2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
slm herkese nasılsınız ben bugün kötüyüm neden derseniz kötü bişey oldu dr.um istifa etti ve gitti ayyyyy çaresiz kaldım ne yapcağımı bilmiyorum valla hayır başka dr.a nasıl gittcem

canım hoşgeldinn

nereye gittiğini biliyormusun aynı şehirde devam ederse sende oraya devam edersin

slm herkese nasılsınız ben bugün kötüyüm neden derseniz kötü bişey oldu dr.um istifa etti ve gitti ayyyyy çaresiz kaldım ne yapcağımı bilmiyorum valla hayır başka dr.a nasıl gittcem

esraa hadi söylee kaç kilo aldın şimdiye kadar çatlatma biziii bak merak ediyoruzz bir laf attın devamını getirmedinnn

kilo takip topiğimizdemisin canım hemen hemen aynıyızz bende 12 kg aldım şimdiye kadar canını sıkma vericezz

valla canım üzülmüyorum ilk oğlumda 28 kilo almıştım 98le bitirdim 68e kadar düştüm insallah azimle bunuda hallederiz napalım topiğe ekle ama nezamanlar bilgi vercez onları bi anlatırsan sevinirim canım

valla canım üzülmüyorum ilk oğlumda 28 kilo almıştım 98le bitirdim 68e kadar düştüm insallah azimle bunuda hallederiz napalım topiğe ekle ama nezamanlar bilgi vercez onları bi anlatırsan sevinirim canım

canım bak yukarıda paylastım o topiğe yaz bitanem esram seni listeye eklesin çizelgeyi incele 3. 4. 5. 6. ay şeklinde yz ve yarın hemen tartılki 6. ay kilonu dgru yazasın

maşAllah oglusun mu var canımm ne guzelll :))

çatlak vs oldumu 28 kiloyla bende basladılar iştahın acık herhalde benim gibi bende acı hamur işine dayanamıtorummm

canım hoşgeldin geçmiş olsun neden öyle olmuş yaa :26:

ben oldumm çok acımıyor sadece hafif yanma sinek ısırıgı gibi 2-3 gunde agrı oluyor o tarafa yatamıyorsun

hosbulduk cnm ya valla bende anlamadım nedenını bakalım artık kendı doktruma yorumlatırım cnm sende bursada otryrdun bebk sekerı aldınmı ben dolasmadım hıc ama ınternette uygun geldı ama guvenebılırmıyım bılmıyrm tabı

maşAllah oglusun mu var canımm ne guzelll :))

çatlak vs oldumu 28 kiloyla bende basladılar iştahın acık herhalde benim gibi bende acı hamur işine dayanamıtorummm

evet 5.5 yaşında oğlum var buda erkek çatlak oldu tabikiside neler kullanmama rağmen yinede oldu oyüzden bunda hiç kasmadım bişeyde sürmedim çatlayacak olan zaten çatlıyor iştah açık olmasmı acı değilde hamur işi filan süper gidiyor ama napalım veririz elbet :))))

Selam canlarım bugün giremedim misafirlerim vardı,onlar gitti eşimin kuzeni bizde kaldı sağolsun kızcağız yardım etti bi güzel temizlik yaptık,ütüleri de eşim yapmıştı,bu beni bi kaç gün idare eder valla

Şimdi de k.validemlere yemeğe gideceğiz,
öpüyorum sizleri görüşürüzzzz...

ccnm bende kıızmda 30 kg almıştım 6 ayda erıdı bıttı kul oldu bakalım bu sefer ne olcak hıc catlamadım kızımda 2.dede bışey yok dr cıldının yapısı olmaz catlak dedı ama ne olcak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…