2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
beğen tuşu gitmişşşş:26::26::26: lavinyam hoşgeldin canımmm

hoşbulduk bitanem...

buraya da gönder beysallll

gerçi yağacak gibi :)

off kötü olmuş yaa...

hoşgeldin balımmm günaydınnn

geldi

hoşbulduk canımmm günaydın:)

hoşbulduk canım benim günaydın...

inşallah görürü çok güzel bir duygu... bizimki şimdi dalga dalga hareket ediyor derinin altında elinle koyduğunda kolu bacağı heşeyi belli artık kuzumun..

canım damacana su mu yoksa şebeke suyu mu?

canımm şebekeden geliyor biz tekrar arıtıp firmaya veriyorruzz dısardan mı bizden mi kaynaklanıyor bilemiyorum iki ayrı yerden numune alıcam

ay dün akşamdan beri iştahım herkesin anlattığı kadardan bile çok açıldı ay şuan açlıktan bayılacam çok acıkktıııımm

benim açılmadı pek... öyle deli gibi acıkmıyorum daha... ama sürekli atıştırıyorum kuru üzüm, meyve,kraker falan... boş bırakmıyorum midemi ondan heralde.

evet biraz gecikmelide olsaa hissettim hamdü senalar olsun onu veren Rabbimeeee

çok şükür canımmm...

lierac kremim geldü bu arada

Canımm ben eltilerin de yengen de yazıcaktım eksik olmuş Sonuçta senin gibisi yok, ama değerini bilen de yok... Sıkma canını birtanem öyle iş yaptırmamazlık da etme bence habersiz ve geç de geliyorlarsa en azından yemekten sonra sana iş bırakmamaları gerekirdi..

Canımmm maşallahh Sonunda sen de başladın hissetmeye
Çok güzel değil mi? Bir zaman sonra iyice sıklaşacak ve her an yapsın diye bekleyeceksin, ellerini ayaklarını,yüzünü hayal edeceksin

Tatlımm 3. hoşuma gitti benim de

bende ara ara atıştırıyordum ve hiç acıkmıyordum hatta yemek zorrundayım diye yiyordum dün akşam ve şuan çıldıracam 15 dk geçsinde yemek yiyim diye oburix gibi hissediyorum kendimi

kızlar ne zaman izne çıkıyorsunuz????

ben 7 eylülde çıkıcam :)
ben dayanabilirsem ekim 5 de çıkıcam

merhaba kızlar ...canım ben bayramdan sonra daha da gelmem buralara:)))yıllık iznimde var kullanacagım bebiş doğana kadar melike iptal..bu arada acile gittim idrarda bakteri çıktı antibiyotik vs ilaçlar verdi ama korkuyorum kullanmaya pazartesi doktorcuguma sorup kullanırım.esracığım ben yarım kilo vermişim yaa niyekiiii kilo alımım çok az ..

Kuzumm ben öncelikle bayramı kapsayacak şekilde rapor almayı düşünüyorum aile hekimimden 5-6 günlük; çünkü bizim bayram iznimiz 1 gün sadece Sonra da kendi doktorumdan alıcam 6-7 gün. seninle aynı tarih gibi doğum iznime çıkmayı planlıyorum, rapor alabilirsem bir hafta çalışmış olucam. Ama bakalım bu cuma da doktoruma sorcam :44:

suda problem vvar ki çevre ve isg uzmanımız dışardan su içiyor derler tepki toplamaya gerek yok arıtma benim sorumlulugumda

Bence öyle demezler ya dr bir marka önerdi onu içiyorum dersin ya da kaynatıp soğutmaya fırsatım yokondan alıyorum dersin hem ne derlerse desinler zaten ayrılacaksın bebiş herşeyden kıymetli bak dolu insan varyerimizde olmak isteyen oooo

masallah bebısıne canım kolay gelsın ıns ıyı cıkar sonucun da
doktor sata gore hesaplamıyor mu ıznını de ultrason farklı sonuclar cıkarıyor cunku:26:
masallah ne gzuel syeelr almıssınız gule gule gıysın prenses
kayserıye gelın gıtmek varmıs demek
hosgeldın canım ıns ıyı cıkar sonucun da
yoruldun tabı canım artık hemen nefes nefese kalıyoruz rahım ıyıce buyudugunden kaburagalrımıza baskı yapıyormus
benım annemde tansıyon hastası genede oruc tutuyodu ama bu sene fıre verıyo arada kötü oluyo
valal bende dun annemlerde yarım pıde yemısımdır peynır domatesle ock sveıyorum ama sıstım sabah kahvaltı bıle yapamadım
3 numara benc ecanım
hadı gozunaydın aysuncum minişim artık ben burdayım anne dıyor

5 ekim :S çok uzakkk :)

17 ağustos gibi yani :) en erken sen mi ayrılıcaksın :):)

geçmiş olsun canım. bence erteleme, gitme imkanın varsa ya da telden arayıp sorsan daha iyi olur...

7 eylül yani :)

benim doktor rapor vermiyo yaaa, sinir ediyo beni...
aile hekimine sormam lazım bir de :)

evet biraz gecikmelide olsaa hissettim hamdü senalar olsun onu veren Rabbimeeee

tekmelerin mübarek olsun canımcım dün eşime big storede baktığım organik hastane cıkısından bahsettim 160 lı rakamlı olan oda üzülme seni bu hafta sonu antepe götüreyim hayatım dedi hem kendine hem bebege alırsın dedi ama yazık sana oruçsun dedim bakalım dedim ne dersiin kız bikaç kez gittim ama detaylı bilmem Gaziantepi..varmı tavsiye edecegin yerler

ben de üzerine reçel sürüp yemeyi çok seviyorum :):):)

kuzum evet uzun ama ne yapayım bebeğimle daha çok vakit geçirmek istiyorum normalde bende 15 eylülde falan hakediyorum

benım 3 eylül normalde ama ben bayram sonu 10 gun rapor alıcam baska doktordan sonra kendı ıznım gelıyor zaten ama bı taraftanda dıyorum kendı ıznım gelınce 2 hafta calısabılır alsam calıssam mı su yasa ıcın 5 hafta calısamam bılıyorum cunku bel fıtıgından bazen de amaaan bosver dıyorum

biz yemeğe gidiyoruz kuzular umarım kendimizi tutup çok yemeyiz

benımkıde rapor vermıyo ama su an ızınde zaten 2 ay yok ben o arada baska doktora gıttım o da bel fıtıgı deyınce kendı vereyım dedı bende bayrama kadar ıdare ederım dedım cıdden yuruyusum aksamaya basladı bıle sımdıdenhatta nromal dogumda bel fıtıgın artabılrı dedı ama ben genede normal ıstıyourm bakalım

doktr aradım acaip yoğun canım :)))doğurma mevsimi galibaa..17 agustos sonra yıllık izin alacagım rapor alsam diyorum alırımda büyük ihtimal aile hekimim sagolsun grip olurum hemen yazar raporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…