2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

allah sana sabır ve güç versin cnm.Öle erkeklerin de ne diim allaha havale ediyorum ben onları

ben bunlardan almanın gereksiz olduğunu düşünüyorum, bebek odası lamka istiyorum beşikler sonra pervazlarını çıkarınca yatağa dönüşüyor. en azından 6-7 yaşına kadar kullanır diyorum. bu beşiklerle karyola tipli olanların farkı ne canım?

nasıl rahatmış yaa çok acıları oluyormuş hanni uyanınca off çok zor hepsi :18:

Yok be güzelim, 4.750 gr. beebği normal doğum yaptırdılar bana..
Ölümlerden döndük..
O yüzden ben sizden daha korkağım şimdi..

ayyy hadi yaa, nasıl doğurdun kız vall anlatsana kız çokta tonbişmş bebişin nasıl çıktı o ordan ay sen doğurup korkuyorsan ben iyice korktum şimdii

anlatmasın ya iyice korkacağız, ben normal doğum istiyorum epiduralle şimdi kötü birşey söylerse etkilenirim

ay kızlar benimde içim dışıma çıkmaya başladı neden acaba :S:S

slm kısslar bende kasım annesiyim benim hayırlısyla ikizlerim olucakkkkk

Hoşgeldin canımm ay ikiz mi maşallahh inş. bir kız bir erkek olur, bir taşla 2 kuş gııı

epiduralle sezeryan nasıl oluyor canım ? biraz bilgi verin kızlar öğrenelim

cnm ben kullananları dinleyince karar verdim bunlara.yoksa bende senin gibi alacaktım.bunların sallanmları sorunlu olurmuş,yerini değiştirmede zorlanılıyormuş,portatif olanları istediğin yere götür bide hafif.hemde oyun parkı işte.işini yaparken bebeği güvenle bırak.sonra katla kaldır.yer kaplamaz.yani herkesin kendi tercihi tabi.

merhaba güzelkızms, benim aklıma bişey takıldı.tabi söylemek zorundada değilsin. ama bu tür şeyler yaşayan arkadaşlarada belki küpe olur.
ilk evliliğinde şiddet olmuşmuydu?
Ayrıldığın için pişmanlık varmı?
seninde ilk evli,liğinde kendince gördüğün hataların varmı?
tabi cevap vermek sana kalmış.hani bunları sormamdaki neden, şimdi bi anlık sinirle ayrılanlar varya, belki bunları okuyunca kendi ilişkilerini birdaha gözden geçirirler.
ilk evlilik ne kadar kötü olursa olsun ikinciyi aratır derler ya... sonuçta kız olarak evlenmekle dul olarak tekrar evlenmek toplumun çoğu kesiminde yadırganıyor malesef..mesela ilk evliliğin olsa bu kadar sinmezdin , aciz hissetezdin kendini bence değilmi?
birde aileni suçluyorsun... peki evliliğini zorla gerçekleştirmediler değilmi?sonuçta sen severek evlenmiştin ben yazılarını takip etmiştim çünkü.hiç karışmadıklarını söylemiştin.bence ailenide çok suçlama
birde aile istemeyince o ilişki çoğu zaman yürümüyor.kayınvalidenlerle sorunlarında olmuştu zamanında,
umarım ilişkin düzelir.ama sırf kavga çıkmasın diye çok alttan alırsan eşin sana hertürlü zulmü uygular. neticede dulsun diye eziyorsa seni, onunda dul olduğunu zaman zaman hatırlat.sonuçta bekar biriyle evlenmemişsin ki...

ayyy hadi yaa, nasıl doğurdun kız vall anlatsana kız çokta tonbişmş bebişin nasıl çıktı o ordan ay sen doğurup korkuyorsan ben iyice korktum şimdii

Yok canım, anlatmam.. Zaten benim başıma gelen 1000 doğumda 1 oluyormuş..
Hatta ebem demişti ki, kaç senelik ebelik hayatında ilk defa görmüş böyle zor doğum..

Normal doğum herzaman iyidir..
Normal bir normal doğumsa tabii..
2. gün hiçbirşeyiniz kalmıyor..
Acıda bebeği görür görmez unutulur zaten..

Ayvalığın karşısındaki Cunda adası suyuda tuzlu yüzmek kolay çok güzel bir yer geçen yaz oradaydım.
bu arada ünlü görüyorsun durmadan ünlüler kaçıyor oraya

saolun bi araştırayım bunları, malumatınız kalabalık olmayan sessiz sakin sadece temiz deniz ve güneşten yararlanacağımız bi yer benim için yeterli, başka önerisi olan var mı??

hımmm.. şimdi aklıma takıldı bunlardan da mı alsam acaba?? oda takımını babaannesigile diğer ıvır zıvırları anneannesigile devrettim, onlar alacak bunu da ben alayım bari biraz araştırayım da :) saol canım

epiduralle sezeryan nasıl oluyor canım ? biraz bilgi verin kızlar öğrenelim

Belden iğne ile canım yarım uyuşturdular.Uyanıktım yani.Bebeğimide anında gördüm ve kokladım o anı yaşamak için en güzeli bu.Tabi çok heyecanlı bir yapınız yoksa tansiyon sorunu yaşamıcanıza inanıyorsanız mutlaka öneririm.İkinciyi de kısmetse öle yapıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…