hımmm.. şimdi aklıma takıldı bunlardan da mı alsam acaba?? oda takımını babaannesigile diğer ıvır zıvırları anneannesigile devrettim, onlar alacak bunu da ben alayım bari biraz araştırayım da :) saol canım
kızlar acizligin ve çaresizliğin ne oludugu yaşayan bilir rabbim kimseye çektirmesinn öle bi psikolojideyimki erkegin küçünden bile nefret ediyorumoglum hariç tabii erkek düşmanı oldum yani iyi yok benim gözümdeee benim ikinci evliligim oldugu için aldatsanada dövsede azıma etsene afedersiniz b.... gibi yutmak zorundayımm mecburum buda benim için acizlikk ve benim gibi kadın çok benden daha kötü durumda olanda çokk halime şükrediyorumm ben aldıysam 3 yaşındaki oglumun ahını aldım oda iyi niyetim yüzünden kullanıldım ve yine çaresizlik varr işin ucunda hayat söylenen söz kadar kolay deil emin olun ama hamd olsun şuan iyimm kimsedende bi beklentimm yokk bir annem varr kocayın bilmem neresini yee diyen bi anne ne diyebilirimkiiiii
ilkinde şanslıymışsınız. inşallah bu bebekte doğru yeri bulmuştur. çok değişik sağlık sorunları duyuyorum. Rabbim çözümsüz dermansız dert vermesin. inşallah bunu da ilki gibi sağlıkla alırsınız kucağınıza...
ıkı dogum yaptım biincisi saglıklı ıkıncısıde 4 .bucuk aylıkken düsükle sonuclandı....ve hıcbır doktor anlamamıs..ıkınci bebegımın düsügünün sebebini sordugumda bırsey soyleyemedıler megerse cift rahımlı oldugum icin düsmüs o cocuk.rahmin biri dar biri genişmis .düsen cocuk dar olan rahımdeymıs bu yuzden fazla büyümeden bogularak ölüyo anne karnında.insallah bu bebegım genıs olan rahımdedır ve aynı sıkıntıları bır daha cekmem....baska doktorada gorundum oda dogruladı...
merhaba güzelkızms, benim aklıma bişey takıldı.tabi söylemek zorundada değilsin. ama bu tür şeyler yaşayan arkadaşlarada belki küpe olur.
ilk evliliğinde şiddet olmuşmuydu?
Ayrıldığın için pişmanlık varmı?
seninde ilk evli,liğinde kendince gördüğün hataların varmı?
tabi cevap vermek sana kalmış.hani bunları sormamdaki neden, şimdi bi anlık sinirle ayrılanlar varya, belki bunları okuyunca kendi ilişkilerini birdaha gözden geçirirler.
ilk evlilik ne kadar kötü olursa olsun ikinciyi aratır derler ya... sonuçta kız olarak evlenmekle dul olarak tekrar evlenmek toplumun çoğu kesiminde yadırganıyor malesef..mesela ilk evliliğin olsa bu kadar sinmezdin , aciz hissetezdin kendini bence değilmi?
birde aileni suçluyorsun... peki evliliğini zorla gerçekleştirmediler değilmi?sonuçta sen severek evlenmiştin ben yazılarını takip etmiştim çünkü.hiç karışmadıklarını söylemiştin.bence ailenide çok suçlama
birde aile istemeyince o ilişki çoğu zaman yürümüyor.kayınvalidenlerle sorunlarında olmuştu zamanında,
umarım ilişkin düzelir.ama sırf kavga çıkmasın diye çok alttan alırsan eşin sana hertürlü zulmü uygular. neticede dulsun diye eziyorsa seni, onunda dul olduğunu zaman zaman hatırlat.sonuçta bekar biriyle evlenmemişsin ki...
Aa.. Bende sakaryalıyım ama şu an Trabzon'dayım..
Annem falan orada ama..
bende bebein herşeyini babama yıktımtorun torun diye ortalığı yıktı.şimdi alsın.zaten şsiz kalacağım doğuma yakın.almam çok zor.tek maaşla napıcaz bilmem.bunları üşününce ruhum daralıyor.
canım daha kaç yaşındasın bunca şanssızlık üst üste... hiç bir zaman ikinci evliliğime mecburum diye düşünme çalışıyormusun? çok da özeline girmek istemiyorum. ama derdini içine atma bizler yanındayız bizlerle paylaş.
ilkinde şanslıymışsınız. inşallah bu bebekte doğru yeri bulmuştur. çok değişik sağlık sorunları duyuyorum. Rabbim çözümsüz dermansız dert vermesin. inşallah bunu da ilki gibi sağlıkla alırsınız kucağınıza.
anlatmasın ya iyice korkacağız, ben normal doğum istiyorum epiduralle şimdi kötü birşey söylerse etkilenirim
slm kısslar bende kasım annesiyim benim hayırlısyla ikizlerim olucakkkkk
biz yeni evliyiz evimiz kiraa ve benim bebek odası yapacak odam yokk( Aslında bebek odası almak isterdim beşik+gardolap+komidin perdesi halısı uyumlu ama malesef sadece beşik alacağım yatak odasına koyarım onuda sanıırm.. bide portatif taşınacakk bi beşik..Ya da inşş bebişimiz şans getirir bize hemenn ev alabiliriz ona da güzel bi oda hazırlarım..
23 yaşındayım cnm umudum var inşş düzelir diyorum ama günden güne beter oluyoo bende huyuna ve suyuna gitmeye çalışıyorumm
bende bebein herşeyini babama yıktımtorun torun diye ortalığı yıktı.şimdi alsın.zaten şsiz kalacağım doğuma yakın.almam çok zor.tek maaşla napıcaz bilmem.bunları üşününce ruhum daralıyor.
trabzondasın demek.ne güzelgüzel memleketim nasıl gözümde tütüyo.nasıl orlar?ah yolum düşsede toprağını öpsem
biz yeni evliyiz evimiz kiraa ve benim bebek odası yapacak odam yokk( Aslında bebek odası almak isterdim beşik+gardolap+komidin perdesi halısı uyumlu ama malesef sadece beşik alacağım yatak odasına koyarım onuda sanıırm.. bide portatif taşınacakk bi beşik..Ya da inşş bebişimiz şans getirir bize hemenn ev alabiliriz ona da güzel bi oda hazırlarım..
canım ya çok gençsin çoook. ömrünün o kadar güzel yıllarındasın ki... bunların değerini bil. eşine kendini ezdirme . hiçbir erkek ailesi hakkında laf söz kaldırmaz. ailesi çok suçlu da olsa mesafeli ol. görüştüğünde canım cicim yap yeter. artık tribünlere oyna. çünkü gerçekçi olduğunda çok kavga çıkar.
bbeğine isteyerek hamile kaldın değil mi? en azından hamile olduğun için sana iyi davranmak zorunda.
cnm benim haklısın ailemm yanımdaydılar ama yanımdaykende bunları söylerek yanımdaydılar bu birincisi yinede ben ailemde hata aramıyorum insanın kaderi degişmiyo anlında ne yazılıysa onu yaşıyo birinci evliliğimdeee bundan kötü sorunlar yasadım ama asla kolunu kaldırmadı bana oda ailesine ezdirdi tabbi gelen gideni gerçekten aratıyorrr hep birşeyler eksik oluyor dört dörtlük insan yok çünküü cnm dulum die ailesinden çok sorun yaşadım halende yaşıyorum o tokatıda ailesine laf dediğim için yedimm bir anda yaptıgı herşeyi başıma kaktı aza alınmicak laflar ettti rabbim bidaha yaşatmasın ama gerçekten korkuttu gözümü hemen :S:S boşanmak çare deil herzaman ama istemeyen bi evlilikte zor yürüyo birinci evlilimdede sevgi saygı yoktuu zor katlanıyodum ama 4 yılda yaşamadıklarımı 2 ayda iyisiyle kötüsüyle yaşadım ama tek benim eksik yanım evladım o konuda çok çok pişmanım tekrr evlenmek başlı başınca hata zatenn yani ne bilim bazen öle bi boşluga düşüyorumki ölümü bile düşünüyorum ama çare deil bundan sonra kendimi evlatlarıma adıcamm eşimdee ya adam olur yada olmazzz kadere bıraktım kendimi
ne güzel ben buraada doğdum büyüdüm evlendim yine buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?