beğen tuşu gitmişşşş:26::26::26: lavinyam hoşgeldin canımmm
buraya da gönder beysallll
gerçi yağacak gibi :)
off kötü olmuş yaa...
hoşgeldin balımmm günaydınnn
geldi
hoşgeldin kuzum...ellerine sağlık canım abiciğin için yapmışın..keşke biraz evdekilerdee düşünseeee
aaa tabii o var...beşik gösterme olacak..ve benimm ne kadar özenle hazırlayacgımı biliyor bebeğimin odasını allahın izniyle...anneanne köşesi, hala köşesi ve anneanne köşesi yapıcam...ondan eksikk kalmak istemiyorrr kayınvalideciğimmm...
kızz allah seniii ne etmesin emi...güldürdünn beni...junıorr semraaa'ya çok güldümm yaa...amanınnn güldüm diyee başımdaa bulmayımmm sakınnnnnnnnnnnnnnn
ayyy çatladımm vallah billahhh1 günde hallettik bunları...3-4 mağaza gezdik...en kafamıza yatanları aldık...çok takma kafaya...
sağolll burcumm...bende beklemiyordum bu kadarını..ama sağolsunn aldı epey bişeyler...ellerine sağlık olsun, devamı gelenn olsunnnn diyorummmmmmmmmmm
görümceminde çok faydası oldu...anne şundan al, bundanda lazım falan diye yönlendirdii
cadı diyorduk ama altından bişi çıkmazsaaa beni memnun etti kaygananacğımm
yaa yazıkkk anneciğim neler çekmiş...babaanneme bi gıcık oldumki...düşünsene anne karnında susuz kalmışım...doktordaa demiş halbuki tutmasın diyee ama dinleyen kim...el ne der..ayıp olur günah olur diyee tutturmuşlarr anneciğimee orucu
ohhh miss misss...çek içinee toprağın kokusunuu
biz kayserlililerr biraz şatilliyizz sanıırm
günaydın canımmmm geldi yazılarınn...hoşgeldinizz pipiloşlaaaaa
yaa evet beğen tuşuu kayıpp:44:
ay kızlarr maşAllahhh
ilk kezzz kızımın tekmelerini dışardannn göruyorummmm ay ne de guzel vuruyorrrrr heyecanlandım hemde duygulandımmm Allahımm ablamada kuzenimede isteyen kardeşlerimede bu duuyguyu hayırlısıylaa tez zamanda yaşat bizlerede hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip et aminnnnn
inşAllah akşamda tekmelerde kocacım gorur geliyor hergun konuusyor bakıyor kızına tekmeliyor mu dıyee
canım koliform bakteri suya bir yerden hayvan yada insan dışkısının karıştığını gösterir. Su kirli yani anlayabilmem için çeşitli noktalardan numune alıp analiz ettirmeliyim
aslında normal bagısıklıgı gelişmiş insanda hastalık yapmaz ama çocuk bebeklerdee sorun olur o yuzden içemem
aysun suyu kaynatıp soğutup da içsen nasıl olur
hoşbulduk bitanem...
hoşbulduk canımmm günaydın:)
hoşbulduk canım benim günaydın...
inşallah görürü çok güzel bir duygu... bizimki şimdi dalga dalga hareket ediyor derinin altında elinle koyduğunda kolu bacağı heşeyi belli artık kuzumun..
canım damacana su mu yoksa şebeke suyu mu?
ay dün akşamdan beri iştahım herkesin anlattığı kadardan bile çok açıldı ay şuan açlıktan bayılacam çok acıkktıııımm
evet biraz gecikmelide olsaa hissettim hamdü senalar olsun onu veren Rabbimeeee
genede dikkat et canım inşşş sorun çıkmaz
hoşbuldum şekerim nasılsın şeker yüklemesini yaptırmışsın inşş sonucunda güzel çıkar)
akşam ki misafir kendi yengemdi canım abimin eşi:))canım sıkıldı mutfakta iş yaptırmadım abimde kızdı kız tek başına cabalıyor diye
ay kızlarr maşAllahhh
ilk kezzz kızımın tekmelerini dışardannn göruyorummmm ay ne de guzel vuruyorrrrr heyecanlandım hemde duygulandımmm Allahımm ablamada kuzenimede isteyen kardeşlerimede bu duuyguyu hayırlısıylaa tez zamanda yaşat bizlerede hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip et aminnnnn
inşAllah akşamda tekmelerde kocacım gorur geliyor hergun konuusyor bakıyor kızına tekmeliyor mu dıyee
1)Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Mommy Bag
2) Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Mommy Bag
3) Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Baby Angel
4) Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Mommy Bag
çok kararsız kaldım fikir verin bana çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bende ara ara atıştırıyordum ve hiç acıkmıyordum hatta yemek zorrundayım diye yiyordum dün akşam ve şuan çıldıracam 15 dk geçsinde yemek yiyim diye oburix gibi hissediyorum kendimibenim açılmadı pek... öyle deli gibi acıkmıyorum daha... ama sürekli atıştırıyorum kuru üzüm, meyve,kraker falan... boş bırakmıyorum midemi ondan heralde.
çok şükür canımmm...
lierac kremim geldü bu arada
ben dayanabilirsem ekim 5 de çıkıcamkızlar ne zaman izne çıkıyorsunuz????
ben 7 eylülde çıkıcam :)
kızlar ne zaman izne çıkıyorsunuz????
suda problem vvar ki çevre ve isg uzmanımız dışardan su içiyor derler tepki toplamaya gerek yokarıtma benim sorumlulugumda
masallah bebısıne canım kolay gelsın ıns ıyı cıkar sonucun daKizlar merhaba...
Biz hastanedeyiz şeker yüklememiz var onu yaptiriyoruz... Bebisimiz 808 gr , 34 cm olmus coookk buyumus yahu
Neyse sonuc bekliyoruz anlayacaginiz...
Bu arada aysuncum doktorunu dogum iznini sor tatlim brnimki 4 gun geriye geldi :)))
masallah ne gzuel syeelr almıssınız gule gule gıysın prensesbencedee canımm erkekler bu detay işlerden pek anlamıyorlar...eşin yanında olacaksa bilee, yanınızaa tecrübeli birilerini alın derim ben...
geçen kayınvalidem beni çarşıya çıkardıgında görümcemde geldi...3 çocuk annesi..nasıl faydası oldu...bide sağolsun hep olumlu yönde yönlendirdi annesinii
bi türlü fotolarını çekip koyamadım ama babaannesinin o gün çarşıya çıktıgımızda aldıgı şeyler şöyle:
küvet-kova-maşrafa-yıkama filesi
sebamed set
chicco tırnak makası seti
3 tane hastane çıkışı (2si battaniyeli büyük setlerden, 1i 7li set)
3 tane battaniye (1 adet penye-1 adet örgü- bi tanede önden fermuarlı kadife gibi bişey)
1 tane başlıklı havlu
1 tane bornoz seti (bebettonun pembe beyaz büyük puantiyeli olanlarından)
anne bebek çantası
yenidoğan bez(prima)
unibaby ıslak pamuk
alt açma minderi
çıtçıtlı badi (idilbabydan aldık ...yumuşacık) (epeyce aldık bundan, en çok kullanılan şey oldugu için...bazıları kruvaze yandan çıtçıtlı ve alttan çıtçıtlı)
külotlu çorap
topuk çorabı
pijama takımı
patik
ayakkabı
ağız mendili (6lı 2 paket aldık)
eldivenler
şapkalar
mama önlüğü
bi kaç tane süslü kıyafet aldık...ama bayramdan sonra alcaz asıl...çarşının içinde başka bi mağaza varmış..oraya gitcez...mübarek gün sıcakta yormak istemedim onları o gün...hemde bana lohusa gecelik-pijama-sabahlık takımı falanda alacakk onlarla beraber aldırcamm
haa bide dedimkii: babaannesi ben çok ağırlaşmadan herşeyim tamamlansın istiyorum....bayramdan sonra çarşıya gittiğimizde senin yaptıraracagın bebek şekerimizide seçelimmmtamam gadasını aldıgım dedi (gadasını aldıgım lafı kayseriye has bi deyiştirr)buda dipnott olsunnn
buarada şimdi bunları yıkayıp hastane çantamı hazırlıycamm neyle yıkayalımm? babaannesi sen neyle yıkansın dersen onla yıkayımda öylee ütüleyim dedi
hosgeldın canım ıns ıyı cıkar sonucun daFıstıklar ve tatlı mı tatlı meyveleri günaydınnnn
Nasılız bakalım bugünnn??
Biz yağmurlu iç karartıcı bir sabaha uyandığımız için halen gelemedik kendimize, ama en azından biraz serinler gibi olmuş hava, bunaltıcı sıcaklar olmadığından biraz rahatladık.
Dün şeker yüklemememizi yaptırdık, sonuçları cumaya alıcaz sonra da doktorumuza göstericez ayrıca prensesimi de görcem
Allahım oruç tutanlara yardım etsin , dün ben de yaklaşık 17 saat aç kaldım ve en son ne benim ne de bebemin hali kalmıştı. Hatta kuzum bugün de bayaa bir hareketsiz, küstü dün sanırım bana((
yoruldun tabı canım artık hemen nefes nefese kalıyoruz rahım ıyıce buyudugunden kaburagalrımıza baskı yapıyormustünaydınnnnn nasılsınız bakım güzel hamişler bebişler nasıl tekme ve yumruklar nasıl
ben yeni uyandım akşam misafiirm vardı onlar gelmeden her şeyi hazır ettim yengem eli boş geldi ve çok geç geldi abim bile ondan 2 saat evvel geldi sinir küpü oldu ben onlara erken çıkın dedim neden gelmediler diye dolmuş bozuldu dediler ama ben inanmadım
dolmuş bozulsa müşteriyi bekletmez bir sonraki dolmuşa verir hele bu ramazanda hiç bekletmez
aman neyse yaptım ettim tuttum abiciğime tuzsuz yemekler yaptım yengem ve yeğenim uğraşma dediler tuz atıyor o dediler adam tansiyon hastası günah yanii tuzsuz yemeklerininde hepsini yedi abim demek ki neymiş gelin hanım abim için yemekleri tuzlu ve tuzsuz uğraşmak istemiyormuşşş....allah büyükyatsı namazını bile kılamadan sızıp kalmışım eşime sahur hazırladım o yerken namazımı öyle kıldım sonrasında eşimle sabah namazını bekledik uyuduğumda gün ağarmıştı bile ancak uyandım
valal bende dun annemlerde yarım pıde yemısımdır peynır domatesle ock sveıyorum ama sıstım sabah kahvaltı bıle yapamadım
koy tabii.. merak ediyorusss :)
az önce küvet filemiz de geldi :)
canım alma pide eve sende :) mideye oturuyo resmen pideler. bende çok istiyorum yemek, dün çok azıcık yedim, içimde kalmasın diye.. kendimi tutmasam bitiririm yarım pideyi heralde :)
3 numara benc ecanım1)Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Mommy Bag
2) Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Mommy Bag
3) Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Baby Angel
4) Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | TIWICITY | Tiwicity Mommy Bag
çok kararsız kaldım fikir verin bana çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hadı gozunaydın aysuncum minişim artık ben burdayım anne dıyoray kızlarr maşAllahhh
bende ara ara atıştırıyordum ve hiç acıkmıyordum hatta yemek zorrundayım diye yiyordum dün akşam ve şuan çıldıracam 15 dk geçsinde yemek yiyim diye oburix gibi hissediyorum kendimi
ben dayanabilirsem ekim 5 de çıkıcam
merhaba kızlar ...canım ben bayramdan sonra daha da gelmem buralara:)))yıllık iznimde var kullanacagım bebiş doğana kadar melike iptal..bu arada acile gittim idrarda bakteri çıktı antibiyotik vs ilaçlar verdi ama korkuyorum kullanmaya pazartesi doktorcuguma sorup kullanırım.esracığım ben yarım kilo vermişim yaa niyekiiii kilo alımım çok az ..
Kuzumm ben öncelikle bayramı kapsayacak şekilde rapor almayı düşünüyorum aile hekimimden 5-6 günlük; çünkü bizim bayram iznimiz 1 gün sadeceSonra da kendi doktorumdan alıcam 6-7 gün. seninle aynı tarih gibi doğum iznime çıkmayı planlıyorum, rapor alabilirsem bir hafta çalışmış olucam. Ama bakalım bu cuma da doktoruma sorcam :44:
evet biraz gecikmelide olsaa hissettim hamdü senalar olsun onu veren Rabbimeeee
bende dun annemlerde yarım pıde yemısımdır peynır domatesle ock sveıyorum ama sıstım sabah kahvaltı bıle yapamadım
3 numara benc ecanım
hadı gozunaydın aysuncum minişim artık ben burdayım anne dıyor
kuzum evet uzun ama ne yapayım bebeğimle daha çok vakit geçirmek istiyorum normalde bende 15 eylülde falan hakediyorum5 ekim :S çok uzakkk :)
17 ağustos gibi yani :) en erken sen mi ayrılıcaksın :):)
geçmiş olsun canım. bence erteleme, gitme imkanın varsa ya da telden arayıp sorsan daha iyi olur...
7 eylül yani :)
benim doktor rapor vermiyo yaaa, sinir ediyo beni...
aile hekimine sormam lazım bir de :)
5 ekim :S çok uzakkk :)
geçmiş olsun canım. bence erteleme, gitme imkanın varsa ya da telden arayıp sorsan daha iyi olur...
5 ekim :S çok uzakkk :)
ben de üzerine reçel sürüp yemeyi çok seviyorum :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?