canım bunlar standart zaten .. bildiğim kadarıyla yenidoğan ile 0-3 aylık aynı şey oluyo.
kajucum o calimero bornozun adı ne diye geçiyo bulamadım bir türlü internette
annen çok zevkli ya içim açıldı...mavı tuluma bende bayıldım...
esra mavı tuluma dikkat ettin mi çıkobay markası sana demiştim ya bağcılarda diye...
unnadoda 100 tl canım
maşallah maşallahh.. annem bana aldıklarını göstermiyo hala :):) eminim koca bir bavul getiricek doğoumdan sonra
canım butikbebede indirime girmiş yine. avvio diye girersen görürsün. ama fiyatları çıkmış... ben 85e almıştım indirimde şuanda 100 tl.
esra mavı tuluma dikkat ettin mi çıkobay markası sana demiştim ya bağcılarda diye...
unnadoda 100 tl canım
esra sen kaça almıştın burada 24.40 tl kargoyla 30 tl normal mi şekercim benim bilgim yok ondan soruyorum
unnadoda 100 tl canım
unnado da bunlar var
http://unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TWpnMk1nPT0=
yaa fiyatını önemsemiorum ben içime sinen şık güzel bi şey olsunn çanta manyaayım ben zaten
ben olsam biraz daha beklerdim canım. tabiki de güzel şık olsun ama daha bi hafta önce 15 lira az ödeme ile aldım ben bunu... ne gerek var ki fazla ödemeye??
unnadoda 100 tl canım
ben olsam biraz daha beklerdim canım. tabiki de güzel şık olsun ama daha bi hafta önce 15 lira az ödeme ile aldım ben bunu... ne gerek var ki fazla ödemeye??
ah helke bızde babamın 3 kızı ve 5 kız torunu var 6.torun erkek aras
130 lira mıı ben veremem o parayıne evimiz var ne bişeyimizzz herseye o kadar acılırsamm ancak kazandıklarımızı yerizzz valla maddi durumu el veren herseyi alsın içinde bırakmasın kuzuucuklarım
haklısın evet ama canta konusunda su anda fiyat degilde içime sinmesi önemli bu konuda kendime hakim olamadım hiç bi zaman..
zaten hemen almıcam acaba diorum avm lerden baksam mı, heryerde de olur mu ki..
kızlar guvenlik kodu istiyor o arkadaki son uc haneli olan mı :26:
esraaaaaaaaaam
aynı dertten müzdaribizzz aynen eksiklerimizz ev arıyoruz taşıncaz,bebek odası, araba hızlı bir maraton var ama ev bulmakta bitiyor iş of of
böyle bir cahillik görülmemiş sayın seyirciler :):):)
evet canım o son 3 rakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?