2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
annen çok zevkli ya içim açıldı...mavı tuluma bende bayıldım...

esra mavı tuluma dikkat ettin mi çıkobay markası sana demiştim ya bağcılarda diye...

unnadoda 100 tl canım

evet bağcılar cikobay dan almış annemde zaten :) saol canişkooo

getirir tabi sen hazırlıklı ol :)

bakıorum şimdi canımın içi saol

Son düzenleme:

esra mavı tuluma dikkat ettin mi çıkobay markası sana demiştim ya bağcılarda diye...

unnadoda 100 tl canım

hee çok güzelmiş ama

applepay karıştırdım unnadoda sudemin dediği gibi.

esra sen kaça almıştın burada 24.40 tl kargoyla 30 tl normal mi şekercim benim bilgim yok ondan soruyorum

canım ben de o fiyata aldım ama kargo ödemedim gittim yerinden aldım çünkü :) evime çok yakın

Son düzenleme:
ben olsam biraz daha beklerdim canım. tabiki de güzel şık olsun ama daha bi hafta önce 15 lira az ödeme ile aldım ben bunu... ne gerek var ki fazla ödemeye??

130 lira mıı ben veremem o parayı ne evimiz var ne bişeyimizzz herseye o kadar acılırsamm ancak kazandıklarımızı yerizzz valla maddi durumu el veren herseyi alsın içinde bırakmasın kuzuucuklarım

unnadoda 100 tl canım

ben olsam biraz daha beklerdim canım. tabiki de güzel şık olsun ama daha bi hafta önce 15 lira az ödeme ile aldım ben bunu... ne gerek var ki fazla ödemeye??

haklısın evet ama canta konusunda su anda fiyat degilde içime sinmesi önemli bu konuda kendime hakim olamadım hiç bi zaman..
zaten hemen almıcam acaba diorum avm lerden baksam mı, heryerde de olur mu ki..

130 lira mıı ben veremem o parayı ne evimiz var ne bişeyimizzz herseye o kadar acılırsamm ancak kazandıklarımızı yerizzz valla maddi durumu el veren herseyi alsın içinde bırakmasın kuzuucuklarım

ben 85e aldım canım... en düşük 50-60a var zaten piyasada bebek çantaları. e ben bunu sürekli kullanırım tatile çıkarken, şehirdışına çıkarken, ikinci hatta üçüncü bebekte o yüzden gözüme gelmedi .

haklısın evet ama canta konusunda su anda fiyat degilde içime sinmesi önemli bu konuda kendime hakim olamadım hiç bi zaman..
zaten hemen almıcam acaba diorum avm lerden baksam mı, heryerde de olur mu ki..

:):) sen bilirsin tatlım...
bak tabii.. chicco nun da çantaları var pierre cardin inde var.

esraaaaaaaaaam

esraa86 kullanıcısından alıntı

ben de çantayı aldım ya hemen hazırlamak istiyorum

off yapacak o kadar çok şeyim var ki aslında ....

eşimin tayini çıkıcak, ev bulucaz, temizliği yapılacak, taşınıcaz, yerleşicez, bebek ihtiyaçlarını, benim ihtiyaçlarımı tamamlıcaz, oda alınıcak,bebek arabası alınıcak....

sonra bebek doğucak, asıl iş o zaman başlıcak

aynı dertten müzdaribizzz aynen eksiklerimizz ev arıyoruz taşıncaz,bebek odası, araba hızlı bir maraton var ama ev bulmakta bitiyor iş of of

Kızlarrrrrr bu benim cok sevdigim arkadasım nazlımın kızı
nazlı benle yaşıt 85 li ama erkenden evlenip bebiş yapanlardan hızlılardan yani

bizimde bööle tatlı kızçelerimiz olsun yaaa

çanta olayını ben iyi bi araştırım en iyisi bu konuda biraz hassasım

esraaaaaaaaaam
aynı dertten müzdaribizzz aynen eksiklerimizz ev arıyoruz taşıncaz,bebek odası, araba hızlı bir maraton var ama ev bulmakta bitiyor iş of of

aaa sen de mii

aynennn.. ev bulmak lazım. tayini ha çıktı ha çıkacak eşimin. ama ev aramaya hiç zamanım yok, gerçi kiralık pek ev de yok etrafta. ramazanda kimse taşınmıyo heralde.

ay keşkem bebişlerimiz gelmeden kendi evlerimize geçsek ne kadan guzel olur değil mii evler çok pahalı ama anacım yaa 130-140 milyardan baslıyr buradaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…