benimkide hem benim tarafımda hemde eşimin tarafında ilk torun olacakvaadler çok bizde de
kizlar benim atesim biraz yuksek aksamlarida biraz artis oluyo sizde boyle misiniz bugun birazda kasik batmalarim var ya
izmir yakınları olsun derseniz Dikili, Foça; daha kuzey Ege olsun derseniz Assos ve devamındaki sessiz sakin koyları öneririm.. yalnız uyarayım, Ayvalık'tan daha yukarı gitmeye başladıkça su da soğumaya başlıyor. ama kesinlikle deniz daha temiz ve berrak
benim de biraz kasık batmalarım oluyor. evet akşamları özellikle ayaklarımda ateş çıkıyor. birde gövdemden. sabaha karşı midemde kaynama ekşime oluyor. bir de ağzımda çok fazla kuruluk.
hala ağzımda garip bir tatsızlık var.
yarın ilk kontrolüme gidicem çok heyecanlıyım.
benim de biraz kasık batmalarım oluyor. evet akşamları özellikle ayaklarımda ateş çıkıyor. birde gövdemden. sabaha karşı midemde kaynama ekşime oluyor. bir de ağzımda çok fazla kuruluk.
hala ağzımda garip bir tatsızlık var.
yarın ilk kontrolüme gidicem çok heyecanlıyım.
vvat çok icraatı görelim
aynen işte ben de bu şekildeyim ve hayattan bezmiş bir haldeyim, bir kere su içemiyorum, ağzımda antibiyotik kullanıyormşum gibi iğrenç bir tatsızlık var, ayrıca agzım kuru ve yapışak yapışak böyle bir garip, midemde bir halller var sanki böyle dokunsam hareket etsem içim bayılıyor, ani hareketler yapamıyorum, valla bıktım ben, hayat standartım düştü bi anda
mide eksimesi bende de oluyo insallah hersey normaldir.yarin guzel haberler aliriz insallah
valla ben ilkini epudral sezeryan yaptım çok da memnun kaldım sadece ilk gece biraz zor oluyo oda yürümeye kalkınca yatarken sorun yok.sürekli ağrı kesici yapıyolar zaten.eve cıkıncada hiç kimseye muhtaç olmadan bebeğimin herşeyiyle ilgilendim hep ayaktaydım.umarım herkes rahat bir doğum yaşar benim gibi..
ayy kuzu bende epudral düşünürüm eğer normal doğuramayacak olursam:44: o an uyanık olmak istiyorum.bebeğimi hemen görmek istiyorum allahın izniyle...:26: maşallah sen rahat bi doğum yaşamasın darısı bize ve senin bu ikinci doğumaaa:26:
kızlar ne çok yazıyorsunuz valahi yetişmek ne mümkün
doktor bana progestan verdi ilk keseyi gördüğü günden beri kulandırtıyor, ama benim düşük tehlikem yok
ayrıca ilişki de yasak dedi kalp atışını duyduğumuz halde neden acaba progestan kullandırtıyor her ihtimale karşımı ??????
doktor bana progestan verdi ilk keseyi gördüğü günden beri kulandırtıyor, ama benim düşük tehlikem yok
ayrıca ilişki de yasak dedi kalp atışını duyduğumuz halde neden acaba progestan kullandırtıyor her ihtimale karşımı ??????
düşük tehliken yoksa neden ilaç kullandırıyor, üstelik kalp atışını da duymuş bana saçma geldi. ama belki sana söylemediği bir şey varsa onu bilemem bence başka bir doktora daha git baksın, bir problem var mı? gereksiz yere kullanma bu ilaçları
ben hiç hap kullanamıyorum arkadaşlar yaa napcamm böleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?