Valla şu an çok güzel.. Günlük güneşlik.. Evimden de denizi seyrediyorum hatta.. Oldukça sakin..
Ama yinede meleketiiiiiiiiiiiimmmmm... diyenlerdenim...
Belden iğne ile canım yarım uyuşturdular.Uyanıktım yani.Bebeğimide anında gördüm ve kokladım o anı yaşamak için en güzeli bu.Tabi çok heyecanlı bir yapınız yoksa tansiyon sorunu yaşamıcanıza inanıyorsanız mutlaka öneririm.İkinciyi de kısmetse öle yapıcam..
bebişler rızkıyla gelir cnmm dua et yeterki annesii)
kızlar ecvrenzıden duysanızda etkılenmeyın zaten herkesın dogumu kendıne ozel herkesın acı esıgı ayrı bence bende normal dogum yaptım cok kolay ve kısa surede oldu hemde cevremdekı herkes sen yapamazsın keısnlıkel dıyoralrdı korktugumu bıldıklerı ıcın ama Allah yardım edıyor ıns bu daha da kolay olur
cnm benim haklısın ailemm yanımdaydılar ama yanımdaykende bunları söylerek yanımdaydılar bu birincisi yinede ben ailemde hata aramıyorum insanın kaderi degişmiyo anlında ne yazılıysa onu yaşıyo birinci evliliğimdeee bundan kötü sorunlar yasadım ama asla kolunu kaldırmadı bana oda ailesine ezdirdi tabbi gelen gideni gerçekten aratıyorrr hep birşeyler eksik oluyor dört dörtlük insan yok çünküü cnm dulum die ailesinden çok sorun yaşadım halende yaşıyorum o tokatıda ailesine laf dediğim için yedimm bir anda yaptıgı herşeyi başıma kaktı aza alınmicak laflar ettti rabbim bidaha yaşatmasın ama gerçekten korkuttu gözümü hemen :S:S boşanmak çare deil herzaman ama istemeyen bi evlilikte zor yürüyo birinci evlilimdede sevgi saygı yoktuu zor katlanıyodum ama 4 yılda yaşamadıklarımı 2 ayda iyisiyle kötüsüyle yaşadım ama tek benim eksik yanım evladım o konuda çok çok pişmanım tekrr evlenmek başlı başınca hata zatenn yani ne bilim bazen öle bi boşluga düşüyorumki ölümü bile düşünüyorum ama çare deil bundan sonra kendimi evlatlarıma adıcamm eşimdee ya adam olur yada olmazzz kadere bıraktım kendimi
Ayyy ne kadar şanslısın yaa..
Bende eşimle üni.de tanıştım, geldim buraya..
Çok özlüyorum orayı...
ohh ne güzel sen sponsoru bulmuşsun. ben de şimdi yıllık iznimi aldım 11 gün evdeyim. yarın kontrole gidip gelicem. sonra da işi bırakmayı düşünüyorum. yani bende işsiz olucam :)
bebegimin suçu yok ama pekte isteyerek olmadıı pek saglıklı deil çünkü eşimm biraz evlilimizi yaşasaydık ama kısmet işteee o benim dayanma kaynagımm o beni teselli ediyoo ona vercem kendimii evet haklısın ailesine toz kondurmuyo şimdii ana babasının tırnanın pisli kadar ettii eski eşinin tırnanın pisli ettti bunları yutamıyom ama genede susup unutmaya çalışıyorum vee nişanlılıkta ailesi yanında deildi hep sorun çıkardılar ben maddi manevi hep yanında oldumm yinede yaranamadım
ölümü düşünmekte ne demek,senin çocuğun var. ama biliyormusun bunu söylemen büyük cesaret.
şimdi senin mesajını okuyupta evliliği bitirmeyi düşünen bir çok kişi bu yazdıklarını okuyup, belkide ayrılıktan vazgececekler. bi anlık sinirle, yada aşk sevgi bitti diye evliliği bitirmek büyük hata. zaten evlilik ilerledikçe çoğu zaman aşk bitiyor zamanla, alışkanlık oluyor... gelen gideni aratıyor .... ama sen çok sakinsin canım. inş herşey yoluna girecek.... bebeğine ve oğluna sıkı sıkı sarıl....
Belden iğne ile canım yarım uyuşturdular.Uyanıktım yani.Bebeğimide anında gördüm ve kokladım o anı yaşamak için en güzeli bu.Tabi çok heyecanlı bir yapınız yoksa tansiyon sorunu yaşamıcanıza inanıyorsanız mutlaka öneririm.İkinciyi de kısmetse öle yapıcam..
arkadaşlar doğumdan korkmayın ben kendi doğumumu kısaca anlatiim size ...
suyum geldi.dr a gittik. ölçtü açılma yok suda iyi dedi.ama kanama başladı bende . doğumhanede gözlem odasına aldılar beni.20 saat sancı verdiler çok kan kaybettim. açılma olmayınca sezaryen e aldılar. hemen sırtımdan iğne yapıldı. uyuştu belaltı.demir bi levha koydular sırtıma, buzzz gibi. örtü çektiler. 10 dk da bitirdiler.bebişimi verdiler yanıma öptüm. giydirirken kakasını yaptı benim boklu kızım. 4 kilo doğdu. normal doğumla doğuracağımı zaten sanmazdımda.
kısaca doğum ne kadar kötü geçerse geçsin, sonunda bebeişinizi görünce hepsi bitiyor...
sezaryenin en kötü yanı gaz sancısı oluyor. amaaaaaannn önemli olan bebişlerin ve bizim sağlığımız..,
kızlar ecvrenzıden duysanızda etkılenmeyın zaten herkesın dogumu kendıne ozel herkesın acı esıgı ayrı bence bende normal dogum yaptım cok kolay ve kısa surede oldu hemde cevremdekı herkes sen yapamazsın keısnlıkel dıyoralrdı korktugumu bıldıklerı ıcın ama Allah yardım edıyor ıns bu daha da kolay olur
hımm bu ihtimali düşünüyorum belden olayını ama heyecanlıyım görmeye dayanabilirmiyim bilmiyorum nasip bakalım yaa
hadi ya ay o sancıları felanda çekmişsin yanii, açılmayınca çok zorlamasınlar yaa suni sancıyı ? gaz sancısı mı ayy napalım çıkacak bir şekilde bizim tecrübemiz yok tabi korkuyoruz ama hepimiz yaşayacağız.
hadi yaa şanslımışsın :)
İnş herşey gönlünce ve iyi olursaol nazencim bende söylediklerini bundan sonra yapıcam inşş düzelirr dayagı yiyip gururumu ayaklar altına alacama susarım en büyük ccvp olur kendini yesin
canım benim kıyamam tahmin edebiliyorum çok zor olsa gerek nerede okudun üniyi
saolun bi araştırayım bunları, malumatınız kalabalık olmayan sessiz sakin sadece temiz deniz ve güneşten yararlanacağımız bi yer benim için yeterli, başka önerisi olan var mı??
sponsor çok bizde.teyzesi deli oluyo,dayısı şimdiden trabzonsporlu tulumları almış,halasını pek sevmem ama o boş durmaz döker bebeğe hediyeleri,anneanne dede şimdiden hazırlar herşeyi almaya.ben sadece kira ve ev geçimini düşünüyorum.amannn napiyim açlıktan ölmeyiz heralde
kizlar benim atesim biraz yuksek aksamlarida biraz artis oluyo sizde boyle misiniz bugun birazda kasik batmalarim var ya
Canım annemin arkadaşı bu iğneden ötürü felç oldu araştırdım o iğne bir sürü sinire denk gelebiliyormuş ve bu risk varmış işin ehli olması lazım yapanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?