arabamız olursa gelebiliriz 2 ayainşAllah ne guzel olur canımmm
tatlım ben 2007-2010 yılları arasında ordaydımmm
evet ordaki yurttaydım özelden adını yazarımsen okul vs saüdemiydin
tevekkül sahibi kimselerin gireceği cennet kapısınına dı eymen kapısı aynı zamnda ceylin kapısı olduğu rivayetşleri var...ama kesın mı bılmıyorum orası ....bende eymen koyucam ya...
bende canım civilin mağazına gititim elledim ürünler malları çok hoşuma gitmedi desenini begendiklerimin....
ayy çok şanslısın canım...oğlunun bol kese dedesi var süper....oyuncak felan doldurur artık..oğlun çok şanslı....sende şnaslısın böyle baban olduğu için...
bu da güzel çıktı 419la Penye Ayı Baskılı Çizgili 2 li Zıbın Takım - Ürün Kategorileri
bunu arkadaşım aldı kız olduğundan güzel çıktı
ayrıca alt açmalarda hesaplı diyim
burda da zıbınlar var bilginize
bebeğim yeni doğan küçük olmaz mı yaa 0-3 aylık kalmamış zaten :26:
nasıl oldu yaa tekrar denicemmmm
saol fıstıgım
tevekkül sahibi kimselerin gireceği cennet kapısınına dı eymen kapısı aynı zamnda ceylin kapısı olduğu rivayetşleri var...ama kesın mı bılmıyorum orası ....bende eymen koyucam ya...
bende canım civilin mağazına gititim elledim ürünler malları çok hoşuma gitmedi desenini begendiklerimin....
ayy çok şanslısın canım...oğlunun bol kese dedesi var süper....oyuncak felan doldurur artık..oğlun çok şanslı....sende şnaslısın böyle baban olduğu için...
aysunnn akşamki menümü gördün müü
canım civilden herşey alınmaz.. çok dikkatli almak gerekiyo.. bazı malları çok kaliteli olurken bazıları bi yıkamada pörsüyo. emin olmadan bi ürün almayın ordan.
daha önce yazdım ya okumadınmı burdaki arkadaşımda da 0-3 aylık kalmamıştı arayıp sorduk aynı ebat dediler ikimize de aynı kargoyla yolladılar bizde 0-3 aylıkla yenidoğanı ölçtük aynı ebattalar walla
hım cnmben oyıllarda yarenı buyutmekteydım
2007 de doğdu cnm ben unı okumadım lıse bıttı soz nışan duğun 19 yaşında evlendım
cnm eger geleceksen cokta bışey alam burada magaza cok cicişler topiğindekı kıyafetlere baktınmı cnm onları son alıanlarınıda kreş sokagından aldım yataşın sokağı var ya
canımmm hoşgeldinnnnnnn iyiyiz kuzum sen nasılsn
neden beeennnnnn :26:çok çenesizim sanırım
şimdi önceliklee damacana suları konustuk erikli nestle vs gözümüz korktu anlayacagın
kajum yaren bebişlerine aldıkları cicilere baktık
ciciler odalar akulu arabalar uzerine konusuyoruz anlayacagın şimdi pek bişi kaçırmadın
ay biri beni tekmeliyorrrr
esrammm bakarım şimdiii
ya sen organik seti yeni doğan mı aldın yoksa 0-3 aylıkmıı kafam karıştııı :26:
saol canım benim:) hakkaten şanslı babam çok düşkündür bizlere bir de erkek yok bizde 3 kızızı ve ilk torun erkek nasıl hevesli ne hayalleri var:)
:):):)
ben de prenses hanıma oda yapabilmek için fazladan kira vericem
iyi yapmışsın canım böyle düşünerek..
emeki applepay hoşgeldiniz kızlarrrrr....
applepay annen ne çok meraklıymışş çok beğendim hepsini. birinci turkuaz tuluma da ayrıca bayıldım
aa ciddimisin o zaman onu alaym ben
ne guzel canımmm
biliyorum orayı keşke gelebilsek sizleri tanısam süper olurrr
Annemde , kayınvalidemde öyleler tanıdınız artık
annem bazen kendine hakim olamayıp coşuoo
sagolsunlar bana bişey bırakmıo ikiside
Esraaam senin aldıgın dogum cantası vardı ben onu gözden kacırdım
ben şimdi dogum cantası alma derdindeyim, onun linki resmi bişeyi var mı ?
onu da ben alım bari
annen çok zevkli ya içim açıldı...mavı tuluma bende bayıldım...Tünaydın mı desem iyigünler mi desemmm
kocaman öpücüklerle mi başlasam bilemedimmm
bugün bi türlü ayılamıomm
cook sıcak iyice bunalmaya başladımmm klima falan hakgetireee
hepiniz iyisiniz di mi kısçelerrrrrrr
cicilerimizde burdaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-24.html#post25757294
Annemde , kayınvalidemde öyleler tanıdınız artık
annem bazen kendine hakim olamayıp coşuoo
sagolsunlar bana bişey bırakmıo ikiside
Esraaam senin aldıgın dogum cantası vardı ben onu gözden kacırdım
ben şimdi dogum cantası alma derdindeyim, onun linki resmi bişeyi var mı ?
onu da ben alım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?