ya içim açıldı...mavı tuluma bende bayıldım...

esra mavı tuluma dikkat ettin mi çıkobay markası sana demiştim ya bağcılarda diye...

unnadoda 100 tl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…