2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kizlar benim atesim biraz yuksek aksamlarida biraz artis oluyo sizde boyle misiniz bugun birazda kasik batmalarim var ya

benim de biraz kasık batmalarım oluyor. evet akşamları özellikle ayaklarımda ateş çıkıyor. birde gövdemden. sabaha karşı midemde kaynama ekşime oluyor. bir de ağzımda çok fazla kuruluk.
hala ağzımda garip bir tatsızlık var.
yarın ilk kontrolüme gidicem çok heyecanlıyım.

Merhaba arkadaşları iş yüzünden çok yazamıyorum ama olabildiğince takip ediyorum yazılarınız. Öncelikle kasık ağrılarından bahseden arkadaşlar; önceleri benimde oluyordu ama son bir bir buçuk haftadır kasık ağrısı şikayetim yok. Şiddet gören bir arkadaşın yazılarını okudum, inanılmaz üzüldüm, lütfen izin verme yada uzun uzun anlat yaptığının yanlış oduğunu, görmezden gelme unutmuş gibi yapma şiddeti. Belki yüzü utanır , yaptıklarını duyunca. Evlenmek gibi ayrılmakta normal, sanırım senin için sıkıntı olan 2. evliliğin olması bence bunu dert etme hayata bir kez geliyoruz ve sen kendini değersiz adledersen o da senin değersiz olduğunu kabul eder. Herkes sağlıkla alsın bebeiğini kucağına...

neyse tatlı annişler ben gideyim artık.burda beni bekleyen 15 adet yavru var.uyandırıp öpülmeye alışkınlar

evet kızlar bende işyerinde olduğum için sürekli kalamıyorum..şimdilik çıkmak zorundayım..herkese sağlıklı günler diliyorumm..

kızlar assos buz gibi demedi demeyin ben geçen yaz gittim 1 defacık girdim oda 15 dk felandı, hamiş göbüşle hayatta giremem. buz buzzz

aynen işte ben de bu şekildeyim ve hayattan bezmiş bir haldeyim, bir kere su içemiyorum, ağzımda antibiyotik kullanıyormşum gibi iğrenç bir tatsızlık var, ayrıca agzım kuru ve yapışak yapışak böyle bir garip, midemde bir halller var sanki böyle dokunsam hareket etsem içim bayılıyor, ani hareketler yapamıyorum, valla bıktım ben, hayat standartım düştü bi anda

mide eksimesi bende de oluyo insallah hersey normaldir.yarin guzel haberler aliriz insallah

mide eksimesi bende de oluyo insallah hersey normaldir.yarin guzel haberler aliriz insallah

hepimiz aynı şeyleri hissettiğimize göre normalizdir heralde :))

ayy kuzu bende epudral düşünürüm eğer normal doğuramayacak olursam:44: o an uyanık olmak istiyorum.bebeğimi hemen görmek istiyorum allahın izniyle...:26: maşallah sen rahat bi doğum yaşamasın darısı bize ve senin bu ikinci doğumaaa:26:

valla epidurel bol cesaret ister cnm ya ben o kadar cesaretli olamıyorum şahsenn bide sıkılırım ya beklemektenn

kızlar ne çok yazıyorsunuz valahi yetişmek ne mümkün

doktor bana progestan verdi ilk keseyi gördüğü günden beri kulandırtıyor, ama benim düşük tehlikem yok

ayrıca ilişki de yasak dedi kalp atışını duyduğumuz halde neden acaba progestan kullandırtıyor her ihtimale karşımı ??????

kızlarr biz geldik

dün randevumuz vardı, Allahıma sonsuz şükürler olsun kalp atışlarını gördük, eşimde geldi nasıl duygulandı öylee

bebişim tam 20 mm olmuş, nasılda büyümüş öyle, 5+0 da 6 mm di
doktor teyzemiz gelişimini çok beğendi çok yolunda herşey dedi,
testler yapıldı, 26 nisandada ense kalınlığı için gidiyoruz Allah nasip kısmet ederse

Son düzenleme:

büyük ihtimalle önlem amaçlıdır canım. ben e yarın gidicem bakalım bana da vericek mi?

Bu arada gaz olayınıda sordum, 12. haftaya kadar normal dedi ondan sonra gidiyor gaz ve doğal yönden şişmeye başlıyoruz

düşük tehliken yoksa neden ilaç kullandırıyor, üstelik kalp atışını da duymuş bana saçma geldi. ama belki sana söylemediği bir şey varsa onu bilemem bence başka bir doktora daha git baksın, bir problem var mı? gereksiz yere kullanma bu ilaçları

ben hiç hap kullanamıyorum arkadaşlar yaa napcamm böleee

Merhaba lavinya27 , Naısl gidiyo bakalım hamilelik, umarım hatırlamışsındır beni. Benim son regl tarihim 26 Ocak ama 2 gün geriden takip ediyormuş kuzucuk. Kaç haftada bir gidiyorsun doktora, 2 li testle ilgili bişey söyledimi sana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…