Kızlarrrrrr bu benim cok sevdigim arkadasım nazlımın kızı
nazlı benle yaşıt 85 li ama erkenden evlenip bebiş yapanlardan hızlılardan yani
bizimde bööle tatlı kızçelerimiz olsun yaaa
Eki Görüntüle 476328 Eki Görüntüle 476329
çanta olayını ben iyi bi araştırım en iyisi bu konuda biraz hassasım
ay deli etti beniiii en iyisi kocişşlee akşam alaymmm
ay keşkem bebişlerimiz gelmeden kendi evlerimize geçsek ne kadan guzel olur değil mii evler çok pahalı ama anacım yaa 130-140 milyardan baslıyr buradaaa
Kızlarrrrrr bu benim cok sevdigim arkadasım nazlımın kızı
nazlı benle yaşıt 85 li ama erkenden evlenip bebiş yapanlardan hızlılardan yani
bizimde bööle tatlı kızçelerimiz olsun yaaa
Eki Görüntüle 476328 Eki Görüntüle 476329
çanta olayını ben iyi bi araştırım en iyisi bu konuda biraz hassasım
ay keşkem bebişlerimiz gelmeden kendi evlerimize geçsek ne kadan guzel olur değil mii evler çok pahalı ama anacım yaa 130-140 milyardan baslıyr buradaaa
niye kız çok kolay almak bu arada nrler aldın bakiyim
130bin liraya burda ev bulamazsın bile canım3+1 temiz bi ev rahat 300-350bin.
inşallah bulursak geçicez 120 yi geçmek istemiyorumm sıkı pazarlık beklyoo beni, bu akşam br ev daha bakıcazz
inşallah bulursak geçicez 120 yi geçmek istemiyorumm sıkı pazarlık beklyoo beni, bu akşam br ev daha bakıcazz
kart bilgilerini aynen giriyorum alınan kart bank asya diyor ben isee garanti bnusla alıyorum bilgileri yanlıs girdiniz diyor hersey dgru halbukii ya kart alışverişe kapalı yada sistemde hata oluştu sinir oldum
e kredi kartı yarat canım daha güvenli de olur ama ben üşendiğimden yaratmıyorum gerçi .
memişlerini yerimm ben bununnnnnço k tatlıı
maşallahhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dgrudur canım orası istanbulll harabe evlere 500 tl kira veriyorlarmış bizim tanıdık vardaabiz isee deniz manzaralı luks semtlerde 500-700 tlye oturuyoruz
nasıl yani :26: siz lışveriş yapa yapa uzman olmussunuz maşAllah canımmmm
bursa iyiyöiş yine canım ben daha uçuk beklerdim bursadan çünkü orada hayat çok pahalı bura küçük şehir inan 140 a 3artı 1 evler neti 130 metrekare küçük yani...
öyle valla. 500e ben ev görmedim daha istanbulda...
eşimle hayalimiz bi sonraki tayinimizi bursaya aldırmak... bursada yaşamak istiyoruz bi kaç sene
nasıl yani :26: siz lışveriş yapa yapa uzman olmussunuz maşAllah canımmmm
Allah karsınıza huzurla sağlıkla oturacagınız içinize sinen guzel bir ev çıkarsın canımmmm
inşallah Allah gönlüne göre veriri kuzummmmmmmmmmmmmm
benim kızımda böööle olsunnnnnnnnn kapışmayın sonra ben alcam ogluma ben ben dieeee
Kızlar Allah gönlünüze göre versin ev olayı zordur,
yaseee 120 ne kadar uygun istanbulda 120 ye bodrum kat alıosun yavrum hele de bizim buralarda
inşallah olur en yakın zamanda geçer yerleşirsiniz hepiniz, herseyini dörtdörtlük aramayın eşyaları yerleştirince
biraz elden geçince mis gibi oluyor, büyüklüğüne de takılmayın zaten cekirdek bi aileye 80mkare bile yetiyorrr
yeterki kendi eviniz olsun
hakkaten yaa o nasıl yaratılıyormuş tovbe tovbe:))))aysun bende en az senin kadar cahalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?