2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bursaya gelirsen birdaha gitmek istemezsin canımm çok guzeldir bursaa yeşil bursam benimmmm bursa merkezde pahalıdır ama ben ilçesindeyim iyi faiyatlar

hiç bilmiyorum bursayı ben ama hayatım boyunca bi kenyada bi bursada yaşamak istedim.. kenyada yaşadım 4 yıl , bi 4 yılda bursa olsa fena olmaz

evet valla benim evimde küçük 100 metrekare balkon falan dahil oturum alanı 90 metrekare anca.. ama içi çok güzel minnacık ve en güzeli kendi evim şükür ki. ankarada yeni ev almak çok zor hem de şehir merkezinden uzak trfaik çilesi mahvediyor...

ayyy bakk şimdiden başladı benim kızıma yaklaşmayın demeye.. ben oğlumu hür iradesiyle başbaşa bırakıyorum kimi isterse seçsin...

yaşadın mı oyle şehirde yaşayacaksın hem doğal hem manevi hem de tarihi :)))oraya mı gelsek ne ben 450 ye oturuyorum kirada 3 artı bir deniz manzarası yok ama yaaaa yani deniz yok kara kuru bir şehir offfff sevmiyorum alışamadım gitti eşim mersin ben samsun severiz denizi ve yeşili:))))

biizm burada 70-90 milyara ev var cok amaa hepsi depremden once yapılmışş depremde yıprandılar deprem bölgesi zaten Allah korusun yenisinede kredi cekmek vs gerekiyor kredi öder gibi birikim yapmak daha mantıklı geliyor ,Allah bankaların eline dusurmesin canımmm soyup sogana ceviriyorlar Allah korusun

yenilerdede tutturmuslar deprem yonetmeliğine uygunnnn dıye basıyorlar fıyatııı saçmalık olması gerekn bişey zatennn bu zamana kadar neden uygulamamıslar bu yonetmelikleri şimdi adamı soymaya calısıyorlarr

100 m2 yeter tabii yeterki huzur olsun senin olsun gule gule otur canımmm

ankaranın evleri kutu gibi hele mutfakları küçücük :26:eşimin halasının oğlu keçiören de oturuyor eşimi bacanağına gezmeye götürmüş eşimi göstererk bunun mutfağı senin salonun kadar bacanak demiş adam şaşmış kalmış ciddiye bile almamış

hakkaten ya agırdan satmaya başlamış kızını açtırma kız bizim kaynanalık ağzımızıı:)))) bizim oğlanlara kız mı yooook

canım benim ev deniz manzaralı 450 tlye oturuyoruz denize alısan yapaamaz zatennn

bir radyoda dinlemiştim geyik yapıyorlardı adamın biri ilan vermiş istanbuldaa deniz manzaralı 1000 tl aylık kira vs bir çift gitmiş gezmişler gezmişler deniz manzarasını görememişler balkondan sormuşlar adamaa "abi sen deniz manzaralı dedin nerde bu manzara" diyee adam " evet manzaralı tuvalet penceresini açın göreceksinz" demişş

evett kenya mezunuyuz biz eşimle :)

oy maşAllah biz farklı okullardan mezunuz zaten yas farkından aynı okulda olsaydık bile tanısamazdık

AMİNNN KIZLARRRRRR

burası kasabaa ama ortalama 120-130 çok var, balkonlar hariç net 120 m2 ev bunlar, ee sizde büyük şehirde yaşamayın kuzular

Napalım burda dogmusuz burda büyümüşüz işteee ama oldum olası küçük yerleri sevmişimdir
yaşayabilir miyim bilemem amaaa...

hiç bilmiyorum bursayı ben ama hayatım boyunca bi kenyada bi bursada yaşamak istedim.. kenyada yaşadım 4 yıl , bi 4 yılda bursa olsa fena olmaz

Bursayı bende cok begenirim hiç gitmeden gezmeden nasıl begenmekse
benim halamın mezarı var orda, ben küçükken vefat etti, orda yaşıodu Allah rahmet eylesin..
hem onun mezarına, hem gezmeye gidicez bi gün ama ne zaman bilmem..

boşver küçük olsun senin olsun, huzurun olsun

Son düzenleme:

odalar tamam da mutfak geniş ve bakımlı olmalı ya ruuhum daralıyor benimmm

süpermiş bu yaaa fıkra gibi

bizim bi yaş var canım. o bi sene hazırlık okumuş ben yokken :) ben okumadım :) ı can speak english yane

süpermiş bu yaaa fıkra gibi

bizim bi yaş var canım. o bi sene hazırlık okumuş ben yokken :) ben okumadım :) ı can speak english yane

he can speak english olmasın oooo

sen okumadn ama biliyorsun herhal

maşAllahh bizim aramızda 5 yaş varr bir ara pskilojik bunalıma giriyordu benşmki ben yaşlı kalıyorum yanında diyeee yerim ben onun yaşlılıgını delumyaaaa

bizim burda da bir balkon yapıyorlar nerdeyse evin içi kadar at koşturursun banyo desen danalık gibi afedersin eşimle girsek birimizin poposu dışarda kalır o kadar saçma yani :)))))

fantezilere iizin vermiyorlar yaneee

sen nerde oturuyorsun canımm

bizim memlekettede evleri baya buyuk yaparlar ozellikle balkon ve mutfakları yiyici oldugumuzdan herhalll

ooo sizin ki iyiymiş gene bizde 8 yaş var ben 25 o 33 olsun seviyorum bu farkı ben zaten bikaç doğumla arayı kapatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…