2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canım annemin arkadaşı bu iğneden ötürü felç oldu araştırdım o iğne bir sürü sinire denk gelebiliyormuş ve bu risk varmış işin ehli olması lazım yapanın

bebişler rızkıyla gelir cnmm dua et yeterki annesii )

haklsıın canım bebek rızkıyla geliyorr bizde onun için ev alma işlerini hızlandırdıkk.. Allah hepimizin yardımcısı olsunn.. Sen de yavrularından güç all her karanlığın bi aydınlığı vardır Dua edelim bol bol..

inşallah canım ben sağlıklı olduğu için normal doğum istiyorum :)

ölümü düşünmekte ne demek,senin çocuğun var. ama biliyormusun bunu söylemen büyük cesaret.
şimdi senin mesajını okuyupta evliliği bitirmeyi düşünen bir çok kişi bu yazdıklarını okuyup, belkide ayrılıktan vazgececekler. bi anlık sinirle, yada aşk sevgi bitti diye evliliği bitirmek büyük hata. zaten evlilik ilerledikçe çoğu zaman aşk bitiyor zamanla, alışkanlık oluyor... gelen gideni aratıyor .... ama sen çok sakinsin canım. inş herşey yoluna girecek.... bebeğine ve oğluna sıkı sıkı sarıl....

ohh ne güzel sen sponsoru bulmuşsun. ben de şimdi yıllık iznimi aldım 11 gün evdeyim. yarın kontrole gidip gelicem. sonra da işi bırakmayı düşünüyorum. yani bende işsiz olucam :)

sponsor çok bizde.teyzesi deli oluyo,dayısı şimdiden trabzonsporlu tulumları almış,halasını pek sevmem ama o boş durmaz döker bebeğe hediyeleri,anneanne dede şimdiden hazırlar herşeyi almaya.ben sadece kira ve ev geçimini düşünüyorum.amannn napiyim açlıktan ölmeyiz heralde

kimi erkeklere çok yüz verip adam yerine koyunca kaf dağında sanarlar kendilerini sen içini ferah tut. o sözler sinirle söylenmiş. seni üzmek yaralamak için söylenmiş sözler. hiçbiri gerçek değil. madem kıymetliydi ailesi , eski eşi seni niye seçti. kendi seçimini yaşıyor beyefendi kusura bakmasın.
sen bebeğine odaklan. bak birde oğlun varmış. 3 yaş da çok önemli yaşlarda öğrenecek çok şeyi var. onunla ilgilen. kendinizi geliştirin siz. onu biraz kendi haline bırakın elbet dank edecektir. bugünler geri gelmeyecek. iyi yaşa. geçen zamanın telafisi yok.
senini yaşında olup da 2. çocuğuma hazırlanıyor olmak için neler vermezdim ki...

şimdi sakinim cnm çok zor günler geçirdimm herşeyi oluruna bıraktım buda büyük bi başarı benim için daha kötü günlerim olduu ama psikolojimde pek iyi deil tek tesellim yavrularım onların suçu yok onlara sarılcam bunların iyisi yok cnm benim suyuna gidip iyi olmaya çalışcam artık özünde kötü bi insan deil normalde gönlümü alan bi insan ama içimdeki açtıgı büyük yara zor kapanacak gibi ama inşş kapanırrr kendini kaybetti die kendimi avutuyom iyi olur belki evliligin ilk sıralarında oluyo ) boşanmak çare deilmiş

hımm bu ihtimali düşünüyorum belden olayını ama heyecanlıyım görmeye dayanabilirmiyim bilmiyorum nasip bakalım yaa

hadi ya ay o sancıları felanda çekmişsin yanii, açılmayınca çok zorlamasınlar yaa suni sancıyı ? gaz sancısı mı ayy napalım çıkacak bir şekilde bizim tecrübemiz yok tabi korkuyoruz ama hepimiz yaşayacağız.

hadi yaa şanslımışsın :)

kızlar ikinci bebegim oldugu için tecrübeliyim sepet beşik dedikleri varya o beşik çok kullanışlı hem küçük hemde heryere sıgarrr ben 1 bucuk yaşa kadar kullandım

kizlar benim atesim biraz yuksek aksamlarida biraz artis oluyo sizde boyle misiniz bugun birazda kasik batmalarim var ya

yok be korkacak bişey yok.sonunu düşününce anlık oluyor sancılar. ay o bebeği yanına veriolar ya.. çirkin çirkin kırmızı kırmızı, gözler şiş, ay bide sesi çıkıooo ıngaaaaaaaaaaaaaaa
o an bitio bütün derdin sancın ağrın...allah herkese yaşatsın inş...

saolun bi araştırayım bunları, malumatınız kalabalık olmayan sessiz sakin sadece temiz deniz ve güneşten yararlanacağımız bi yer benim için yeterli, başka önerisi olan var mı??

izmir yakınları olsun derseniz Dikili, Foça; daha kuzey Ege olsun derseniz Assos ve devamındaki sessiz sakin koyları öneririm.. yalnız uyarayım, Ayvalık'tan daha yukarı gitmeye başladıkça su da soğumaya başlıyor. ama kesinlikle deniz daha temiz ve berrak

Son düzenleme:

benimkide hem benim tarafımda hemde eşimin tarafında ilk torun olacak vaadler çok bizde de

kizlar benim atesim biraz yuksek aksamlarida biraz artis oluyo sizde boyle misiniz bugun birazda kasik batmalarim var ya

bu ateş olayı bendede var.dr tahlil yaptırdı idrara kan falan hani enfeksiyon riski için ama bişi çıkmadı.hamilelerde ateş olur dedi ama mutlaka tahlillerle enfeksiyona bakılmalı dedi.sende bi baktır istersen

Canım annemin arkadaşı bu iğneden ötürü felç oldu araştırdım o iğne bir sürü sinire denk gelebiliyormuş ve bu risk varmış işin ehli olması lazım yapanın

Valla ilk çıktığı zamanlar doğru tehlikeliydi cnm ama şimdi peynir ekmek gibi yapıyo hastaneler.ama yinede dikkatli olmak lazım tabi işin ehli hastanelerde olmak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…