şinnndik. sana bi dereceye kadar katılıyorum hayatım... örnekin kardeşimin sözlüsü 85li ama resmen çocuk gibi, büyümemiş olgunlaşmamış.... benim eşim de 85li ama hayata erken atılanlardan, çok şey görmüş, yaşının adamı değilsin sen diyorum da haklısın diyo bana :)
ben de babama takılıyodum abbas gibisin baba diye(hayatbanagüzeldeki hayatın yaşlı eşi )
ben öğrettim de geçti yaa... ama kabus olmuştu onun için ingilizce. kıyamam ki..
paula öğretmiyo mu sana??
evett kenya mezunuyuz biz eşimle :)
biizm burada 70-90 milyara ev var cok amaa hepsi depremden once yapılmışş depremde yıprandılar deprem bölgesi zaten Allah korusun yenisinede kredi cekmek vs gerekiyor kredi öder gibi birikim yapmak daha mantıklı geliyor ,Allah bankaların eline dusurmesin canımmm soyup sogana ceviriyorlar Allah korusun
yenilerdede tutturmuslar deprem yonetmeliğine uygunnnn dıye basıyorlar fıyatııı saçmalık olması gerekn bişey zatennn bu zamana kadar neden uygulamamıslar bu yonetmelikleri şimdi adamı soymaya calısıyorlarr
100 m2 yeter tabii yeterki huzur olsun senin olsun gule gule otur canımmm
ankaranın evleri kutu gibi hele mutfakları küçücük :26:eşimin halasının oğlu keçiören de oturuyor eşimi bacanağına gezmeye götürmüş eşimi göstererk bunun mutfağı senin salonun kadar bacanak demiş adam şaşmış kalmış ciddiye bile almamış
hakkaten ya agırdan satmaya başlamış kızını açtırma kız bizim kaynanalık ağzımızıı:))))bizim oğlanlara kız mı yooook
eşimle aramızda 2 yaş var ama ben memnunum halimden beraber büyüyoruz biz
canım senin eşin nadir olanlardandırr Allah basınızı bozmasın
geneldee geç olgunlasıyorlar biz eşimle tam tamamlıyoruz yada ben cok olgunum ki öyle derler hep bana
konusuyorz ögreniyoruzz canım ama çok çok iyi değil yaniiionun için yurt dısına gtmek şartt
benim eşimde
canım senin eşin nadir olanlardandırr Allah basınızı bozmasın
geneldee geç olgunlasıyorlar biz eşimle tam tamamlıyoruz yada ben cok olgunum ki öyle derler hep bana
bizim sadece bir yaş var
eşim 1984 bende 1985 aynı kuşak cocuguyuzzzzzz
benim arayı sıkı tutmam gerekioo
benimkine takılıyorum sapık seni diyorum o sekiz yaşında ben kundakta:))))sıkı tut şekerim
şinnndik. sana bi dereceye kadar katılıyorum hayatım... örnekin kardeşimin sözlüsü 85li ama resmen çocuk gibi, büyümemiş olgunlaşmamış.... benim eşim de 85li ama hayata erken atılanlardan, çok şey görmüş, yaşının adamı değilsin sen diyorum da haklısın diyo bana :)
bızımde aramızda 7 yas var ve ben 2 dogumla arayı kapatmak uzereyım sanırım
canımm dediğin çok nadir oluyorr seninki gibi yani Allah basınızı bozmasın
geneldee oyle oluyor biz tam tamamlıyoruz kocişleee
eşimle aramızda 2 yaş var ama ben memnunum halimden beraber büyüyoruz biz
benim eşimde
valla yetiyor canım içi çok güzel yapılmış, işlerimize yakın güzel ısınıyor.. hepsi iyi şükür ama biriktirerek almak zor... paranın değeri kayboluyor hem de her gün ev fiyatları artıyor...
şükür mutfağım büyük biraz salon küçük canım...
demi ya
biz de beraber büyüdük resmen... ben ünv.e gittiğimde 18yaşındaydım o 19. daha yeni yeni gözümüz açılmaya başlamıştı derken, birbirimizde açtık gözlerimizi... beraber büyüdük, beraber olgunlaştık... beraber para kazanmaya başladık, çalıştık, çabaladık...
yok canım yaa çok nadir değil bence. teyzemin eşi kendinden bi yaş küçük teyzem yanında o kadar çocuksu kalıyo ki mesela... bi sürü örnek geldi şuan aklıma.... önemli olan bence yaş değil huy... huyu güzel oldumu yaşı kaç olursa olsun Rabbim verir huzuru.
Kesinlikle katılıyorum ESRAM yaşla da pek alakası yok gibi bu işlerin, kişilik cok önemli..
insanın kendini yetiştirmesi, olgunlaşması, sorumluluk sahibi olması başka bi şey..
bi de anlaşabilmek, aynı pencereden bakabilmek..
Allaha şükür ki, her sabah uyandıgımda binlerce defa onunla olduguma şükrettigim bi hayatarkadaşım var
evet canım elçuk elektrik elektronik mühemdisliği mezunuamann uzak kalsınn :):)
selçuk mezunu mu??
şimdi gençken iyi de 35 ten sonra cok dikkatli olmam lazım
muck muckkkkk sevioreeeee siziiii
Kesinlikle katılıyorum ESRAM yaşla da pek alakası yok gibi bu işlerin, kişilik cok önemli..
insanın kendini yetiştirmesi, olgunlaşması, sorumluluk sahibi olması başka bi şey..
bi de anlaşabilmek, aynı pencereden bakabilmek..
Allaha şükür ki, her sabah uyandıgımda binlerce defa onunla olduguma şükrettigim bi hayatarkadaşım var
kesinlikle... ne adamlar var yaşları olduğu halde çocuk gibi davranıyolar... kaldı ki ben eşimle büyüdüğüm için ayrıca bi mutluyum ve şanslıyım:) a dan z ye herşeyini biliyorum tanıyorum.
babamla annemin arasında 8 yaş var ama o kadar yakışıyolar o kadar tamamlıyolar ki birbirlerini bi elmanın iki yarısı gibiler. Bi arkadaşım var eşi ondan 4 yaş küçük, adamı görsen kızın etrafında deli divane...
Rabbim herkese huzur versin mutluluk versin...
Allah herkese huzur versin aynen canımm bu benim etraftan gördüüklerim kendi tercihimm şunu çok iyi biliyorum eşim eger benle yaşıt olsaydı kesinlikle bştan elenirdii
kriterler deriz yaa benim baş kriterim yaştı
ben iştee bişeyleri sürekli yonetmeyi çok sevmem erkek benim gözümdee yeri geldiğinde beni yonetecek yeri geldiğinde ben yoneteceğim etraftan gorduklerım yasadıklarım neticesinde kesinlikle yaş farkı olmalı kanısına vardım herkesin karakteri dusunce yapısı ayrı tabi Allah yuvalarımızı bozmasın
büyük konuşma dicem ama geçmiş gitmiş artık
eminim senin yaşıtında çok olgun insanlar da vardır çocuklar da...
ben ne yönetmekten ne yönetilmekten yanayım... doğru yolu beraber bulucaz, birbirimizi dinlicez, onun dediği benim dediğim olmıcak aramızda... hep öyle istedim, öyle oldu çok şükür... tabi ağır bastığımız konular oluyo, onları hariç tutuyorum.
Allah herkese huzur versin aynen canımm bu benim etraftan gördüüklerim kendi tercihimm şunu çok iyi biliyorum eşim eger benle yaşıt olsaydı kesinlikle bştan elenirdii
kriterler deriz yaa benim baş kriterim yaştı
ben iştee bişeyleri sürekli yonetmeyi çok sevmem erkek benim gözümdee yeri geldiğinde beni yonetecek yeri geldiğinde ben yoneteceğim etraftan gorduklerım yasadıklarım neticesinde kesinlikle yaş farkı olmalı kanısına vardım herkesin karakteri dusunce yapısı ayrı tabi Allah yuvalarımızı bozmasın
evet ya bende yaş farkı isterdim hep hatta 7 derdim annemle babamgibi ama sekiz oldu:))))cok memnunum bu durumdan ben onu biraz çocuklaştırdım o beni biraz olgunlaştırdı ortada buluştuk gerçi o benim olgunlaştığımı kabul etmesede :)))
bende doğumdan sonra gidecem oraya...evet bağcılar cikobay dan almış annemde zaten :) saol canişkooo
getirir tabi sen hazırlıklı ol :)
bakıorum şimdi canımın içi saol
organikleri civilden mı aldın esra?hee çok güzelmiş ama
applepay karıştırdım unnadoda sudemin dediği gibi.
canım ben de o fiyata aldım ama kargo ödemedim gittim yerinden aldım çünkü :) evime çok yakın
slm guzel anneler nasılsınız bakalım bebıslerınızle bugun bızım seker yuklememız yapıldı 1saat sonra 179 cıktı yuksek dedı doktr bı saat daha bekledım oda 59 cıktı bu kezde dusuk cıktı dedıler anlamadım artık cumartesı kendı dktoruma gosterıcem umarım bır problem yoktr yarında tetenoz asısı olucam bakalım canımız acıycakmı tecrube edınen annelerım canınız cok acımadı dımı normal ıgne gıbımı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?