2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
niye kız çok kolay almak bu arada nrler aldın bakiyim

kart bilgilerini aynen giriyorum alınan kart bank asya diyor ben isee garanti bnusla alıyorum bilgileri yanlıs girdiniz diyor hersey dgru halbukii ya kart alışverişe kapalı yada sistemde hata oluştu sinir oldum

kart bilgilerini aynen giriyorum alınan kart bank asya diyor ben isee garanti bnusla alıyorum bilgileri yanlıs girdiniz diyor hersey dgru halbukii ya kart alışverişe kapalı yada sistemde hata oluştu sinir oldum

e kredi kartı yarat canım daha güvenli de olur ama ben üşendiğimden yaratmıyorum gerçi .

memişlerini yerimm ben bununnnnn ço k tatlıı

maşallahhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

benim kızımda böööle olsunnnnnnnnn kapışmayın sonra ben alcam ogluma ben ben dieeee

ay keşkem bebişlerimiz gelmeden kendi evlerimize geçsek ne kadan guzel olur değil mii evler çok pahalı ama anacım yaa 130-140 milyardan baslıyr buradaaa

inşallah bulursak geçicez 120 yi geçmek istemiyorumm sıkı pazarlık beklyoo beni, bu akşam br ev daha bakıcazz

130bin liraya burda ev bulamazsın bile canım 3+1 temiz bi ev rahat 300-350bin.

Kızlar Allah gönlünüze göre versin ev olayı zordur,
yaseee 120 ne kadar uygun istanbulda 120 ye bodrum kat alıosun yavrum hele de bizim buralarda
inşallah olur en yakın zamanda geçer yerleşirsiniz hepiniz, herseyini dörtdörtlük aramayın eşyaları yerleştirince
biraz elden geçince mis gibi oluyor, büyüklüğüne de takılmayın zaten cekirdek bi aileye 80mkare bile yetiyorrr
yeterki kendi eviniz olsun

Son düzenleme:
dgrudur canım orası istanbulll harabe evlere 500 tl kira veriyorlarmış bizim tanıdık vardaa biz isee deniz manzaralı luks semtlerde 500-700 tlye oturuyoruz

öyle valla. 500e ben ev görmedim daha istanbulda...

eşimle hayalimiz bi sonraki tayinimizi bursaya aldırmak... bursada yaşamak istiyoruz bi kaç sene

ay keşkem bebişlerimiz gelmeden kendi evlerimize geçsek ne kadan guzel olur değil mii evler çok pahalı ama anacım yaa 130-140 milyardan baslıyr buradaaa

bursa iyiyöiş yine canım ben daha uçuk beklerdim bursadan çünkü orada hayat çok pahalı bura küçük şehir inan 140 a 3artı 1 evler neti 130 metrekare küçük yani...

nasıl yani :26: siz lışveriş yapa yapa uzman olmussunuz maşAllah canımmmm

ay sanal kart demek istedim adı aklıma gelmedi online bankana gir kartlar bölümünde sanal kart var kaç tl lik alışveriş yapacaksan o kadar tl gir aynı kredi kartındaki gibi bilgileri veriyor ama tek kullanımlık sen ödemeyi yapınca limit sıfırlanıyor kötü niyetli biri olduğunda 0 limit olduğundan kullanamıyor güvenlik açısından iyi bişey bu canım şti de herkes bana soruyo şu nerde ucuz bu nerde

bursa iyiyöiş yine canım ben daha uçuk beklerdim bursadan çünkü orada hayat çok pahalı bura küçük şehir inan 140 a 3artı 1 evler neti 130 metrekare küçük yani...

canım bursa niluferde filan evler baya pahalı ben ilçesindeyim tabi istanbula göre daha ucuz buralar
öyle valla. 500e ben ev görmedim daha istanbulda...

eşimle hayalimiz bi sonraki tayinimizi bursaya aldırmak... bursada yaşamak istiyoruz bi kaç sene

bursaya gelirsen birdaha gitmek istemezsin canımm çok guzeldir bursaa yeşil bursam benimmmm bursa merkezde pahalıdır ama ben ilçesindeyim iyi faiyatlar

Allah karsınıza huzurla sağlıkla oturacagınız içinize sinen guzel bir ev çıkarsın canımmmm

inşallah Allah gönlüne göre veriri kuzummmmmmmmmmmmmm

AMİNNN KIZLARRRRRR

130bin liraya burda ev bulamazsın bile canım 3+1 temiz bi ev rahat 300-350bin.

burası kasabaa ama ortalama 120-130 çok var, balkonlar hariç net 120 m2 ev bunlar, ee sizde büyük şehirde yaşamayın kuzular

inşallah bulursak geçicez 120 yi geçmek istemiyorumm sıkı pazarlık beklyoo beni, bu akşam br ev daha bakıcazz

Allah yardımcınız olsun tatlım.. ev ödemek çok zor bizde ödüyoruz ev daha bize teslim edilmedi ama artık yavaş yavaş bitmeye yaklaşmışlar... bir bitsee ahh bir bitsee

hakkaten yaa o nasıl yaratılıyormuş tovbe tovbe:))))aysun bende en az senin kadar cahalım

anaaammmm cahalız napalımmm ben internetten alışveriş yapmam eşim arada yapar oda saolsunn bilgisayar kurduuu ondan sıkıldıgımdan hiç merak sarmadım bebiş için az bucuk ögrenıyrummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…