2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yok kuşum ben biliyorum, sınavı geçtim okumadım :) o okudu ama ünv 2. sınıfta verebildi ingilizceyi

5 yaş çok değil ki yaaa...

ben hepp eşimm benden en az 5 yaş buyuk olmalı derdimmm öyle diye diyeee 5 yaş farkla evlendimmm yaşıtlarım çok çocuksu geliyordu erkekler biraz geç olgunlaşıyorlarr bana öyle geliyor benim avutacak sabrım yok zaten tek aşkıma aşık oldum tek o oldu canımmmmm

yok kuşum ben biliyorum, sınavı geçtim okumadım :) o okudu ama ünv 2. sınıfta verebildi ingilizceyi

5 yaş çok değil ki yaaa...

tembellll deseydinn bende lisede cok iyi ögrendimm sonra azaldı ama hala bir yerlere gitsem derdimi anlatabilirim kocişin iyi baya maşAllah

şinnndik. sana bi dereceye kadar katılıyorum hayatım... örnekin kardeşimin sözlüsü 85li ama resmen çocuk gibi, büyümemiş olgunlaşmamış.... benim eşim de 85li ama hayata erken atılanlardan, çok şey görmüş, yaşının adamı değilsin sen diyorum da haklısın diyo bana :)

canımm dediğin çok nadir oluyorr seninki gibi yani Allah basınızı bozmasın

geneldee oyle oluyor biz tam tamamlıyoruz kocişleee

eşimle aramızda 2 yaş var ama ben memnunum halimden beraber büyüyoruz biz

benimkine takılıyorum sapık seni diyorum o sekiz yaşında ben kundakta:))))sıkı tut şekerim

ben de babama takılıyodum abbas gibisin baba diye (hayatbanagüzeldeki hayatın yaşlı eşi )

tembellll deseydinn bende lisede cok iyi ögrendimm sonra azaldı ama hala bir yerlere gitsem derdimi anlatabilirim kocişin iyi baya maşAllah

ben öğrettim de geçti yaa... ama kabus olmuştu onun için ingilizce. kıyamam ki..

paula öğretmiyo mu sana??

annemle babam arasında da 5 yaş var annem gençken cok güzel, incecik bi hatundu babamdan genc dururdu
ama şimdi yaşlanıo tabi kiloda aldı şimdi hiç fark kalmadı
o yüzden 5 yaş cok normal

o cocuksuluk yok benim aşkımda, kişisine göre de değişio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…