bursaya gelirsen birdaha gitmek istemezsin canımm çok guzeldir bursaa yeşil bursam benimmmmbursa merkezde pahalıdır ama ben ilçesindeyim iyi faiyatlar
Allah yardımcınız olsun tatlım.. ev ödemek çok zor bizde ödüyoruz ev daha bize teslim edilmedi ama artık yavaş yavaş bitmeye yaklaşmışlar... bir bitsee ahh bir bitsee
hiç bilmiyorum bursayı ben ama hayatım boyunca bi kenyada bi bursada yaşamak istedim.. kenyada yaşadım 4 yıl , bi 4 yılda bursa olsa fena olmaz
benim kızımda böööle olsunnnnnnnnn kapışmayın sonra ben alcam ogluma ben ben dieeee
Kızlar Allah gönlünüze göre versin ev olayı zordur,
yaseee 120 ne kadar uygun istanbulda 120 ye bodrum kat alıosun yavrum hele de bizim buralarda
inşallah olur en yakın zamanda geçer yerleşirsiniz hepiniz, herseyini dörtdörtlük aramayın eşyaları yerleştirince
biraz elden geçince mis gibi oluyor, büyüklüğüne de takılmayın zaten cekirdek bi aileye 80mkare bile yetiyorrr
yeterki kendi eviniz olsun
canım bursa niluferde filan evler baya pahalı ben ilçesindeyim tabi istanbula göre daha ucuz buralar
bursaya gelirsen birdaha gitmek istemezsin canımm çok guzeldir bursaa yeşil bursam benimmmmbursa merkezde pahalıdır ama ben ilçesindeyim iyi faiyatlar
pek bir kredimiz olmuycak inş. tatlmaminn canım benimm
sen kenya mezunusun o zaman şekercim dimi
bursamm guzeldirr pişman olmazsın
evet valla benim evimde küçük 100 metrekare balkon falan dahil oturum alanı 90 metrekare anca.. ama içi çok güzel minnacık ve en güzeli kendi evim şükür ki. ankarada yeni ev almak çok zor hem de şehir merkezinden uzak trfaik çilesi mahvediyor...
ayyy bakk şimdiden başladı benim kızıma yaklaşmayın demeye.. ben oğlumu hür iradesiyle başbaşa bırakıyorum kimi isterse seçsin...
ankaranın evleri kutu gibi hele mutfakları küçücük :26:eşimin halasının oğlu keçiören de oturuyor eşimi bacanağına gezmeye götürmüş eşimi göstererk bunun mutfağı senin salonun kadar bacanak demiş adam şaşmış kalmış ciddiye bile almamışevet valla benim evimde küçük 100 metrekare balkon falan dahil oturum alanı 90 metrekare anca.. ama içi çok güzel minnacık ve en güzeli kendi evim şükür ki. ankarada yeni ev almak çok zor hem de şehir merkezinden uzak trfaik çilesi mahvediyor...
ayyy bakk şimdiden başladı benim kızıma yaklaşmayın demeye.. ben oğlumu hür iradesiyle başbaşa bırakıyorum kimi isterse seçsin...
evet valla benim evimde küçük 100 metrekare balkon falan dahil oturum alanı 90 metrekare anca.. ama içi çok güzel minnacık ve en güzeli kendi evim şükür ki. ankarada yeni ev almak çok zor hem de şehir merkezinden uzak trfaik çilesi mahvediyor...
yaşadın mı oyle şehirde yaşayacaksın hem doğal hem manevi hem de tarihi :)))oraya mı gelsek ne ben 450 ye oturuyorum kirada 3 artı bir deniz manzarası yok ama yaaaa yani deniz yokkara kuru bir şehir offfff sevmiyorum alışamadım gitti eşim mersin ben samsun severiz denizi ve yeşili:))))
evett kenya mezunuyuz biz eşimle :)
AMİNNN KIZLARRRRRR
burası kasabaa ama ortalama 120-130 çok var, balkonlar hariç net 120 m2 ev bunlar, ee sizde büyük şehirde yaşamayın kuzular
hiç bilmiyorum bursayı ben ama hayatım boyunca bi kenyada bi bursada yaşamak istedim.. kenyada yaşadım 4 yıl , bi 4 yılda bursa olsa fena olmaz
yaşadın mı oyle şehirde yaşayacaksın hem doğal hem manevi hem de tarihi :)))oraya mı gelsek ne ben 450 ye oturuyorum kirada 3 artı bir deniz manzarası yok ama yaaaa yani deniz yokkara kuru bir şehir offfff sevmiyorum alışamadım gitti eşim mersin ben samsun severiz denizi ve yeşili:))))
ankaranın evleri kutu gibi hele mutfakları küçücük :26:eşimin halasının oğlu keçiören de oturuyor eşimi bacanağına gezmeye götürmüş eşimi göstererk bunun mutfağı senin salonun kadar bacanak demiş adam şaşmış kalmış ciddiye bile almamış
canım benim ev deniz manzaralı 450 tlye oturuyoruzdenize alısan yapaamaz zatennn
bir radyoda dinlemiştim geyik yapıyorlardı adamın biri ilan vermiş istanbuldaa deniz manzaralı 1000 tl aylık kira vs bir çift gitmiş gezmişler gezmişler deniz manzarasını görememişler balkondan sormuşlar adamaa "abi sen deniz manzaralı dedin nerde bu manzara" diyee adam " evet manzaralı tuvalet penceresini açın göreceksinz"demişş
oy maşAllah biz farklı okullardan mezunuz zaten yas farkından aynı okulda olsaydık bile tanısamazdık
süpermiş bu yaaa fıkra gibi
bizim bi yaş var canım. o bi sene hazırlık okumuş ben yokken :) ben okumadım :) ı can speak english yane
odalar tamam da mutfak geniş ve bakımlı olmalı ya ruuhum daralıyor benimmm
hee iyi o zaman sevindim bakk
Bizimde kredimiz yok canım.. Bankaya borçlanmadık.. İnşaat şirketi kampanya yapmıştı ondan yararlandık ödüyoruz bakalım
bizim burda da bir balkon yapıyorlar nerdeyse evin içi kadar at koşturursun banyo desen danalık gibi afedersin eşimle girsek birimizin poposu dışarda kalır o kadar saçma yani :)))))
he can speak english olmasın oooo
sen okumadn ama biliyorsun herhal
maşAllahh bizim aramızda 5 yaş varrbir ara pskilojik bunalıma giriyordu benşmki ben yaşlı kalıyorum yanında diyeee yerim ben onun yaşlılıgını delumyaaaa
ooo sizin ki iyiymiş gene bizde 8 yaş var ben 25 o 33 olsun seviyorum bu farkı ben zaten bikaç doğumla arayı kapatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?