2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bende bebein herşeyini babama yıktımtorun torun diye ortalığı yıktı.şimdi alsın.zaten şsiz kalacağım doğuma yakın.almam çok zor.tek maaşla napıcaz bilmem.bunları üşününce ruhum daralıyor.

canım daha kaç yaşındasın bunca şanssızlık üst üste... hiç bir zaman ikinci evliliğime mecburum diye düşünme çalışıyormusun? çok da özeline girmek istemiyorum. ama derdini içine atma bizler yanındayız bizlerle paylaş.
ilkinde şanslıymışsınız. inşallah bu bebekte doğru yeri bulmuştur. çok değişik sağlık sorunları duyuyorum. Rabbim çözümsüz dermansız dert vermesin. inşallah bunu da ilki gibi sağlıkla alırsınız kucağınıza.

cnm benim haklısın ailemm yanımdaydılar ama yanımdaykende bunları söylerek yanımdaydılar bu birincisi yinede ben ailemde hata aramıyorum insanın kaderi degişmiyo anlında ne yazılıysa onu yaşıyo birinci evliliğimdeee bundan kötü sorunlar yasadım ama asla kolunu kaldırmadı bana oda ailesine ezdirdi tabbi gelen gideni gerçekten aratıyorrr hep birşeyler eksik oluyor dört dörtlük insan yok çünküü cnm dulum die ailesinden çok sorun yaşadım halende yaşıyorum o tokatıda ailesine laf dediğim için yedimm bir anda yaptıgı herşeyi başıma kaktı aza alınmicak laflar ettti rabbim bidaha yaşatmasın ama gerçekten korkuttu gözümü hemen :S:S boşanmak çare deil herzaman ama istemeyen bi evlilikte zor yürüyo birinci evlilimdede sevgi saygı yoktuu zor katlanıyodum ama 4 yılda yaşamadıklarımı 2 ayda iyisiyle kötüsüyle yaşadım ama tek benim eksik yanım evladım o konuda çok çok pişmanım tekrr evlenmek başlı başınca hata zatenn yani ne bilim bazen öle bi boşluga düşüyorumki ölümü bile düşünüyorum ama çare deil bundan sonra kendimi evlatlarıma adıcamm eşimdee ya adam olur yada olmazzz kadere bıraktım kendimi

merhaba guzel anneler nasilsiniz?

nazenincim guzel haberlerine cok sevindim insallah herzaman guzel haberler aliriz.

arkadaşlar doğumdan korkmayın ben kendi doğumumu kısaca anlatiim size ...
suyum geldi.dr a gittik. ölçtü açılma yok suda iyi dedi.ama kanama başladı bende . doğumhanede gözlem odasına aldılar beni.20 saat sancı verdiler çok kan kaybettim. açılma olmayınca sezaryen e aldılar. hemen sırtımdan iğne yapıldı. uyuştu belaltı.demir bi levha koydular sırtıma, buzzz gibi. örtü çektiler. 10 dk da bitirdiler.bebişimi verdiler yanıma öptüm. giydirirken kakasını yaptı benim boklu kızım. 4 kilo doğdu. normal doğumla doğuracağımı zaten sanmazdımda.
kısaca doğum ne kadar kötü geçerse geçsin, sonunda bebeişinizi görünce hepsi bitiyor...
sezaryenin en kötü yanı gaz sancısı oluyor. amaaaaaannn önemli olan bebişlerin ve bizim sağlığımız..,

hiç bunları kafaya takıp stres yapma cnm.Bende ilk bebeğimde aynı sen gibi kara kara düşünüyordum ama doğruymuş Allah rızkını veriyomuş.Rapor bitince işe başlarım derken bırakamadım 9uncu aya gelince başladım işe.Sen düşün bizde tek maaşla geçindik ama inan Allah büyük yardım ediyo..

23 yaşındayım cnm umudum var inşş düzelir diyorum ama günden güne beter oluyoo bende huyuna ve suyuna gitmeye çalışıyorumm

biz yeni evliyiz evimiz kiraa ve benim bebek odası yapacak odam yokk( Aslında bebek odası almak isterdim beşik+gardolap+komidin perdesi halısı uyumlu ama malesef sadece beşik alacağım yatak odasına koyarım onuda sanıırm.. bide portatif taşınacakk bi beşik..Ya da inşş bebişimiz şans getirir bize hemenn ev alabiliriz ona da güzel bi oda hazırlarım..

anlatmasın ya iyice korkacağız, ben normal doğum istiyorum epiduralle şimdi kötü birşey söylerse etkilenirim

kızlar ecvrenzıden duysanızda etkılenmeyın zaten herkesın dogumu kendıne ozel herkesın acı esıgı ayrı bence bende normal dogum yaptım cok kolay ve kısa surede oldu hemde cevremdekı herkes sen yapamazsın keısnlıkel dıyoralrdı korktugumu bıldıklerı ıcın ama Allah yardım edıyor ıns bu daha da kolay olur

bebişler rızkıyla gelir cnmm dua et yeterki annesii )

23 yaşındayım cnm umudum var inşş düzelir diyorum ama günden güne beter oluyoo bende huyuna ve suyuna gitmeye çalışıyorumm

canım ya çok gençsin çoook. ömrünün o kadar güzel yıllarındasın ki... bunların değerini bil. eşine kendini ezdirme . hiçbir erkek ailesi hakkında laf söz kaldırmaz. ailesi çok suçlu da olsa mesafeli ol. görüştüğünde canım cicim yap yeter. artık tribünlere oyna. çünkü gerçekçi olduğunda çok kavga çıkar.
bbeğine isteyerek hamile kaldın değil mi? en azından hamile olduğun için sana iyi davranmak zorunda.

benimki de dün akülü araba almaya kalkmış annem zor engellemiş:) ilk torun babamların çok hevesliler düşünmeyelim böyle olumsuz bebek kısmetiyle geir diyelim :) ben de çokdşünüyorum sonra aman Allah yardım eder, düşünmeyiz bilinçsizce 4 5 çocuk yapmıyoruz ya dedim:)

trabzondasın demek.ne güzel güzel memleketim nasıl gözümde tütüyo.nasıl orlar?ah yolum düşsede toprağını öpsem

Valla şu an çok güzel.. Günlük güneşlik.. Evimden de denizi seyrediyorum hatta.. Oldukça sakin..
Ama yinede meleketiiiiiiiiiiiimmmmm... diyenlerdenim...

ohh ne güzel sen sponsoru bulmuşsun. ben de şimdi yıllık iznimi aldım 11 gün evdeyim. yarın kontrole gidip gelicem. sonra da işi bırakmayı düşünüyorum. yani bende işsiz olucam :)

valla seni en iyi ben anlarım.bizde kiracıyız.bide eşim turizmde çalışıyor.bazen kışın 3 ay işten çıkarıyolar.bende ücretli öğretmenim.yani işsiz kalınca maaşta yok.eşimde kışın çıkarsa ortada kaldık demektir.kira bi yandan evin ihtiyaçları bi yandan...benim evimde 1+1 ama anneme yakın ev arıyorum.bulursam gidicem.babamın evi var gel tur kiracı çıksın diyor ama ben istemiyoum.zaten eşimle araları çok iyi değil.hayırlısı ne diyim.Rabbim rızkını verir inşallah

bebegimin suçu yok ama pekte isteyerek olmadıı pek saglıklı deil çünkü eşimm biraz evlilimizi yaşasaydık ama kısmet işteee o benim dayanma kaynagımm o beni teselli ediyoo ona vercem kendimii evet haklısın ailesine toz kondurmuyo şimdii ana babasının tırnanın pisli kadar ettii eski eşinin tırnanın pisli ettti bunları yutamıyom ama genede susup unutmaya çalışıyorum vee nişanlılıkta ailesi yanında deildi hep sorun çıkardılar ben maddi manevi hep yanında oldumm yinede yaranamadım

canım çok üzüldüm hem bunları yaşadığına hem de bu bakış açısıyla baktığına. hiç bir zaman çalışsanda çalışmasanda bunları sindirmek zorunda değilsin. bunu sakın unutma ölümü düşünmek yerine tam tersi kim ki bunlar. elalemin oğlu sen sevdiğin için değerli yoksa koca bir 0 yani hiç değeri yok. lütfen güçlü ol ve yeni bir hayat kurmak için nereden başlamak gerekiyor onu düşün. erkeksiz de yaşanır. hem de çok daha güzel yaşanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…