slm kısslar bende kasım annesiyim benim hayırlısyla ikizlerim olucakkkkk
kızlar acizligin ve çaresizliğin ne oludugu yaşayan bilir rabbim kimseye çektirmesinn öle bi psikolojideyimki erkegin küçünden bile nefret ediyorumoglum hariç tabii erkek düşmanı oldum yani iyi yok benim gözümdeee benim ikinci evliligim oldugu için aldatsanada dövsede azıma etsene afedersiniz b.... gibi yutmak zorundayımm mecburum buda benim için acizlikk ve benim gibi kadın çok benden daha kötü durumda olanda çokk halime şükrediyorumm ben aldıysam 3 yaşındaki oglumun ahını aldım oda iyi niyetim yüzünden kullanıldım ve yine çaresizlik varr işin ucunda hayat söylenen söz kadar kolay deil emin olun ama hamd olsun şuan iyimm kimsedende bi beklentimm yokk bir annem varr kocayın bilmem neresini yee diyen bi anne ne diyebilirimkiiiii
evet canım.çevremde bebek büyüten arkadaşlar mobilya beşiklei kesinlikle alma diyorlar.alanlarda kısa zamanda evden atmışlar.kullanışsız oluyomuş.bende bunlardan alıcam.3-4 yaşına kadar rahat kullanılıyo.sonrada bunu toplayıp kaldırıcam yerine genç odası alıcam.uzun zamanda odasını kullanır.
bu arada kızlar.bugün arkadaşım sabah 9 da sezeyan ile doğum yaptı.normal doğum olacaktı ama bebek 4 kg olmuş,dr riskli deyip sezeyana almış.çok rahatmış.özendirmek gibi olmasın ama bu dr lar seçimi bize bıraksalar ben ksin sezeryan isterim.acayip korkuyorum normal doğumdan.düşününce elim ayağım buz kesiyor:18:
Yok be güzelim, 4.750 gr. beebği normal doğum yaptırdılar bana..
Ölümlerden döndük..
O yüzden ben sizden daha korkağım şimdi..
nasıl rahatmış yaa çok acıları oluyormuş hanni uyanınca off çok zor hepsi :18:
ayyy hadi yaa, nasıl doğurdun kız vall anlatsana kız çokta tonbişmş bebişin nasıl çıktı o ordanay sen doğurup korkuyorsan ben iyice korktum şimdii
eskisi gib değil artık.iğne yapıyolarmış ağrı kesici.çok rahatlıyomuş.normal doğum korkusunu yaşamaktansa tamamen uyurum duymam daha iyiyinede büyük knuşmim,Allah hayırlısını nasip etsin
dr. yanılmış olamaz mı?
çünkü daha önce geblik geçirmişsiniz. eğer böyle bir durum olsa daha öncee haberiniz olurdu. başka bir dr.a daha görünün.[/QUO
..
ıkı dogum yaptım biincisi saglıklı ıkıncısıde 4 .bucuk aylıkken düsükle sonuclandı....ve hıcbır doktor anlamamıs..ıkınci bebegımın düsügünün sebebini sordugumda bırsey soyleyemedıler megerse cift rahımlı oldugum icin düsmüs o cocuk.rahmin biri dar biri genişmis .düsen cocuk dar olan rahımdeymıs bu yuzden fazla büyümeden bogularak ölüyo anne karnında.insallah bu bebegım genıs olan rahımdedır ve aynı sıkıntıları bır daha cekmem....baska doktorada gorundum oda dogruladı...
ama özeniyorum hiç mi sakaryalı yok yaaa
valla ben ilkini epudral sezeryan yaptım çok da memnun kaldım sadece ilk gece biraz zor oluyo oda yürümeye kalkınca yatarken sorun yok.sürekli ağrı kesici yapıyolar zaten.eve cıkıncada hiç kimseye muhtaç olmadan bebeğimin herşeyiyle ilgilendim hep ayaktaydım.umarım herkes rahat bir doğum yaşar benim gibi..
ben bunlardan almanın gereksiz olduğunu düşünüyorum, bebek odası lamka istiyorum beşikler sonra pervazlarını çıkarınca yatağa dönüşüyor. en azından 6-7 yaşına kadar kullanır diyorum. bu beşiklerle karyola tipli olanların farkı ne canım?
kızlar acizligin ve çaresizliğin ne oludugu yaşayan bilir rabbim kimseye çektirmesinn öle bi psikolojideyimki erkegin küçünden bile nefret ediyorumoglum hariç tabii erkek düşmanı oldum yani iyi yok benim gözümdeee benim ikinci evliligim oldugu için aldatsanada dövsede azıma etsene afedersiniz b.... gibi yutmak zorundayımm mecburum buda benim için acizlikk ve benim gibi kadın çok benden daha kötü durumda olanda çokk halime şükrediyorumm ben aldıysam 3 yaşındaki oglumun ahını aldım oda iyi niyetim yüzünden kullanıldım ve yine çaresizlik varr işin ucunda hayat söylenen söz kadar kolay deil emin olun ama hamd olsun şuan iyimm kimsedende bi beklentimm yokk bir annem varr kocayın bilmem neresini yee diyen bi anne ne diyebilirimkiiiii
ayyy hadi yaa, nasıl doğurdun kız vall anlatsana kız çokta tonbişmş bebişin nasıl çıktı o ordanay sen doğurup korkuyorsan ben iyice korktum şimdii
Aa.. Bende sakaryalıyım ama şu an Trabzon'dayım..
Annem falan orada ama..
Ayvalığın karşısındaki Cunda adası suyuda tuzlu yüzmek kolay çok güzel bir yer geçen yaz oradaydım.
bu arada ünlü görüyorsun durmadan ünlüler kaçıyor oraya
Anamur var ama yolu zıp zıp olmasa da çok zig zag çok kalabalık da değil yani denizde bodrum fln gibi turistler ve yağlar yok geneli yerli turist ve ucuz ve ankaralılar dolu ucuz ve sakin bir yer ama akşamları gezilecek barları falan var
cnm ben kullananları dinleyince karar verdim bunlara.yoksa bende senin gibi alacaktım.bunların sallanmları sorunlu olurmuş,yerini değiştirmede zorlanılıyormuş,portatif olanları istediğin yere götür bide hafif.hemde oyun parkı işte.işini yaparken bebeği güvenle bırak.sonra katla kaldır.yer kaplamaz.yani herkesin kendi tercihi tabi.
bu arada kızlar.bugün arkadaşım sabah 9 da sezeyan ile doğum yaptı.normal doğum olacaktı ama bebek 4 kg olmuş,dr riskli deyip sezeyana almış.çok rahatmış.özendirmek gibi olmasın ama bu dr lar seçimi bize bıraksalar ben ksin sezeryan isterim.acayip korkuyorum normal doğumdan.düşününce elim ayağım buz kesiyor:18:
eskisi gib değil artık.iğne yapıyolarmış ağrı kesici.çok rahatlıyomuş.normal doğum korkusunu yaşamaktansa tamamen uyurum duymam daha iyiyinede büyük knuşmim,Allah hayırlısını nasip etsin
banada sezeyan zor geliyor, olan arkadaşlar kesilen yerin sürekli sızladığını söylüyorlar.
dr. yanılmış olamaz mı?
çünkü daha önce geblik geçirmişsiniz. eğer böyle bir durum olsa daha öncee haberiniz olurdu. başka bir dr.a daha görünün.[/QUO
..
ıkı dogum yaptım biincisi saglıklı ıkıncısıde 4 .bucuk aylıkken düsükle sonuclandı....ve hıcbır doktor anlamamıs..ıkınci bebegımın düsügünün sebebini sordugumda bırsey soyleyemedıler megerse cift rahımlı oldugum icin düsmüs o cocuk.rahmin biri dar biri genişmis .düsen cocuk dar olan rahımdeymıs bu yuzden fazla büyümeden bogularak ölüyo anne karnında.insallah bu bebegım genıs olan rahımdedır ve aynı sıkıntıları bır daha cekmem....baska doktorada gorundum oda dogruladı...
canım inşallah geniş taraftadır çocuğun. bu önceden anlaşılamıyor mu? yoksa doktorun hatası mı?
epiduralle sezeryan nasıl oluyor canım ? biraz bilgi verin kızlar öğrenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?