slm herkese nasılsınız ben bugün kötüyüm neden derseniz kötü bişey oldu dr.um istifa etti ve gitti ayyyyy çaresiz kaldım ne yapcağımı bilmiyorum valla hayır başka dr.a nasıl gittcem
canım hoşgeldinn
nereye gittiğini biliyormusun aynı şehirde devam ederse sende oraya devam edersin
slm herkese nasılsınız ben bugün kötüyüm neden derseniz kötü bişey oldu dr.um istifa etti ve gitti ayyyyy çaresiz kaldım ne yapcağımı bilmiyorum valla hayır başka dr.a nasıl gittcem
yok kuzum aynı yer mümkün değil ya ankara ya istanbul diyodu idareyle tartışmış bir saatte gitti adam anlayamadım buralarda durmam demiş
yok kuzum aynı yer mümkün değil ya ankara ya istanbul diyodu idareyle tartışmış bir saatte gitti adam anlayamadım buralarda durmam demiş
esraa hadi söylee kaç kilo aldın şimdiye kadar çatlatma biziii bak merak ediyoruzzbir laf attın devamını getirmedinnn
69 la başladım canım en son 15 gün önce tartıldım 82dim daha tartılmadım moralim bozulmasın diye :)))) tartılmasamda moralim bozulcak şey buluyor
69 la başladım canım en son 15 gün önce tartıldım 82dim daha tartılmadım moralim bozulmasın diye :)))) tartılmasamda moralim bozulcak şey buluyor
kilo takip topiğimizdemisin canım hemen hemen aynıyızz bende 12 kg aldım şimdiye kadar canını sıkma vericezz
valla canım üzülmüyorum ilk oğlumda 28 kilo almıştım 98le bitirdim 68e kadar düştüm insallah azimle bunuda hallederiz napalım topiğe ekle ama nezamanlar bilgi vercez onları bi anlatırsan sevinirim canım
valla canım üzülmüyorum ilk oğlumda 28 kilo almıştım 98le bitirdim 68e kadar düştüm insallah azimle bunuda hallederiz napalım topiğe ekle ama nezamanlar bilgi vercez onları bi anlatırsan sevinirim canım
canım hoşgeldin geçmiş olsun neden öyle olmuş yaa :26:
ben oldumm çok acımıyor sadece hafif yanma sinek ısırıgı gibi 2-3 gunde agrı oluyor o tarafa yatamıyorsun
maşAllah oglusun mu var canımm ne guzelll :))
çatlak vs oldumu 28 kiloyla bende basladılariştahın acık herhalde benim gibi bende acı hamur işine dayanamıtorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?